skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Styling
-> Martin33: tak je tam 2,5 precipovana a majitel nema zrovna lehkou nohu 

-> škodík 12.03.09 14:25:16: chudák BMW, takhle ho zprznit

-> škodík: nádhera... jako kdyby Simír z K11 přijel do čech
hezká, decentní a přitom silná krása...

hezká, decentní a přitom silná krása...
-> stika87: sice jsem už z mračítek vyrost ale jinak past pro oko .... a nebudu daleko od pravdy když řeknu i pro peněženku :-D
-> stika87 12.03.09 18:49:12: krasne auto, radost pozriet
stiling od Hamanna 

-> U-Geen: tjn kor předek

-> škodík: chudak bawo
-> Fén: jak jinak)
-> Fén - Neznalej a neodborník:

-> Dave - ten pátý: Jelikož jsme na stránkách o škodovkách tak bude určitě myslet kamarádku. :o)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Škodovku nebo kamarádku?

-> Dave - ten pátý: hmmm,tak jí aspoň pozdravuj

Ale tímhle jste mi připomněli mojí bejvalou...
...škůdku

...škůdku

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou:
Číslo nemůžu, asi by mě potom ukamenovala...

-> Dave - ten pátý: a slečna je stále mezi námi?kdyby ne telefon by byl?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Už neni mezi námi...
-> Dave - ten pátý: jakto byla?
-> Petkar1: To byla...

-> Dave - ten pátý: Hezká škodovka:)
Možná stará Audi 80 z konce osumdesátých let.
-> cobra11: Týpek si sou škodulí docela vyhrál a i výsledný efekt mi přijde zajímavý ale asi bych zvolil jinou masku
-> banditta: a jsou na oktavku i dost vysoky
-> cobra11: jenže Octava má u blinkru mlhovky a ty tam nejsou....
-> LiMaK:
je to octa pred faceliftom
je to octa pred faceliftom

myslím nemyslím....origo škoda nejsou určite...stačí se podívat na tvary paraboly....skodovka ma parabolu(chromovou část) mnohem více zapuštěnou a navíc jinak naklopenou....u masky je konec paraboly mnohem víc zalezlej do auta než na okraji u blinkru...tahle kára to má rovnomerně...
další vec...ta část světla, která navazuje na parabolu a spoluje ji vlastne se sklem je u škodovky matne stribrná a zde je chromovana jako např u fabie....
z techto 2 duvodu jasne jde poznat, že origo škoda to neni...navíc spodní hrana toho světla je v porovnani se skodovkou strasne moc dlouhá....
todleto jsou mi uvahy, hadat se jestli je to origo svetlo...na první pohled není.
další vec...ta část světla, která navazuje na parabolu a spoluje ji vlastne se sklem je u škodovky matne stribrná a zde je chromovana jako např u fabie....
z techto 2 duvodu jasne jde poznat, že origo škoda to neni...navíc spodní hrana toho světla je v porovnani se skodovkou strasne moc dlouhá....
todleto jsou mi uvahy, hadat se jestli je to origo svetlo...na první pohled není.
-> Dave - ten pátý: tiez si myslim ze tie pred svetla niesu origo....inak foto good

-> Vojťas: -> Tomaso435_Žák 3.Bé: No na to jsem čekal...

-> Dave - ten pátý: hezká prdel

-> Dave - ten pátý 08.03.09 12:05:26: na ty fotce je nejaky auto ? 

-> Dave - ten pátý:
svetla posunul kvoli maske, ale jak nato kukam mohli by to byt aj octavke pred faceliftom bez blinkrou...
kazdopadne vyzera to pekne
svetla posunul kvoli maske, ale jak nato kukam mohli by to byt aj octavke pred faceliftom bez blinkrou...
kazdopadne vyzera to pekne
-> cobra11: No nevim, ale podle mě 120 ee... Zdají se mi vnitřky parabol jiné a taky mezery světlo-blinkr je jiný... Tak nevim... Nasadil jsi mi brouka do hlavy...

