skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nemyslíš? - ZaplatíŠ!
prohledat
296 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 29.09.2008 do 13.04.2010, založil/a Honza "Bobr"
11:55:53
20.05.2009
20.05.2009
p.b.
Mno, nějakej zkušební reaktor má ve Vídni Mezinárodní agentura pro atomovou energii (nebo jak se ten spolek jmenuje). Ale co se tam stalo to nevim, každopádně si dovedu představit jakou katastrofu z toho na novinkách udělali :-D
12:53:10
19.05.2009
19.05.2009
krup
-> Syny: já bych to spíš vytáhnul kvůli začátku vlákna .. nu nasmál sem se bohatě :-) Honza "Bobr" by mohl býti komikem ..
( Samozřejmě souhlasím s tím co zaznělo 04.10.08 v 05:43:59: -> fine_rayem: )
( Samozřejmě souhlasím s tím co zaznělo 04.10.08 v 05:43:59: -> fine_rayem: )
11:30:55
19.05.2009
19.05.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Syny: Tak asi niekto googlil a pomylil si Austria a Australia..... a tak vznikaju famy o funkcnej JE v rakusku
11:27:47
19.05.2009
19.05.2009
Syny
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Bylo to tenkrat myslim na seznamu a v diskusi pod tim vsichno resili, jak by sme meli zablokovat hranice tedko my jim... Tak nevim...
10:58:25
19.05.2009
19.05.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): To se k tem blbcum rakouskejm hodi takovej pomnik blbosti
10:53:53
19.05.2009
19.05.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Syny: Rakusaci maju jadrovu elektraren??? som myslel, ze nemeju ziadnu... mas nejaky zdroj, ktory to potvrdi? Ja som zistil, ze sice jednu postavili, ale nikdy ju nespustili a stoji uz 30 rokov ako pomnik ludskej blbosti....
en.wikipedia.org/wiki/Zwe ntendorf_Nuclear_Power_Pla nt
en.wikipedia.org/wiki/Zwe ntendorf_Nuclear_Power_Pla nt
10:36:58
19.05.2009
19.05.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Ale rakusaci pouzivaj do zasuvek ty filtry, ktery odfiltrujou energii z JET
01:45:26
19.05.2009
19.05.2009
Syny
Sice navrat k mrtvole, ale neda mi to napsat, ze mi pobavilo jak tenkrat rakusaci delali ty blokady na hranicich kvuli temelinu, tak srandovni bylo, ze par mesicu na to jim z jejich jaderny elektrarny utekla radioaktivni voda :) Nemluve o tom, ze od nas rakusaci elektrinu kupujou :) To je nejlepsi kupovat od vsech okolo neco a zaroven to strasne kritizovat :)
22:57:24
18.05.2009
18.05.2009
Apple STS Chvojkovice-Brod
16:17:23
15.10.2008
15.10.2008
Labros
-> King: aha myslel jsem že to má být nějaká recese.
16:13:25
15.10.2008
15.10.2008
King
-> Labros: Třeba tady:)
www.novinky.cz/clanek/152 020-haider-byl-ve-chvili-s mrtelne-nehody-silne-opily .html
www.novinky.cz/clanek/152 020-haider-byl-ve-chvili-s mrtelne-nehody-silne-opily .html
21:34:12
14.10.2008
14.10.2008
Labros
-> spartra: mně na mail nic nepřišlo a na youtube taky nic nevidim ať hledám haider nebo phaeton..
19:59:53
14.10.2008
14.10.2008
spartra
-> Labros: nu viděl ji každej s heidrem
15:31:40
14.10.2008
14.10.2008
Labros
-> King: Neviděl jsem, přibliž.
13:44:33
14.10.2008
14.10.2008
Honza "Bobr"
-> Labros: Ja ja, Temelin ist gefährlich und Temelin shadet Gesundheit usw . . . píčusové s holínkama, koule bych jim někdy nakopal.
11:35:18
14.10.2008
14.10.2008
King
-> Labros: Ta nová reklamní kampaň na VW Phaeton je vskutku neotřelá :)
09:58:49
14.10.2008
14.10.2008
Labros
-> Honza "Bobr": byl kolama nahoru a chytnul to střechou o takovej rantl nebo obrubník.
Spíš bych tam dal ceduli, "Kritizujete energii z Temelína? Ale svítí se vám na ní dobře, že?"
