-> krup 07.12.10 11:12:47: Tak pokud to chceš na TV (PAL 576 řádek), DVD (PAL 576 řádek a občasně Xbox (většina her obvykle v 720P), tak Tě bohatě stačí HD ready TV (768 řádek x 1024 sloupců) a na 3m je pro tohle sledování vhodná úhlopříčka 42". Klidně bych šel do plazmy Panasonic 42X20. Jediný problém je to nahrávání. Obecně ho mají až vyšší a dražší modely a obecně to neumí přes USB port na flešku, ale pouze na externí HDD a tam se to už prodraží natolik, že je lepší koupit DVD rekordér s HDD protože tím získáš druhý tuner a můžeš nahrávat jiný program a jiný sledovat. U nahrávání přímo z TV na HDD přes USB port nahráváš jen to na co koukáš, na to pozor!
-> TC 07.12.10 11:29:38: Panasonic jsem nepsal jako TOP, ale jako to menší zlo ze spotřebky. TOP TV je u mě Metz. Zkus popsat, co je na tom Panasonicu horší krom jiné citlivosti tuneru, což může být způsobeno rozvodem anténího signálu pokud není hvězdicově, rozbočovačem někde po cestě atd. atd.
-> VeTeV 07.12.10 12:22:08: Vím žes to myslel jako JOKE, ale pokud budeš mít zesík a repro, tak vezmeš zvuk se set top boxu a nebo satelitu a TV můžeš klidně vypnout
-> Shader 07.12.10 15:21:52: Aha takže Ty mě soudíš dle toho co jsi tady někde četl? Pokud vím, navezl si se do mě u jednoho auta, ač se vůbec neznáme a pokud je to pro Tebe směrodatné, tak se asi nemáme o čem bavit. Svou neodbornost a zavádějící informace jsi tady už předvedl v plném rozsahu a ani na jeden bod nedokážeš argumentovat konkrétně, takže to o něčem svědčí... Než takové rady, tak raději nečtu nic. Chystám se stavět, neznám ten obor, ale až budu chtít vědět nějaké info třeba jaké hadice použít na podlahové topení, který výrobce je nejlepší apod. tak bych nerad dostal tak "kvalitní" informaci jakou jsi tady poskytnul...
-> Pavell 07.12.10 15:30:28: Ty woe další... Plazma má velmi proměnou spotřebu a záleží na signálu co zobrazuje a na nastaveném jasu. V průměru je spotřeba plazmy obecně nižší a nebo na stejné urovni jako LCD s klasickým trubicovým podsvětlením. Pravda LCD s LED podsvícením (nesprávně nazýváno LED TV což je pomalu na udání pro klamání spotřebitele) je na tom se spotřebou o trochu lépe, ale nijak zásadně. Pravdu máš pouze s OLED technologií, ta se běžně neprodává krom malých displejů a navíc je tam problém s životností modré diody.
-> palinator 07.12.10 15:45:59: Ano prodávám spotřební elektorniku 12 let, děláme hlavně lepší značky a ozvučení a od LG jsme měli několik TV kde se měnil panel protože v tmavých scénách tam byli takové zelené prskance a nebyl to jediný případ.
-> Tichy Radek 07.12.10 16:56:00: Odpovím večer, vydrž. Díky.