Tady foto těch mezer u origo... ( ne tu prdel nekoukejte...
)

Tady foto těch mezer u origo... ( ne tu prdel nekoukejte...

-> Dave - ten pátý:
a zceho by boli potom predne svetla?
su to origo, ale ta maska a kapota s mracenim tomu dava uplne iny nadych.
a ta kapota by usla, paci sa mi ta linia ktora ide od znaku a rozsiruje sa. tie obrie nasavace si ale mohol odpustit
a zceho by boli potom predne svetla?
su to origo, ale ta maska a kapota s mracenim tomu dava uplne iny nadych.
a ta kapota by usla, paci sa mi ta linia ktora ide od znaku a rozsiruje sa. tie obrie nasavace si ale mohol odpustit

-> cobra11: Přední světla určo origo nejsou!!
Jinak zadek super, ale tím předkem to pos***...
A samo jiný kola...

Jinak zadek super, ale tím předkem to pos***...

-> Mr_Kubas:
viem ze tie predne svetla su origo, len hovorim ze stym mracenim a maskou to vyzera akoby boli z niecoho ineho...
zadok ujde, aj stymi svetlami, len este by to chcelo viac dotiahnut...
a kola..no rumuni, oni take ako elektrony nepoznaju
viem ze tie predne svetla su origo, len hovorim ze stym mracenim a maskou to vyzera akoby boli z niecoho ineho...
zadok ujde, aj stymi svetlami, len este by to chcelo viac dotiahnut...
a kola..no rumuni, oni take ako elektrony nepoznaju

-> Mr_Kubas: mě se na tom líběj právě že ti zadní světla,já bych nic neměnil
ale to je věc vkusu mno :P

-> cobra11: Z čeho můžou bejt ty přední světla? Blinkry jsou klasika eMko, ale ty lampy mi přijdou že by mohli bejt z toho meďáka co má ta škodovka světla i vzadu. Jinak ten zadek je taky docela hezky udělanej, akorát by to chtělo tam dát jiný světla a nebo nechat origo, ale to otvírání kufru je docela zajímavý 

-> cobra11: mě se to líbí celkově ale chtělo by to nějaký lepší kola

-> charon: A už je nemáš?
-> El_Burro: Přesně tydle kola jsem prodával, za 2,5 liru i s gumama a nikdo je nechtěl ... Pravda, nebyli tak blejskavý ...
No a když jsme u toho stylingu:
No a když jsme u toho stylingu:
-> škodík: mno nádhera
asi natřu světla tlumexem abych byl in

tohle vento jsem vyblesk v čb
jinak i moje oblíbená octávka
jinak i moje oblíbená octávka
-> Luky.: jak psal NWKT mam bílou a totální serii. Pokud měla ROD, tak asi vím, která. Ta je "ukázková"
-> Luky.: Mattess má bílou 

-> MATTESS: Jj, byla. To je tvoje?
Myslím rokycanskou SPZ to mělo...

-> El_Burro: Ty brďo ten je parádní
Samozřejmě je tam ještě trochu věcí co bych sundal ale třeba ten zadní spojler se mi tam líbí :)
V součtu když by se sundaly ty hnusný zrcátka ten spojler vepředu a dozadu červenobílý světla tak je super.. Třeba by se našel nějakej jinčí spojler dopředu co y mu sednul.. Kdyby za něj ten týpek chtěl 10tis.. Plus teda když je ta eko tak dohromady 20 tak bych měl brouka v hlavě

V součtu když by se sundaly ty hnusný zrcátka ten spojler vepředu a dozadu červenobílý světla tak je super.. Třeba by se našel nějakej jinčí spojler dopředu co y mu sednul.. Kdyby za něj ten týpek chtěl 10tis.. Plus teda když je ta eko tak dohromady 20 tak bych měl brouka v hlavě

-> Luky.: nebyla modrá?