Asi narážíš na ty cedulky za hranicema, "Temelín je nebezpečný", "Temelín je nehospodárný"..
Spíš bych tam dal ceduli, "Kritizujete energii z Temelína? Ale svítí se vám na ní dobře, že?"
Asi narážíš na ty cedulky za hranicema, "Temelín je nebezpečný", "Temelín je nehospodárný"..
21:31:01
13.10.2008
13.10.2008
Honza "Bobr"
-> Labros: Ále co, takovejch debilů jako byl von ještě bude . . . jen bych umístil k "hranicím" s těma blbama (rakušáci) ceduli o rozměrech minimálně 25*75 metrů s nápisem: "Kritizujete Temelín? Haider taky kritizoval . . . "
Jinak já měl za to, že tim sloupkem/bokem chytil nějakej sloup a že to ho zabilo . . .
Jinak já měl za to, že tim sloupkem/bokem chytil nějakej sloup a že to ho zabilo . . .
19:14:13
13.10.2008
13.10.2008
Labros
Tak o víkendu zaplatil náš milý rakouský politik. Nebudu rozebírat, jak moc jsem ho měl nebo neměl rád, snad jen, že to byl další z těch, kdo věřili, že jeho monstrkára je na silnici přilepená a pro popření dalších fyzikálních zákonů jsou na ní namontovány elektronické systémy. Nyní se rozvíjejí konspirační teorie o atentátu, protože v takové káře se člověk při 150km/h prostě nemůže zabít, také jak by se mohl při takové směšné rychlosti utrhnout A sloupek od střechy, že.
10:53:33
11.10.2008
11.10.2008
King
-> Honza "Bobr": Von kolikrát náznak je účinější, než pokračování naturalistický scény...
19:26:04
10.10.2008
10.10.2008
Samantus
-> Honza "Bobr": souhlas
18:04:14
10.10.2008
10.10.2008
Honza "Bobr"
Tuhle sem to viděl v bedně - a na primě, to mě fascinovalo - a aby tomu nebylo všechno, tak těch stopadesát mega vyhozenejch za tuhle píčovinu se fakt mine efektem, protože zrovna když to bylo zajímavý - ten moment jak se rozpleskne ta hlava tý figurýny o sklo toho přiteplenýho pasráče a ten kočárek s "miminem" se rozmetá vo strom - tak tam ty debilové dali velkej černej obdélník s nějakýma kecama a web adresou a že tam jako jsou úplný informace a bylo vidět kulový . . . no neni to k hovnu?
12:29:15
07.10.2008
07.10.2008
Jozka
-> King: Jednu skupinu nebezpečných vrahů jsem vytipoval. Jsou to řidiči různých rozvážkových dodávek, ti dle mých pozorování nad nad těmi podnikateli, manažery a dalšími zde zmíněnými skupinami v bezohledných způsobech jízdy vítězí na body. Jsou denně na silnici, takže mají dojem, že to umějí, někdy to je i pravda, poměrně často bohužel nikoliv. A ty různě srolovaný Tranzity, co jsem u kamaráda ve Fordu za posledních asi 15 let viděl, mi to potvrzujou..
03:32:28
07.10.2008
07.10.2008
fine_ray
-> Honza "Bobr": nu vzhledem k tomu že jsem byl jeden z mála kdo psal, že kampaň má smysl, tak bych rád podotkl, že mi nepatří nyní žádný vůz.A silničním účastníkem se stávám jen ve chvíli zapůjčených různých vozů jednou tdi, jednou mpi atd...a záviděti jakousi x5, na kterou někdo má hypotéku, nebo 1,9tdi co je z firemních peněz, nebo a8 která byla za meziroční prémie mi fakt netrápí...
Možná je to celý o hlavě a těch věcech v ní......
Možná je to celý o hlavě a těch věcech v ní......
01:25:18
07.10.2008
07.10.2008
King
-> Labros: Můj pozorovací talent asi není na takový úrovni, takže ukázat prostě na nějakou skupinu aut nedokážu Jednou je kancem http fóbije, jindy zase ta X5 nebo kultovní vehikl z benefit-packages pro český nižší menežment level-koktávka fturbodehtu.
