skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nevyplatí se mít pěkný auto!!!!!!!!!!!!!
prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.10.2004 do 25.01.2005, založil/a Borin - Král tuzerů
18:31:03
25.01.2005
25.01.2005

Honza
-> Jirik: Já s tebou souhlasím a na náštěvu za tebou chodit nebudu,budu tam s tebou!!!My máme Tm.modrou Filcku,když jsme jí kupovali,tak byli na ní mírný škrábance....tak hrozná to neblo,leštěnka TEMPO(doporučuji) to jakžtakž zahladila,a tejden na to co auto nám stalo pod okny,ten den po důkladným omytím a naleštěním tam byli z boku slabý škrábance od koruny abylo jich tam 5 vedel seb!!!TAkže sem nad tima dveřma strávil asi 3 hodinky s 2 tubama leštěnkami všech druhů!!!Odstín stejné barvy,na staré laky,na nové a udržované laky,na auta po laku(tzv.na tvrdé laky)..naštěstí jsem to uděl že tam zbyla slabá bílá rejha,která tam zbyla dokud auto nepude do laku!
22:32:57
24.01.2005
24.01.2005

Honza "Bobr"
-> sep: A špatně vypočítat desetinnou čárku na dýlce lana . . .
19:20:02
20.01.2005
20.01.2005

sep
-> DJ: :uvázat bungee lano za koule a shodit z mostu......
19:01:20
20.01.2005
20.01.2005

DJ
No ja som to už hovoril, ale aj tak. Tatovi ukradli zo stovky chromové zrkadlá asi tým štýlom, že mu urvali z blatníkov aj kúsky plechu-totálne ich odtrhli hajzli a ako prejav vďaky mu ešte poohýnali hliníkové puklice. No a kamarátovi ukradli zo 120 4očko tak, že mu vylámali celú prednú masku a šroubovákom dodrbali chladič. čo s takým blbcom?
22:33:53
19.01.2005
19.01.2005

Zdany
Tak ja si tady taky prihreju svoji polivcicku...
U me uzovky jsem mel "ladenej" vejfuck.. No Asi jako máš ty Jiží a další.. Mno se shade jsem jezdil sem tam.. Parkoval jsem u vysokoškolskych koleji a naproti byla ubytovna fakultni nemocnice. Pro znalce Plzně v okoli Sukovy ulice na Borech.. Takze abych rozvinul svoje smutne pribehy.. Trikrate vykradeny benzin pres vypustni srouby. Ukradena antena standart... Misto ni je ted kus svareciho dratu z COcka. Dalsi... Jednou propochnute jedno predi kolo, potom (po oprave toho bodnuteho) propichnute druhe predni kolo, po oprave propichnute obe predni... Po oprave obou prednich propichane vsechny čtyři.. Tak to už jsem se nasral a zavola přislušniky.. Sepsali, poslali pachatel neznámý... To všč cca v rozpeti jednoho a půl mesice. Diky Bracho za pomoc.. Bez tebe bych byl v pr... jako Bata s drevakama.
To samozrejme neni vsechno.. Po case si Krt pujcil uzovku Krt.. Neco s ni odvezl. Jelikoz mi to auto bylo k nicemu bez technicke, tak jsem mu rekl, at si ho necha u garaze... No, Stalo tam asi dva mesice, mozna min, mozna dyl, cert vi... No kdysi jsem tam mel radio od Sencoru a repraky od Sony.. Rikam ze mel.. Nekdo navstivil auto a mel hodne casu a klid, pac to vsechno vymontoval tak, ze nic neposkodil.. Jen si odmontoval a odesel.. :)) Jeste ze jsem si stacil dat zesik do Rapida... Po zkusenosti jsme to odtahli jinam, tak jsem zvedavej, co mi zmizi ted.. :(((
U me uzovky jsem mel "ladenej" vejfuck.. No Asi jako máš ty Jiží a další.. Mno se shade jsem jezdil sem tam.. Parkoval jsem u vysokoškolskych koleji a naproti byla ubytovna fakultni nemocnice. Pro znalce Plzně v okoli Sukovy ulice na Borech.. Takze abych rozvinul svoje smutne pribehy.. Trikrate vykradeny benzin pres vypustni srouby. Ukradena antena standart... Misto ni je ted kus svareciho dratu z COcka. Dalsi... Jednou propochnute jedno predi kolo, potom (po oprave toho bodnuteho) propichnute druhe predni kolo, po oprave propichnute obe predni... Po oprave obou prednich propichane vsechny čtyři.. Tak to už jsem se nasral a zavola přislušniky.. Sepsali, poslali pachatel neznámý... To všč cca v rozpeti jednoho a půl mesice. Diky Bracho za pomoc.. Bez tebe bych byl v pr... jako Bata s drevakama.
To samozrejme neni vsechno.. Po case si Krt pujcil uzovku Krt.. Neco s ni odvezl. Jelikoz mi to auto bylo k nicemu bez technicke, tak jsem mu rekl, at si ho necha u garaze... No, Stalo tam asi dva mesice, mozna min, mozna dyl, cert vi... No kdysi jsem tam mel radio od Sencoru a repraky od Sony.. Rikam ze mel.. Nekdo navstivil auto a mel hodne casu a klid, pac to vsechno vymontoval tak, ze nic neposkodil.. Jen si odmontoval a odesel.. :)) Jeste ze jsem si stacil dat zesik do Rapida... Po zkusenosti jsme to odtahli jinam, tak jsem zvedavej, co mi zmizi ted.. :(((
13:29:25
19.01.2005
19.01.2005

