skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ženy za volantem
prohledat
107 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 09.10.2004 do 18.10.2004, založil/a
14:42:22
11.10.2004
11.10.2004

Luděk
-> King2: kdyby jsi byl in,tak víš,že majitelé licence na formulové vozy se počítají mezi piloty a tudíž se se řidiči nesrovnávají,ale že jseš out,tak víš prd

14:35:11
11.10.2004
11.10.2004

Luděk
-> Jirik: jestli ono to nebude tím,že táta a jeho kamarádi byli všichni policemani,ono je to pak s tím ježděním problematický

14:22:46
11.10.2004
11.10.2004

kirri - zrušená registrace
-> Jirik: to snad ani newí co to je
škoda mluvit
škoda mluvit14:21:33
11.10.2004
11.10.2004

jo a ještě sou hrozní takový tíi mladí borci, když maj ješzě studenej motor a tůrujeo to neuvěřitelným stylem, znám jednoho u nás co má rapouše, je to až k brečení když to slyšíte, to je 1, 2 - plnej , 4 - 3 za tři tam asi ani neháže a 5 chudák auto.
13:54:15
11.10.2004
11.10.2004

Jirik - zrušená registrace
Měl si pořídit spíš automat. 
Taťkovo kolega měl Volhu 21ku (pro neznalé takovej ten tank). Mno a ten když vyrazil v Plzni od baráku, tak dal 1, 2, 3 - víc to nemělo, tak vyndal trojku až u dcery před barákem v Praze.
A tentýž chlapík když jezdil se služební Ladou 1500 (OHC, ta se musela trochu víc točit), tak dal 1, 2, 3, 4 a jezdil naní furt.
Když najížděl do křižovatky a motor se začal na tu 4ku dávit, tak se vždycky od kolegů ozvalo : "Láááďoooo".
A on : "...ale dyť já vim." Vyšláp spojku, přidal plyn a pustil spojku. Motor udělal v zatáčce akorát, huuuuuu-uuu-u. A aspoň se to jakž takž rozjelo....
Dobrý ne ?

Taťkovo kolega měl Volhu 21ku (pro neznalé takovej ten tank). Mno a ten když vyrazil v Plzni od baráku, tak dal 1, 2, 3 - víc to nemělo, tak vyndal trojku až u dcery před barákem v Praze.

A tentýž chlapík když jezdil se služební Ladou 1500 (OHC, ta se musela trochu víc točit), tak dal 1, 2, 3, 4 a jezdil naní furt.
Když najížděl do křižovatky a motor se začal na tu 4ku dávit, tak se vždycky od kolegů ozvalo : "Láááďoooo".
A on : "...ale dyť já vim." Vyšláp spojku, přidal plyn a pustil spojku. Motor udělal v zatáčce akorát, huuuuuu-uuu-u. A aspoň se to jakž takž rozjelo....

Dobrý ne ?
13:38:07
11.10.2004
11.10.2004

-> Luděk: když jedu s mámou, tak to je taky: dávej bacha, hele tamhle vyjelo auto, tak si přibrzdi, pozor!!!! a tak do nekonečna, nejradši jedu sám, nebo s nějakou prima slečnou,ale to taky není to pravý ořechoví:)
-> minno: platil sem cca před 3 roky asi 7500,- a to ještě z průmyslovky:(
for all:no starší lidi za volantem sou někdy dost o hubu, třeba děda 65let ten když vytáne svou lešťenku (fiesta96) najeto 25tkm tak to je zase takhle: využije všechny rychlosti, ale jak se dostane na 5tku tak jí tam nechá, vyjma rozjezdu na křižovatce, takže třeba do kopce když to jede 50km/h tak je to děsně podtočený a nejede to! je to 1.8D a strašně to tam vybruje:), no já se vyhýbám když s ním mám někam jet
-> Jirik 11.10.04 09:26:57: hele to bylo dobrý já sem málem ani nepopadnul dech, když sem četl o tý zubní protéze:)))
-> minno: platil sem cca před 3 roky asi 7500,- a to ještě z průmyslovky:(
for all:no starší lidi za volantem sou někdy dost o hubu, třeba děda 65let ten když vytáne svou lešťenku (fiesta96) najeto 25tkm tak to je zase takhle: využije všechny rychlosti, ale jak se dostane na 5tku tak jí tam nechá, vyjma rozjezdu na křižovatce, takže třeba do kopce když to jede 50km/h tak je to děsně podtočený a nejede to! je to 1.8D a strašně to tam vybruje:), no já se vyhýbám když s ním mám někam jet
-> Jirik 11.10.04 09:26:57: hele to bylo dobrý já sem málem ani nepopadnul dech, když sem četl o tý zubní protéze:)))
13:36:54
11.10.2004
11.10.2004

King
2 Ludek: A kdyz je za volantem ve vasi familii nejlepsi manzelka, pak kolikate misto v ridicske hitparade zaujimas ty? 

