skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> suri: 

-> castrol: 

-> suri: mam zaruku ale zazraky necakam
-> castrol: dám ti dva roky kým začneš farbičkovať fabiu , aby si nebol sklamaný ... ale je pravda že od čias OII sa trošku polepšili
-> Tomaso435: nemat inu prioritu ja tak si felu necham
-> castrol: neřešim.. 2x ročně olej a nic se tomu neděje :-D
-> Tomaso435: akurat pravidelne osetrovanie kasne 

-> castrol 15.10.18 19:29:32: tak to je asi poslední auto, co po tobě nic nechce a spolehlivě jezdí až do posledního stlačení ventilu :-D
-> Tomaso435: svet sa v prdel otaca ,tomaso pokukuje po feliciach 

-> lokaj 15.10.18 17:46:44: tak tu bych bral :)
Od doby co jsem jí viděl naposled oťukaná, už se ani nemontuje zámek na volant, trochu víc vybledla... Ale hejbe se.
-> charon: Když už, seděly by mi tam víc nějaký chromový/zlatý výplety
-> havlik: Ty kola jsou strašný a vůbec se k tomu nehodí, ale jinak si to mě osobně docela líbí. Dát do toho nějakej rozumněj (čti osmiválcovej) motor ...
-> Peca: zadarmo drahý
-> Jawák2: konečne normálne auto aj motor
-> Tomaso435: 

-> Jawák2: na bazoš

-> dragon_cb_cz: tak ho budes mat ako nahradne auto
-> castrol: Sice jsem si říkal, že Feldu už nikdy, ale tak mám to za barákem.... ale žena by si asi myslela, že jsem se zbláznil.
-> dragon_cb_cz: to je rozne
-> castrol: Kolik je běžná cena za Feldu, kterej někdo rozbil střechu?
-> Peca: za taku smiesnu cenu urcite
Sice to neni na ulici, ale beztak bude rychle pryc ;-)
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-Blue-Sky-Po lo-cabrio-16.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-Blue-Sky-Po lo-cabrio-16.php
-> Tomaso435: To je už životu nebezpečná rýchlosť

Prechazelo se co ja vim povetsinou po prazdninach 1987,ale samozrejme nekde driv nekde pozdejc,podle toho kolik se zrovna prihlasovalo aut a kolik meli dle predchozich zkusenosti uz vyrobenych znacek na sklade na urade ci k dodani na urad,takze nekde i v roce 1988.Proto treba U Brna to bylo v serii BMO,na Znojme ZNC,na Vysocine u cca ZRD-15,JID-neco (ty meli i Favority),TRC-73-00,ale uz TRC 73-01,PEC-neco,HBD-neco atd.Dost jsem se o to zajimal.Stejne kdyz prisly na podzim 2001 v platnost R.Z.tak v Praze uz je meli,ale na Vysocine se nekde vydavali stare SPZ az do dubna 2002.Proto stary znacky jsou vyjimecne videt i na autech(tenkrat novinkach),jako Superb,Vectra C,Laguna II,Citroen C5 a C3,VW Polo atd.To stejne s modrym pruhem EU.Vesla v platnost 2004,ale jeste rok se vydavali R.Z. bez pruhu.Tenkrat za to byla i kritika.Modry pruh chtelo dost lidi..Dnes by to bylo obracene.
-> Tom Troll 28.06.18 19:33:57: ADA začalo v roce 1988 a vydávalo se do 1989, takže k Favoritu to sedí
-> Kocvin 28.06.18 19:40:29: ACV mám já i Pavel P. na 130 z roku 1986...

-> Kocvin 28.06.18 19:40:29: ACV mám já i Pavel P. na 130 z roku 1986...

-> Tom Troll: I tak si nemyslím, že skončily 85.. V tom roce byly typuji tak ACV, já měl papíry ze stodvácy 86 a měla ACY, takže tahle značka bude tak někdy 88/89.. Dle odstínu fáčka, žluť mimóza spíš 89.. Nevím, kdy v Praze přecházeli na malý formát značek, u nás to bylo během roku 89 mezi písmeny OVM/OVN v okresu Ostrava a Frýdek-Místek FME/FMH, ten však o nějaký měsíc později..
-> Tomaso435: -> Tom Troll: Fáčka měly i tyto starý SPZ.
skoda-virt.cz/cz/.../1063 9-flasch-predohraby
skoda-virt.cz/cz/.../1063 9-flasch-predohraby
-> Tomaso435: V centru v modrý źóně? Tady starý auta mizej dost rychle.
To fáčko stojí kolem paneláku kde občas chodim a je zdejší už dlouho, ale starejch spz sem si všimnul prvně.
To fáčko stojí kolem paneláku kde občas chodim a je zdejší už dlouho, ale starejch spz sem si všimnul prvně.
-> Tom Troll 28.06.18 19:33:57: tak není psaní že ta spz tomu náleží že... :-D tady se spz dávaj autům jakýkoliv jen proto aby to nikdo bez spz neodtáh nebo nepoškodil
Fáčko se starou SPZ?
Tyhle dle všech zdrojů skončily 1985?

Tyhle dle všech zdrojů skončily 1985?
Omlouvam se za kvalitu fotky,ale foceno na priblizeni pres zpetne zrcatko.Vcera vecer na silnici I/23 ve Vladislavi,znacka BZA,BZB,tak neco.Zaujala mne ta nadherna nevsedni barva.
-> Tom Troll 21.12.17 20:15:42: Včera jsem v tý ulici viděl zase fáčko taxi který pán předehříval a hrabal se přitom v motoráku, ale ikdyž mi to hlava nebere, přísahal bych že bylo hnědý (ořechová?) a ne béžový..
Vypadá to že buďto šílim něbo odtamtaď někdo řídí flotilu taxi fáček
Vypadá to že buďto šílim něbo odtamtaď někdo řídí flotilu taxi fáček

Právě že tohle byla světle šedá. Něco jako bývaly ty původní šedý výtahy a schránky v panelácích, jen ještě o odstín světlejší. Nebo něco jako stará asfaltová silnice.
-> lokaj: 4147 šedomodrá skalní ? Snad, ale zdá se mi to moc tmavé..
-> Matsoft: Zelená není určitě - tedy pokud to není kolorovaná ČB fotka