Plejba jr.
Jojo, je to těžký, lidi jsou pořád stejný prasata a vždycky budou. V letech 98-99 mi někdo na parkovišti u baráku 4x během zimy rozřezal zadní gumy, vždycky nás bylo na parkovišti tak 5. O ukradenejch stěračích a poklicích nemluvim vůbec. A nejhorší bylo, to jsem fakt myslel, že omdlim. Vloni jsem byl bráchu vyzvednout na Ruzyni, svoje auto jsem měl v servisu, tak jsem byl otcovou Fabií (nová, 2tkm najeto). Vedle mě zaparkovala kamarádka a.....prásk, rána jako svině a lavor ve dveřích. Sem myslel, že mě vomejou. I když jí mám rád, vyslechla si dost sprostejch přezdívek, který asi ještě nikdy neslyšela až se z toho chudák rozbrečela. No a na závěr, asi v roce 2000 jdu takhle jednou z práce a koukám, nějakej asi tak čtyřicetiletej rom (
) stojí u mojí schade s drátem ve vokýnku. I když nejsem rváč, ani na to nemám fyzický propozice, neudržel jsem se a skočil jsem po něm, vůbec nestihl utéct. No jo, jenže tehdy jsem byl ještě takovej klidnej, tak jsem na něj chvíli řval a pak ho sundal z haupny a nechal ho jít. Dneska bych ho asi zlehka proplesknul a nechal ho jít s tim drátem zaraženym v zadnici.
) stojí u mojí schade s drátem ve vokýnku. I když nejsem rváč, ani na to nemám fyzický propozice, neudržel jsem se a skočil jsem po něm, vůbec nestihl utéct. No jo, jenže tehdy jsem byl ještě takovej klidnej, tak jsem na něj chvíli řval a pak ho sundal z haupny a nechal ho jít. Dneska bych ho asi zlehka proplesknul a nechal ho jít s tim drátem zaraženym v zadnici.12:56:16
19.01.2005
19.01.2005

Luukkyy
No,mě tak napadá,že se nevyplatí mít žádný auto....No schválně,něco si počtete.Kámoška má stopětku užovku,hnus na entou,drží to pohromadě jen proto,že je na to zvyklý,a co myslíte,nechaj to hov... na pokoji.Správně,nenechaj.N
aposled jí nějakej mamrd vykradl vnitřek a odcizil:Kastlík u šaltpáky,hadr na sklo a plyšovýho pejska....
Přettím dostal zase nějakej jinej borec chuť na benzín a aby jí vyčóroval ty čtyry litry,co měla v nádrži,vtipně rozřízl vyrovnávací hadici...Sice si teda nemusí nic dělat z nějaký šmouhy na laku,ale tohle je taky zlý.
Přettím dostal zase nějakej jinej borec chuť na benzín a aby jí vyčóroval ty čtyry litry,co měla v nádrži,vtipně rozřízl vyrovnávací hadici...Sice si teda nemusí nic dělat z nějaký šmouhy na laku,ale tohle je taky zlý.

