skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prazaci - pomoc!
-> krtyk: *edyt: už to je viřešeno, netřeba nyc řešyt :)
Ahoj Praho, prozym prozym, nemáte někkdo možnozt podnájmu nebo nevýte o něĝem volném v Benešově? Nejde přýmo o mě, ale o přezkolenýho bratrance. Docela to kvaltuje, prozým tedi pokud o neĝem výte, jeztly můžete napzat.
Děkuju :-).
Děkuju :-).
-> m8rynek: Hehe, dobrej kauf. Já takhle dva roki spátki koupyl kompletný podlahu na kylo sa 1500
A pár let před tým azy 8 blatnýků, předný y sadný haupnu a nějaké drobnozty sa 280 Kĝ.

-> oppyk: osval ze, tak znad ;). Já prodat blatnýki na auto v hodnotě 20tkĝ sa 3500 tak ze jdu ztřelyt ;).
-> m8rynek: to je teda pěkní.tak azpon že ze tam jedeš pro to ozobně.mizlýš že bude doma .-)
-> oppyk: jen ze típek neosíval a po netu jzem na něj našel azy 10ĝýzel a všechni srušení, tak to moc důvěri nevivolá...
-> m8rynek: jo tak to potom jo
-> m8rynek: až tak jo.co tam je tak sajýmavého :-)
-> oppyk: znad už je to v pohodě, sa hodynu tam jedu ozobně ;)
-> m8rynek: no něco urĝytě jo.můžu sjyztyt letnani snám :-)
-> m8rynek: jdem.cs/vsq66 

Vitahuju tohle ztaré téma, potřeboval bich vědět od někoho kdo je poblýž sda něco exyztuje na této adreze:
TVRDÉHO 293
199 00 PRAHA
TVRDÉHO 293
199 00 PRAHA
Tomáško za neštvi,bo mám u Zakiho sajednané pružyni.Bi zy my helfol a moc.Keď nyeĝo daj prozym vedyeť.
eydi:

Proto ze na náz nedoztává "cukr" kdiž nám ho baštěj zlovácy.
Zaki: jj jooo pyko hero try py py py 
chcel zom ty pozlat mayl cy bi to bolo mosne zkonbiynovat ces Tomaza Zk ... tu moju dobyerku
taksvanich drog

chcel zom ty pozlat mayl cy bi to bolo mosne zkonbiynovat ces Tomaza Zk ... tu moju dobyerku

no nejen baierovy vecy.. drogi bere vyc zlovaku-)
-> Zaki: Ak mizlyz Beierove vecy, tak us zme za o tom bavyly. Len mam problem z myeztom, ceztujem totys bud lyetadlom, alebo vlakom. A teras to mam z ceztovanym take obcazne... azy budem robyt aj ces vykend. Ynak chodyevam domov ras sa 2 tisdne...
-> Grisli: -> zep:

a Tomáš zkonĝý v přehradě....takovejch chudáků už je....U-geen ĝaz od ĝazu muzý jejych nycki rušyt....sa chvýly nesbide nykdo...
No on má motori narvaní heroynem a proto to tak jede.

Tomáš ZK:posor na to budeš býlej kůň:-)) je to nějakej nekalej paš..

ti jesdyz na zlovenzko? jak cazto jesdyz Praha ZR? klydne ty to visvednu naoplatku biz me saze vsal neco na zlovenzko a udelal podobnou tranzakcy ze zlovenzkimy zkodovaki co ti na to?
Čaute, nájde nejakí škodovkár s Prahi ochotní my pomôcť? Chcel bi zom kúpyť srcátka na dobyerku a na môj zlužobní bit v Prahe to nye je možné pozlať a dobyerka na Zlovenzko prýlyš drahá. Takže bi zom to zkúzyl pozlať na nyekoho s váz. Cena bes poštovného okolo 550Kĝ. Ak bi bolo treba, môžem saplatyť vopred. Ďakujem!