skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nemyslíš? - ZaplatíŠ!
prohledat
296 příspěvků (zobrazeno 251 až 296) od 29.09.2008 do 13.04.2010, založil/a Honza "Bobr"
17:25:29
02.10.2008
02.10.2008
Mr.Lumpy
-> Honza "Bobr": já to dával jako příklad protože hovada se najdou všude... bohužel je nebezpečnější hovád v bmw než hovád ve stodvacítce s 200 000km na hrbu
17:05:17
02.10.2008
02.10.2008
Honza "Bobr"
-> Baghira: Hele, na jaký planetě žiješ? My žijeme na Zemi, to je ta třetí od slunce.
Nějak si nevzpomínám, že by mě kdy ohrozil někdo v nějaký plečce s hliníkovým lapačem prachu na zádi, většinou to byly namachrovanci s firemákem nebo tupci s nějakym nadupanym sráčem co jim koupil fotr, co celej život "poctivě" makal . . .
Možná že bydlíš u nějaký tý frekventovaný silnice, ale vem si, jaká je tam teoretická průjezdnost a jaká reálná, takže když se ti tam jednou za dva roky rozpleskne starý crx-ko, tak to neni žádná tragédie a když už teda to tak bereš, tak vem v potaz, kolik lidí ohrozil tim že zahučel do lesa a kolik lidí ohrozí jedno, slovy jedno, hovado v tdičku na magistrále, kde je v jeden okamžik 500 dalších možných obětí jeho počínání . . .
Nějak si nevzpomínám, že by mě kdy ohrozil někdo v nějaký plečce s hliníkovým lapačem prachu na zádi, většinou to byly namachrovanci s firemákem nebo tupci s nějakym nadupanym sráčem co jim koupil fotr, co celej život "poctivě" makal . . .
Možná že bydlíš u nějaký tý frekventovaný silnice, ale vem si, jaká je tam teoretická průjezdnost a jaká reálná, takže když se ti tam jednou za dva roky rozpleskne starý crx-ko, tak to neni žádná tragédie a když už teda to tak bereš, tak vem v potaz, kolik lidí ohrozil tim že zahučel do lesa a kolik lidí ohrozí jedno, slovy jedno, hovado v tdičku na magistrále, kde je v jeden okamžik 500 dalších možných obětí jeho počínání . . .
16:49:35
02.10.2008
02.10.2008
Baghira
-> Jozka: Jooo to je zajímavý, tak se ke mě na pár dní nastěhuj, bydlim u velice frekventovaný silnice mezi Libercem a Jabloncem a je tu všude povolená 50-ka. Ty největší hovada co tu jezdí panáčku, nejsou žádný zazobanci v drahejch autech, ale mladý paka v orezlejch, nebo rádoby otuněnejch popelnicích, typu Crx, G2-3, a různý jiný starý hajtry od bmw, nebo různejch japonců, v autě duní tuc tuc hudba a tacháč jim nejde pod kilo, v zatáčkách nebezpečně předjížděj a když se nějakej ocas občas namotá na sloup, tak ho za tejden vidíš jet uplně stejně zas v jiný popelnici, kterou za 40 tisíc pořídí v každym bazáči. Takže se obávám, že máte hoši trochu pochroumaný vidění světa...
PS: jediný štěstí, že tady v zimě na těch slikách nevyjedou ani z garáže, protože to bych je při tomhle způsobu jízdy seškraboval z fasády každej den.
PS: jediný štěstí, že tady v zimě na těch slikách nevyjedou ani z garáže, protože to bych je při tomhle způsobu jízdy seškraboval z fasády každej den.
16:35:45
02.10.2008
02.10.2008
Honza "Bobr"
-> Mr.Lumpy: Asi zrovna telefonoval, nebo mu svítilo hladový oko a při spotřebě jeho BMW to znamená se doploužit k benzínce dle limitů . . . zas tak bych to nevyzdvihoval. Výjimka potvrzuje pravidlo.
15:46:51
02.10.2008
02.10.2008
Mr.Lumpy
-> Jozka: netvrdil bych že lidé jezdící v nových a rychlých vozech jsou obecně prasata... třeba včera mne předjelo bmw - po okresce jel rozumně těch 90 - 110 ale po začátku obce zpomalil na 50 a když byla dále značka omezující rychlost na 30 tak jel těch třicet, to že nás po chvíli začal předjíždět nějakej spěcháč ve shnilim transitu je věc jiná.