Za poslední dva tři roky se mi podařilo díky nepravidelný stravě a nočním nájezdům na lednici obalit nervstvo solidní vrstvičkou sádýlka a a hned se mi jezdí o poznání klidnějc, žádný rozčilování, žádný nářky, že mě někdo "oprasil" atd. :)
Za poslední dva tři roky se mi podařilo díky nepravidelný stravě a nočním nájezdům na lednici obalit nervstvo solidní vrstvičkou sádýlka a a hned se mi jezdí o poznání klidnějc, žádný rozčilování, žádný nářky, že mě někdo "oprasil" atd. :)
22:28:17
06.10.2008
06.10.2008
Honza "Bobr"
-> Labros: Tuhle si pamutuju, jak jsem něco podobnýho naznačil a bylo sděleno, že jenom závidím těm, co si to můžou prostě dovolit . . . a to od jistých tady, co se teď chvástaj jak jezděj jinak a že ta kampaň "má" smysl atp, tak já jenom aby si nedopad' jako já.
15:08:32
06.10.2008
06.10.2008
Labros
Možná v těch prdelích jezdí nejhůř otuzeři v šáde. Ale v pražským provozu, a to pozoruju už několik let, kdykoliv když vidím někoho prasit, tak se kouknu co je to za auto a VŽDYCKY (95%) je to MPV, SUV, nejčastěji X5, CR-V, a další ekvivalenty od německých a jiných výrobců. Jsem ochoten jít s někým počítat na Vídeňskou u křížení s Jižní spojkou, v čem jezdí prasojezdci, a jsem si jistej, že jsou to takřka samý "vysocí svalnatci v turbodehtu."
13:23:37
06.10.2008
06.10.2008
Jozka
-> Mr.Lumpy:
Taky jsem jel skoro 30 km za zánovní 911kou Porsche a ten vůl jel 90, chvílema i 80 km/h, až jsem mu nadával, neb mi bránil se rozjet na blížící se kopec. A včera za slečnou v obrovským -zdálo se funglovým- Jaguáru čtyřicítkou přes celou obec. To jsou ty vyjímky. Jinak třeba Superba, dodržujícího rychlostní limity, jsem ještě nepotkal a to jezdím docela dost.
-> Baghira:
A k těm mlaďasům v okřídlenejch plečkách: to je taky nářez, kilo bez tlumiče výfuku nočním sídlištěm třeba- ale o těch spot nenatočili, tak jsem je do toho netahal. Tam mám pocit, že baseballová čepice nějak omezuje proudění krve do mozku či co..
Poslední příhodu mám ze včera, chlapík tak lehce přes 60, favo s károu, jel po vsi 40km/h a prostě zastavil. Ani nezajel ke kraji, žádnej blinkr, prostě spolujezdec potřeboval vystoupit. Proti jelo auto, ale brzdy to naštěstí zvládly.
Ale jakej je mezi těmahle kategoriema řidičů poměr, to tedy fakt nevím.. spíš si ale myslím, že rachotící tuc-tuc káry jsou nápadnější, takže tiše klouzající drahý káry si člověk všimne, až když ho při nepovedeným předjížděcím manévru zažene do příkopu.
Taky jsem jel skoro 30 km za zánovní 911kou Porsche a ten vůl jel 90, chvílema i 80 km/h, až jsem mu nadával, neb mi bránil se rozjet na blížící se kopec. A včera za slečnou v obrovským -zdálo se funglovým- Jaguáru čtyřicítkou přes celou obec. To jsou ty vyjímky. Jinak třeba Superba, dodržujícího rychlostní limity, jsem ještě nepotkal a to jezdím docela dost.
-> Baghira:
A k těm mlaďasům v okřídlenejch plečkách: to je taky nářez, kilo bez tlumiče výfuku nočním sídlištěm třeba- ale o těch spot nenatočili, tak jsem je do toho netahal. Tam mám pocit, že baseballová čepice nějak omezuje proudění krve do mozku či co..
Poslední příhodu mám ze včera, chlapík tak lehce přes 60, favo s károu, jel po vsi 40km/h a prostě zastavil. Ani nezajel ke kraji, žádnej blinkr, prostě spolujezdec potřeboval vystoupit. Proti jelo auto, ale brzdy to naštěstí zvládly.
Ale jakej je mezi těmahle kategoriema řidičů poměr, to tedy fakt nevím.. spíš si ale myslím, že rachotící tuc-tuc káry jsou nápadnější, takže tiše klouzající drahý káry si člověk všimne, až když ho při nepovedeným předjížděcím manévru zažene do příkopu.
