skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nový zákon a naše prevodovky
-> havlik: Neni :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no to teda je
Já jezdím s provozem, takže 50 skoro nikdy 

Kdyz sem mel 4q 4,22 tak sem neustle kvrdlal po meste mezi 3 a 4. Tedko co jezdim s 5q 4,22 tak to vetsinu casu jezdim na 4ku (tak tech 50 - 60 realnejch) jelikoz je kratsi nez u 4q, coz je super.
-> havlik: 100k focus neni debilni 

tak na škodnej 5q 4,22 na 4 a v celkem v poho. A u peška 4 nebo po rovině i 5 ale to už mám kolem 55km/h
-> 105L: Sleduj temy, uz sme to tu preberali (lekarnicky) v teme Novy cestny zakon..... s kartou prvej pomoci zatial falosny poplach, este to neplati
-> Nwkt: nj, tka nějak.. ale někdy i 4 a jen to nechat pobublávat
A ešte vymysleli nejaku doložku do lekarničky. A že súčasne lekárničky budú platné do roku 2010.neviem čo je natom pravdy, ale potom uvidíme. Kua mam novu a to ju mám za rok vyhodit su to k..zdierači..

-> Majkl: to jo třeba ty debilní 100konový focuse co máme v práci to na 50 na 3ku nejede a na 2ku je to zbytečně vytočený, ale aspon to na seslapnutí nějak reaguje ne jako na trojku že to jako teda zabzučí a furt nic
-> 105L: ale u nás je 50ka 

-> Mejot: tak som doteraz jazdil aj ja. Lenze dali 50kuuu

Na Xsare ked vchadzam do obce dobrzdujem zhruba zo 100 - 110 na 50 na 5 a bez plynu alebo s jemnym plynom udrziavam 50, ked si pyta, dam 4 a pri zrychleni na konci podradim na 3 do 70, potom 4, pri 90 dam 5...... (1.4 benzin, 75 kobyl)
Na erke 50 za 4, tam to je v pohode od 40 do 140 bez radenia (motor, prevodovka origo)
Na erke 50 za 4, tam to je v pohode od 40 do 140 bez radenia (motor, prevodovka origo)

ja jezdím 60 na 4ku 

-> Majkl: nj ale vrámci životnosti motora to nechcem podtáčať ako nejaký dedko

niekedy davam aj dvojku

-> 105L: je to tak no, u dost aut je ta 50ka nekde v rozmezi, takze bud to podtacis a nebo zbytecne vytacis :)
-> Nwkt: ja len tak zo zvedavosti ,Lebo som počul ze aj viacerí majitelia aut nadávaju (rozne znacky) 

5q 3,9 na trojku, 4q je na tohle na prd
Zaujima ma ako jazdíte pri tej 50 ke. Ja mám 4q a ked idem na 4ke 50 tak motor ma otácky tesne pod 2000 ot ale ked dám 3ku tak ide cca2600 takže 3ka hucí a 4ka ide skoro pod otáčký.chcelo by to niečo medzi...
je to len taka somarinka ale som zvedávý jak jazdíte Vy