skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kurzy fitnes
-> P@nis: Ja si vcera dal pekne nohy. Na zacatek vypady na multipressu,pak pyramida na legpressu. Nakonec lytka ve stoje... Super
-> Jirik: To cvičíš v pohorkách ?
Já jsem na tom taky pořad bídně cca 83kg na cca 170cm ..chjo kdybych byl už apson na te 90ce to už mám pak ke 100kg kousek

Já jsem na tom taky pořad bídně cca 83kg na cca 170cm ..chjo kdybych byl už apson na te 90ce to už mám pak ke 100kg kousek

-> P@nis: Tak taky pokrok. Dohnal jsem co jsem zaflákal. Jen tak mezi řečí.
S osobní váhou jsem na tom plus mínus stejně. Tj. něco mezi 56 - 59 kg a 168 cm výšky. Jinak jsem to já, Jirik.

-> Ultim: Je třeba se nebát pořádně najíst 

-> P@nis: To praveze ne,spis normal,ale ty nohy me jdou. To mam z kola a trekingu.Horsi je to z vrchem 

-> Ultim: Máš vidět mě při dřepu se 160kg jak jsem řval :-D
Anebo při mrtvém tahu jak pustím na zem 150 kg tak je to taky dobrá rána :-)
Hmmm 320 to je celkem solidní asi budeš dobrý pořízek :)
Anebo při mrtvém tahu jak pustím na zem 150 kg tak je to taky dobrá rána :-)
Hmmm 320 to je celkem solidní asi budeš dobrý pořízek :)
-> P@nis: Tak to ja to elam spis naopak,drepy jedu jen tak na rozehrati,pekne mala zatez,ale pocive. Pak Leg-pess zacnu s 200 12x a jdu nahoru. Kdy jsem to jel naposled koncil jsem 320 2x... Ale to uz kricim na cele fitko,lije ze me jak z vola a druhy den nemuzu chodit...

-> Ultim: Při treninku nohou hlavně začínám dřepy ( tam jezdím pyramidu) a na leg press pyramidu jet nemůžu jelikož si jaksi nemám kde dát další kotouče takže jezdím tvrdě hluboke dřepy a leg jen jako takovy doplněk ono stejnak na rozvoj stehen neni moc efektni :-)
ps.: jestli bude zítra forma (pochybuji po prochlastanem víkendu) tak dodám snad nějake foto z mrtvého tahu :-)
ps.: jestli bude zítra forma (pochybuji po prochlastanem víkendu) tak dodám snad nějake foto z mrtvého tahu :-)
-> P@nis: Hmmm dobry 250 10x... To ja jezdim jenom 220 10x... Jedes pyramidu na leg-press nebo jen stejne serie?
Tak tady je ukázka jedne série Leg-pressu ...250kg v kotoučích + jezdec cca 30kg = cca 280kg ... takže omluvte kvalitu držel jsem fotak v jedne ruce takže jsem se držel madla jen jednou rukou
Bohužel pak mi o5 umřely baterky... i když sem je nabijel a fotak ukazal, že jsou plne tak zvladly tohle jedno video a pak umřely ( asi už jsou KO : -(
Bohužel pak mi o5 umřely baterky... i když sem je nabijel a fotak ukazal, že jsou plne tak zvladly tohle jedno video a pak umřely ( asi už jsou KO : -(
-> P@nis: chyba:))
-> havlik: Ten jsem dneska necvičil.....

-> P@nis: kokot:))
Tak po menší nemoci se dostávám do formy dneska mrtvý tah 140kg 6x 

-> P@nis: :))
-> havlik: Taky opasek nemám, sem tam si ho pujčím od psolubydlicího, ale špatně se mi sním cvičí..
A lidi co cvičí Bench s opaskem vůbec nechápu.... asi placebo efekt :-)
A lidi co cvičí Bench s opaskem vůbec nechápu.... asi placebo efekt :-)
-> P@nis: a ty jedeš třeba i bench s opaskem? já právě vůbec opasek nemam