15:07:45
02.10.2008
02.10.2008
Jozka
Další vyhozený peníze (i moje).. Lidi, kteří jezdí takovým způsobem, si o sobě myslí, že jsou nesmrtelný a ostatní jsou jim ukradený. Fakt je, že většina jich pochází z podnikatelského prostředí, případně z politiky. Oni jsou ti úspěšní, ti důležití, schopnější a ten zbývající póvl se jim musí klidit z cesty. Samozřejmě netvrdím, že úplně všichni manažeři etc. se tak chovají -hlavně by se k tomuhle způsobu uvažování nikdo z nich nepřiznal, nicméně je jich spousta a dost jich znám osobně.
Prostě takhle chutná moc a po roce 90 bylo zábavný sledovat, jak se původně vcelku normální lidi do týhle polohy transformovali. Je to normální zbohatlickej syndrom a čest tomu, kdo nepodlehl, protože to není snadný.
Zcela nedávno jsem měl debatu s jedním, který mi hlásil nový časový rekord na obyč. silnici - s tím že mimo obce jel standartně 160 km/h. S tím že řídit přece umí, auto (Subaru) to zvládne v pohodě, tak o co jde. Moje námitky, že minimálně nikdo z ostatních účastníků s takovou rychlostí moc nepočítá a když už nic jiného, limity jsou limity, prostě nepochopil.. Tak speciálně tehle člověk, když spot uvidí, pokrčí ramenama s pocitem, že jeho se to naprosto netýká..
Prostě takhle chutná moc a po roce 90 bylo zábavný sledovat, jak se původně vcelku normální lidi do týhle polohy transformovali. Je to normální zbohatlickej syndrom a čest tomu, kdo nepodlehl, protože to není snadný.
Zcela nedávno jsem měl debatu s jedním, který mi hlásil nový časový rekord na obyč. silnici - s tím že mimo obce jel standartně 160 km/h. S tím že řídit přece umí, auto (Subaru) to zvládne v pohodě, tak o co jde. Moje námitky, že minimálně nikdo z ostatních účastníků s takovou rychlostí moc nepočítá a když už nic jiného, limity jsou limity, prostě nepochopil.. Tak speciálně tehle člověk, když spot uvidí, pokrčí ramenama s pocitem, že jeho se to naprosto netýká..
12:00:12
02.10.2008
02.10.2008
ken-lam
-> tunerlada: ne neučí měli sme supl z ICT a učitelka že nebudem nic dělat no.. že tam chodím když se tam nic neděje
23:37:30
01.10.2008
01.10.2008
David29
-> tunerlada: Drž pysk.. já chodim do školy, a taky to neumim
20:11:06
01.10.2008
01.10.2008
tunerlada
-> ken-lam: tady se nekdo neuci ve skole
10:30:46
01.10.2008
01.10.2008
ken-lam
sakra sem to četl takovou dobu ale co zajímavé názory a ve škole nuda
23:14:29
30.09.2008
30.09.2008
Baghira
-> Honza "Bobr": Proč? Já bych svejch 31 let nazpět neměnil...asi by o to ani nikdo nestál, možná právě proto, že jsem za prdelí nikoho neměl a to co mám a kde jsem, jsem si vybudoval sám a vůbec se za to nestydim. A nebřečim přitom nad vysokejma daněma a nezávidim lidem v drahejch autech...A jestli mám hodnotit politiku objektivně, tak politika není nikdy o spokojenosti, ale o nejmenším zlu. A nemůže nikdo nikoho vinit, že za 20 let nejsme na úrovni německa, protože pravice i levice byli u moci v podstatě stejnou dobu, takže mají stejný podíl na tom kde jsme...
22:55:34
30.09.2008
30.09.2008
Honza "Bobr"
-> Baghira: Škoda že si to spolu nemůžeme třeba na minulejch 25 let vyměnit . . . to by se pak vidělo, co je levičácký a kdo tady bulí, ale to je jedno. Ne každej má někoho v zádech kdo ho dokáže podržet . . .
A to že sem z Prahy znamená že nic nedělám a dostávám prachy zanic, nebo co jako ti vadí? Že to někdo vidí jinak než modře? Nebo že snad, nedejbože, má pravdu? To by se fakt pak jenom přetíralo z červený na modrou a těch 40 let by bylo k ničemu . . .