10:09:53
19.01.2005
19.01.2005

Labros
česká závist nezná mezí.
20:47:08
18.01.2005
18.01.2005

Honza "Bobr"
Individualizace nezná mezí a meze se jí nekladou. ;)
20:41:52
18.01.2005
18.01.2005

sep
-> Honza "Bobr": :ze zámkové dlažby se daj sestavovat i různý vzory,včetně písmen.-)),nebo vedle zapíchnu ceduli tady leží jeden co si myslel že může všechno...........spletl se
20:38:25
18.01.2005
18.01.2005

Honza "Bobr"
-> sep: No, ale do "toho" se už pak nemůžeš podepsat . . .
20:34:04
18.01.2005
18.01.2005

sep
-> Honza "Bobr": :ne,jen ať každou dlaždičku cítí,parchant jeden......a pak přejet válcem na antuku
20:32:14
18.01.2005
18.01.2005

Honza "Bobr"
-> sep: Sadisto . . . beton je humálnější!
20:22:39
18.01.2005
18.01.2005

Tuxik
-> Komár 1981: tak tak, nad tim zbrojnim pasem taky obcas zacinam uvazovat...
nektery lidi mne zacinaj srat, skudle stoji pred barakem, vedle zaparkoval favorit, otevrel dvere a dost hnusne mi sedrel lak na dverich a promacknul je az na vyztuhu... kdyz jsem se na nej zacal rozcilovat, tak na mne vyjel, at to rovnou hodim do srotu, ze je to jenom blba skodofka atd...
ja si s moji vyskou (163cm) moc vyskakovat nemuzu, ale az mne jednou nekdo neco udela s autem, tak mne asi zavrou za ublizeni na zdravi
nektery lidi mne zacinaj srat, skudle stoji pred barakem, vedle zaparkoval favorit, otevrel dvere a dost hnusne mi sedrel lak na dverich a promacknul je az na vyztuhu... kdyz jsem se na nej zacal rozcilovat, tak na mne vyjel, at to rovnou hodim do srotu, ze je to jenom blba skodofka atd...
ja si s moji vyskou (163cm) moc vyskakovat nemuzu, ale az mne jednou nekdo neco udela s autem, tak mne asi zavrou za ublizeni na zdravi

20:13:40
18.01.2005
18.01.2005

sep
-> Honza "Bobr": :týpka
20:08:53
18.01.2005
18.01.2005

Honza "Bobr"
-> sep: Týpka nebo auto?
19:28:57
18.01.2005
18.01.2005

Stepix
Lidi jsou fakt svine! Nechci aby to co napiso znelo rasisticky, ale ja jsem se po tom rasistou stal. Jel jsem na dovolenou, a ze se zastavime v Praze na obed, na strese jsem mel zamceny kolo na nosici... Auto jsme nechali primo pred knajpou. Jelikoz jsem drive dojed a vzpomel si ze mam jeste neco vyresit, cca 400m od auticka z kopce, tak jsem sel. Trvalo mi to max 2 minutky (co jsem nemel karu na ocich). Vracim se zpatky a koukam, kolo nikde, rikam si to mi splyva s krajinou vzadu... H*VN*, najednou proti me z kopce bezi morgoš černej jak bota a v podpaží moje kolo. A to me teprv nas***, rozbeh jsem se za nim, bubak zabeh do zastavarny a ja samozreme taky, tam na me kolo hodil a zdrh... Do smrti si budu vycitat ze jsem ho nechyt, to bych ho v tu chvili zabil, protoze kdyz jsem prisel k autu, tak tem zas*** deb*** pri sundavani kola pouzil jen a jen hrubou silu a kolo hodil na strechu a po ni to pekne serval i s nosicem. Pri ohlaseni na policyji nam bylo receno, ze jsme si to udelali sami a neumime si sundat normalne kolo!!!! Oprava strechy 16tacu, vysvetlit tatovi proc ma poskrabanou metalizu na mondeu, k nezaplaceni
20:33:41
26.10.2004
26.10.2004

sep
to je kruh,jediný co pomůže , přikrýt ho zámkovou dlažbou
20:31:48
26.10.2004
26.10.2004

sep
..a příště ti to auto zapálí....
20:27:56
26.10.2004
26.10.2004

Borin - Král tuzerů
-> Jirik: No nedá se tomu řích bitka.....dostal 3 rány a šel 

15:30:17
26.10.2004
26.10.2004

VeTeV
-> Jirik: ty ses normalni nasilnik 

15:28:59
26.10.2004
26.10.2004

Jirik - zrušená registrace
2 Borin : neomlouvej se, byla bitka ?
Dostal do rypáku mrdkožrout jeden nechutnej ?
Protože takový lidi se tlouct musí. Zrovna teď jsem měl denní sen, že jsem jednoho chlapa přepadl v lese a rozmlátil mu hlavu baseballovou pálkou.
Nebudu říkat kdo to byl, ale......je to od nás z práce..
Dostal do rypáku mrdkožrout jeden nechutnej ?
Protože takový lidi se tlouct musí. Zrovna teď jsem měl denní sen, že jsem jednoho chlapa přepadl v lese a rozmlátil mu hlavu baseballovou pálkou.Nebudu říkat kdo to byl, ale......je to od nás z práce..

