Nemyslíš? - ZaplatíŠ!

prohledat
296 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 29.09.2008 do 13.04.2010, založil/a Honza "Bobr"
řadit dle data
19:39:58
23.09.2009
Kaprof-Pisařík
já bych tydle zkurveny šoty stahnul vždycky když to vidim vzpomenu na velmi dobrou kamaradku už to budou tri roky...8
19:38:11
23.09.2009
suri
-> Placko: myslis ze ja som bol s tohoto pohladu nadseny krimi.cas.sk/minigallery/ 143530?foto=2
19:31:58
23.09.2009
suri
-> Placko: nemusíš mi to vysvetlovat doteraz mam dost s dvoch nehody od nas kde na jednom a tom istoom mieste vyhasli dva zivoty soferov dvoch aut rovnakej znacky na presne rovnakom mieste
19:10:31
23.09.2009
Placko
-> suri: aaha no tak to hej .......4 ..ale aj tak si treba uvedomit ze niekedy pomaly dalej zaaajdes 4 4 .....ked viem tak si aj dovolim.......a ked neviem tak sa neprecenujem....a ide o tom ze na to doplacaju mnoho krat aj nevynni......Si pred stav ze ide rodinka na vyylet....niekde..a nejaky zasran co pred pol rokov dostal vodicak a nevie sa zmestit do koze na ceste zo svojim nadupanym faarom..no cest vyynimakam :)...obehuje o zivot ...bo si chce dokazat aha ja maam PASSATA......a pritom spodobi nehodu a mlada rodina zahinie pri nej .....a on s toho vijde s ranou na cele...8 8 no je toto spravodlivost??........my slim ze nie41 41 ....
19:01:27
23.09.2009
suri
-> Placko: King myslí to že ked niečo treba urobit tak hovno hovno a ked to niekto urobí tak všetci hovoria aké je to lahké že by to urobili
19:00:23
23.09.2009
Placko
-> King: hm...neviem co to znamena 1 .....
17:48:25
23.09.2009
King
-> suri: To jsem čekal :)
17:44:56
23.09.2009
suri
-> King: po bitke je každý generál to isté čo máte aj vy
17:43:59
23.09.2009
King
-> Placko: A máte taky slovenština něco podobného jako české rčení: "Po bitvě je každý generálem" ?4
16:02:51
23.09.2009
Placko
-> Jarda: aach jeeee8 8 ..neviem kde sa furt tyy mladi ponahlaju na ttych autach.....a mnoho kraat preceneju svoje schopnosti.........10 ....keby len trochu ubral nohu s plynu a uvedomil si ze ide zaakruta... tak ako vravis nemuselo sa to vobec stat.....10 10 ..ja nechapem fakt......co si tym chcu dokazat.....41 41 41 41
15:53:50
23.09.2009
Jarda - zrušená registrace
ted tu na obecnim rozhlase zrovna hraji jednomu 16ti letemu klukovi.... ridil jeho bratr VWGolf 3 , na nove silnici vjel cca 110km/h do zatacky, trochu to uklouzlo a byl tam strom, takze spolujezdec nemel moc sanci 8 prezivsi bratr bude zrejme na vozicku, takze trest ho stihne nejeden 1. zit s tim, 2. mozna do smrti na vozicku, 3.legislativni potrestani a mozna stacilo jet o 10km/h min a vubec nic se nemuselo stat
23:31:53
16.09.2009
King
-> P@nis: K čemu je trošku svižnější jízda, když se ušetří "jenom pár minut"?....mno, když takovej přesunů, kdy se ušetří pár minut absolvuješ denně víc, dělá to za měsíc několik hodin úspory času4 Nikde ovšem není psáno, že se člověk musí řítit jako smyslů zbavenej po dálnici v páteční odpolední špičce a vynucovat si průjezd hovado-stajlem.

Jinak bych řek, že tou jízdou po paměti měl David na mysli to, že skutečně při jízdě po notoricky známých trasách člověk většinou už ignoruje dopravní značení, ale na provoz se koncentruje stejně jako kdyby tamjel poprvé. Ostatně v dnešní přebujelý džungli dopravního značení a reklam je jistá míra "filtrace" značek takřka nutností.

