skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit,Felícia a staršie autá z ulice fotogaléria
-> Jozka: to je ten origo dutinac jeste, aby jim to do 6 let nereklamovali, asi moc na slunicku nestala...
-> Jozka: Nemá nějak moc unavený zadní pružiny?
Jedinej puchejř na 5.tých (ze kterých vytejkal dutináč), barevně doladěnej interiér.. škoda, že nabyla umytá.
-> Lukaso358: von i tu fábii nechává takhle blafat?

-> Tomaso435: Stále dělá 

-> Domajz 25.12.14 10:46:05: tohle dělal soused na chatě, přišel natočil snížil otáčky sytičem a šel zamykat. pak nasednul deset minut poseděl a pak vstříc čerstvým kilometrům vystřelil rychlostí vozíčkáře co má jen jednu ruku. jeho maximální dosažená rychlost nikdy nepřekračovala 60 na dlouhých rovinkách. s puvodníma pneu ji pak za 10 000 prodal. byla i tady na virtu, kdosi ji pak dal nový dobový pneu, naprasil rezatý díly stříbřenkou a za 40 obratem nabízel. . . kdo ví jak to motoru prospívá když za studena blafe jen tak....
"prostřední" Favorit 135 LS až na ty disky z Felicie, moc pěkný, taktéž jako nový. Viděno ve Velké Bíteši. Všimněte si na zadním okně rádoby invalidní nálepky a tam obrázek WC panáčka s kloboukem a holí v ruce, něco ve stylu Pozor řídí důchodce!
Úplně obyčejný červený Favorit LX. Ale kolik takových Favoritů, dalo by se říct ještě neseznámených s korozí potkáváte? respektive, kolik Favoritů mezi obyčejnými lidmi (ne členy Š-V) potkáváte na silnici vůbec? Já už moc ne.
Škoda 105 L dle vzácnějšího odstínu barvy jedině modelový rok 1985. Byla opravdu jako nová. Kilometrry už si bohužel nepamatuji,ale myslím (zdá se mi), že to bylo do 50 tisíc km.
Jinak já taky fotil v průběhů měsíců, ale nebojte. Opravdu jen to co považuju za pěkné, zachovalé (někteří mají rádi slovo libové).
tahle jezdí každej den, má také LPG, ale majitel ji vždycky půl hodiny zahřívá, než vyjede
-> Tomaso435: Aha
Já jsem ji poprvé zaregistroval tady na Virtu pře několika měsíci, tak jsem si vsugeroval, že je to nějaký aktuální projekt...

Já jsem ji poprvé zaregistroval tady na Virtu pře několika měsíci, tak jsem si vsugeroval, že je to nějaký aktuální projekt...

-> Bukaj: 1998 byla předstvena světu
-> Tomaso435 24.12.14 21:05:41: "V tom roce"? A ze kdy tahle přestavba je? Myslel jsem, že je to něco aktuálního, že se to tu objevilo až teď nedávno...
-> Tomaso435 24.12.14 20:44:34: ak tam pôjdeš tak mi ber v zákazníckom centre podložky pod špz , ja to nestíham :-)
-> Mr._Nosferatu: zrejme koli tomu plastu
-> Mr._Nosferatu: kdo ví jesi v tom roce už flaty byly.... a tohle je dyzajnově zajimavější než flat co má kde kdo... :) ale celý auto je fakt jen pro oči... :D
-> Tomaso435 24.12.14 20:55:58: zajímavý jak nesedí, a zvláštní ze nedaly flat ...
jinak favorit tramp... hodně mě zaujalo jak se někdo obtěžoval udělat koberečky do barvy:)
jinak aut běžně v provozu najeto 51tis km, po sebevraždě kterou majitel provedl ve voze vráceno do boleslavy a uloženo v muzeu v depu. přelakováno v podobném duchu, ale nikdy nehavarováno. Bohužel 4oko origo škoda (né to top x z němec) a "meteory" ve 4x98 jsou nikdo neví kde...
jinak aut běžně v provozu najeto 51tis km, po sebevraždě kterou majitel provedl ve voze vráceno do boleslavy a uloženo v muzeu v depu. přelakováno v podobném duchu, ale nikdy nehavarováno. Bohužel 4oko origo škoda (né to top x z němec) a "meteory" ve 4x98 jsou nikdo neví kde...
-> Tomaso435 24.12.14 20:35:33: pekne ale neprakticke
vono ani to řidičovo nebude o nic lepší :D
tyjo výměnu gumiček... prozkoumám příště, stejně tam jedu ještě kvuli něčemu
tyjo výměnu gumiček... prozkoumám příště, stejně tam jedu ještě kvuli něčemu
-> Tomaso435 24.12.14 20:37:55: V tom pravým malým je vidět pěkný hovno
-> Tomaso435 24.12.14 20:38:50: Jak se na tom mění gumičky?

-> Tomaso435 24.12.14 20:38:50: Jak se na tom mění gumičky?

fotka stojí za hovno, pač ta moje záznamová škatulka mi už spadla tolikrát na zem....
k té golden prague si dovolim pár detailů at maj mítní tuneři co dělat přez zimu.. ňák nandat třeba zrcátka z fábie na filcku:D
A ještě jednu pěknou bych tady měl, ale taky žádná libovka.
Libovky to nejsou, ale zase kolikrát je v dnešní době takhle potkáte zaparkované na ulici....
-> Tomaso435 19.11.14 14:15:46: fujtajbl. To sem se lek, že se tam fotí Sobotka.

-> Tuner#2: takze spis "plochac" :)
-> Tuner#2: a kua ,dik za foto
-> Tuner#2: mazec 

Pánové na tom Goldenu je opravdu plecháč... Prostě komplet posvařované kolo i s výztuhama 

-> krtik: 

-> castrol: hmm, to je pěkný plecháč! Něco takového má tuším i Ford, že?
edit: a vypadá to jako stejný disk: www.fordshop.cz/thumb.php ?id=10909&a...
edit: a vypadá to jako stejný disk: www.fordshop.cz/thumb.php ?id=10909&a...
-> krtik: asi nieco taketok www.daciaclub.cz/graphics
/.../1499_325x275-47471369
90.jpg
-> Tomaso435: No právě..!? 

-> krtik: plecháče ve tvaru alu :D
-> Mr._Nosferatu: a kua predsa je to puklica
-> Mr._Nosferatu: Zajímavý! To by mě zajímalo co je to za plecháče...? když je vidět zřetelně kotouč i brzdič.
-> Tomaso435: Tak někdy udělej fotky, když nejde o žádný běžný tuctový kusy
, Užovku znám, čtyřočko že?, ta tam postává různě, a toho Opela si tuším někam už dával, nestál u těch Saabů?
E: Tak to asi bude on, tenkrát jsi mi o něm posílal sz :)

E: Tak to asi bude on, tenkrát jsi mi o něm posílal sz :)
-> myschaak AZNP K.Hora:
tak jistě :D
-> Honzaloun: stává tam starej fiat hnědej , naprosto luxusní... oranžová užovka taky celekem top, nedávno tam byl solitér solidní a zelený emko... o kus dál obstojně vypadající hnědej favorit a opačným směrem v garážích je myslim že nějakej starej opel...

-> Honzaloun: stává tam starej fiat hnědej , naprosto luxusní... oranžová užovka taky celekem top, nedávno tam byl solitér solidní a zelený emko... o kus dál obstojně vypadající hnědej favorit a opačným směrem v garážích je myslim že nějakej starej opel...