A to že sem z Prahy znamená že nic nedělám a dostávám prachy zanic, nebo co jako ti vadí? Že to někdo vidí jinak než modře? Nebo že snad, nedejbože, má pravdu? To by se fakt pak jenom přetíralo z červený na modrou a těch 40 let by bylo k ničemu . . .
22:52:29
30.09.2008
30.09.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: no jsou ale...
22:51:09
30.09.2008
30.09.2008
Baghira
-> Mr.Lumpy: Tak snad od toho tu jsou ne? Kdo jinej by se za těma pakama měl honit, když ne policajti?
22:43:29
30.09.2008
30.09.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: no lenost... já bych se taky nechtěl ve 200 km/h zabít kvůli nějakýmu blbečkovi...
22:35:56
30.09.2008
30.09.2008
Baghira
-> Mr.Lumpy: Pravomoc zabránit v jízdě má policie od doby bodovýho systému, je jen jejich chybou (spíš leností), že to nevyužívají.
22:33:16
30.09.2008
30.09.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: jenže dohonit je jedna věc a zabránit pokračování v jízdě druhá
22:20:15
30.09.2008
30.09.2008
Baghira
-> Honza "Bobr": Kdybys tady místo toho prokecanýho času šel něco dělat, tak by sis na ty daně mohl třeba vydělat...? Házet všechny manažery co si ročně vydělaj iklidně miliony do jednoho pytle z vypatlancem, kterýho si zrovna vybrali pro tenhle spot je směšný a jak říkáš...levičácký. Hold někdo má a někdo jen...bulí.
Jinak ty spoty jsou zajímavý i když trochu s křížkem po funuse. Za 150 mega bych si dokázal představit pár nadupanejch aut pro policajty, který by ty piráty uměli konečně dohonit.
Jinak ty spoty jsou zajímavý i když trochu s křížkem po funuse. Za 150 mega bych si dokázal představit pár nadupanejch aut pro policajty, který by ty piráty uměli konečně dohonit.
20:21:51
30.09.2008
30.09.2008
tunerlada
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nj ale tady uz je takovej bordel ze to neni mozny uz grrrrr to samy ze daj maximalku 160 ale 6 bodu za braneni v predizdeni..pojedes v levym pruhu 140 budes nekoho predjizdes a dostanes body kdyz te uvidi nebo vyfoti za to zes branil v predjizdeni neakymu kokotovy co jel v levym 190..
20:18:31
30.09.2008
30.09.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> tunerlada: Tjn to je dobrej dzouk... Ale ja tomu verim, lidi sou hovada. Mam s necim podobnym blizkou zkusenost, ale nakonec to dobre dopadlo
20:09:52
30.09.2008
30.09.2008
tunerlada
hle videli ste tedka novu ? jak pred rokem ten debil srazil toho kluka a hodil ho v bezvedomi do lesa tak po tym klukovi ted chcou prachy za to ze v se v bezvedomi dostal do auta a poskodil ho tohle uz neni normalni !!!!!
18:16:50
30.09.2008
30.09.2008
Honza "Bobr"
-> King: Neni to o ničí mentální kapacitě a ani o toerii "vše do jednoho pytle" . . . i když. Hele, já už sem se rozsekal a vim co to je nýst následky . . . tyhle klipy si minou účinkem na 100pro. Jen se těšim jak si to pak nikdo nepřizná a udělají další kampaň aspoň za 300mega, aby to stálo za to. Jinak s vysílacím časem v bedně mi ani neser, stejně to bude vysílat jen ČTV, ta je pod státní správou a do tý cpeme každoročně nechutný prachy jako do toho zbytečnýho dementního českýho rozhlasu co nikdo neposlouchá, tak ať držej hubu a těch zkurvenejch pět minut denně ať navalej nebo budou škrty. Žádný sraní se s nima, se zmrdama, rovnou kudlu na krk a tvrdě. A těch pár billboardů . . . ty vole, těch bude tak 20 - 30 maximálně, ale vsadim se že má někdo známej reklamku a má billboardy k pronájmu za "výhodnou" cenu. Takže tak, no.
