Nevyplatí se mít pěkný auto!!!!!!!!!!!!!

prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 16.10.2004 do 25.01.2005, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
13:06:32
18.10.2004
Komár 1981
Kdyz to tady slysim... asi jsem mel flekouse nechat polejt bezbarvym lakem a byl by klid. Raduz mel asi pravdu. 10
10:30:48
18.10.2004
Baghira
-> Borin: Máš dvě matky co spolu dělaj jo :-)?
10:22:51
18.10.2004
U-Geen
-> Borin: schizofrenie je děsná věc
10:14:34
18.10.2004
Borin - Král tuzerů
-> Borin: Před nějakou dobou jsem zjistil že moje mamka dělá v práci s tvojí (MŠ) 1
09:33:08
18.10.2004
VeTeV
to me se taky stalo - mel sem pucenou kamosovu sade a nejakej mladik v espacu, poslouchajic tuc tuc si usmyslel, ze na cervenou se nestavi a uz vubec ne kvuli sadovce...nejak se rozlitil, predjel me, prudce zabrzdil a zacal na me couvat - ja sedel jak primrazenej a vubec sem nechapal...zatroubim a on se nejak ultra nasral a proste do me najel. ale nejak nesikovne, takze mi serval naraznik a sam si narach nejakej spojler co tam mel - vyjel na me ze sem curak a nevim co a jal se me rovnat (poznal jsem ze ¨je asi znacne nalitej pac to z nej tahlo slusne) - mno a ajko v pohadce to melo stasnej konec - jeli kolem prislusnici a vsimli si meho mavani a mileho mladiky uklidnili, dali mu dejchnout a hle 1,5 promile a jeste tuna dopr. prestupku...proste KRETEN NA ENTOU
09:26:28
18.10.2004
Borin - Král tuzerů
-> Engi: JJ stalo před sokolovnou 10
09:21:22
18.10.2004
VeTeV
-> Jirik: kurva ty ses vostrej choch 3 tebe nekde potkat rozcilenyho, tak se radsi schovat a delat mrtvyho predem4
09:20:32
18.10.2004
itchy
Jeden otcov kamarat (1,8m 120kg) a nie je tlsty ale naslapany, bol niekde v slovinsku s este jednym takym a bol dost dotlceny. Ze co sa mu stalo, hovoril ze zacal na nich nekdo kricat tak povedal ze nerozumie otocil sa a za nim 20 sracov, tak sa zacali tlc, a povedal ze len tak tak ale ustali to. Ze keby lahli asi by sa domov nevratili.:)
09:16:24
18.10.2004
Jirik - zrušená registrace
Víte co na mě nejhorší ? Že jak jsem malej a někdo mě takhle nasere, tak bych se hned pral. Něco jako ty malý vzteklý pejscí o nichž Bob říkal, že je stačí nakopnout 1.
Nicméně moje váha stačila na uklidnění jednoho 80 kg hocha (on pěstí rozseklej ret, já 0). Druhej o hlavu a půl větší, tak o 25 kg víc než já (tejden neviděl na levý oko, po tejdnu otok splasknul, já naražený klouby na ruce) a byl klid. Pak mám ještě dva, ale to jsou teď kamarádi, tak o těch se nemluví.
Před cikánama většinou s klukama utíkáme, taky s jedněma připitejma máme nepříjemný zkušenosti na cestě z hospody. Kurwy, chtěly po nás peníze a když jsme řekli že nic nemáme, tak chtěli jestli jim nepučíme mobil. Když jsme začali rychle odcházet a nechali je daleko za sebou, tak ani nevím jak se objevili vedle nás, čapli mě za rukáv a zaměřili se i na kámoše.
Když jsem se mu snažil vyškubnout, tak se mě snažil chytit za ruce a zkroutit mi je za zádama a to už jsem začal docela mít panickej strach co s náma bude. Ani nevím kde se to ve mě vzalo, vyškubnul jsem se mu, silou ho odstrčil až upad na zem, já sem se vám tak bál, že jsem ho pro jistotu na zemi kopnul do hlavy, chytnul jsem Tomáše za rukáv a začali jsme utíkat.
Ještě teď mě z toho doslova mrazí. 10
---
Stejně sem se ale nepoučil a nebojím se s někým ostře hádat i když by v některých rvačka znamenala jistou smrt 1.
08:49:56
18.10.2004
tina
taky mam s tímto jednu zkušenost - ňákej dobrodinec se mi několikrát proběhl přes auto po střeše...
08:36:07
18.10.2004
Jindra
pro tyto pripady mam v aute baseballku myslim ty jak rikal Jirik. Ono aji kdyz ju nepouzijes tak ten blbecek najednou zmlkne.
J.