11:43:45
11.10.2004
11.10.2004

2 Luděk: takže něco jako satelitní navigace s předvídáním, nebo lepší ? 

11:32:40
11.10.2004
11.10.2004

Luděk
no z celý vlastní rodiny mi připadá,že nejlíp jezdí právě moje manželka,brácha řídí tak těžkopádně,jako kdyby řídit traktor,když třeba musí pořádně zavolantovat,tak to jsou rukama rány po volantu,jako kdyby ho měl urvat.Táta (důchodce) je zase schopen přehlídnout i OTčkoa tak máti neustále komentuje provoz,ačkoli za volantem neseděla už 20 let,což mě docela vytáčí,protože nemusím poslouchat,kde se kdy vyskytne jaký auto
11:20:37
11.10.2004
11.10.2004

King
Me vysla autoskola v 96tym na nejakejch 2000Kc, ale zbytek jsem si musel odmakat :) Autoskolak potreboval novy anteny, opravit video, zehlicku, gramofon.....Jo a jizdy jsem udelal az na podruhy, takze jsem si musel zaplatit 100vku za kondicni jizdu pred opakovanou zkouskou :) Ale mame to v rodine, pac bracha ma ted taky druhej termin :) Nejvic ho ovsem nastalo, kdyz jeho vyhodili kvuli prkotine a Vietkonga, kterej preded kixoidni jizdu na urovni prvni jizdy v autoskole nechali projit - asi policajt dostal tasku znackoveho obleceni Nake a Adihash :)
10:55:57
11.10.2004
11.10.2004

Psychopatotesty ? 
Nuže, já jsem měl avtoškolu za 4200,- a je to ňákejch 6,5 roku. Holt už jsem starej medvěd brtník...

Nuže, já jsem měl avtoškolu za 4200,- a je to ňákejch 6,5 roku. Holt už jsem starej medvěd brtník...

10:51:32
11.10.2004
11.10.2004

lubosgls
docela zhave tema ...
ja platil pred 3 lety 6500,- kolik to stoji ted nevim, ale meli by se v dnesni dobe delat i psychotesty
ja platil pred 3 lety 6500,- kolik to stoji ted nevim, ale meli by se v dnesni dobe delat i psychotesty

10:44:25
11.10.2004
11.10.2004

minno
-> Jirik 11.10.04 07:20:20: máte akési lacné kurzy :-) ja som platil v autoškole pred 2,5 rokmi 9500,-Sk :(((
Kamarátová sestra, to je ten istý prípad. Normálne jazdievala, ale raz kdesi ťukla a o šoférovaní už ani nechce počuť...
Ale to by sa dalo hovoriť donekonečna o šoférovaní, o autoškole, o ženách, chlapoch, starých, mladých...Každá skupina má svoje muchy...
Kamarátová sestra, to je ten istý prípad. Normálne jazdievala, ale raz kdesi ťukla a o šoférovaní už ani nechce počuť...
Ale to by sa dalo hovoriť donekonečna o šoférovaní, o autoškole, o ženách, chlapoch, starých, mladých...Každá skupina má svoje muchy...
10:43:59
11.10.2004
11.10.2004

King
Kam se vsechny ridicky serou na manzelcinu praprapratetu Manu :) Mana ma feldu r.v.96 a muj strizlivy odhad je 10tkm na tachometru. Po ctyrech letech mela porad puvodni olej z fabriky :) Mane je asi 85a kdyz vytahne feldu z garaze, setre slepicince a vyjede, dejou se veci :) Svara s ni jel a prisaha, ze na cca 5km useku mezi jejim Vidlakovem a Milicinem, jela na max. dvojku a kdo by chtel namitat, ze je brzda, tak jela az 80km/h :))
10:43:38
11.10.2004
11.10.2004

