skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ženy za volantem
prohledat
107 příspěvků (zobrazeno 101 až 107) od 09.10.2004 do 18.10.2004, založil/a
20:57:31
09.10.2004
09.10.2004

kirri - zrušená registrace
-> U-Geen: možná sem toto nazval trochu jako že nemám rád ženy za volantem, naopak znám dobrý řidičky ale i špatný to sam¨í s chlapama, takže hlavně chci říct toto: věnujte se plně řízení a hlavně ve městě co neubrzdíte neukecáte a hlavně si to už nikdy neodpustíte, já telefon vypínám když sedám do auta, uvažuju o handsfree a věnuju se řízení máš pravdu -> U-Geen: oni zakázali telefobování, ale kouření jim nevadí, taky trochu divný, spíš to beru v globálu, já už sem zažil asi 2 bouračky a žádný dobrý spomínky to nejsou jednou sme zahučeli mezi stromy se starým MB 190E já sem měl vyražený zuby a zlomenou nohu, řídíl chlap, potom sem se s bratránkem, kterej se vychloubal převrátil na střechu s CIVICEM ,když sme při předjíždění trolejáku o něho škrtli o předek a jeli sme tak asi 50metrů, no řeknu vám nic moc teda, nesipu ppopel na hlavu ženám ale všem neopatrnýmm řidičům, nemaj co dělat za volantem, prostě tohle neberu
20:52:15
09.10.2004
09.10.2004

sep
U-geen:jsi o malinko rychlejší,v podstatě totéž říkám já..
20:51:33
09.10.2004
09.10.2004

sep
já nevím,ono je jedno jestli je to ženská a maluje se nebo chlap a špárá se v rypáku,výsledek je stejnej......ony ženy povětšinou nejsou sice nijak extra řidičky,ale jsou si toho vědomy,a podle toho jezdí,pomalu,opatrně atd......samozřejmě nelze zobecňovat......ale jak říkám je v podstatě jedno jestli mi přejede hlavu slečna s podpatkama nebo tuc tuc debílek s řetězem kolem krku .....
20:50:15
09.10.2004
09.10.2004

U-Geen
stejne tak to moh udelat telefonujici chlap, tohle fakt neni o pohlavi ale o tom jakej je kdo ridic.
20:49:10
09.10.2004
09.10.2004

-> U-Geen: kdo nezažil bere jako legraci...

20:47:18
09.10.2004
09.10.2004

U-Geen
obvykle krz vokynko, nekdy z mista spolujezdce
20:42:44
09.10.2004
09.10.2004

Tak dneska sem viděl jak blondýna, srazila chodce na přechodu, bylo to live, byla už červná, a vona pořád jela, no strašnej pohled, byl jako panák, stálo nás v řadě asi 5 a všichni sme vilítli pomoct, já absolvoval kurz 1 pomoc, takže sem si to procvičil, strašný, bylo mě z toho špatně, sem se málem
blinkal. a vysvětlení, naštěstí to nebyl důchodce, ale nějakej chlápek, kterýmu bylo tak 30, proč nezastavila...že prej se malovala a nedávala pozor - oktávka zrušenej total předek, vyteklej chladič + sklo, chodec - zlomený nohy pravá 2x, ale ne otevřeně, otřes mozku, jak ji udělal značku na okno, je to v prdeli tohle zažít a vážíte si života 2x víc - vina na řidiči, bylo to žeprej otcovo auto - má asi radost, ta baba normálně skolabovala a nebila s ní rozumná řeč, tohle za volant nepatří ku*va, se s toho léčím ještě teďka, byl se na 8kouscích, policajti nějak nechápali - normální, no ještě že to bylo vedle nemocnice. Na ženu za volantem se nechci dívat jako na nebezpečí za volantem, ale tohle by chlap neudělal, určitě by se nemaloval, ale tohle mi změnilo dost názor, hele nejsem žádná padavka, tohle mě dost položilo, hotovej sem byl potom jak sem poskytnul 1 pomoc, pak to přišlo, sem musel odstavit auto a 2 hodiny sem musel seďet, tomu chlápkovy nic vážnýho není až na to co sem psal, to je dobře, jen si představte, dete takhle së svou dívkou, ditětem..... tak co jak se díváte na ženu za volanten vy?
blinkal. a vysvětlení, naštěstí to nebyl důchodce, ale nějakej chlápek, kterýmu bylo tak 30, proč nezastavila...že prej se malovala a nedávala pozor - oktávka zrušenej total předek, vyteklej chladič + sklo, chodec - zlomený nohy pravá 2x, ale ne otevřeně, otřes mozku, jak ji udělal značku na okno, je to v prdeli tohle zažít a vážíte si života 2x víc - vina na řidiči, bylo to žeprej otcovo auto - má asi radost, ta baba normálně skolabovala a nebila s ní rozumná řeč, tohle za volant nepatří ku*va, se s toho léčím ještě teďka, byl se na 8kouscích, policajti nějak nechápali - normální, no ještě že to bylo vedle nemocnice. Na ženu za volantem se nechci dívat jako na nebezpečí za volantem, ale tohle by chlap neudělal, určitě by se nemaloval, ale tohle mi změnilo dost názor, hele nejsem žádná padavka, tohle mě dost položilo, hotovej sem byl potom jak sem poskytnul 1 pomoc, pak to přišlo, sem musel odstavit auto a 2 hodiny sem musel seďet, tomu chlápkovy nic vážnýho není až na to co sem psal, to je dobře, jen si představte, dete takhle së svou dívkou, ditětem..... tak co jak se díváte na ženu za volanten vy?