A jak píšeš, ve stejné cenové relaci má to TCLko nemálo bonusůch.

.

.

Jinak jsem jak Alenka v říši divů. Oproti naší první televizi více jak dvojnásobná úhlopříčka a oproti poslední, vlastněné nějakých 13 let, v podstatě o půl metru. Jenom čumím, jak pokročily zobrazovací technologie a kvalita obrazu. 

A samozřejmě dalším problémem byla i skutečnost, že když jsem na Playstationu střílel skopčáky, tak jim občas nebyly vidět palice, když se důkladně schovávali. Už to bylo prostě ze sedačky malý. A k posrání bylo, když jste u nějaké hry likvidovali nějakého final bosse a v nejlepším vám zmizel obraz a napsalo to "no signal". Člověk se začal s rozvrtaným břichem těžce zvedat z gauče, odložil ovladač a v tu chvíli obraz zase naskočil. To se prostě už nedalo. 

Zajímavý je, že za ten rok zdražila o 2500

Samozrejme jsem myslel film - pristupny i mladistvym a dostupny online od nejakeho pyrata 

Si pripadam fakt divne, kdyz zadnou nemam 

Ale pokud bych chtěl jako joooo zážitek z filmu, tak jedině jako ostatní níže a jak jsme to dělali dříve - receiver a zmíněné bedny. Navíc ten soundbar není zrovna to pravé na hudbu, takže pro někoho, kdo je aktivním posluchačem, tak to chce stejně dvě věci a nebo jednu lepšejší.