09:35:54
04.10.2008
04.10.2008
King
-> fine_ray: Asi tak.
Jenom jsem se ctěl zeptat, co je to ten "kort"? :)
Jenom jsem se ctěl zeptat, co je to ten "kort"? :)
05:43:59
04.10.2008
04.10.2008
fine_ray
-> Honza "Bobr": nemluvil jsem tak doteď, ale teď fakt jo. A pomohla tomu zkušenost, osobní zkušenost. Až pojedeš za vrtulníkem co ti veze tátu do nemocnice se třema zlomenejma obratlema protože byl debil (ano byl, a vyslechl si to ode mě mockrát od tý doby) a debil nebyl připoutanej, a přitom jel předpisových 51km/h ale tůhle se tam objevil kamion s kterým nikdo nepočítal a kdyby a kdyby a kdyby...
Tak třeba se zamyslíš, přestaneš mlejt sračky na webu a zkušíš pochopit. "Hate" je všude.. na všechno. Kort na lidi co se snažej a tohle je podle mýho skromnýho názoru dobrá snaha.
Ano mrtvých je na silnice tisíc. A kampaň má dosáhnout né nuly (právě ty pitomci a špatný náhody na který poukazuješ, na který to stejně nezabere) ale chce dosáhnout 650 (snad to nepletu) a já si říkam.. oukej 350 lidí za 150mega... otcovo léčení stálo víc než mega a stát ještě bude...a možná kdyby se koukal na hloupý reklamy..možná kdyby byl připoutanej...
K dotazům spěchání...ano jezdím rychle...ano i ve vesnicích nejezdím 50, ale jak a kdy...a třeba mi to jednou nemusí vyjít, ale tahle kampaň poukazuje právě na ty největší chyby, nad kterýma hafo lidí mává rukou. Nejde o buzer-rychlost. Ale o přemejšlení..A ano taky sem se kutálel...svojí vinou. Ničí jiný..a možná mě to přinutilo..přemýšlet
Tak třeba se zamyslíš, přestaneš mlejt sračky na webu a zkušíš pochopit. "Hate" je všude.. na všechno. Kort na lidi co se snažej a tohle je podle mýho skromnýho názoru dobrá snaha.
Ano mrtvých je na silnice tisíc. A kampaň má dosáhnout né nuly (právě ty pitomci a špatný náhody na který poukazuješ, na který to stejně nezabere) ale chce dosáhnout 650 (snad to nepletu) a já si říkam.. oukej 350 lidí za 150mega... otcovo léčení stálo víc než mega a stát ještě bude...a možná kdyby se koukal na hloupý reklamy..možná kdyby byl připoutanej...
K dotazům spěchání...ano jezdím rychle...ano i ve vesnicích nejezdím 50, ale jak a kdy...a třeba mi to jednou nemusí vyjít, ale tahle kampaň poukazuje právě na ty největší chyby, nad kterýma hafo lidí mává rukou. Nejde o buzer-rychlost. Ale o přemejšlení..A ano taky sem se kutálel...svojí vinou. Ničí jiný..a možná mě to přinutilo..přemýšlet
20:51:06
03.10.2008
03.10.2008
Mr.Lumpy
-> King: samozřejmě máš pravdu... já to myslel tak že je nebezpečnější hovado který jede na hranici ovladatelnosti v bmw než v nějaký vylítaný hajtře s tlumičema po smrti. Druhá věc je pak ta že individuum který si koupí scorpio kadetta gsi a podobně si asi většinou neuvědomí že tlumiče a brzdy už nejsou to co bývaly...
20:24:56
03.10.2008
03.10.2008
King
-> Honza "Bobr": Já si ten pocit pamatuju taky dost detailně a při trošce patosu by se dalo říct, že jsem měl smrt pár cm od palice.
Nicméně to neznamená, že bych od tý doby jezdil rychlostí kloboukovejch strejců, jenom vím na co si dát pozor a posledních 10 let se mi daří vyhejbat se situacím, kdy se ti promítne život před očima :)
Nicméně to neznamená, že bych od tý doby jezdil rychlostí kloboukovejch strejců, jenom vím na co si dát pozor a posledních 10 let se mi daří vyhejbat se situacím, kdy se ti promítne život před očima :)
20:17:39
03.10.2008
03.10.2008
King
-> Honza "Bobr": Tak jasně, protož e feld a koktávek je jak hnoje a vojetou koktu fturbodehtu (aneb vohnoutův sen) si dneska může dovolit s půjčkou od providentu kdejakej pučmidrát mdlýho rozumu.