K tomu zájmu o technickou stránku.
Tátovo kolegy manželka zadřela motor na new Seatovi.
Jela domů z práce, vyskočila jí teplota a začalo problikávat mazání. Potom mu doma říkala, že si myslela že s tím dojede ještě domů. Chvíli prej ještě jela, pak to zpomalilo, jako by to mělo polovinu výkonu a pak se to kouslo.
Když to pak servisácí rozebírali, tak říkali, že kdyby rovnou zastavila, tak to bylo OK, ale takhle byl ten motor zadřenej takovým způsobem, jako by byl svařenej, nešlo s tím ani hnout. Nakonec nechali jenom blok a v rámci záruky dali všechno nový - prostě by se u novýho auta něco takovýho nemělo stát.
Tátovo kolegy manželka zadřela motor na new Seatovi.
Jela domů z práce, vyskočila jí teplota a začalo problikávat mazání. Potom mu doma říkala, že si myslela že s tím dojede ještě domů. Chvíli prej ještě jela, pak to zpomalilo, jako by to mělo polovinu výkonu a pak se to kouslo.
Když to pak servisácí rozebírali, tak říkali, že kdyby rovnou zastavila, tak to bylo OK, ale takhle byl ten motor zadřenej takovým způsobem, jako by byl svařenej, nešlo s tím ani hnout. Nakonec nechali jenom blok a v rámci záruky dali všechno nový - prostě by se u novýho auta něco takovýho nemělo stát.

10:37:38
11.10.2004
11.10.2004

Tomáš SK
Zeny podla vyskumov maju horsiu orientacnu schopnost, nevedia rychlo a s chladnou hlavou reagovat na nove situacie, ale zasa dokazu skor predvidat a viac dodrzuju predpisy. A hlavne - v porovnani s muzmi je ich len mizive percento, co sa odvazia jazdit po poziti alkoholu!!! Co je jedno obrovske plus! Len skoda ich nezaujmu o technicku stranku jazdy, to je neskutocna chyba sposobujuca nevyspytatelne situacie (napr. vyradovanie rychlosti a pribrzdovanie pri prejazde zakruty pocas zimy)...
10:04:21
11.10.2004
11.10.2004

VeTeV
-> Jirik: cece kde si zase vyhrab moje meno? Ale musi uznat je krasne český :-)))
Jinak pristup kpkutku v autoskole necham stranou - mel sem sam s nim problemy - hlavne kdyz se mi na 350ce prisal 120kilovej chlap pupkem na zada a ja sem malem prisel o svuj poklad mezi nohama
a nej ridici jsou cepicari, kloboukari apod
vim o jednom se strasne krasnym Rapidem - ma nalitano 36 000km a to hlavne proto, ze jezdi za svoji nebozkou na hrbitov a ja s nim vzdycky pokecam
Jinak pristup kpkutku v autoskole necham stranou - mel sem sam s nim problemy - hlavne kdyz se mi na 350ce prisal 120kilovej chlap pupkem na zada a ja sem malem prisel o svuj poklad mezi nohama

a nej ridici jsou cepicari, kloboukari apod

vim o jednom se strasne krasnym Rapidem - ma nalitano 36 000km a to hlavne proto, ze jezdi za svoji nebozkou na hrbitov a ja s nim vzdycky pokecam
09:55:57
11.10.2004
11.10.2004

Ještě se k sobě nevyjádřil Luděk, muhehe 

09:48:05
11.10.2004
11.10.2004

Honza.net
Myslím si tedy že starší občané jsou za volantem mnohdy nebezpečnější než ženy.. Já osobně měl už dvě velmi krizová setkání se staršími řidiči (naštěstí vždy bez ztráty hvězdičky :o) a jednou hoodně extra mega krizové setkání se ženou-řidičkou (jel sem hodně rychle -moje blbost po hlavní a nedala mi přednost.. asi si říkala a teď se starej blbečku :o)
09:42:46
11.10.2004
11.10.2004

Honza.net
Když už tady Jižík nahodil ty starší řidiče za volantem, nemohu nezmínit poslední případ mého dědy.. Nedávno ho babička donutila na chatě jet nakoupit (před tím se řízení asi půl roku úspěšně vyhýbal) a dopadlo to tak, že celkem solidně ohobloval veškerou plechařinu, zrcátka a kola na své relativně krasné 205ce.. potkat ho na silnici bych opravdu nechtěl..
09:26:57
11.10.2004
11.10.2004

