skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cyklistika
-> pyroman: dve ku jedny, jako ze kliky maj 36 zubu a zadni kolecko 18.-> havlik: pokut chces stavet singla, nebo furtslap hlavni je sehnat kliky, ktery se daj rozsroubovat, vetsina je nytovana..na to bacha. zadni kolo je nejlepsi sehnat 8kolečko z treka, jelikoz se z neho da sundat kazeta jako celek.pak mas dve moznosti: bud si seznes stary kazety zadaermo ze servisu a pouzijez znich podlozky na vymezeni ty stredovy retezovy linky a pouzijes jedno kolecko, nebo se prodava na freerajd singlekitt, ktery ti usetri praci. jinak dobra stranka je treba www.kolokram.cz
-> pyroman: dufam ze buducu tour bude lepsi...aspon sa bude na co pozerat
btw...odporucam si pozriet zaznam z tour 2001 a 2003 pri stupani na Alpe D´huez...je to nadhera co tam stvaral Armstrong
btw...odporucam si pozriet zaznam z tour 2001 a 2003 pri stupani na Alpe D´huez...je to nadhera co tam stvaral Armstrong

-> havlik 29.07.08 20:50:09: horák na silnici je celkem na houby....jinak dvoutalíř by sehat myslím měl jít... nebo tomu aspoň bylo 2 roky z5
-> Jozynek: no já doufám spíš že se ke kolu zase vrátím
-> Nemky 29.07.08 16:19:10: no něco takového si asi budu muset taky postavit protože kdo se tady po těch silnicích má tahat s tim těžkym horskym kolem:)) neví někdo nějaký dobrý stránky na díly na kola? a propo dá se sehnat ta středová kazeta jen s dvouma talířema?

-> rolls: jj je to škoda...ale aspoň má motivaci do dalších závodů
-> Nemky: 2-1??? já myslel že 1 je vzadu ten největší.... když vezmu třeba 6 kolečko
-> Nemky: 2-1??? já myslel že 1 je vzadu ten největší.... když vezmu třeba 6 kolečko
-> pyroman: no ja dufam ze uz len auto
aj ked na moju postavu by to nebolo zle

-> pyroman: prave ze v kopcich vetsinou predjedes vetsunu prehazovacek, jak je to lehky a prevod 2/1 vyslapnes fakt skoro vsechno..tady v Plzni jsou jenom dva kopce co sem nedal a ty jsou i na mtb dost..
-> pyroman: je to borec...ako ako vsetkym vytrel kocura na pretekoch okolo svajciarska bola nadhera...stacila jedna horska casovka

-> rolls: jj jelo mu to krásně...2 místo do 25 let a celkově 13 

cyklistika ani nahodof...robil som to zavodne a doteraz mam problem s chrbtom..brrrr
ale zasa tohtorocna tour de frans bola zaujimava...aj ked nie az tak ako ked tam bol armstrong
ale ceskemu chalanovi to celkom islo...skoda jednej straty mohol mat biele tricko ale aj tak je obdivuhodne ako dobre siel

ale zasa tohtorocna tour de frans bola zaujimava...aj ked nie az tak ako ked tam bol armstrong

ale ceskemu chalanovi to celkom islo...skoda jednej straty mohol mat biele tricko ale aj tak je obdivuhodne ako dobre siel

-> myschaak: to máš jednoduchý...forma pokus omyl
-> U-Geen: jj už koukám, že má užší pláště než horák

-> U-Geen: jj už koukám, že má užší pláště než horák
-> pyroman: je to cross... takze spis silnicky, nebo obcas lesni cesty
-> pyroman: neblázni,už ani nevim na kterou stranu se šlape abych jel dopředu
ale kdyby jste chtěli sběrače mrtvol tak můžu za 15kč/km posloužit,do furgona se něco vejde

-> havlik: já taky ne
-> M@rtin: dálky neběhám.... běhal sem max 3km
-> Nemky: ten singl ale asi nebude vhodnej do kopců

-> M@rtin: dálky neběhám.... běhal sem max 3km
-> Nemky: ten singl ale asi nebude vhodnej do kopců
-> M@rtin: Díky
Nechal jsem se do toho ukecat přímo od Radka Šírera.Původně jsem chtěl cyklokrosa,což by bylo na naše silnice ideální.
Poslední dobou taky potkávám víc silniček než krosíků.