Ale přikláním se k tomu názoru, že radši ať ty prachy utopěj v profesionálně dělaný kampani, než aby se za ně kupovaly další buzerbudky.
Každopádně ty kampaně vedoucí k zamyšlení se mohly dělat už 20 let, ale zatím vítězí koncepce "prevence formou buzerace"
Ale přikláním se k tomu názoru, že radši ať ty prachy utopěj v profesionálně dělaný kampani, než aby se za ně kupovaly další buzerbudky.
Každopádně ty kampaně vedoucí k zamyšlení se mohly dělat už 20 let, ale zatím vítězí koncepce "prevence formou buzerace"
20:11:36
03.10.2008
03.10.2008
Honza "Bobr"
-> fine_ray: No je sice pěkný, že sundáš nohu z plynu, aby jsi si mohl v klidu ten billboard přečíst a prohlídnout, ale sundáš tu nohu i tehdy, když budeš někam spěchat, nestíhat, termíny v zádech, telefon ti bude zvonit . . . co?
Myslíš že ty, na který to má zapůsobit se kvůli tomu pozastavěj? Těžko.
A pro ostatní, já už nehodu zažil, sice sem si odkráčel "jen" s modřinou od pásu, ale vim jaký to je když se vám na hlavu bortí strop auta a vim jaký to je zažít pocit, že se konec blíží . . .
Myslíš že ty, na který to má zapůsobit se kvůli tomu pozastavěj? Těžko.
A pro ostatní, já už nehodu zažil, sice sem si odkráčel "jen" s modřinou od pásu, ale vim jaký to je když se vám na hlavu bortí strop auta a vim jaký to je zažít pocit, že se konec blíží . . .
20:04:09
03.10.2008
03.10.2008
U-Geen
-> fine_ray: taky tak
20:02:18
03.10.2008
03.10.2008
Honza "Bobr"
-> King: Já taky sice kvůli těmhle blbům bystřím smysly (obvykle zpomalím a ať jede třeba doprdele), ale potíž je v tom, že tam kde já se deně pohybuju, ať už pěšky nebo za volantem, většinou tyhle blby nepotkám a když, tak sou tak vyplašení z toho počtu kobyl pod kapotou těch okolo, že paradoxně dodržují předpisy. Nevim jak kde se pohybuješ, ale tady se nejhorším autem stává ochcaI, potažmo felcka. 120tek tady vídám minimum a když, tak je kormidlkuje děda v rádiovce a obvykle si nenechá nic vytroubit a jede si svoje, takže ho každej objede s dostatečnou rezervou, aby nemusel nic vysvětlovat a čekat na debily . . . ehrm, policii.
Horší už to bývá za předměstíma někde v polích, kde závodí mezi sebou votuz banda z Horňákova nad tou bandou z Dolňákova, tam se těhle střepů schází před pennymarketama dost a 120tek tam je jak hnoje, ale většinou to sou leštěnky anebo jediné přibližovadlo v rodině - takže po stránce technického stavu se vyrovnají leckterým unikátům v městské džunglí dopravě.
Nevim jak v LBC nebo kde to tady byla uváděna ta katastrofální statistika, ale řek bych že kde je pořádná silnice, bejvá i občas pořádný značení. Pak je čistě na obsahu dutiny lebeční, jak s tim naloží, když s tim naloží tak, že se dutina lebeční stane plackou lebeční, je to věc jiná . . .
Horší už to bývá za předměstíma někde v polích, kde závodí mezi sebou votuz banda z Horňákova nad tou bandou z Dolňákova, tam se těhle střepů schází před pennymarketama dost a 120tek tam je jak hnoje, ale většinou to sou leštěnky anebo jediné přibližovadlo v rodině - takže po stránce technického stavu se vyrovnají leckterým unikátům v městské džunglí dopravě.