Jinak bojíte se třeba někdo s dědou ? 
Já hrozně, to vám úplně buší ve spáncích, chvílema se cítím jak na horské dráze.
Děda vždycky třeba jede a když chce zastavit, tak dobržďuje a pak to zahamtne.
Se divím, že babi ještě nemá otisk protézy na přístrojovce. Jednou jsme s ním jeli do Mariánek tehdá ještě pro tátovu new Felicii, tam jsme vysadili tatíka s mámou a jeli zpátky. Děda se chtěl podívat ještě na jednoho Spartaka ve zdejším autosalónu a když k němu zajížděl, tak se trefoval do dvoukřídlejch vrat, ale nějak si nevšiml, že jedno křídlo je zavřený - do toho zrovna zajížděl
. Řek jsem mu bacha dědo a instinktivně překřížil ruce před sebou...hehe.. Naštěstí děda ty vrata zmerčil a za kňučení gum se jim šmejrem vyhnul. Byla to docela axe. 
Mňo a teď před cca 3 měsícema měli zase bouračku (děda zahučel pro změnu do pangejtu - nevybral zákrutu) a to jsme u nich naložili babi a jeli s ní do nemocnice, páč jsou to důchodci a nechtěli volat na místě ani polismeny ani sanitu. Čekali jsme s ní v nemocnici na testech od 18:30 do 2:45 ráno.
Legendary dědova old oktávka je ale už zase v kupě s novou plechařinou.
-
Z toho vyplívá další rozvádění příspěvku na téma Starší řidiči za volantem.

Já hrozně, to vám úplně buší ve spáncích, chvílema se cítím jak na horské dráze.
Děda vždycky třeba jede a když chce zastavit, tak dobržďuje a pak to zahamtne.
Se divím, že babi ještě nemá otisk protézy na přístrojovce. Jednou jsme s ním jeli do Mariánek tehdá ještě pro tátovu new Felicii, tam jsme vysadili tatíka s mámou a jeli zpátky. Děda se chtěl podívat ještě na jednoho Spartaka ve zdejším autosalónu a když k němu zajížděl, tak se trefoval do dvoukřídlejch vrat, ale nějak si nevšiml, že jedno křídlo je zavřený - do toho zrovna zajížděl
. Řek jsem mu bacha dědo a instinktivně překřížil ruce před sebou...hehe.. Naštěstí děda ty vrata zmerčil a za kňučení gum se jim šmejrem vyhnul. Byla to docela axe. 
Mňo a teď před cca 3 měsícema měli zase bouračku (děda zahučel pro změnu do pangejtu - nevybral zákrutu) a to jsme u nich naložili babi a jeli s ní do nemocnice, páč jsou to důchodci a nechtěli volat na místě ani polismeny ani sanitu. Čekali jsme s ní v nemocnici na testech od 18:30 do 2:45 ráno.
Legendary dědova old oktávka je ale už zase v kupě s novou plechařinou.
-
Z toho vyplívá další rozvádění příspěvku na téma Starší řidiči za volantem.

08:13:56
11.10.2004
11.10.2004

To jóó no pane Větvička
: Ale pochopíš takovejhle přístup "instruktora" v autoškole ?
: Ale pochopíš takovejhle přístup "instruktora" v autoškole ?08:12:00
11.10.2004
11.10.2004

VeTeV
-> Jirik: cece ted si mi vzal slovo z huby s tou tvoji segrou..todle je presne mlada:-) Taky na ni v Lskole v podstate sra.. a tedko se ji snazim horko tezko premluvit aby do toho aspon vlezla. A musim se priznat, ze me 2x netesi kdyz vidim jak si ta na 2 zene na 5000 -6000 otacek a skodule rve jako svine :-( nechci bejt nejak nefer, ale za posledni 14dni sem mel 2 moznosti drsne se setkat s umenim super ridicek.. jdna me vytlacila na chodnik, pac zapomela, ze kdyz prejizdi do pruhu musi se kouknout do zrcatka a druha zastavila na vypadovce z 90 na 0 protoze ji nekam spadla kabelka - no jel sem jako spolujezdec a jeste hodinu jsem rozdejchaval kamosuv manevr...nastesti OK..ale neni to jen o zenskejch - soused je chlap, TAXIKAr a kdyz couva davam pred auto 4 sjety gumy :-) on kdyz jede je mu jedna kam a kdy :-)))
takze je to asi vazne o tom kdo je jakej ridic
takze je to asi vazne o tom kdo je jakej ridic