Jinak k tomu "STOP" od besipu, to kníratý hovado bych přivázal ke kolejím, ale ten klip s kulometem je best, to se mu musí nechat. Landa a jeho bourá jen kretén, nebo jak se to jmenovalo, bylo taky tak trochu trapný, jen tam konečně mluvit člověk co ví co je volant a co je silnice, jinak taky teda nic moc.
Jinak otázky který tady pokládáš dále v tom textu jsou pěkný, asi by spoustu lidí donutilo se zamyslet a pár bych se jich asi pěkně zapotilo, když by jim někdo s kamerou tuhle otázku položil, ale žijeme v tom v čem žijeme - ve sračkách s hrdým (a poněkud směšným) názvem Česká Republika. Kocourkov hadr.
K tomu punkt systému se radši nevyjadřuju, protože pak bych tady asi pobouřil půlku fóra, ale svým způsebem je to zlatej důl. No, co sme si vycinkali pod koněm, to máme.
Jinak ještě trochu rozvedu tu teorii "jednoho pytle". Ono to je jak se skepticismem. Neni lepší bejt nasranej na celej zkurvenej svět hned od rána a všechny hned ráno poslat do prdele a odpoledne jít s úsměvem na tváři domů a koukat na ty idioty okolo co šly ráno s tim dementním úsměvem na ksichtě vesele do práce a jak sou teď nasraný a valej sockou domu aby stihli VKVčka a ještě nakoupit? No řekni . . . neni lepší ojebat s pracovní dobou a všechno si zařídit hned po ránu a odpoledne (po obědě) mít kopyta na stole a koukat na ten cvrkot těch debilů co si museli dát ráno rauchpause mit kaffé na dvě hodiny a po O nestíhaj? Takže jak mile vidim švestku, je červivá (a tečka) a když náhodou není, tak si říkám: "Jé, von to neni vůl, to mam ale radost!"
BTW, patriotismus nebo podobný pytchoviny u mne nečekejte, tenhle stát nemá pro mě hodnotu. Za to jak se mnou vychcává, já vyjebu s nim. Jde jen o to, jak si to kdo nechá líbit . . . nebo kdo kde sedí a nebo kdo kde má příbuzný a kamárádíčky, jak za totáče, jen v modrym. Ale zase máme mandarinky a banány, Džorže Klůnyho v bedně, můžem na dovču (ale kam, když na ni pro změnu nemáme) a máme největší nabídku ojetých vraků ze západu - třikrát hurá.
-> 125l alias GRED+vrakofil: Jinak taky nechápu, jak může mít D1 (E50) stále i při těch debilních EU regulích stále statut mezinárodní silnice a dokonce dálnice, místo to skutečně připomíná lesní cestu . . . no nic, no.
Jinak k tomu "STOP" od besipu, to kníratý hovado bych přivázal ke kolejím, ale ten klip s kulometem je best, to se mu musí nechat. Landa a jeho bourá jen kretén, nebo jak se to jmenovalo, bylo taky tak trochu trapný, jen tam konečně mluvit člověk co ví co je volant a co je silnice, jinak taky teda nic moc.
Jinak otázky který tady pokládáš dále v tom textu jsou pěkný, asi by spoustu lidí donutilo se zamyslet a pár bych se jich asi pěkně zapotilo, když by jim někdo s kamerou tuhle otázku položil, ale žijeme v tom v čem žijeme - ve sračkách s hrdým (a poněkud směšným) názvem Česká Republika. Kocourkov hadr.
K tomu punkt systému se radši nevyjadřuju, protože pak bych tady asi pobouřil půlku fóra, ale svým způsebem je to zlatej důl. No, co sme si vycinkali pod koněm, to máme.
Jinak ještě trochu rozvedu tu teorii "jednoho pytle". Ono to je jak se skepticismem. Neni lepší bejt nasranej na celej zkurvenej svět hned od rána a všechny hned ráno poslat do prdele a odpoledne jít s úsměvem na tváři domů a koukat na ty idioty okolo co šly ráno s tim dementním úsměvem na ksichtě vesele do práce a jak sou teď nasraný a valej sockou domu aby stihli VKVčka a ještě nakoupit? No řekni . . . neni lepší ojebat s pracovní dobou a všechno si zařídit hned po ránu a odpoledne (po obědě) mít kopyta na stole a koukat na ten cvrkot těch debilů co si museli dát ráno rauchpause mit kaffé na dvě hodiny a po O nestíhaj? Takže jak mile vidim švestku, je červivá (a tečka) a když náhodou není, tak si říkám: "Jé, von to neni vůl, to mam ale radost!"