14:39:39
26.10.2004
26.10.2004

Borin - Král tuzerů
Tak se mi podařilo zjistit, kterej čůůůůůůůůůůůůůrák (sorry U-Geene ale jinak se to nedá napsat) to byl a pěkně sem si to s ním vyřídil

18:32:03
23.10.2004
23.10.2004

fazola
Lidi jsou KURVY!!!!! uf se mi ulevilo... nejvíc mě dojalo, když čtvrt roku ležím pod aute a v autě, abych z toho zase udělal auto a nějaká **** to domr*** za pár vteřin. šak už mám poťukané na 2 místech auto, jak nějaké tlusté čuně leze z auta tím způsobem, že kopne do dveří, aby se rozglábily dokořán a on se vlezl do prostoru pro vstup/výstup a dělají to lidi, kteří mají nabouchanou šrajtofli a koupí si nějaké auto za x peněz a nesere je nic.... hovno ví co to je, mít auto rád..... bych se musel zastřelit... jinak bych šel na křeslo pro masové vrahy... ale zdravím šecky kdo mají rádi auto, nejlíp je-li na něm psáno ŠKODA, protoše škoda je umšít...

18:44:58
22.10.2004
22.10.2004

Honza "Bobr"
Koukám, čtu a zuřim už jen z toho. Fakt, já bych to kastroval!!!!!!!!!
12:45:39
21.10.2004
21.10.2004

malinahome
To je prostě v pr*eli!!!!!!Já se o auto taky bojím-už mě jednou vykredly.....

18:49:42
20.10.2004
20.10.2004

Alan
KOukám že každej už má nákou nepříjemnou příhodu
Mě se taky nekdo 3 dny po novym laku podepsal na dveře rejha docela dost velká a ještě zrovna na řidičových dveřích kde je to nejvíc vidět,bych tomu dotyčnýmu namístě rozbil dr..ku
Mě se taky nekdo 3 dny po novym laku podepsal na dveře rejha docela dost velká a ještě zrovna na řidičových dveřích kde je to nejvíc vidět,bych tomu dotyčnýmu namístě rozbil dr..ku
17:21:27
20.10.2004
20.10.2004

Engi
-> U-Geen: -> Baghira: taky na vas dojde 

17:20:22
20.10.2004
20.10.2004

Engi
-> Baghira: uff rodinna pouta hadr !!! :)
16:43:24
20.10.2004
20.10.2004

Boss
Pche..mýmu chudákovi tatínkovi někdo vyryl na zadní sloupek u fáva píču a pikantní na tom je,že si dal práci to zatmelit nějakým modrým sajrajtem a ještě to zabrousit..A to prosím na parkovišti před panelákem..
12:00:51
20.10.2004
20.10.2004

Boris S
Moj sused(v garáži) ma už staršie 5 BMW,ale super zachovalé.Raz sa vrátil niekde z mesta a
aj s hákovým krížom nastriekaným na zadnej kapote.Bol chudák s toho hotový a zbavil sa toho len za cenu bezlakovej kapoty.
aj s hákovým krížom nastriekaným na zadnej kapote.Bol chudák s toho hotový a zbavil sa toho len za cenu bezlakovej kapoty.

23:26:09
19.10.2004
19.10.2004

U-Geen
-> Baghira: i tak by se to dalo nazvat :-))
22:39:22
19.10.2004
19.10.2004

Borin - Král tuzerů
-> U-Geen: NJN sem si toho nevšiml 

22:38:57
19.10.2004
19.10.2004

Borin - Král tuzerů
-> Baghira: Ty seš vůl 

22:13:18
19.10.2004
19.10.2004

Baghira
-> U-Geen: Trochu čára přes rozpočet :-).
22:07:52
19.10.2004
19.10.2004

U-Geen
-> Baghira: ještě že už Engi nemá tu věco která se nazývá "přítelkyně" :-)))))
21:58:28
19.10.2004
19.10.2004