07:20:20
11.10.2004
11.10.2004

Jenom se vrátím k tomu, že některý neřadí ani 5ku. Některé neřadí ani 4ku. 
Jinak když takový slepice parkujou u nás před domem a boří tam při tom auta a je jim to jedno, tak ať se se mnou potom někdo hádá. Hlavně by mě zajímalo, co byste říkali pak vy, když byste našli dvéře u vašeho auta napadrť. A když jí tam vjede auto (známá) a ona místo aby zastavila strhne volant na chodník...hmmm.
Jinak to může bejt taky autoškolou.
Instruktoři jsou moc přísní a vůči ženám až nevraživí a nebo naopak měkejší, protože jim z nich stojí péro.
Kundál kterej měl na starosti v autoškole mojí ségru s těma jejíma štěbetalkama kamarádkama (mimochodem bych jim dal pěstí když k nám přijdou - kdo to má poslouchat) s nima necvičil ani rozjezdy do kopce, ani parkování do kopce, protože viděl, že jim to nejde - přijde vám to normální ? Místo aby se to procvičovalo, tak se na to vybodne. Ségra po autoškole nebyla schopná nikde zaparkovat, byla jedna z těch, které dávaly v tátově felině max. 3ku a ten trnul hrůzou. Na křižovatce do kopečka jí to běžně couvalo na rozjezdu o 6 metrů.....bla...bla...bla . Výsledek je ten, že už si víc jak 1,5 roku nesedla za volant.
Nechce se jí a má z toho obavy. To je celá práce čuráka skurvenýho v autoškole za 4800,-. Takhle se vydělávají peníze.
Teď jde dál na školu, takže jezdit zase nebude, no a až pak skončí, tak myslíte že si takové ženy nenapíšou do dotazníku do zaměstnání ř. p. skupiny B ?
To ještě mluvila o tom, že si u toho chlápka zaplatí kondiční jízdy, to už jsem štrachal na půdě pajcr abych mu jel napřed zlomit nohy....

Jinak když takový slepice parkujou u nás před domem a boří tam při tom auta a je jim to jedno, tak ať se se mnou potom někdo hádá. Hlavně by mě zajímalo, co byste říkali pak vy, když byste našli dvéře u vašeho auta napadrť. A když jí tam vjede auto (známá) a ona místo aby zastavila strhne volant na chodník...hmmm.
Jinak to může bejt taky autoškolou.
Instruktoři jsou moc přísní a vůči ženám až nevraživí a nebo naopak měkejší, protože jim z nich stojí péro.
Kundál kterej měl na starosti v autoškole mojí ségru s těma jejíma štěbetalkama kamarádkama (mimochodem bych jim dal pěstí když k nám přijdou - kdo to má poslouchat) s nima necvičil ani rozjezdy do kopce, ani parkování do kopce, protože viděl, že jim to nejde - přijde vám to normální ? Místo aby se to procvičovalo, tak se na to vybodne. Ségra po autoškole nebyla schopná nikde zaparkovat, byla jedna z těch, které dávaly v tátově felině max. 3ku a ten trnul hrůzou. Na křižovatce do kopečka jí to běžně couvalo na rozjezdu o 6 metrů.....bla...bla...bla . Výsledek je ten, že už si víc jak 1,5 roku nesedla za volant.
Nechce se jí a má z toho obavy. To je celá práce čuráka skurvenýho v autoškole za 4800,-. Takhle se vydělávají peníze.
Teď jde dál na školu, takže jezdit zase nebude, no a až pak skončí, tak myslíte že si takové ženy nenapíšou do dotazníku do zaměstnání ř. p. skupiny B ?
To ještě mluvila o tom, že si u toho chlápka zaplatí kondiční jízdy, to už jsem štrachal na půdě pajcr abych mu jel napřed zlomit nohy....

23:42:23
10.10.2004
10.10.2004

minno
s tým naučením sa jazdiť na starej škodovke mám jeden postreh: ono niektorí tí mladí čo výjdu z autoškoly a hneď vhupnú do nejakého nového auta, tak sa napr. vôbec nenaučia radiť - preradzujú rýchlosť a pri stlačení spojky vôbec nepustia plyn, alebo ho pustia len čiastočne - hold nepočujú motor... v takom odhlučnemom aute to nik nevníma ako šoférsku chybu...kdežto zrobíš to v stodvaciatke, každý šofér okolo teba má pocit, že nemáš v nohách cit...
23:26:36
10.10.2004
10.10.2004

itchy
ja som pocul ze: zena za volantom, auto bez vodica
23:02:38
10.10.2004
10.10.2004

U-Geen
zajimave nazory
22:58:10
10.10.2004
10.10.2004

lubosgls
-> Boss: no oni jsou zensky trocu pomalejsi jak v chapani tak v rizeni u nas se zase rika kdo umi ridit skodarnu umi ridit vsechno(ne treba nejakyho tiraka)
18:47:20
10.10.2004
10.10.2004