Nevim jak v LBC nebo kde to tady byla uváděna ta katastrofální statistika, ale řek bych že kde je pořádná silnice, bejvá i občas pořádný značení. Pak je čistě na obsahu dutiny lebeční, jak s tim naloží, když s tim naloží tak, že se dutina lebeční stane plackou lebeční, je to věc jiná . . .
20:01:00
03.10.2008
03.10.2008
U-Geen
-> King: stejna zkusenost, nizkovykonnova otuzenina, dycky nejakej problem :-)
19:57:58
03.10.2008
03.10.2008
fine_ray
Naprosto kampaň schvaluju... víc těchhle billboardů... já sám sundavám nohu z plynu, když to vidím. A to zabralo..a v tu chvíli to bylo úspěšný.
Kecy typu "je to zbytečný" odsuzuju, ptž pro tyhle lidi ještě drsnější zkušenost než jen "filmovou reklamu".
Je to o tom "zamyslet se nad tím, jak sám řídím" nic víc nic míň..
Kecy typu "je to zbytečný" odsuzuju, ptž pro tyhle lidi ještě drsnější zkušenost než jen "filmovou reklamu".
Je to o tom "zamyslet se nad tím, jak sám řídím" nic víc nic míň..
16:56:22
03.10.2008
03.10.2008
King
-> Honza "Bobr": Tedy já osobně (možná jsem předpojatej :) bystřím smysly speciálně kvůli plečkám s hliníkovým (dřevotřískovým) sekačem hlav na zádi (teda obecně před vším co nese stopy "pěstnavokotuningu&q
uot; :)
Debata, která skupina aut (řidičů) je nejnebezpečnější nemá nikdy jasnýho vítěze.
Prostě papíry může dostat (koupit si) kdokoliv, kdo má do prdele dírku a místo aby se tlačilo na používání mozku za volantem, komplikuje se systém dopr. předpisů a roste represe za porušování těch nejbanálnějších.
Z mojí hitparády opatření pro snížení nehodovosti namátkově vybírám zkomplikování teoretickejch testů v autoškole na úroveň státnice (za volantem se můžeš při zkouškách motat jak hovno pod splavem, hlavně musíš prokázat hloubkovou znalost problematiky mezinárodní kamionový dopravy). O bodovým systému se toho popsali už gigabajty. Od příštího roku postupujeme do dalšího levelu s elektronickejma dálničníma známkama. Body si můžeme umazat zařáděním si na plolygonu zpřátelené firmy pana poslance-předkladatele za mrzkých 7kkč (ono těch autorizovaných polygonů je už snad víc, protože ten jedine mosteckej bil do očí i úplnýho blba :)
Včera jsem zas zaslech "dopravního experta" Humla, kterej od doby, kdy odešel od dopravky, hlásal občas i smysluplný názory na dopravu. A teď prej něco ve smyslu, že "bodový systém konečně po dvou letech začíná fungovat"! Mám takovej pocit, že ten pán se kratší přestávce hodlá vrátit na významnou funkci buzersystému.
Tam je potřeba hlásat názory třeba jako p. ministr dopravy Řebíček, kterej mě asi před rokem dodělal moudrem: "Rychlostní limit 160km/h na vybraných úsecích dálnic zatím nebude, protože si umím představit, že řidiči, kteří rozjedou svoje auto na 160, nebudou ochotni dočasně na omezení na 130 snižovat svoji rychlost" (tak nějak si to pamatuju)....neboli "Dežo, proč biješ ty děcka??!!", ptá se Eržika. "Protože už vidím, jak tu ukradenou šunku budou žrát bez chleba!!!!" :)
Debata, která skupina aut (řidičů) je nejnebezpečnější nemá nikdy jasnýho vítěze.
Prostě papíry může dostat (koupit si) kdokoliv, kdo má do prdele dírku a místo aby se tlačilo na používání mozku za volantem, komplikuje se systém dopr. předpisů a roste represe za porušování těch nejbanálnějších.
