skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jako nová!!!!!!!!
-> stika87: nemáš ji z boku? ja myslel, že to byla tmavší - zelená, modrá? jen si matně vzpomínám...
-> stika87: tjn serou na to nemaj k tomu vztah jako my ja s otcem z cestou z doks sme se tam stavili a poprosili sekuritaka jesli by jsme si mohli vyfotit motor.. ten debil si myslel že je vepredu

-> 105L: ty jo to me nenapdalo kouknout dolu ;-) mas dobrej postreh ;-)
-> kaprof: ten depozit je dobrej ale trochu me sklamali ze se o ne moc nestaraj :)))
Jak by něktěří zde napsali...
Dám 5 tiscí
Dám 5 tiscí

-> beastyLA: v depozitu je to samej krasavec:)
-> stika87: já ho mám více z pravé strany...
- apropo, mají tam nádhernou 1000 v combi, ale už jsem neměl místo na fotky, tak ji nemám, také kus ;)
- apropo, mají tam nádhernou 1000 v combi, ale už jsem neměl místo na fotky, tak ji nemám, také kus ;)
-> stika87: copak ferat mě se tam nejvic líbí VOS

-> Vojťas: tak nak postradam tam vic typu

-> 105L: na 60t je super, řekl bych, jako by byly obě dvě úplně nové...
ja myslůim ze sou obe novy a myslim ze je to druho vyroba ne ?
auticka krasny, ale to muzeum je imho k ho*nu kdyz tam nemaj zadnou uzovku!!! :( salati
-> beastyLA: teda tak to tu hovorili chalani tušim
-> beastyLA: dle puvodniho plastizolu myslim nova
tak skoro nova

-> beastyLA: rapid ma ževraj 60000km a 125 je nova

-> kaprof: jj, byl jsem tam, jen jsem koukal, na dva shodné záběry z dvou různých fotografů ;) - ted si ale nevybavuji, to byla nová auta, nebo to jsou darované kusy?
-> beastyLA: muzeum skoda mb
-> stika87: krasný rapid

-> stika87: ja chci obě ... apropo, kde jsi to fotil? ;D
-> 105L: to je auticko hochu tu mit doma tak ji jen lestim a lestim ;-)
stejne tak tady tu MNAM :)
stejne tak tady tu MNAM :)
-> beastyLA:

-> stika87: to by bolo vození

-> michael: tak sehnat se taková ještě dá, řekl bych celkem bezproblémů...cenu v téhle době bych viděl asi min 30tis kč a výše. Později bude mít určitě mnohem větší hodnotu
a proč se ptáš? Snad ji nechceš prodat!?

-> Dave: jo ted nani koukam ;-) ale ta moje je taky 125 a ma i ty byli zasterky :)
-> stika87: Myslim, že ee - máš tam navíc lišty...
-> michael: to nemoze tolko nabehane .... toto moze mat tak 37 000 METROV 

-> michael: to si děláš prdel?? ten motůrek, ten interiér..probohaa...sory za OT

-> michael: teda tak čistý motor jsem ještě nikdy neviděl 8) chválím, výstavní kousek
s cenou to bude horší, loni by jsi ji prodal za mnoho, letos jen \"fresh makeroi\", datumy a data jsou neúprosná...
s cenou to bude horší, loni by jsi ji prodal za mnoho, letos jen \"fresh makeroi\", datumy a data jsou neúprosná...
NAAADHERA
toto bude mat vysoku cenu 

-> Tomaso435: beru to zpátky to má věčí hodnotu
tak kdo ví a rozumí určo by dal tech 25 včetně eko poplatku.... já znám podobnou stdvácu... vše puvodní možná i olej

-> michael: to snad neni možny