-> Boss: jo taťka vždycky říká: kdo neřídil škodovku (1000, 100, 1xx,....), tak neumí řídit:))), s nadsáskou to je pravda!
18:41:15
10.10.2004
10.10.2004

Boss
-> lubosgls: No,tyhle řidičky neohrožují ostatní rychlou jízdou..to je sice pravda..některý neřadí ani pětku..Ovšem auto prostě neovládají tak jak by měly..časem se sice naučí,ale do té doby je děs..Ona zmatená pomalá jízda neznamená nutně že je bezpečná..No a nakonec..sice možná nemají vztah k autům..nepomáhaly otci v garáži..Ale pak se to mají naučit..Nemyslím si,že je možný bejt dobrej řidič a přitom naprostej ignorant,co o autech a jejich schopnostech neví zhola nic...Asi na těch začátcích ve škodárně něco bude..:o)
18:26:11
10.10.2004
10.10.2004

-> lubosgls: vono je to asi o tom, že se holky o ty auta se moc nezajímaj, jako mi už skoro odmala, někdo to má prostě v krvi a někdo se to nenaučí a nebude 100procentní ani třeba v padesáti, může to bejt chlap i ženská, přemýšlel sem a fakt je to jedno, znám takový případy
18:13:08
10.10.2004
10.10.2004

lubosgls
-> Boss: neco na tom je, ale ve vsem s tebou nesouhlasim, mlada ridicka co ma sotva papiry nevi kde se pomali zapinaji sterace atd. ale to je hlavne dany tim ze se nemota kolem auta od 5 let jako kluk co chce pomahat fotrovy, a tyhle mlady ridicky vetsinou neohrozujou ostatni ucastniky provozu ve smyslu zabit je, nejni nad to kdyz se 20 debil vriti ve 130 do protismeru nebo nazranej ocesa 20 aut na parkovisti, jinak nic proti 20 letejm me je jedna dvace a takovejch debilu zanm dost
14:07:32
10.10.2004
10.10.2004

tak už toho necháme:), je to věc názoru a nejde všehny házet do stejnýho koše i když vím svoje...
13:56:50
10.10.2004
10.10.2004

Boss
Tak jste tady povětšinou zalichotili ženským za volantem..Nic proti..ženská co už má něco najeto může být slušnej řidič,stejně jako chlap..není důvod proč by nebyla..to asi nikdo netvrdí..Ale čerstvý řidičky s malejma zkušenostma jsou naprosto otřesní řidiči,o řád horší než čerstvej řidič chlap..Nikdo jinej než ženská nedokáže myslet vážně,že nejezdí v dešti,protože neví kde se zapínají stěrače..nikdo jinej než ženská se na rozsvěcení světel nezeptá až po měsíci ježdění..stejně tak chlap nebude parkovat kilometr od místa kam chce jet jenom proto,protože neumí parkovat v řadě aut..Stručně řečeno,auto neovládají,ono ovládá je..Čerstvým řidičkám naprosto chybí jakákoli předvídavost toho,co se může stát..že někdo může otevřít dveře auta který objíždí,že z traktoru co předjíždí něco vypadne a podobně..Nejhorší jsou na začátku zmíněný kravky co jim fotr nebo nabíječ pučí lepší auto,ve kterým jsou krásně v tichoučku,odizolovaný od okolního dění a jedou si,jako kdyby instruktor autoškoly seděl pořád vedle nich...Nezkušená řidička sice nezkončí v kotrmelcích mimo cestu,nebo ve stromě,jako mladej nevyřáděnej trouba,zato někoho přejede..
09:13:34
10.10.2004
10.10.2004

-> lubosgls: no tak to je dobrý:)
22:37:39
09.10.2004
09.10.2004

lubosgls
jeste mam jeden zazitek jednou si to takhle frcim po vesnici prselo tma, mirna levotociva zacka pred ni mostek a v te zatacce byla odbocka na vedlejsi (odsud prijzdelo auto),na silnici prede mnouu stalo auto a blikalo ze odbocuje a davalo me prednost jenom chyba byla v tom ze stalo skoro celou sirkou auta v mym pruhu brzdil jsem i ocim, v otm aute sedela zenska no a ted se podrzte jela zrovna se mnou MATI (ma taky ridicak) a jeji proslov znel neco ve smyslu NO JO ZENSKA
22:28:34
09.10.2004
09.10.2004

lubosgls
a pro taky kdyz lezu na prechod a sviti zelenej panak tak koukam porad do leva do prava jesti nejni nekdo barvoslepej ,koureni v aute bych taky zakazal, patrim teda mezi kuraky a parkrat jsem se peristihl ze to sousstredeni je nekde jinde, proto za jizdy nekourim
22:23:32
09.10.2004
09.10.2004