BTW, patriotismus nebo podobný pytchoviny u mne nečekejte, tenhle stát nemá pro mě hodnotu. Za to jak se mnou vychcává, já vyjebu s nim. Jde jen o to, jak si to kdo nechá líbit . . . nebo kdo kde sedí a nebo kdo kde má příbuzný a kamárádíčky, jak za totáče, jen v modrym. Ale zase máme mandarinky a banány, Džorže Klůnyho v bedně, můžem na dovču (ale kam, když na ni pro změnu nemáme) a máme největší nabídku ojetých vraků ze západu - třikrát hurá.
-> 125l alias GRED+vrakofil: Jinak taky nechápu, jak může mít D1 (E50) stále i při těch debilních EU regulích stále statut mezinárodní silnice a dokonce dálnice, místo to skutečně připomíná lesní cestu . . . no nic, no.
00:42:04
30.09.2008
30.09.2008
King
-> Honza "Bobr": On je v tý ceně zakomponovanej i vysílací čas v TV, bilboardy (a "provize" ministerskejm úředníkům :)
Jenže jak takovou kampaň pojmout? Moh by to bejt nějakej seriál, kde se rozeberou nejčastější příčiny bouraček, nějaká kuchařka jak se vlastně řídí auto (vycházím z toho, že každej Čech je skálopevně přesvědčenej, že právě on řídí auto jako Pánbůh :). Ale ne nějaký povrchní klipovitý moudra ala STOP.
Asi by bylo smysluplnější to investovat do dopravní policie, ale ne v tom smyslu, že budou číhat s radarem za každým bukem a podle legislativního paskvilu likvidovat normální řidiče. Je třeba tak těžký měřit dodržování vzdálenosti mezi autama na dálnici? Je k tomu potřeba nějaká kosmická technologie? Je tak těžký zaplatit relativně slušně policajta, aby moh mít pravomoc posuzovat dopravní přestupek v kontextu situace a přitom nebyl lehce podmazatelnou kurvou? Samozřejmě, že vždycky bude nějaký procento úplatnejch hluchavek, ale filosofii, že kvůli tomu VŠECHNY policajty a úředníky degradujeme na tupý vypisovatele předem stabovenejch pokut a bodů, pravděpodobně kvůli svojí omezený mozkový kapacitě nikdy nepoberu :(
Ale proč se zbytečně rozčilovat, když přece Červíčci, Řebíčci, Langři jsou ti praví chlápci na pravejch místech a ve spolupráci s estébáčkama z Czechradar a jejich "akcionářema" maj už víc jak 2 roky našlápnuto k řidičskýmu ráji - jen ta kurva statistika (popisující realitu - zatím :) halt neustále
kazej cestu ke světlejm zítřkům. Ale co, když za dopravní nehodu budeme považovat jenom karambol se škodou nad čtvrt mega a mrtvola se bude počítat jenom když zakoží max. 1 minutu po nehodě, pak teprve poznáme, že ten náš punkt systém je vlastně dokonalej :)
Jenže jak takovou kampaň pojmout? Moh by to bejt nějakej seriál, kde se rozeberou nejčastější příčiny bouraček, nějaká kuchařka jak se vlastně řídí auto (vycházím z toho, že každej Čech je skálopevně přesvědčenej, že právě on řídí auto jako Pánbůh :). Ale ne nějaký povrchní klipovitý moudra ala STOP.
