skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
anketa o nej škodovku
-> kaprof: To je otázka vkusu, mně se třeba líbí mnohem víc, než Felda (samozřejmě novodobá).
-> Risan: Mě jen fascinuje proč tolik lidí hlasuje pro Favorita protože at chceme nebo ne tak modely jako ticka kilo eRo a nebo starší či mladší byli daleko hezčí.. Konstrukčně dejme tomu je favorit o pár kroků vepředu ale to taky i o pár let :) A o to v anketě nejde
Já proti fávu nic nemám mě se taky líbí.. Kor když se najde nějakej zachovalej kousek či pěknej pick-up :) ale jak řikám klasika je klasika..
Já proti fávu nic nemám mě se taky líbí.. Kor když se najde nějakej zachovalej kousek či pěknej pick-up :) ale jak řikám klasika je klasika..

-> David29: Nechápu? Já tam vidím na prvním místě Felicii!
-> alesek - F135L: nevim co je na hranatym ošklivym autě elegantni

Tak když vidíme že vítězí Fáčko.... aspon víme, jaký inteligenti hlasujou... To budou samí tuzéři, kteří tady mají často auto v Obludáriu 

Mě se líbí. Fanouši jsou dobrý, nedám dopustit ne jejich brzdy ty jdou teda jak šlak.
S vývojem favorita to bylo fakt zajímavý a dost o nervy na poslední chvíli.
S vývojem favorita to bylo fakt zajímavý a dost o nervy na poslední chvíli.
Hoši, nechte Fáčko na pokoji! Ať chcete, nebo ne, Favorit je průlomovej model a dá se říct, že zachránil budoucnost Škodovky. Přestože patří do kategorie malých aut (i když v době vzniku atakoval nižší střední třídu), má design "dospělého" auta, a jeho tvary jsou dodnes elegantní. Když si přečtete něco o jeho "strastiplném" vývoji, budete mít jiný názor. Nic ve zlým, ale musel jsem se Fanouška zastat
.

Risan 26.01.09 11:25:53 napsal: Tampajs 25.01.09 13:04:52 napsal: Fuj jak je možný že má fáčko tolik hlasů? TO sou nějaký cheaty ne?? JInak ouža jasná volba :)
Určitě je to zmanipulovaný!!! Přece není možný, aby se někomu líbilo něco jinýho než Tobě. A ten věhlas Bertoneho, co to fáčko navrhoval, to je taky zmanipulovaný! U nás by si, soudruzi, takovej imperialistickej patlal nevydělal ani na slanou vodu.
Facko je fakt hnusne... nech by ho aj sam stvoritel navrhoval, je to skareda krabica a na Erku alebo 1000 MB sa nechyta
Určitě je to zmanipulovaný!!! Přece není možný, aby se někomu líbilo něco jinýho než Tobě. A ten věhlas Bertoneho, co to fáčko navrhoval, to je taky zmanipulovaný! U nás by si, soudruzi, takovej imperialistickej patlal nevydělal ani na slanou vodu.
Facko je fakt hnusne... nech by ho aj sam stvoritel navrhoval, je to skareda krabica a na Erku alebo 1000 MB sa nechyta
Tampajs 25.01.09 13:04:52 napsal: Fuj jak je možný že má fáčko tolik hlasů? TO sou nějaký cheaty ne?? JInak ouža jasná volba :)
1000 MB 

Tampajs 25.01.09 13:04:52 napsal:
Fuj jak je možný že má fáčko tolik hlasů? TO sou nějaký cheaty ne??
JInak ouža jasná volba :)
Když on se tak všem líbí.

Fuj jak je možný že má fáčko tolik hlasů? TO sou nějaký cheaty ne??
JInak ouža jasná volba :)
Když on se tak všem líbí.

130 :)
Rapid/Garde by meli pridat a aby to meli jednodussi, melo by probehnout nove scitani hlasu

130
-> Tampajs: Jednak je to krasavec a za druhé na Favorit klubu proběhla reklamní kampaň.

Fuj jak je možný že má fáčko tolik hlasů? TO sou nějaký cheaty ne?? JInak ouža jasná volba :)
1000 mb
1000 mb
Favorit :-)
š130

samozřejmě 130tka
škoda 130,mam pro ni slabost
-> kury: mne tam tiez chyba LR. a velmi. tkaze 130
GARDE/RAPID - CHYBÍ!!!
Nouzově 130

Užovka best !!! 

krasna 130

samo 130 aspoň pořádnej motor 

-> peti:
zhoda 

105/120 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: MOje rec
ouža je ouža!
Chtěl jsem dát Š130, ale z nostalgie padl výběr na Škodu 1000MB…

Tak nakonec jsem dal Š 130.

ja by som dal aj viacerým hlas ale vyšla z toho 130 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 

110R navzdy.... len skoda ze ta divna tuzingova Octavia bez strechy ma taky velky naskok 

ja som dal erko lebo teraz jedno renovujem.........
1000 MB
eRko

Rapid není tak jsem dal erko 

ja som dal 105/120
-> Baghira: jenže, on je Rapid a Rapid/Garde...
130

-> Nwkt: Díky už jsem jim napsal. 
Rapiďáci a Garďáci připomínkujte taky!!!!

Rapiďáci a Garďáci připomínkujte taky!!!!
Já teda nevim, ale já tam vidim Rapida od začátku? Akorát Garde tam není.
Erko , ale to že tam neni Rapid jim neodpustím!
Š 130
-> J3STER: auto.idnes.cz/novinari.as
p?idnov=108
-> Nwkt: No hledal jsem kontakt abych je upozornil na chybějící model Garde/Rapid, ale nenašel. Asi budu hlasovat pro škodu 130.

erko