Baghira
-> Luděk: Nee, Evžova matka dělá s Engiho starou, ta má sestru co chodila s Engim, ale protože Engiho matka poslechla Evžovu matku a donutila Engiho se rozejít s Engiho přítelkyní, aby mohl chodit s její sestrou, protože ji zná Evžova matka a společně choděj na kafe s Borinovou matkou, která zná i Engiho bývalou přítelkyni, protože to je její dcera, stejně tak jako Engiho současná přítelkyně :-). Jsem zase koukal na Rodinná pouta, tak typuju jak by to mohlo být.
16:57:58
19.10.2004
19.10.2004

Luděk
-> Borin: Tvoje mamka dělá i s Evžovou mamkou
a kolik má teda zaměstnání???
a kolik má teda zaměstnání???
16:41:01
19.10.2004
19.10.2004

Komár 1981
-> Martin: Vystoupit a mit bouchacku a strilet!!! To na ne plati. Asi si udelam zbrojak. :))))
12:29:39
19.10.2004
19.10.2004

Engi
-> Borin: jako uvodni nick jsi tam dal svuj takze jsi psal sam sobe (jakoby ze) - ale to uz neres....

12:16:35
19.10.2004
19.10.2004

Borin - Král tuzerů
-> U-Geen: Nevím co tam vidíš ????? Moje mamka dělá s tvojí.....

09:23:44
19.10.2004
19.10.2004

kirri - zrušená registrace
-> Martin:

Tak jo panove zatim se mejte, sedim v pocitacove hale MU a musim na prednasku
nechce se me vubec

Tak jo panove zatim se mejte, sedim v pocitacove hale MU a musim na prednasku
nechce se me vubec
09:19:14
19.10.2004
19.10.2004

Martin
Už jsem to sem taky jednu psal, ale když už jsme v těch příbězích...
Jednou jsem jel do školy autem, pohodička klid, jedu z jednoho kopce, kde cca uprostřed je přechod, auto předemnou odbočovalo doprava a pouštělo chodce, tak já jsem zastavil po levé straně odbočujícího auta a nechal jsem chodce přejít. Jen co přešel, viděl jsem, jak se zezadu řítí auto a řidič nebrzdí. Tak jsem pustli brzdu a čekal na náraz. Ten přišel velmi brzo a naprosto bez brzdění, takže já jsem měl takový start, že jsem přeletěl celej přechod.
Tak jsem zastavil, pustil varovky a šel se podívat, co se vlastně stalo. Načež majitel sportovního Mercedesu neváhal a vystartoval, div mě nesrazil. Tak jsem nasedl do svého stroje a jal se ho pronásledovat. No ale zkuste stíhat Mercedes coupé... Po cca kilometru mě to přestalo bavit a řekl jsem si škoda benzínu...
Na autě nebyla takřka žádná škda, odnesl to jen zadní nárazník, ale nasral mě přístup majitele Mercedesu, že se prostě nesral s tím, aby vůbec vystoupil a něco řešil. Potom mě velmi mrzelo, že jsem den před tím sundal tažné zařízení a že jsem nezůstal stát na brzdě, aby si alespoň roztřískal nárazník, v tom lepším přípdě i chladič, to by pak měl škodu větší, než cena celé mé škodovky
Jednou jsem jel do školy autem, pohodička klid, jedu z jednoho kopce, kde cca uprostřed je přechod, auto předemnou odbočovalo doprava a pouštělo chodce, tak já jsem zastavil po levé straně odbočujícího auta a nechal jsem chodce přejít. Jen co přešel, viděl jsem, jak se zezadu řítí auto a řidič nebrzdí. Tak jsem pustli brzdu a čekal na náraz. Ten přišel velmi brzo a naprosto bez brzdění, takže já jsem měl takový start, že jsem přeletěl celej přechod.
Tak jsem zastavil, pustil varovky a šel se podívat, co se vlastně stalo. Načež majitel sportovního Mercedesu neváhal a vystartoval, div mě nesrazil. Tak jsem nasedl do svého stroje a jal se ho pronásledovat. No ale zkuste stíhat Mercedes coupé... Po cca kilometru mě to přestalo bavit a řekl jsem si škoda benzínu...
Na autě nebyla takřka žádná škda, odnesl to jen zadní nárazník, ale nasral mě přístup majitele Mercedesu, že se prostě nesral s tím, aby vůbec vystoupil a něco řešil. Potom mě velmi mrzelo, že jsem den před tím sundal tažné zařízení a že jsem nezůstal stát na brzdě, aby si alespoň roztřískal nárazník, v tom lepším přípdě i chladič, to by pak měl škodu větší, než cena celé mé škodovky

09:00:01
19.10.2004
19.10.2004

Jirik - zrušená registrace
Bezva... 