-> lubosgls: já už se to sem psal, že sem to trochu přehnal stou ženou za volantem
22:15:40
09.10.2004
09.10.2004

lubosgls
Mate pravdu ze o tom zdali je to ženaka nebo chlap o tom to nejni, ale obe pohlavi maji mouchy chyby co dela zenska by chlap vetsinou neudelal a plati to i naopak, jednou jsem jel vecer z kamoskou uz teda nevim odkud , ale asi v v 60 na pred autem prebehl zajic ona pustila volant zakrila si oci a zacala jacet ze ho zabila, nastesti jsem ten volant chnapl jinak jsme bylii ve strome ona totiz zapomela i brzdit PS: Kralika jsme ani netukli
22:04:34
09.10.2004
09.10.2004

-> minno: víš já mám heslo: nejdůležitější je dojet, ne předjet
21:53:54
09.10.2004
09.10.2004

minno
-> King2: ja sa bojím zveriť auto aj vlastnému bratovi (dúfam, že to nebude čítať
). je to divné, ale je to tak. síce je pravda, že vodičák už má 5 rokov, ja len necelé 3... ja som už mal jednu veľkú havárku a on nič, ale aj tak viem, že si nedáva dostatočný pozor a akosi nevie zrobiť viac "řidických" úkonov naraz (tak sa mi aspoň zdá...). otcovi dôverujem v aute stopro, viem, že v čom si nie je úplne istý, to nezrobí....
). je to divné, ale je to tak. síce je pravda, že vodičák už má 5 rokov, ja len necelé 3... ja som už mal jednu veľkú havárku a on nič, ale aj tak viem, že si nedáva dostatočný pozor a akosi nevie zrobiť viac "řidických" úkonov naraz (tak sa mi aspoň zdá...). otcovi dôverujem v aute stopro, viem, že v čom si nie je úplne istý, to nezrobí....21:45:42
09.10.2004
09.10.2004

minno
-> kirri: ešte si nezistil, že čo sa tu raz napíše, to je tu naveky?
a okrem iného, myslím, že si sa už ženám ospravedlnil
a okrem iného, myslím, že si sa už ženám ospravedlnil
21:41:01
09.10.2004
09.10.2004

minno
Ženy za volantom nie sú o nič viac nebezpečnejšie ako muži... Ženy skôr nevedia využívať motor a prevodovku ako jazdiť. Ale aj to záleží "kus" od "kusu", rovnako ako aj pri mužoch... "Ide dozadu a pozerá sa dopredu"
Dobre a bezpečne jazdiť vie len veľmi malé percento vodičov, a to sú väčšinou podľa mojich skúseností len tí, ktorí majú nejaký cit pre autá a ktorí sa tým svojim venujú, t. j. napr. my škodovkári
Keď vidím mobil na uchu alebo podobné nezmysly pri riadení, tak mi je zle... Hlavne v meste a na križovatkách... Sledujem ľudí ako šoférujú, či už ja ako spolucestujúci, okoloidúci a pod. Hrôza! Keď sa raz za čas v mojom okolí stane nejaká väčšia "nehoda", tak si vždy poviem, že to sa už jednoducho muselo stať, ako upozornenie "z hora", pretože denno-denne sa robia také "prešľapy", pri ktorých sa vždy len o vlások predíde tragédii. Ale ľudia si to "denno-denné šťastie" neuvedomujú a ani sa nad tým nepozastavia... A rýchlosť, tú si uvedomuje len málokto. Pri 130kmh sa bežne telefonuje, drží volant jednou rukou... atď. Pretože sa každému takému zdá, že auto sedí, ľahko sa riadi, rýchlosť ani nevníma, všetko v pohode... Ale keď príde neočakávaná prekážka, čas z ničoho nič plynie neuveriteľne rýchlo, ani sa nestihne druhou rukou chytiť volant a auto je v strome...
Snažím sa šoférovať čo najbezpečnejšie, neberiem to na ľahkú váhu a mám takéto zásady: napr.: nespoliehaj sa na auto, ale len na seba; hlavná cesta je hlavnou vždy len teoreticky; dodržuj extra bezpečnú vzdialenosť pretože nikdy nevieš kto a čo ide pred tebou....
To je asi tak všetko, čo som mal na srdci, i keď by sa dalo pokračovať do nekonečna...
Dobre a bezpečne jazdiť vie len veľmi malé percento vodičov, a to sú väčšinou podľa mojich skúseností len tí, ktorí majú nejaký cit pre autá a ktorí sa tým svojim venujú, t. j. napr. my škodovkári
Keď vidím mobil na uchu alebo podobné nezmysly pri riadení, tak mi je zle... Hlavne v meste a na križovatkách... Sledujem ľudí ako šoférujú, či už ja ako spolucestujúci, okoloidúci a pod. Hrôza! Keď sa raz za čas v mojom okolí stane nejaká väčšia "nehoda", tak si vždy poviem, že to sa už jednoducho muselo stať, ako upozornenie "z hora", pretože denno-denne sa robia také "prešľapy", pri ktorých sa vždy len o vlások predíde tragédii. Ale ľudia si to "denno-denné šťastie" neuvedomujú a ani sa nad tým nepozastavia... A rýchlosť, tú si uvedomuje len málokto. Pri 130kmh sa bežne telefonuje, drží volant jednou rukou... atď. Pretože sa každému takému zdá, že auto sedí, ľahko sa riadi, rýchlosť ani nevníma, všetko v pohode... Ale keď príde neočakávaná prekážka, čas z ničoho nič plynie neuveriteľne rýchlo, ani sa nestihne druhou rukou chytiť volant a auto je v strome...Snažím sa šoférovať čo najbezpečnejšie, neberiem to na ľahkú váhu a mám takéto zásady: napr.: nespoliehaj sa na auto, ale len na seba; hlavná cesta je hlavnou vždy len teoreticky; dodržuj extra bezpečnú vzdialenosť pretože nikdy nevieš kto a čo ide pred tebou....
To je asi tak všetko, čo som mal na srdci, i keď by sa dalo pokračovať do nekonečna...