Dnes jsem zatáhl 140kg na mrtvý tah... šlo by i více ale neměl jsem opasek a měl jsem pak už strach o záda :-)
-> MerHanz: Znám lidi co necvičí už více než rok a pořad vypadají OK a ubytek váhy minimalní je to jenom o tom jak si nastaviš jidelniček, při cvičení musíš mit větší přijem kalorií než vydej, když přestaneš cvičit je třeba upravit jídelníček na system kdy se bude příjem = výdej čili bys neměl hubnout ani přibirát... to že někdo tolik zhodí býva nedostatkem aminokys. které ochrání svalovinu před degradaci :)
Jestli tě něco bolí při normální pohybu, tak přestat cvičit a jít k doktorovi.
Sám jsem měl natažene vazy + nějake postraní rotátory v kolenu (měsíc a půl s ortezou) naštěstí bez operace, po sundaní ortezy celkem večer pravidenlná bolest kolene, a řešení je jednoduché vybudovat na nohách tolik svaloviny aby se kolenu ulehčilo...a opravdu to funguje... proto radím dělejte dřepy, předkopávani, zakopávání atd... jestli někoho boli kolena nebo záda z dřepu tak to je tím, že má katastrofální techniku...
Jinak jestli chceš něco na klouby tak doporučuji Dolgit krem, a vyzkoušel bych něco z tehle stránky
www.f-sport.cz/eshop/esho p.php?go=13
Jestli tě něco bolí při normální pohybu, tak přestat cvičit a jít k doktorovi.
Sám jsem měl natažene vazy + nějake postraní rotátory v kolenu (měsíc a půl s ortezou) naštěstí bez operace, po sundaní ortezy celkem večer pravidenlná bolest kolene, a řešení je jednoduché vybudovat na nohách tolik svaloviny aby se kolenu ulehčilo...a opravdu to funguje... proto radím dělejte dřepy, předkopávani, zakopávání atd... jestli někoho boli kolena nebo záda z dřepu tak to je tím, že má katastrofální techniku...
Jinak jestli chceš něco na klouby tak doporučuji Dolgit krem, a vyzkoušel bych něco z tehle stránky
www.f-sport.cz/eshop/esho p.php?go=13
-> P@nis: ono je jedno jestli něco bereš a nebo ne. Jak přestaneš cvičit tak seš za rok nic nedělání váhově jinde, pač většinou nižší zátěži uspůsobíš i příjem živin. A když ne, tak jen nakyneš. Po 4 a půl letech sem o 10 kg s váhou níž. A znova se dostat do tempa a cvičit stojí spoustu úsilí. protože v kloubech mě loupe a praská i při normálním pohybu. A jen tak mimo hru. Nějakej typ na zesílení šlach??? Docela by se mi hodil.Speciálně na zápěstí. Poslední 2 roky s tim mám problémy.
Tak Nabrat se dá ze stravy, jak píše P@nis. Ale taky dost záleží na genetice. Jaký máš k tomu předpoklady. A taky jakej máš trénink. A nohy jet třeba cvičit, zrovna jako trup a ruce atd. Jinač by si si akorát tak zkurvil nejen postavu,ale i klouby a hl záda.
-> Viliam: Tak jestli nechceš brát todle tak z normálni stravy..
Svaly rostou primarně z bílkovin musiš přijmou aspon 2g bílkoviny na 1kg tvoji tělesné váhy u tebe by to bylo asi 144g....Nejvíce bílkovin ma Maso.. kuřeci ma ve 100g 20g bílkovin, pak tvaroh ten míva asi 13g na 100, cotage sýr, rýže, tunák z konzervy, těstoviny....A je důležité abys měl větši kalorický příjem než výdej jinak nikdy nic nevybuduješ
Kdyby ti nebylo něco jasne něbo si se chtěl zeptat tak privat nabo icq at to tu nezaserem :)
Svaly rostou primarně z bílkovin musiš přijmou aspon 2g bílkoviny na 1kg tvoji tělesné váhy u tebe by to bylo asi 144g....Nejvíce bílkovin ma Maso.. kuřeci ma ve 100g 20g bílkovin, pak tvaroh ten míva asi 13g na 100, cotage sýr, rýže, tunák z konzervy, těstoviny....A je důležité abys měl větši kalorický příjem než výdej jinak nikdy nic nevybuduješ

Kdyby ti nebylo něco jasne něbo si se chtěl zeptat tak privat nabo icq at to tu nezaserem :)
-> P@nis: tak babo raď! ako pribrať bez gajnerov, kreatinov a neviem akých anabolík
-> Viliam: Tedka ne ale to chceš s takovou vahou končit? a jelikož si ve vyvoji tak ty 2kg ani nemusi byt svalovina ale normal růst, a za rok 2 kila to je vtip ne ? za 3 tydny jsme udělal + 4 kila..
Nejsem větší chlap... měl jsem 65kg na 170cm.. tedka jsem měl i 85kg to je 20 kilo rozdíl a to už je jo rozdíl pro klouby hod si 20kg kotouč do batohu a chod tak pul dne a uvidiš..
Nejsem větší chlap... měl jsem 65kg na 170cm.. tedka jsem měl i 85kg to je 20 kilo rozdíl a to už je jo rozdíl pro klouby hod si 20kg kotouč do batohu a chod tak pul dne a uvidiš..
-> P@nis: zvětšení váhy? zo 70 na 72? to sa mi isto nohy podlomia
a tak potom ty si väčší chlap ked už v 16tich si dvíhal 50tku