08:52:58
19.10.2004
19.10.2004

kirri - zrušená registrace
nektery lidi sou svine, nemaj uctu ke skodovkam a myslej si ze jim vsude budem uhybat s cestz az na krajnici nebo co, takovy borci treba v passatu delaj jakobi sme tam snad nebili a nepocitaj s nama, to uz asi nezmenim, proste kazdej bere jokoukoli skodovku jako shnilej srot, kterej nema na ceste co delat.
-> Jirik: Jak ctu tvoje prispevky tak mi nedalo napsat i muj zazitek, jel sem jednou takhle sam v oktavce, byllo naledi, kolona, znate to a nejake fakt velkej kreten se porad lepil na zadek [ auta ] po case se to rozjelo a on se rozjel vzadu taky, nedobrzdil to...... takze oktavka byla o neco kratsi protoze to byl slusnej naraz. No, vystoupil otevrel mi dvere a zacal na me rvat ze neumim jezdit a to me dorazilo, vystoupil sem a von jete zvisoval obratky ze to ma novy a ja sem kok*t, zacal do me zduchat, ja nejsem takovej ze se necham vyprovokovat, orezavatko taky nejsem, takze po nejaky dobe sem se aktivne zapojil
dal sem mu poradne, ja z toho tkz nevisel bez ujmi, mel em jenom monokla, ale slusnyho, borec se valel na zemi, jeste ze sasahli ridici z okolnich aut, neprestal zvatlat i kdzy byl na zemi, proste nejakej cu*ak. Policie to nakonec vyresila, ze neprispusobil styl jizdy stavu vozovce, takze ja z toho vysel v tomto dobre pojistovna zaplatila skodu auti sme prodali a ted mame asi neceli 2 roky oktavku, ktera taky pude z domu, bohuzel.
Takze me to dovede taky vitocit a jizikovy se vubec nedivim
-> Jirik: Jak ctu tvoje prispevky tak mi nedalo napsat i muj zazitek, jel sem jednou takhle sam v oktavce, byllo naledi, kolona, znate to a nejake fakt velkej kreten se porad lepil na zadek [ auta ] po case se to rozjelo a on se rozjel vzadu taky, nedobrzdil to...... takze oktavka byla o neco kratsi protoze to byl slusnej naraz. No, vystoupil otevrel mi dvere a zacal na me rvat ze neumim jezdit a to me dorazilo, vystoupil sem a von jete zvisoval obratky ze to ma novy a ja sem kok*t, zacal do me zduchat, ja nejsem takovej ze se necham vyprovokovat, orezavatko taky nejsem, takze po nejaky dobe sem se aktivne zapojil
dal sem mu poradne, ja z toho tkz nevisel bez ujmi, mel em jenom monokla, ale slusnyho, borec se valel na zemi, jeste ze sasahli ridici z okolnich aut, neprestal zvatlat i kdzy byl na zemi, proste nejakej cu*ak. Policie to nakonec vyresila, ze neprispusobil styl jizdy stavu vozovce, takze ja z toho vysel v tomto dobre pojistovna zaplatila skodu auti sme prodali a ted mame asi neceli 2 roky oktavku, ktera taky pude z domu, bohuzel.Takze me to dovede taky vitocit a jizikovy se vubec nedivim

07:55:42
19.10.2004
19.10.2004

Engi
-> Borin: Ja to pochopil ze to nejspis patri na me :)
JJ jak je ten svet malej
JJ jak je ten svet malej

00:00:51
19.10.2004
19.10.2004

minno
-> Borin: Pomôžem ti:
BORIN 18.10.2004 o 10:14:34 napísal BORINOVI, že jeho matka pracuje s jeho matkou :-)))
a týmto zároveň ukončujem debatu o schizofrénii, tak už o tom nepíšte

BORIN 18.10.2004 o 10:14:34 napísal BORINOVI, že jeho matka pracuje s jeho matkou :-)))
a týmto zároveň ukončujem debatu o schizofrénii, tak už o tom nepíšte

21:25:42
18.10.2004
18.10.2004

sep
Borin:radši po tom nepátrej

21:12:30
18.10.2004
18.10.2004

U-Geen
precti si to co si napsal jeste jednou a cely.
21:07:36
18.10.2004
18.10.2004

Borin - Král tuzerů
-> U-Geen: -> Baghira: Teď vás nechápu ??? Co je divnýho na tom že MOJE MATKA DĚLÁ V PRÁCI S TOU JEHO ?????