Z mojí hitparády opatření pro snížení nehodovosti namátkově vybírám zkomplikování teoretickejch testů v autoškole na úroveň státnice (za volantem se můžeš při zkouškách motat jak hovno pod splavem, hlavně musíš prokázat hloubkovou znalost problematiky mezinárodní kamionový dopravy). O bodovým systému se toho popsali už gigabajty. Od příštího roku postupujeme do dalšího levelu s elektronickejma dálničníma známkama. Body si můžeme umazat zařáděním si na plolygonu zpřátelené firmy pana poslance-předkladatele za mrzkých 7kkč (ono těch autorizovaných polygonů je už snad víc, protože ten jedine mosteckej bil do očí i úplnýho blba :)
Včera jsem zas zaslech "dopravního experta" Humla, kterej od doby, kdy odešel od dopravky, hlásal občas i smysluplný názory na dopravu. A teď prej něco ve smyslu, že "bodový systém konečně po dvou letech začíná fungovat"! Mám takovej pocit, že ten pán se kratší přestávce hodlá vrátit na významnou funkci buzersystému.
Tam je potřeba hlásat názory třeba jako p. ministr dopravy Řebíček, kterej mě asi před rokem dodělal moudrem: "Rychlostní limit 160km/h na vybraných úsecích dálnic zatím nebude, protože si umím představit, že řidiči, kteří rozjedou svoje auto na 160, nebudou ochotni dočasně na omezení na 130 snižovat svoji rychlost" (tak nějak si to pamatuju)....neboli "Dežo, proč biješ ty děcka??!!", ptá se Eržika. "Protože už vidím, jak tu ukradenou šunku budou žrát bez chleba!!!!" :)
16:19:11
03.10.2008
03.10.2008
King
-> Mr.Lumpy: Dobrá, ale kolik promile aut jezdí po normální silnici 160? Dokonce bych se i zeptal kolik procent aut jezdí po dálnici 160? Už jsme to tady řešili a já můžu jenom opakovat, že mimo obec mě při jízdě do 120km/hod předjíždí 1 auto za tejden a na dálnici jede přes skutečnejch 160 a vejš jenom nepatrnej zlomek aut.
Blbečka, kterej se prohání 160+ po normální silnici, netřeba hledat hned mezi majitelama aut za mega. Stačí, když si kdejakej vesnickej DJ koupí starýho Senátora (auto :) a pod dojmem svojí regionální proslulosti se prohání dvoustovkou po okreskách. Jenom je potřeba mít ty správný kamarády ve státní správě Čili podobnej tydýt se bude navzdory kampani a bodovýmu systému prohánět po silnici dál (dokud mu nezkříží cestu jelen :) a pár tisíc reletivně slušných a bezproblémových řidičů dočasně položí svoje papíry na oltář Boha BESIPu.
Mě by jenom zajímalo, jak velkou část populace tvořej tzv. nedotknutelní. Jinými slovy ty, co můžou pravidelně srát na předpisy a přesto správní řízení vždycky nějak vyšumí :)
Mám bývalýho spolužáka ze sousedního města , co se začal politicky angažovat, což mu vyneslo "manažerskej" post v místní samosprávě. Když jsme tak plkali o všem možným, došla řeč i na body. Jenom mávnul rukou a pravil "Odbor dopravy jsou moji podřízení" :) Ten náš systém je tak dokonalý a přísný, jen těch vyjímek něm bude jak hnoje
Blbečka, kterej se prohání 160+ po normální silnici, netřeba hledat hned mezi majitelama aut za mega. Stačí, když si kdejakej vesnickej DJ koupí starýho Senátora (auto :) a pod dojmem svojí regionální proslulosti se prohání dvoustovkou po okreskách. Jenom je potřeba mít ty správný kamarády ve státní správě Čili podobnej tydýt se bude navzdory kampani a bodovýmu systému prohánět po silnici dál (dokud mu nezkříží cestu jelen :) a pár tisíc reletivně slušných a bezproblémových řidičů dočasně položí svoje papíry na oltář Boha BESIPu.
Mě by jenom zajímalo, jak velkou část populace tvořej tzv. nedotknutelní. Jinými slovy ty, co můžou pravidelně srát na předpisy a přesto správní řízení vždycky nějak vyšumí :)
Mám bývalýho spolužáka ze sousedního města , co se začal politicky angažovat, což mu vyneslo "manažerskej" post v místní samosprávě. Když jsme tak plkali o všem možným, došla řeč i na body. Jenom mávnul rukou a pravil "Odbor dopravy jsou moji podřízení" :) Ten náš systém je tak dokonalý a přísný, jen těch vyjímek něm bude jak hnoje
10:35:31
03.10.2008
03.10.2008
Honza "Bobr"
-> Baghira: No jestli je to tak, tak je to smutný . . . tak proč s tim něco neděláte, místo abyste ten čas jenom proseděli a prokecali, co? Já tam nežiju, tak na to seru, tobě to vadí, tak s tim něco dělej, když máš tak skvělý rady jak já mam něco dělat se svou situací . . . použij je na vlastní. A taky by mě fakt zajímalo, komu já co závidim, když mě jenom sere, jak někdo vojebe stát na daních, rozkrade kde co může a pak se tim ještě chlubí a ty čůráci z radnice mu to ještě zlegalizujou a pak banda buranů co vo tom ví úplný hovno říká že je to závist, to mě zvedá ze židle.