21:39:25
09.10.2004
09.10.2004

-> U-Geen: sem si nějak neuvědomil co tu rozpoutám
21:24:14
09.10.2004
09.10.2004

-> King2: jasně je to o otm
21:22:35
09.10.2004
09.10.2004

-> U-Geen: zruš tento příspěvek, sem si uvědomil, že sem se dotkl dost žen adívek za voalntem
21:20:35
09.10.2004
09.10.2004

King
2 kirri: Ja treba drahe polovicce autiko obcas sverim, protoze vim, ze umi pouzivat za volantem mozek a funguji ji ucici algoritmy, takze nejezdi jak prvni mesic po autoskole :) O pohlavi to neni, spis o tom, ze chlapi neradi sveruji klicky zenuskam a kdyz uz se tak stane, pak maji tendenci kafrat do rizeni z mista spolujezdce - to otravi kazdyho, proto moje pravidlo zni - "Spolujezdec je od slov DRZET HUBU" :) A k telefonovani za jizdy - handsfree (specialne pro chlapy obecne, kteri tak nejak od prirody nezvladaji multitasking) pouze snizuje nebezpecnost tech mene pohybove talentovanych driveru. Hlavni pruser telefononi za volantem tj. "proces" v mozku, kterej ma momentalne nechtene vyssi prioritu, nez rizeni auta, to neresi....
21:17:45
09.10.2004
09.10.2004

no abych pravdu řekl tak sem přemýšlel jestli to sem vůbec mám napsat
21:14:15
09.10.2004
09.10.2004

omlouvám se dobrým řidičkám, nemyslím to tak a zítra to budu vidět trochu jinak až to ze mě opadne, teď sem trochu pod vlivem a rozčílenej, znechucenaj, je mi blbě, promiňte, že sem se některý řidičky dotkl...
21:02:39
09.10.2004
09.10.2004

-> sep: psal sem, takový ty chytrálky co si hrajou na xchumiho nemám v lásce taky., ale zase no prostě je to tak jak to je a já stím nic neudělám, dávejte si pozor, on ten kámoš v tý 190SE v tom byl celkem dost nevině se mnou jeli sme a najedno začala předjíždět 815tka a tak se to stalo, potom si večer uvědomil, kdyby jel o hodinu před že by vezl svjoje 3 letý dítě a kdyby se to stalo tak .... opil se tak že s ním nebila řeč a usnul na schodech, viník byl chlap, já z toho taky nevišel nějak slušně opil sem se tak že sem byl použitelnej až obden, protože sme oslavili druhý narození, je to tak někteří sou bezohlední, dělal sem si z toho lehkou hlavu, ale tedka fakt newím...