Ale tahle TV po mě taky chtěla nějaký souhlasy... Tak jsem nic nezaškrt, dal dál.. A funguje to

Ale ta TV o kterou jde je nejaka LG, ktera ma sice DVB-T2, ale kodek H.264 HEVC, kterej v CR neni, takze jede pres set-top box.

Ne, pokud to je nějaká současná TV, tak DVB-T2 bude umět a set-top box potřeba nebude :) Přes anténu frčí dost věcí, mnohem víc než bych vůbec měl chuť sledovat. Na co si proboha platíš Voyo? 

Já ji kupoval vloni za nějakejch 25.

. V možnostech mit některé kusy výhodně jsem si nevybral a tak teda ofiko novej kus. Díky náhodně natrefené super cenovce mám doma LG OLED55C1 . Obraz Oledu mě zaujal už na B1 co jsem okukoval osobně. A po zvážení, že mám tu C1 za 20600 a TCL835 bylo za 20000, případně Samsung QE55QN90B se pohybuje za cca 24000. No uvidíme časem, jestli to byla chyba a nebo výhra. Jediný co mě straší je ta tenká konstrukce na kterou mám strach zbytečně sahat
.

A prý ještě nekončí, ale na to nejdřív musí postavit barák. No, projekt a pozemek už má a jestli se to dá taky započítat do nákladů za Hi-fi... 

Ale dobře, dneska mám přijít, tak se ho zeptám.