-> David29: Z toho si nic nedělej, já už mám na novým autě po pár měsících aspoň na 3x štrejchlej nárazník (ty nový mondea maj horší rejd než jejich předchůdci a naše podzemní garáže se navrhovali na max. feldy f kombajnu :) Jeho předchůdce jsem hned první den označkoval o omítku rampy našeho skladu, protože jsem si chtěl vyzkoušet ten zázračnej parkovací radar a zapomněl jsem, že ta svině míň jak 40cm od překážky nezobrazí :) Nárazník od slova narážet :)

A tamten trapas s nacouváním do auta, který tam ještě před chvílí nestálo - minimálně 2x - pokaždý pick-up naloženej po střechu - vono se to třeba v shade kecá, tam se člověk votočí dozadu má výhled, že by moh mít 4 kvalty na couvání :)
20:33:28
15.09.2009
David29
-> haso: Je to prasečina.. ale jedou tam tak všichni. Přitom když by někdo zrovna jel v tom odbočovacim a prásk to do něj, je to chyba co jel po zebře...

Hlavně je to na hovno... píčovana za prachy úplně k ničemu...
upraveno 1x, naposled 15.09.2009 20:34:03
20:31:37
15.09.2009
haso
-> David29: to je aj v bratislave v najazde na pristavny most smerom z petrzalky...spravili to tak ze sa musis zaradit do praveho pruhu a ten pak plynule prejde dolava...ked sa dakto ponahla tak to preleti rovno cez zebru a je to dobra prasacina
20:18:49
15.09.2009
David29
Jinak novej poznatek... jak jsem psal o tom nájezdu na jižní spojku...

Nikdo nepřejede doleva do odbočovacího pruhu doprava, ale VŠCIHNI tam jezděj furt rovně - tj.přes zebru...
15:12:36
15.09.2009
Vojťas
14:52:05
15.09.2009
pyroman
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 15.09.09 14:35:54 napsal:

Ono celkovo jazdenie po pamati je zly zvyk, hlaven ked sa ti taketo nieco zrazu

objavi na ceste… alebo sa pred tebou objavi naolejovana cesta a za zakrutou

nakladak s rozbitym motorom… to je potom slusne klzisko…

na podobnou situaci doplatil bratr... akorát že ten kamion nebo traktor už tam nebyl a skvrna byla na konci zatáčky, kde 90% řidičů zrychuje a autem okusil oba příkopy.. jak čelně, tak zezadu a to výjezdová rychlost nebyla přes 60km
14:35:54
15.09.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Hehe, jazdenie po pamati, to skoro nedobre dopadol brat... Cesta, ktorou jazdi denne, pramavka vskera zadna a zrazu za zakrutou v strede cesty 200 litrovy plechovy sud 1 Kedze bracho jazdi obcas doost cez limit, tak mal co robit, aby sa mu vyhol (predsa len, sud ma svoje rozmery) a vraj naporom vzduchu ako presiel okolo sa sud odkotulal cez druhu stranu cesty do priekopy.... na velke stastie pilota co siel za nim a chystal sa brachu predbiehat... keby sud neuhol tak to asi to druhe auto zoberie celne.....

Ono celkovo jazdenie po pamati je zly zvyk, hlaven ked sa ti taketo nieco zrazu objavi na ceste... alebo sa pred tebou objavi naolejovana cesta a za zakrutou nakladak s rozbitym motorom.... to je potom slusne klzisko....
14:03:25
15.09.2009
David29
-> Syny: 15 000 mám natočíno jenom ve škodovce... za ten rok jsem mohl dát +/- 40 000.

Z toho tak polovina je po Praze v provozu.. zbytek nečekaně mimo Prahu 3

Jinak mi chceš tvrdit, že ses NIKDY o nic neopřel, NIKDY o nic neštrejch nebo do někoho nepopostrčil? I když věřit by se to dalo, ono s osobákem se moc k rampám necouvá-)

Když se budu bavit o skutečných nehodách, tak mám na kontě jednu jedinou... ty polízanice co jsem sem všechny vypsal, jsou krávoviny...

-> Syny 14.09.09 17:31:47: Ano, přiznávám se... nepatřim mezi ty, co by tupě sledovali všechny značky vedle silnice nebo na silnici v místech, kde to dobře znám a zrovna potřebuju najít zapadlý cigáro, nebo pozoruju okolo jedoucí škodovku...

