skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> lokaj: podle foto to spis vypada na zelenou agave... ale mozna to zkresluje.
Tak mi to nedalo a musel jsem ji vyfotit. Škoda 120L, rok 1987, dle SPZ asi už modelový rok '88. Na to,že asi jezdí sníh-nesníh vypadala dost dobře. Barva silniční/holubí šeď, nebo něco takového?
Včera jsem viděl jednoho starého pána jak přijel s tímto na pumpu a šel si koupit párek v rohlíku. Omlouvám se za kvalitu fotek,ale foceno mobilem na přiblížení, neboť pán už na mně číhal v autě.
-> Tom Troll: Přesně stejnej sport line i ty příčníky má, jezdí občas u nás ve městě. Nemít pražskou značku tak myslím že je to on.
I kdyby byla zhnila,tak je div,ze jeste jezdi.533.tisic to uz se nad sebou zamysli i TDI v octavii
-> Tomaso435: Ty se moc neozývej. To fáčko vypadá jako kdyby ses dal na taxikaření
.

-> lokaj 18.10.17 16:00:41: na 533 tis taky ujde ne?

-> Tomaso435:
to kazdopadne

-> castrol: na kterej nikdy nezapomenou :-D
-> Tomaso435: tak urcite to bude pre nich zazitok k nezaplateniu 

-> castrol: a hovno víš co by za to cizinci dali kdyby se mohli svést taxi fávem? 

-> Tom Troll: to je taxi za trest 

-> Pavel P..: tak tak. Už by pomalu mohl stát na staromáku jako veteránksý taxi pro turisty..
Ale jinak o to už by možná v kilu nebo ouže mohl bejt zájem..

-> Tom Troll: ulice U Vesny....toho už jsem tady taky potkal.... ale myslel jsem že to je nějaká recese

Ani hezčí fáčka nefotim ale nad timhle jsem se pozastavil 

-> Viliam: ale ja idem z dizlovej tak upravenu klimu vyberat a bude k predaju
-> peter13789: Ďakujem za info
-> Viliam: rozhodne bez uprav nepasuje, ani samotne klima kurenie sa nevojde k origo saniu
-> Viliam: Možná že by pasovala, pokud bys vyrobil držák kompresoru.
Rýchly dotaz: Pasuje klima so všetkým príslušenstvom z Feldy 1,6 do 1,9?
Pokud ano,tak to bylo delany hodne kvalitne,protoze jsem si krom levyho horniho rohu kufru,ktery mel i jiny odstin niceho nevsiml.Ani pupinek na dverich,lemu,nic.
-> lokaj: a nebola uz striekana alebo tak ?
Na 208.000km vypada dobre ne?Byla cista,nablejskana a asi i bez koroze.
Dnes jedna moc pekna Felicia Combi LX 1.6 Tipnete si kolik ma najeto.
-> bouchy: Keď sa dobre pozrete doľava tak tam ide 120tka
-> Pavel P..: jo jo, popis sedí. Jednou jsem tu škochtli viděl zaparkovanou v jedný uličce pod želivárnou kde jsem projížděl takže možná vim kde parkuje normálně. A ten motor na volnoběh zněl jak bublajcí kastrol, moc libozvučný to nebylo.
-> Tom Troll: starší paní tak 60let? před dvěma měsíci byla u nás v práci s nějakým bordelem. ale uplná libovka to neni, má to měněný zadní blatník a něco lakovaný.... dokonce jsem se i svezl ze skladu do kanclu :-))
Někdo vyrazil na houby luxusnim fanoušem
na vybledlýho spotřebáka v docela ucházejcim stavu. A k tomu 130L
Š130L, před pár dny jsem viděl jak to zde parkovala originální posádka, pečklivě párkrát vylézt ven a kouknout jestli je to tam dobře. 

Skoda Felicia Combi Lxi,rok 1995.Najeto 97.000km.Do nedavna patrila jednomu duchodci,ted ji maji uz ctvrt roku nejaci delnici ci tak neco..Ale zatim se jeste docela drzi chudinka.
Par dni zpet,pred Jednotou, jeden zachovaly Green line z roku 1994,kdy slovo green tenkrat opravdubznanenalo jen zelenou barvu a nic eko co stejne v praxi bud nefungovalo,nebo ano,ale za neudrzitelne naklady na provoz a omezeni komfortu.
Zdravím, zítra jdu omrknout jednu, felda 3-4roky stojí. Nějaké poznatky na co se při pokusu o zprovoznění podívat ? (benzin, čerpadlo atd.. ? )
Jeden nádhernej Prima forman, bohužel Solitaire ve stavu 1A vč původniho majitele jsem nestihl vyfotit, ale malem sem spadl z motorky jak sem ho zahlídl

Ja nasel dost peknyho Favorita pred Jednotou v Mikulove.Najeto 68000km.Prisla stara pani a odjela.