Asi by bylo smysluplnější to investovat do dopravní policie, ale ne v tom smyslu, že budou číhat s radarem za každým bukem a podle legislativního paskvilu likvidovat normální řidiče. Je třeba tak těžký měřit dodržování vzdálenosti mezi autama na dálnici? Je k tomu potřeba nějaká kosmická technologie? Je tak těžký zaplatit relativně slušně policajta, aby moh mít pravomoc posuzovat dopravní přestupek v kontextu situace a přitom nebyl lehce podmazatelnou kurvou? Samozřejmě, že vždycky bude nějaký procento úplatnejch hluchavek, ale filosofii, že kvůli tomu VŠECHNY policajty a úředníky degradujeme na tupý vypisovatele předem stabovenejch pokut a bodů, pravděpodobně kvůli svojí omezený mozkový kapacitě nikdy nepoberu :(
Ale proč se zbytečně rozčilovat, když přece Červíčci, Řebíčci, Langři jsou ti praví chlápci na pravejch místech a ve spolupráci s estébáčkama z Czechradar a jejich "akcionářema" maj už víc jak 2 roky našlápnuto k řidičskýmu ráji - jen ta kurva statistika (popisující realitu - zatím :) halt neustále
kazej cestu ke světlejm zítřkům. Ale co, když za dopravní nehodu budeme považovat jenom karambol se škodou nad čtvrt mega a mrtvola se bude počítat jenom když zakoží max. 1 minutu po nehodě, pak teprve poznáme, že ten náš punkt systém je vlastně dokonalej :)
23:11:02
29.09.2008
29.09.2008
gred
-> David29 - Mrázovka: to jo sme jeli z prahy do na bratislavu a eště dál a půlku d1 sme jeli odstavákem aby to tak nedrncalo
23:07:24
29.09.2008
29.09.2008
U-Geen
-> P@nis: koukal sem na to v praci, takze chudak zamestnavatel :-)
23:01:18
29.09.2008
29.09.2008
P@nis
-> U-Geen: Doplatíš na to ztracenym časem
22:52:24
29.09.2008
29.09.2008
U-Geen
no, fakt nechapu, na co doplatis shlednutim videa o magorovi (kterejch par za rok potkam)
22:50:06
29.09.2008
29.09.2008
Nwkt
-> David29 - Mrázovka: Na Bratislavu
22:49:27
29.09.2008
29.09.2008
David29
-> Fén - Neznalej a neodborník: Která to je?
22:47:43
29.09.2008
29.09.2008
Fén
-> David29 - Mrázovka: Tak to si ještě nejel po D2.
22:43:10
29.09.2008
29.09.2008
David29
-> tunerlada: Když sem jel jednou po D1 tak to hrozně drnacalo... sem rovnou moh jet vlakem
21:09:02
29.09.2008
29.09.2008
tunerlada
-> Honza "Bobr": je to proste banda zmrdu,co stim nadelame..nic..to mas jak dalnicni znamky a poplatky stim spojeny..za co to platime ? za to ze jezdime po dalnicich kery sou nekdy na urovni cesty do naseho jzd ! tankodrom 4ever
20:01:55
29.09.2008
29.09.2008
Honza "Bobr"
-> U-Geen: Ty v tom videu vidíš něco míň naž já? Rád se nechám poučit, jak mam vidět videa . . .
-> Martin2705: To mělo být nadneseně, prostě jen mi přijde že tenhle stát se začíná plnit absurditama co nic neřešej a stojej ranec žetonů (mimochodem z našich daní) a kde nic tu nic. Takže když si pořádně prohlídneš výplatní pásku, zjistíš že jim cpeš do chřtánu čím dál tím víc peněz a co z toho máš? Hovno! Ael nejdebože ceknout, to seš hned za levičáka a zrádce kapitalismu . . . trochu mi to připomíná jistou dobu minulou, ale jenom připomíná.
-> Labros: Kdy si byl naposledy v hospodě? Nebo ty chodíš do kavárny Poezie? Aha, chápu, promiň . . .
Dobrý, teď sem se dozvěděl že to bude 150 mega! Ptám se za co, kurva, za co?!? Sem zvědavej kolik životů těhle promrdanejch 150 mega zachrání, zachrání to leda hovno. Lidi sou kreténi a na tyhle keci serou, páč jim se to stát nemůže. Místo aby těch 150 mega dali dopravákům ať víc makaj a udělaly pořádný zákony, tak natočej nějaký tři usmrkaný debilní spoty a bude pár zkurvenejch billboardů co budou v poli u dálnice . . . to by mě zajímalo, jak zase probíhalo výběrový řízení, ale to je jiná kapitola. Dál by mě třeba vopravdu hodně zajímalo jestli by třeba tenhle člověk tolik nespěchal, když by to viděl . . . www.novinky.cz/clanek/150 693-ridic-predjizdel-kolon u-v-aute-zabil-dva-spoluce stujici.html . . . asi ne-e. Je mu to putna, pude sedět, až si to odsedí, bude jezdit dál jak prase. Stovku na to.