Čas od času se stane že někomu nechtěně nedám přednost (většinou na malejch kruháčích, kde se najednou objevjej)... ale dost často se mi stává, že tu přednost nedostanu taky (nejen na kruáčích), takže si nemyslim, že bych byl mimo normu českých pilotů...

Jinak se nemyslim, že bych byl i mimo normů řidičů z povolání... Co rampa, tak tam něco nabouranýho, někdy dokonce věci, který nechápu - třeba zábradlý zbouraný v délce 5m apod... takže zase klid...
01:51:06
15.09.2009
afro100
-> Syny: sa tu nad tou dierou smejes ale ja som tak v piatok jednu chytil ... a nebol to teda dobry pocit, je to kravina jazdit po pamati, ale kazdy si povie ze uz tu cestu pozna, ze tam jazdi kazdy den a naraz prejdes 200m od domu a tam je diera kde vobec nebola a polovica veci na pravej strane auta je v p*** ... je to blbost a mna uz to vyskolilo, ale stane sa ...
21:31:53
14.09.2009
spartra
kuci by sme si začli zametat na vlastním dvorečku43
18:36:46
14.09.2009
Syny
-> U-Geen: 3 Copa to, ale az treba mu nekdo v useku kde nikdy nikdo nebyl skoci pred auto nebo tam treba bude vykopana dira 3
upraveno 1x, naposled 14.09.2009 18:37:38
18:25:27
14.09.2009
U-Geen
-> Nwkt: ajo :-)

-> David29: hele a co kdyz jede auto, co mu mas dat prednost, ze smeru, ze kteryho jeste nikdy nejelo, to te taky zarazi?
upraveno 1x, naposled 14.09.2009 18:25:33
18:22:21
14.09.2009
Nwkt
-> U-Geen: David se nepoutá 3
18:21:50
14.09.2009
U-Geen
-> Syny: no co... nastartuju, pripoutam se, rozsvitim, zavru oci, zaradim a jedu :-)
17:31:47
14.09.2009
Syny
-> David29: Tyvoe takovhle bych nejradsi kop do prdele :) Neocekavam neco nekde kde to predtim nebylo... Kvuli takovym 2 kravam ktery se ridili stejnym heslem sem malem mel 2x zboreny auto... Proc by koukali na razeni pruhu, kdyz tam odjakziva byl pravej pruh rovne... Prece do ted to tak bylo, tak proc by je melo zajimat, ze uz je pruh rovne v levym pruhu a jedou s i v pravym a pak me malem sestreli :) Jestli ridis fakt takhle, tak to potes panbuh...
17:28:09
14.09.2009
Syny
-> David29: Nevim jak jezdis, ale ja cca +/- 15000km rocne a po dobu skoro uz 5ti let a zatim cece ani jedna nehoda :) Kdyz teda pominu jedno nedorozumeni, kdyz sme si vzajeme davali prednost a vzajeme se oba rozjeli a lehce se stouchli...
09:55:10
14.09.2009
David29
-> U-Geen: Tak já nevim... vážně neočekávám třeba jednosměrku tam, kde nikdy před tim nebyla..

Nebo tedka tady úplně vymrdali s připojovacim pruhem na jižní spojku... Dřív si najel na silnici jel rovně na spojku... ted musíš přejet doleva, a pak zpátky doprava... proti logice to udělali...

A nedejbože, když chceš jet rovně. Musíš během pár metrů přejet přes dva pruhy doleva.. tady musí člověk doufat, že tě ten za tebou pustí...
09:44:22
14.09.2009
U-Geen
-> David29: mozna lepsi nezavirat oci, kdyz ridis
09:40:09
14.09.2009
David29
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Kdybych jezdil jednou za dva dny, nebo jendou tejdně, a to ještě jenom na nákup vzdálený 500m, tak mám čístý konto...

