Před cca pěti lety jsem si v annonci našel inzerát,prodám 2ks weber 40DCOE, cena 4tkč.Volám,borec mám je pošlu poštou no problem.Asi po třech tejdnech dobírka za 4500kč.Otevřu balík a hle v něm dvě kolečka z činky.Tak fofr na poštu,kde mi řekli: Zásilku jste převzal a že obsah neodpovídá,za to mi nemůžeme.Vrátit nelze.Mobil na borce vypnutý.Tak na cajty.Výslech jak bych někoho zabil.Nakonec prej do bůra je to přestupek a pošlou to na okresek odesílatele.Ještě si ze mě dělali srandu,kolik prej ty kolečka z činky maj asi hodnotu
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
.
Zjistil jsem si číslo na pevnou linku na odesílatele.Vzala to paní a já se jí ptám,máte syna?Ona ano.Kolik mu je?24.A víte,že Váš syn je zmrd zasranej?Prosim?Proč?Tak jí říkám jak se věci mají a ona se rozbrečela,že mají syna,ale že je postižený a že se sám ani nenají.Tak jsem se začal omlouvat.
To už se věc táhne pár dní.Volám borci každou pátou minutu.Dovolal jsem se.Tvrdí,že dával do balíku webery a že se museli cestou vypařit z balíku.Říkám ať ze mě nedělá idiota,že je zmrd podvodnej.Ozvalo se,jste vulgární a to já se nemám o čem s Váma bavit.Položil.Číslo nadále nedostupné.
Sám přes známé jsem zlistil,že odesílatel na balíku byl uvedený ten posližený,ale příjemce peněz byl úplně někdo jiný.
Dnes jsem jméno zapoměl,ale byla to vyhlášená firma.Už i místní cajti ho měli v merku.
Jenže se hoši podržte.On asi tušil,že se něco děje a ty prachy nevybral.Takže nic.Zkoušel jsem borce hledat.Adresa končila v Trutnově v takové pěkně černé ulici u vrat,kde nikdo neotvíral a řval tam vlčák.
Borečku chcípni pěkně pomalu a velkou bolestí.
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)