08:30:59
18.10.2004
sep
Dva postřehy,u nás v ulici ze soboty na neděli všechny škodovky poulámaný zrcátka,vytrhaný ze dveří i se samořezkama.....postřeh druhej,hyperkšeft,parkpla tz,sedím v autě a naproti mně vyjíždí takovej vepř,volant plnej,hlava dozadu,bum,vedle co stál fiat tak mu promáčk jak byl v plným rejdu dveře,jen se na to mrk,dal plnej a byl v prdeli...nevěřil sem vlastním očím jaký můžou bejt lidi hovada,vedle stál nějakej chlápek a spolu jsme dali dohromady SPZ ale stejně je to k ničemu...
08:23:01
18.10.2004
Engi
-> Borin: a to se ti stalo v Trebechovicich , nebo kde ?
08:05:21
18.10.2004
TUNER
-> Jirik: Asi tam budeme sedět spolu...Jak mi někdo sáhne na auto tak121
07:52:29
18.10.2004
Jirik - zrušená registrace
Je to fakt a každej s tím musí počítat.
Já mám čerstvě od Tesca odfláknutou barvu až na plech na levejch zadních dveřích. Tak jsem to zalíznul štětečkem, ale furt tam teď čumim.
A jedna paní, tak když vystupovala (auto bylo 1 tejden po laku), tak jsem stál na parkovisku u Hypernovy a ona kráva mátoha jak vylejzala, tak rozrazila vrata u toho jejich orezlýho formana takovou razancí, že mi to dalo solidní bombu do zadního blatníku.
Moje první reakce byla : "Nemůžeš dávat bacha ty hovado ?"
Chytil se toho její starej, se kterým jsem si dal skoro do dršky. Mezitím jsem nasliněným rukávem cídil bouchnuté místo, naštěstí tam byla jenom obtisknutá barva jejich Formana a nic nebylo poškozeno, nicméně to nic neměnilo na tom, že její starej tam něco furt zprostě píčoval. A když jsem na něj začal po vycídění taky řvát, že můžou dávat pozor na ostatní auta kolem, že tu nejsou sami a že nemůžu za to, že jeho stará leze z auta jako mátoha, tak něco ještě mlel a řikal abych se neposral....
Všichni vidí ve škodovkách spotřební sráče.
To byla chyba, u kámoše jsme sundavali z fáva nárazník a tak vím jak fórově je tam našroubenej. Přeměřil jsem si zběžně výšku svého zadního a jeho nárazníku, sed jsem úplně nepříčetnej do auta, nastartoval ho, vyjel z řady, postavil jsem se šikmo na roh jeho nárazníku a jemně mu do toho drcnul a odjel jsem.
Něco podobnýho se stalo tejden po barvě i U-geenovi.
Lidi jsou prostě dobytek.
A to nemusíte mít jenom nutně pěkný auto, ulámou vám stěrače, antény i u normálních aut. Přinejlepším vám hodí auto na špalky a ne na zem na prahy.... Jo takhle to teď chodí.
Jinak buď aspoň rád, že ti to nenasprejovali na plechy. Tátovo kolegovi z práce, nastříkali na bílou šáde po laku červeným sprejem ohromnou píču přes celou přední kapotu. 8
Stejně mě budou ty lidi ještě chvíli srát a pudu jednou do basy za ublížení na zdraví.
Budete pak za mnou chodit na návštěvy ? 1
23:47:29
16.10.2004
Martin
Jo jo, to už jsem pochopil dávno, u nás na sidlišti je to děs.
S pěkným autem je to jen na jízdu od garáže ke garáži a modlit se, aby to člověk po cestě někde neškrábnul.
23:19:01
16.10.2004
Komár 1981
parchanti. bych je strilel a trhal rucicky a nozicky, hajzlum! 10
21:47:03
16.10.2004
adam
to je jeden typek:-)odnas z klubu
19:58:38
16.10.2004
Samantus
pre PAQ co to je?
19:48:45
16.10.2004
adam
borin.a vis kdo to byl ja vim na 99% pre PAQ chtely vykrast auto byly to tri romsti obcane
19:47:36
16.10.2004
minno
nič si z toho nerob, ja sa o auto tiež bojím, ani nie tak pre vandalizmus, skôr pre totálnu nevšímavosť...t.j. škrabance od dverí susediacich áut, pretlačené dvere od cúvania susediacich áut... a najviac ma štve že takým to je všetko jedno...
19:14:21
16.10.2004
Borin - Král tuzerů
Čau lidi tak přemýšlím o tom že se opravdu nevyplatí mít pěkný auto protože to svádí idioty. Zrovna včera jsem se byl s mladou podívat na 2 hodinky v tanečních a za tu dobu mi nějaký SKUR*ENÝ vandalové pomalovaly sprejem zadní okno..... Naštěstí bylo okno vlhké tak barva nezaschla a šla otřít hadrem, ale i tak to je sviňásna. Nějak se začínám o to auto bát.....37............. ....je mi z toho na.....78
Extreme Tyres