Hlavně nejhorší je, když člověk někde jede po zpaměti a oni to tam nějak přemrdaj 9
08:58:59
14.09.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> David29: 3 nehody za rok je dost, hlavne ked sa stali blbostou a nepozornostou.
16:38:05
13.09.2009
David29
-> P@nis: Například přijedu pozdě na krám, kde sou kolikrát na čas háklivý... když budu všude pozdě, můžu hledat jinou práci... A když budu na každym krámě o 3 minuty dřív, tak na desatym krámě budu mít rezervu už půl hodiny, no né? 2

A jako tři nehody (jako ty, mluvim o škodovce), mi vážně nepřide moc, když uvážim JAK jezdim, a KOLIK najezdim... Navíc taky suď, jakýho charatkteru ty nehody jsou...
14:33:59
13.09.2009
P@nis
-> David29: Píšeš za roh a pak napíšeš že stala za tebou 5 metru : -))

Není moc? Bud rád, že máš škodovku :)

Jsem zapoměl že jezdíš se Sanitkou a ne s rohlíkama, tam jde totiž pochopit že někde musí být včas nebo co nejrychleji... ale co se stane že rohliky budou o 3 minuty později?
13:23:00
13.09.2009
David29
-> P@nis: Za roh nevidíš ani v zrcátku.. kdyby stála přímo za mnou tak si ji všimnu, ale ona stála tak 5 metrů.. Takže jsem vystartoval s tim, že tam nic neni. Zmerčil jsem ji, ale než sem to zašláp byl jsem v ní...

Jinak že by toho bylo moc si nemyslim.. ještě se mi nepovedlo poničit lak, či předek auta..

-> P@nis 13.09.09 03:00:54: Ono když nejedeš 130, ale třeba 140, tak si na místě o pár minut dřív.. a když spěcháš a máš to na těsno, tak s vyšší rychlostí to stihneš...

Tuhle tvojí logiku jsem nějak ještě nepobral..
03:00:54
13.09.2009
P@nis
-> King: Ještě jsem moc lidí neviděl co by chtěli ukazovat ostatním jak jim to jede když vlastní třeba Saxo a jede v 4 lidech : -))

K čemu je dobré když jedeš vice jak 130 ? Já když nestíham tak prostě zavolám, že to nestihnu že se opozdím..anebo to je ten pocit když člověk porušuje hranici zákonu a nikdo ho nechytí tak pro ten pocit že přechcal systém ? : - ))
upraveno 1x, naposled 13.09.2009 03:01:47
02:52:49
13.09.2009
P@nis
-> David29: To je celkem dost polízanic :-)

Jen sem nějak nepochopil kde je při couvání teda mrtvý ? při couvání se ohlídnu za sebe a pak začnu couvat vesměs podle zrcatek.. tak nějak nemužu přijit kde je ten mrtvy ... při jízdě to chápu, ale při couvání ne :-)
01:30:27
13.09.2009
King
-> P@nis: Tak to je vskutku neotřelej závěr - kdyby neměl silný auto, tolik to nerozjede a tudíž mně nenaboří. Ano, v podstatě ano, ale na druhou stranu kdyby byla možná existence kaprů v místech, kde záda ztrácejí své slušné jméno, snažil se Jakub Krčín zbytečně :)

Jeblo to do tebe hovádko, co neodhadlo svoje možnosti a možnosti auta, tečka. Takovýmu teleti se to podaří ve starým zetoru. Stejně tak ty tvoji medáci, co jezděj po D1 "180" a hlavně pruděj při předjíždění kamionů tajlingem - jsou dvě množiny řidičů:

Ty co např. dálnici spíš než na tacho čuměj kolem sebe a hlavně dopředu a tomu přizpůsobujou svoje chování vč. rychlosti. Že ta rychlost nemusí bejt zrovna 2x "předpisová", je asi jasný a do týhle kategorie se bez uzardění hlásím i já.

A pak je množina "řidičů"-kretén ů, která dělá na dálnici, to co ty popisuješ. Mezi těma dvěma množinama je jistej nenulovej průnik - jenže každej, kdo utrpěl na dálnici salvu z dálkovejch z 6. hodiny si hned dělá závěr, že překračování 130tky=agresivita 8
23:19:07
12.09.2009
David29
-> myschaak AZNP K.Hora: Nemám, omezovač odpojit umim 1 Ale moc blbnout nesmim... auto má GPS, a ví kolik a kde jsem s tim jel... takže prostě 100km no-(
23:18:54
12.09.2009
David29
-> P@nis: Kde si vzal, že jsem to neplatil? Nehoda na našem vozidlu byla 19 000Kč (což je kravina, odnesly to jenom plasty a nový se nekupovaly). Pojištovna mi uznala 16 000Kč a jelikož mám spoluúčast asi 30%, platil jsem okolo 5000Kč no...

