-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
usuzuješ špatně, fb je klasický komunitní server, něco jako myspace.com nebo ( nedej bože ) je to podobné nesmyslu tipu libimseti.cz ..
jinak jeho smysl, fungování atp. pochopíš z toho článku na wiki, co sem dával Kloggie :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda 110r na Facebooku
Fén - Neznalej a neodborník 12.02.09 17:20:04 napsal:
Asi budu znít divně, ale co je to Facebook? :o)ta samá otázka
vím o tom jen tolik, že tam fotku ženský kojící dítě považují za nemravnou, tkž z toho usuzuju že to vymyslel nějaký kokot...
Asi budu znít divně, ale co je to Facebook? :o)ta samá otázka

vím o tom jen tolik, že tam fotku ženský kojící dítě považují za nemravnou, tkž z toho usuzuju že to vymyslel nějaký kokot...

Asi budu znít divně, ale co je to Facebook? :o)
Nojo, už proti facebooku brojí i papež, možná na tom něco bude, že to škodí. Ale co už, co člověk to názor. Mě to neva. Obávám se že závislost na facebooku mi nehrozí.
Veni, vidi, vici. Tak jsem se zaregistroval, prohlídnul to a zase zrušil účet.

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ale poker tam maju dobry :P
kua, ta zmrdistranka je uz vsade, clovek uz nepocuva nic ine ako fejsbuuk sem, fejsbuuk tam..... co na tom vsetci vidia? Ked som tam prvykrat prisiel, tak som hned nadobudol dojem, ze to nieje nic premna, som sice zaregistrovany, ale uz som si majlove upozornenia dal na spamlist, v kuse tadial cloveka niekto otravuje a pretrca sa s tym, co robi..... dalsi krok ludstva na ceste prec od reality
Dalo by se říct, že je to taková virtuální osvěta :)
-> Eidy: Žádný nový informace tam nejsou, jenom je to virtuální skupina skutečně existujících lidí, kteří využívají facebook a mají rádi erka a chtejí to dát nějak najevo ve virtuálním světě.
v podstatě nic
Co je tam tak zajímavýho, abych si dal práci s registrací?
Neva, tak tam připíšu and friends of pages www.skoda-virt.cz 

akorát nemam to Rko:)
Kdo jste zaregistrovanej na Facebook.com tak se na to mrkněte a kdyžtak se přihlašte:)
www.facebook.com/home.php
www.facebook.com/home.php