A taky se strašně těšim na to, až se zase ty neschopný debilové (policie) budou plácat po ramenou za dobře vykonanou práci tim, že chytli dva zhulence ve 120tý někde támhle v horní dolní mezi polema a ještě jim to musel zavolat tamní bývalý tajemník ksč, co roupama neví coby, tak sedí za oknem a šmíruje. A taky se budou chvástat jak tou akcí a celou touhle fraškou . . . ehrm, kampaní, hm tedy že, zachránili x lidskejch životů co se pak za tejden rozprsknou někde jinde až na ně spadne třeba most nebo vyletěj na špatně klopenym úseku nový dálnce za x miliard . . .
-> Martin2705: To mělo být nadneseně, prostě jen mi přijde že tenhle stát se začíná plnit absurditama co nic neřešej a stojej ranec žetonů (mimochodem z našich daní) a kde nic tu nic. Takže když si pořádně prohlídneš výplatní pásku, zjistíš že jim cpeš do chřtánu čím dál tím víc peněz a co z toho máš? Hovno! Ael nejdebože ceknout, to seš hned za levičáka a zrádce kapitalismu . . . trochu mi to připomíná jistou dobu minulou, ale jenom připomíná.
-> Labros: Kdy si byl naposledy v hospodě? Nebo ty chodíš do kavárny Poezie? Aha, chápu, promiň . . .
Dobrý, teď sem se dozvěděl že to bude 150 mega! Ptám se za co, kurva, za co?!? Sem zvědavej kolik životů těhle promrdanejch 150 mega zachrání, zachrání to leda hovno. Lidi sou kreténi a na tyhle keci serou, páč jim se to stát nemůže. Místo aby těch 150 mega dali dopravákům ať víc makaj a udělaly pořádný zákony, tak natočej nějaký tři usmrkaný debilní spoty a bude pár zkurvenejch billboardů co budou v poli u dálnice . . . to by mě zajímalo, jak zase probíhalo výběrový řízení, ale to je jiná kapitola. Dál by mě třeba vopravdu hodně zajímalo jestli by třeba tenhle člověk tolik nespěchal, když by to viděl . . . www.novinky.cz/clanek/150 693-ridic-predjizdel-kolon u-v-aute-zabil-dva-spoluce stujici.html . . . asi ne-e. Je mu to putna, pude sedět, až si to odsedí, bude jezdit dál jak prase. Stovku na to.
A taky se strašně těšim na to, až se zase ty neschopný debilové (policie) budou plácat po ramenou za dobře vykonanou práci tim, že chytli dva zhulence ve 120tý někde támhle v horní dolní mezi polema a ještě jim to musel zavolat tamní bývalý tajemník ksč, co roupama neví coby, tak sedí za oknem a šmíruje. A taky se budou chvástat jak tou akcí a celou touhle fraškou . . . ehrm, kampaní, hm tedy že, zachránili x lidskejch životů co se pak za tejden rozprsknou někde jinde až na ně spadne třeba most nebo vyletěj na špatně klopenym úseku nový dálnce za x miliard . . .
18:02:06
29.09.2008
29.09.2008
King
-> David29 - Mrázovka: Jestli myslíš tu trapárnu na pokračování s tím knírkatým mimoněm, tak ......mno, aspoň snaha se cení.
Landa je třídu vejš, ale moh se tam o tom rozpovídat trošku reálnějc, jenže to by asi nadace nedostala prachy od těch správnejch institucí.
Když si to ovšem pustím a zazubí se na mě ta vymaštěná "smrtka" v závodní kombinéze, která se nějakým zázrakem stala ministrem dopravy, něčím bych po obrazovce vrhnul :)
Landa je třídu vejš, ale moh se tam o tom rozpovídat trošku reálnějc, jenže to by asi nadace nedostala prachy od těch správnejch institucí.
Když si to ovšem pustím a zazubí se na mě ta vymaštěná "smrtka" v závodní kombinéze, která se nějakým zázrakem stala ministrem dopravy, něčím bych po obrazovce vrhnul :)
17:58:29
29.09.2008
29.09.2008
Max
no myslim si že se utrácej peníze za spoustu větší kraviny....