Tady jsem ti vypsal "větší" karamboly...

Práce::

Opření o rampu 0,-Kč

Ohnutá traverza se světly (jezdí dodnes)

Sklíčko blinkru (platila firma, nebyla to jenom má vinna)

Zrcátko (nevim kdo platil, ale nikdo mi nic nedal). Bylo to v Kladně o vypíčenou značku do vozovky a nebylo kam uhnout

Zadní světlo (dostal jsem jinak vysoký auto než vždycky, a hlavně bez dolních dorazů)

Garde:

Zkurvená náprava (mokro, blbost, rychlost, obrubník)

Prohnutý blatník (v zimě mi to uklouzlo)

Prasklej nárazník (Fabie v mrtvym bodě, couvání, spěch)

Neni tady ZÁKLAD, co mívá většina začínajících řidičů (pozoruju okolí). Začátčníci v mym okolí dokázali převrátit autom přejet do protisměru a je tam několik nedobrždění. Kdežto třeba já, mám přední nárazník čistej... v poměru s tim co mám naježídno x nabouráno, jsem oproti memjm známejm naprostej břídil..
22:05:59
12.09.2009
P@nis
-> King: Kdybys viděl kde se ta nehoda stala tak bys mluvil jinak.. lesni cestička kde jede tak 1 auto za hodku holt smula že někdo chtěl ukazat ostatnim jaky jeho atuo nemá odpich a že tam má na tachometru 300 z místa mít škodovku tak věřím že na tachačí má max 80 a vpohodě to dobrzdí holt lesní serpentýny jsou zrádné..

Je sicé hezké že já nic nezpůsobil, ale auto to do puvodniho stavu nedá ale stím jsem se už smířil :-) všichni jsme lidé a každy muže udělat chybu, ale chybu že se chci vytahovat jak nemam silné auto bych trestal dost přísně...Podle mého to je o stylu jízdy když jsem jezdil se známym koktavkou tak to hulil co to dalo a skoro každou jízdou se dostával do nějake krizové situace a asi o tom to cele bude..
upraveno 1x, naposled 12.09.2009 22:07:38
21:55:35
12.09.2009
P@nis
-> Alenka: Politováníhodné by to bylo kdyby to viníka aspon trápilo nebo mrzelo. Kdybych byl nátura jako někteří odsad co si chcou dávat nebo maji v autech pálky teleskopické obušky a jiné nesmysly tak asi sedím za mřížema

Ti co mi do kufru nevlatěli ? když jedu po dálnici do Brna a jedu svých 110km/hod(jezdímspíše na spotřebu nic mě nohoni:-) a předjíždím kamion a za mě se nalepí nějaky ocas tak 5metru za mě začne na mě blikat a troubit tak mam chut to zašlapnout aby věděl že na cestě není sám a ostatní nezajímá že on někde pospíchá a potřebuje jet 180..
21:55:09
12.09.2009
King
-> P@nis: A opět jablko-hruškový mix :-) Že do tebe někdo napere zezadu, je sice smutnej příběh, ale.....kterak to prosím souvisí s dodržováním rychlostního limitu, kterak to souvisí s objemem/výkonem auta viníka? S dodržováním bezpečnýho odstupu maj u nás problém snad všechni věkový i "pohlavní" kategorie vč. ženskejch - podle toho to taky vypadá. To že to v autoškolách ne vždycky funguje jak má a že je občas opouštěj telata a ne řidiči, je problém legislativy a kontroly autoškol, ale proč to, proboha, řešit dalšíma nesmyslnejma regulacema?