01:05:28
03.10.2008
03.10.2008
David29
-> tunerlada: TROJČLENKU
23:00:39
02.10.2008
02.10.2008
Baghira
-> U-Geen: Nene, díky soudruhům asfaltérům, kteří tam kdysi nalili nějakou srajdu, co se tím provozem dokonale zajezdila a už po lehkym deštíku se změnila v solidní skluzavku. Teď tam konečně natáhli nějakej zdrsňující povrch, takže to snad bude na čas v pohodě, protože byly doby, kdy jsem tam potkával bouračku skoro denně.
Jojo dálnice se už nemůžu dočkat, ten první úsek co dodělali v červenci, trochu pomohl, odhadem tak o 40% a až to dodělaj komplet, tak už z toho pak bude jen klasická vesnice :-).
Jojo dálnice se už nemůžu dočkat, ten první úsek co dodělali v červenci, trochu pomohl, odhadem tak o 40% a až to dodělaj komplet, tak už z toho pak bude jen klasická vesnice :-).
22:53:33
02.10.2008
02.10.2008
U-Geen
-> Baghira: to je krasnej pocit, chtelo by to dodelat dalnic LBC-JBC :) tam u vas je to vubec takovej neprijemnej usek, navic to tam obcas neprijmemne klouze, asi diky Nise
22:50:01
02.10.2008
02.10.2008
Baghira
-> Honza "Bobr": No podle měření z dubna mi kolem baráku projede 25 tisíc aut denně. Za odpoledne je těch "závodníků" odhadem tak 12. Z nich je max. jeden v nějakym moderním nadupanym autě, dva jsou polský kamioňáci a zbytek votuzeři ve starejch sráčích. Upozorňuju, že kolem silnice se běžně pohybujou děti z okolních baráků, chodník má zhruba 80 centimetrů a po části cesty jsou opěrný zdi, takže i když zbystříš řítící se střelu, nemáš kam uskočit...celkem fajn pocit...
-> U-Geen: Obávám se, že se nejedná o pražskej syndrom, ale o obyčejnou závist nad lidma, co se jakkoli zmůžou na naleštěnou a nadupanou káru, na kterou dotyčnýho raketa prostě vzhledem, ani výkonem nestačí...:-).
-> U-Geen: Obávám se, že se nejedná o pražskej syndrom, ale o obyčejnou závist nad lidma, co se jakkoli zmůžou na naleštěnou a nadupanou káru, na kterou dotyčnýho raketa prostě vzhledem, ani výkonem nestačí...:-).
22:13:27
02.10.2008
02.10.2008
Honza "Bobr"
-> U-Geen: Potrefená husa se dycky ozve . . .
22:10:35
02.10.2008
02.10.2008
U-Geen
-> Honza "Bobr": á jé, pražskej syndrom, že všude jinde než v Praze je les :-)
21:05:57
02.10.2008
02.10.2008
tunerlada
-> David29 - Mrázovka: co neumis ?
19:32:43
02.10.2008
02.10.2008
Mr.Lumpy
-> King: tak nějak jsem to i myslel: je horší magor co mne štrejchne v 80 ve shnilý šáde nebo magor co mne štrejchne ve 160 v bmw m3?
19:15:48
02.10.2008
02.10.2008
King
-> Mr.Lumpy: Mno, v tom bmw má hovád při stejný rychlosti výhodu v daloko lepší ovladatelnosti auta, lepší brzdy a případně i asistenční systémy - votuzér v rozvášněný shade je proti tomu neřízená střela
Jinak souhlas Baghírou, kolikrát největší psychopati za volantem jezděj v plečicích za pár desítek čechokreditů
Jinak souhlas Baghírou, kolikrát největší psychopati za volantem jezděj v plečicích za pár desítek čechokreditů