-> Viliam: Řeknu ti přesně v 16 jsem vážíl asi +65kg a zvedal jsem 50kg na bench, na fotbal jsme meli posilovnu a jendou tydně jsme tam cvičil
-> Viliam: Tak jak si mi psal jak budu vypadat za rok Já tak ti řeknu jak budeš ve stáři vypadat ty... dost možna na vozíku... Uvědomuje si někdo co nosí celou váhu těla že zvětšení trupu je extremní zátěž na klouby a že svaly musí převzít tu iniciativu a pomahát kloubum to nést ?
-> havlik: Zařad tam hlavně dřepy, mi zase tedka jena baba pověděla at se opovažím zhubnout, že pry mám jet objem pořáad :-D
Jinak už sem dostal v posilovnách dost chvály na silu nohou a lýtka :) a to potěší
Jinak už sem dostal v posilovnách dost chvály na silu nohou a lýtka :) a to potěší
-> P@nis: ou ou ou, aké silácke rečí... by ma zaujímalo koľko by si dvíhal na začiatok ty ked si mal 16
Jinak abych odpověděl "cvičím" tak pul roku.. šolicháni předtím nepočítam spoustu cviku jsem dělal špatně a učil jsem se vubec jak jist co jist kdy jíst co v jakyden trenovat čim začínat atd..
A moje výsledky :
Bench 90x7.....maximalku bych možna dal 110 při lepším uchopu a mostu
Dřep.. 160kg bez opasku
Mrtvý tah: 130x3... s trhačkama bez opasku
A moje výsledky :
Bench 90x7.....maximalku bych možna dal 110 při lepším uchopu a mostu
Dřep.. 160kg bez opasku
Mrtvý tah: 130x3... s trhačkama bez opasku
-> P@nis: To by ses divil... ve škole sme měli borce, výška 2metry váha 110kg a max 40 kilo. Problém byl v tom, že je z města a nikdy nedělal pořádnou práci :)
-> P@nis: takže tebe sa zdá že ked na mrtvy ťah nedavam max. robím chybu? a drepy a komplet nohy necvičím pretože ma to vôbec nebaví
-> P@nis: no právě že ted mam něco kolem 90 což je hrozný
-> P@nis: no tak mrtvák zařadim do cvičebního plánu
-> Viliam: 30?? si děláš prdel ne... s tím u nas cvičí tak žensky
-> havlik: Zase to vyvaž svou momentální vahou čím víc vážiš tím více zvednout :)
-> Viliam: Hm ttj

-> Viliam: A proč necvičíš nejlepší nejzakladnější cvik dřepy... už vam někdy někdo řekl že svaly produkuji určite látky jako testosteron inzulín ktere produkují svaly a pomahají narustu svalu a pak si poměřte velikost hýždoveho svalu steheního a lýtka.. s např bicepsem a dojde Vám proč všichni kulturisti a namakanci ho považuji za kralovsky cvik.
Vymluvy že vas boli kolena atd neberu 1ě let jsme hral fotbal da se řict na vrcholne sceně a kolena mě z neho nebolí..
Jinak na záda neni lešího cviku a komplexněšího než je mrtvy tah
Vymluvy že vas boli kolena atd neberu 1ě let jsme hral fotbal da se řict na vrcholne sceně a kolena mě z neho nebolí..
Jinak na záda neni lešího cviku a komplexněšího než je mrtvy tah
-> Viliam: tolik snad ani neodpočívam
-> havlik: odpočívať.. max 2 minúty
-> I-Ionzalo: 30 :-D
-> I-Ionzalo: 30 :-D
-> Viliam: Kolik si zvedal na bench v době, kdy si začal posilovat?
-> P@nis: počkej to napřed musim natrenovat nemyslim že hnedka ve čtvrtek bych dal schopnejch 100kg:)
jakože když pojedu na každej ten cvik jen pár serii tak co tam pak zbytek času budu dělat:D
-> havlik: Natoč na mobil upni někde a pak tě pochválím nebo taky ne : )
-> I-Ionzalo: rok? necelý
-> Viliam: Jak dlouho posiluješ?
-> havlik: ja mam najradšej na chrbat príťahy v predklone, či už s veľkou činkou alebo jednoručkami..
-> Viliam: ty woe tak to já sem tlustej jako prase když to čtu a dřepy ani mrtvej tah taky necvičim na nohy jedu na stroji a na záda vlastně taky
-> P@nis: 72/180..brench 75, drepy necvičím, mrtvy ťah okolo 80.. už som mal problémy s chrbátom tak preto max neskúšam
-> P@nis: no jasně tak si rozumíme :) takže když udělam 6 opakování se 100 tak se můžu tady pochlubit jo:D