A co doochodci? Obcházej pravidelný zdravotní prohlídky flaškama slivovice dochtorovi do kapsy a s brejlema jak dna popelníků brázděj v klídku silnice. Co uděláme? Došlápnem si na ty doktory nebo si vymyslíme policejní kontroly s "očařskejma" tabulema a když doochodec nepřečte 2. řádek vocpoda, tak mu na místě přestřihnou řidičák? :)

Buď rád, žes byl prvních pár let bez ťukance - to je sice chválihodné, lecos to vypovídá o tvých řidičských kvalitách, ale je to i o štěstí 4
21:33:23
12.09.2009
myschaak AZNP K.Hora
-> David29: máš tachograf?
21:30:23
12.09.2009
Alenka
-> P@nis: kdo se bojí, nesmí do lesa.

To, že ti někdo vletěl do kufru je sice politováníhodné, ale není to důvod k tomu, abys čímkoli omezoval všechny ty ostatní, kteří ti do kufru nevletěli.

Kdyby dotyčný měl "řidičák na zkoušku" a seděl by v Matizu, protože zákon mu lepší vůz vlastnit zakazuje, cítil by ses líp?

Myslím si, že dobytek zůstane dobytkem, ať mu zákonem uložíš jakýkoli omezení a slušnej člověk se bude chovat zodpovědně, i když hned po autoškole bude sedlat nějaku stíhačku.

Takovýhle výmysly nikomu nepomůžou, spoustě lidem akorát zkomplikují život, vytvoří další prostor, kde přijde ke slovu korupce a jediným výsledkem bude opět o něco víc utaženej řetěz a jedinej, kdo si bude moct mnout ruce je úředník, protože zase získal nad občanem větší moc.
21:18:13
12.09.2009
P@nis
-> Alenka: Já mam pomalou nákupní tašku a vůbec za to nestydím, pro mě je pohodlná 130 jede vpohodě a to mi stačí...

Já se nebojím mít žive auto jen se bojím ostatních co ho mají...není nad "super závodníka" na cestách který Vám naboří 14 dní nové auto zezadu jelikož pro něho rychlostní omezení neplatí a něco jako bezpeč. vzdálenost mu nic neříka... oprava 100 000,- jen by mě zajimalo kdo mi zaplatí částku za to, že nyní cena auta je díky bouračce minimalni..
21:05:42
12.09.2009
P@nis
-> David29: Každemu se může stát nehoda.. ale ono platit těch 20 000 tis ze svého tak už by to nebylo tak vesele co :-)
20:25:25
12.09.2009
Alenka
-> P@nis: nesuď ostatní podle sebe. Já nad sebou žádnej dozor nikdy nepotřeboval a když už, tak rozhodně ne dozor nějakýho státního úředníka.

Když se bojíš mít živý auto, kup si pomalou nákupní tašku, je to jen tvoje volba, tak nech ostatním taky možnost volby.

To mě vždycky tak vytočí, když někde čtu, jak by všichni všechno omezovali, někomu něco přikazovali a bůhví co ještě, přitom by stačilo, kdyby si každej zamet před vlastním prahem a nestrkal nos do něčeho, do čeho mu nic není.
20:20:18
12.09.2009
David29
-> P@nis: Nemyslim si, že bych měl jakožto řidič skříňáku moc nehod... Já jestli jsem způsobil za svých prvních 30000km škodu za 20000, tak je to moc - jediná vážnější nehoda byla před rokem, jinak samý opření bez škody...

-> myschaak AZNP K.Hora: Jezdim denně po dálnici, a vim že cestovní rychlost okolo 100 - 110 je tam docela běžná... Ty naše auta maj na 100km omezovač a docela často se pohybuju v levym pruhu (na tří proudovce)...
19:19:55
12.09.2009
myschaak AZNP K.Hora
v rajchu na dálnici jezděj na dálnici kamiony 90-95kmh....kdo tam jede pod 90 je buď cizinec,nebo němec co zrovna stíhá jíst,kouřit a sledovat dvd4
18:51:56
12.09.2009
P@nis
-> King: Tak proč je povinné ručení pro řidiče do 23 let dražší ? ( aspon u Allianz to tak bylo)

A nebud k smíchu, každý ví jak to chodí v autoškole s jízdama a jak pak člověku narostou "křídla" když neni pod dohledem..

A je problém jet mimo obec trochu pomaleji než 90 než naopak jet rychleji... vlastně ano ušetřena minuta navíc co člověk prosedí pak doma na gauči se počíta...
Extreme Tyres