17:48:31
29.09.2008
29.09.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> David29 - Mrázovka: Jo Landa je borec, aspon v tom videu vysvetlujou co a jak. Sice nic noveho pod sluncem nerikaj ale aspon to ma uroven
17:37:41
29.09.2008
29.09.2008
tunerlada
ale to polsky nebo ci to je video besipacky se mi zda ohodne lepsi nez tenhle pokus.. to na me zapusobilo hodne a dycky zapusobi kdyz ho vidim
17:34:29
29.09.2008
29.09.2008
David29
Já fandim projektům STOP nebo od Landy a Kresty Bourá jen blb?
17:33:27
29.09.2008
29.09.2008
David29
Krávovina
17:12:07
29.09.2008
29.09.2008
Reeaper
alespoň je to pokus, nějakej efekt ot určitě mít bude. ale ty, co sou prasata to stejně neodnaučí, na to je asi krátký všechno..
16:52:43
29.09.2008
29.09.2008
Labros
No je fakt, že týpkům jako je ten z reklamy, jsou podobný záběry pravděpodobně dost ukradený. Na mě jsou zase moc drsný, asi to budu přepínat. Takže to moc dobře investovaný prachy nejsou.
Trocha kultury by tady ale neškodila, přece jenom, nejsme v hospodě, a jestli někdo jo, tak všichni takhle nemluvíme ani v hospodě.
Trocha kultury by tady ale neškodila, přece jenom, nejsme v hospodě, a jestli někdo jo, tak všichni takhle nemluvíme ani v hospodě.
16:38:19
29.09.2008
29.09.2008
tunerlada
-> Martin2705: volit není koho je to banda kryplů chtělo by to novou revoluci
14:48:03
29.09.2008
29.09.2008
Martin2705
-> Honza "Bobr": taky bych jim to rád osladil, jen nevim jaksi jak? volbama? a koho jako volit?
14:42:08
29.09.2008
29.09.2008
U-Geen
ty v tom videu vidis neco vic, nez ja?
14:30:57
29.09.2008
29.09.2008
Honza "Bobr"
Pardon, "my" jim to osladíme . . .
14:30:12
29.09.2008
29.09.2008
Honza "Bobr"
www.novinky.cz/clanek/150
683-video-nemyslis-zaplati
s-drsna-kampan-za-bezpecne
-silnice-spustena.html
Nemůžu si pomoct, ale je to dost píčovina. Hlavně v tomhle zajebanym státě, kde ti pravý zmrdi mají prachy a moc a jsou nedotknutelní. Na tohle zase doplatí jen ten malej člověk, jako já nebo vy tady. Poletíte s autem 70 v obci někdy v 00:31 a náhodou vás vyfotěj a je z vás pirát silnic. No neni to na posrání? Další věc co stála minimálně 5 mega a na hovno, prostě na ÚPLNÝ HOVNO!
Vsadim boty, že zrovna tenhle debil z tý reklamy by měl tým právníků a dostal půlroční podmínku s ročním zákazem řízení s možností odpuštění v půlce . . . vsadim boty.
Ta naše republika mi už začíná krutě srát. Se všim. Ať se dou vysrat s nějakejma kampaněma.
Sem zvědavej na volby, to se zase uvidí jak sou lidi blbý a nepoučitelný a dají se ojebat 470 korunama nebo trapným zákazem ježdění kamionů, kterej se stejně minul účinkem . . . směšný, fakt směšný. Nebo spíš smutný? Mi jim to přece osladíme . . .
Nemůžu si pomoct, ale je to dost píčovina. Hlavně v tomhle zajebanym státě, kde ti pravý zmrdi mají prachy a moc a jsou nedotknutelní. Na tohle zase doplatí jen ten malej člověk, jako já nebo vy tady. Poletíte s autem 70 v obci někdy v 00:31 a náhodou vás vyfotěj a je z vás pirát silnic. No neni to na posrání? Další věc co stála minimálně 5 mega a na hovno, prostě na ÚPLNÝ HOVNO!
Vsadim boty, že zrovna tenhle debil z tý reklamy by měl tým právníků a dostal půlroční podmínku s ročním zákazem řízení s možností odpuštění v půlce . . . vsadim boty.
Ta naše republika mi už začíná krutě srát. Se všim. Ať se dou vysrat s nějakejma kampaněma.
Sem zvědavej na volby, to se zase uvidí jak sou lidi blbý a nepoučitelný a dají se ojebat 470 korunama nebo trapným zákazem ježdění kamionů, kterej se stejně minul účinkem . . . směšný, fakt směšný. Nebo spíš smutný? Mi jim to přece osladíme . . .