skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cyklistika
-> pyroman: přesně jak píše Havlík, od doby co mam řidičák moc nejezdim, minulý týden jsem si vzal kolo na dovolenou, že si zajezdím a počasí bylo takový všeljaký, tak sem najel asi jenom 15km
-> pyroman: to jo ale musim začít ale napřed to kolo musim najít a uvést zase do provozu

-> pyroman: Já jezdil celkem dost i po tom co jsem měl řidičák, ale všechno se posralo jakmile jsem si pořídil bezpodlažní vozidlo 

-> havlik: nj řidičák je metla cyklistů
já od tý doby co mam papíry tak sem najezdil taky tak 200km na kole předtim denně kolem 40 a víc km
-> Zdeněk.: takže spíš lovec prachu.... proč nejezdíš víc?
-> Stinger1987: jinak už tolik nejezdíš kvůli zranění a nebo kvůli řidičáku?
Tak já mam tohle, je to AUTHOR TRACTION model 2006, za ty 2 roky co ho mam sem na něm najel asi 300km...zatim 

-> Stinger1987: koukám že sem dopadl ještě dobře 

Tak já se taky pochlubím svojí žiletkou.
Šírer Ultimate 101 model 06
Když jsem jezdil amatérský jun. zácody,tak jsem ročne najezdil tak kolem 20 000 km,ale potom jsem si udělal úraz kolena a udělal řidičák,takže teď najedu tak kolem 5 000 km za rok.
Prostě sportem ku zdraví .............

Šírer Ultimate 101 model 06
Když jsem jezdil amatérský jun. zácody,tak jsem ročne najezdil tak kolem 20 000 km,ale potom jsem si udělal úraz kolena a udělal řidičák,takže teď najedu tak kolem 5 000 km za rok.
Prostě sportem ku zdraví .............

-> David29: co má věk s tímhle společnýho???? mám za sebou už začátek třetí dekády...přežil sem desetiletí, století i tisíciletí 

-> pyroman: Kolik ti je? Já jen, abys sis to nevybíral zpětně, nebo dopředu 

-> David29: ještě nikdy.... takže bude premiéra 

-> pyroman: Ani s eneptám, kdy ti to ujelo naposledy 

-> David29: tak tohle se stává maximálně jednou za deset let 

-> pyroman: Jo, jenže ono by ti to párkrát ulítlo 

-> David29: ale hou*o..bych tě hnal 

-> pyroman: Jojo..mlátit mě... to yb se ti líbílo 

-> David29: a nebo tu tyč vezmu a budu tě s ní hnát 

-> pyroman: Bo si seženu spojovací tyč, jako maj rodiče na své ratolesti a budeš mě táhnout 

-> Jozynek: jak často na něm jezdíš že je pod plachtou? 

-> Vojta: jakto že by tě do hor nikdo nevytáhl??? co podhůří 

-> David29: aspoň uděláš něco pro sebe a budeš hezky šlapat 

-> MerHanz: já taky budu muset nějaký to kolo nejprve koupit
-> M@rtin: jj taky si myslím...
Do fitka a zpet cca 2km jinak kolo stary superior :-D
Obcas s holkou nejaky vylet mensi tak 20km max..do hor by me ale nikdo nevytahl ani na lepsim kole.
Obcas s holkou nejaky vylet mensi tak 20km max..do hor by me ale nikdo nevytahl ani na lepsim kole.

-> pyroman: Já sem pro... ale až budem za každym kopcem stát, protože nebudu moct.... tak nenadávejte 

-> M@rtin: to jako já sem pro, asi si budu muset kolo koupit, Věrka na kole docela jezdí a na brusle mně nedostane

-> pyroman: to ja na nev rám a prostě krom kol, je to nepoužitelný. A než bojedu do HK tak budu KO

-> pyroman: Tak to by bylo fajn, nějakej hromadnej vejlet
-> tomaso435: tak na 4 kolech jezdím taky... ale to není prostě ono....
29.07.08 13:49:55ale až splatím dluhy
-> M@rtin: no ale už by hnít nemělo... už by se mělo vařit
-> MerHanz: tak dej kolo do kupy...
by sme mohli všichni nazbrojit a udělat nějaký hromadný výlet
by sme mohli všichni nazbrojit a udělat nějaký hromadný výlet
jéjda jezdím na kolech,,,sou 4 a patřej mímu autu,,,, jinak kolo sem opřel před 3mi roky v garáži a od tej doby tam je......;)
-> pyroman: A GL teďka hnije a hnije

-> David29: jezdi sockou...aspoň bude v praze volněji... o jedno auto
-> M@rtin: no v tý době byli i penízky....ale pak sem za čas koupil GLko a penízky byli fuč

-> M@rtin: no v tý době byli i penízky....ale pak sem za čas koupil GLko a penízky byli fuč
pánové, z mýho kola už sou použitelný jen kola, ale u tak je to archaismus v předu konus a v zadu sice ložisko, ale šroubovací nába k tomu dvojitý rávky s 2 nerez drátama
-> pyroman: No to se chce začít tomu věnovat až na to penízky budou a pak něco vybrat.
-> David29: Tak nejezdi autem, ale sockou
-> David29: Tak nejezdi autem, ale sockou
Já si asi brzo to kolo spravim... ten benzin je fakt drahej 

-> M@rtin: no já sem měl kolo vybraný tak před dvěmi roky.. jenže za tu dobu sem ztratil přehled a přestal to sledovat
-> pyroman: To já plánuju, ale pak po tom dlouhou dobu pokukuji než si něco takového pořídím
-> Zazaa: co máš za silničku?
-> M@rtin: no proto já raději neplánuju protože to pak vesměs nevychází
-> venni: tak to je dobrej... po dvanácti hodinách v práci jezdit ještě na kole 

-> venni: No já jsem dřív jezdil s bejvalkou, ta mě do toho zase uvrtala, teďka jezdím sám a je to o ničem, ale zase se dá ujet 2x víc

-> pyroman: No to je to nejlepší ...... taky když něco plánuju, tak to dobu čeká
-> M@rtin: to mi povídejte,děláme dvanáctky od šesti do šesti a on ještě z vesela po šichtě plánuje kam pojede
Dneska už si to nedovedu představit...ale myslím že mě drobek nabudil,musím si sehnat novou vidlu a začnu zase pomaličku jezdit...

-> M@rtin: tak tak... všechno postupně