Nechal jsem se do toho ukecat přímo od Radka Šírera.Původně jsem chtěl cyklokrosa,což by bylo na naše silnice ideální.
Poslední dobou taky potkávám víc silniček než krosíků.
-> Nwkt:
ve meste me jinak nez na kole neuvidis
ale musim se trosku uklidnit, obcas jedu jak prase

-> Nemky: Jsem tě před čase potkal ve městě, profilčel jsi kolem mě na rohu Smetanky u náměstí 

-> haso: -> pyroman: singlespeed je kolo s jednim prevodem, ale je to na orechu jako na horaku takze bud slpaes, nebo se vezes, fixka je je na tvrdo taky jeden prevod, ale furtslap.. zatim mi staci ten singl, na jezdeni po meste je to super..vsechno co je zbytecny se urizne a zustane pak krasne jednoduchy lehky, ale funkci kolo osazeny kvalitnima dilama..chapu ze si reknete k cemu sundavat prehazovacku, ale je to opravdu zazitek, na mtb mam letos naky 2000 taky najezedeny, ale singl me bavi mnohem vic..
-> M@rtin: alebo pojde pekne na aute ako doprovodne vozidlo

-> pyroman: Tak za mnou poběžíš, když ho nedáš do kupy

-> pyroman 29.07.08 16:10:46: nejsem vrah jezdit večer
-> myschaak: takže je připraveno na sundání a výlet
-> Jozynek: no pokud začneš jezdit autem, tak se to zhorší...ale třeba taky ne
-> Jozynek: no pokud začneš jezdit autem, tak se to zhorší...ale třeba taky ne
-> haso: no teď už je skoro každé kolo smontováno imbusy co sem koukal
-> U-Geen: takže jezdíš spíš terén?
-> M@rtin: jj vymyslíme...ale musím dát do kupy to kolo
-> Pavel P.: jestli nevíš co je dřina kup si kolo ukrajina
-> U-Geen: takže jezdíš spíš terén?
-> M@rtin: jj vymyslíme...ale musím dát do kupy to kolo
-> Pavel P.: jestli nevíš co je dřina kup si kolo ukrajina

-> Pavel P.: Tak trošku potrénuješ nohy ne???
-> pyroman: praveze casto, kazdodenne, co sa dufam zmeni teraz po vodicaku, Btw: pod plachtou je preto lebo parkujem na balkone, tak ho stale na noc zakryjem

-> M@rtin: jako na rovinku je to výborný.... ale kopec je tragedie

-> Pavel P.: aspoň si pořádně protáhneš nohy na ukrajině do prvního kopce
-> myschaak: že bych vytáhl skládačku po dědovi??
-> myschaak: že bych vytáhl skládačku po dědovi??
-> myschaak: no ty vole... bych se musel vostudou propadnout
skládačku jsem taky měl, možná že ještě někde bude 

-> Pavel P.: já mám někde ještě možná skládačku tak vem ukrajinu a jdem se projet....dobová spanilka cyklistů

taky jsem dřív dost jezdil... ale co jsem si udělal řidičák tak pak jen občas a pak jsem kolo prodal.... leda bych vytáhnul ukrajinu co mám na chatě, ale to neni na kopce
ale favoritka bylo fajn kolo, docela rád jsem na něm jezdil...

ale favoritka bylo fajn kolo, docela rád jsem na něm jezdil...

kolo jsem pověsil na půdu v den kdy jsem dostal řidičák,a jak jsem ho tam dal tak tam visí dodnes

-> Stinger1987: Hezký kolečko, já co jezdím, tak mě připadne, že potkávám silničních kol čím dál víc
-> pyroman: takove siditko Kellys ARC 1.9
-> pyroman: Tak nějakej vejlet vymyslíme ....
-> MerHanz: Tak se taky pak přidáš k virtovejm vejletníkům?
-> MerHanz: Tak se taky pak přidáš k virtovejm vejletníkům?
ja mam Rock Machine Crossride 750 a typ kola i samotný kolo mi vyhovuje, moc toho ted nenajedu, kdyz jedu tak tak 25-45km, asi by slo i vic.
-> pyroman: jj raz ma zastavil korculiar ci nemam imbusak ze sa mu povolilo kolecko tak som mu dal na vyber asi z 20 imbusakov a on kukal ze som prvy cyklista ktoreho zastavil co ma imbusak:)
-> haso: jj člověk když sebou to nářadí vozí tak se vesměs nic neděje, ale jakmile si ho jednou nevezme tak je zle
-> haso: a ty se jim divíš že na tebe koukali... tahat kolo na laně se jen tak nevidí
-> Nemky: vidím dobře, že nemáš přehazovačku??? jinak z čeho je rám??? favorit?

-> Nemky: vidím dobře, že nemáš přehazovačku??? jinak z čeho je rám??? favorit?
-> Nemky: a este neznalym (ja) vysvetli jednotlive skratky...dik

-> pyroman: a nejsom servisak ale mam vo zvyku nosit vazne vsetko co ma napadne a milion klucov, imbusakov, račnu, kombinacky atd...a nastastie okrem jedneho pripadu to naradie vzdy potrebuje dakto iny...
mala ochutnavka
mala ochutnavka

kolo je super, na kazdodenni jezdeni sem postavil singla, v budoucnu urcite postavim fixku, a jinak mtb
-> pyroman: normalne isiel som klasicku cestu ktoru mam prejdenu uz asi milion krat (cca 30km) a odrazu mi zacalo praskat daco pri tahani a som si myslel ze stred sa kazi...vymenil som, a stale to robilo ale uz nie tolko...a na druhy den som isiel do rakuska si zajazdit (byvam tak ze z okna tam vidim) a idem a praska to cim dalej tym viac ale moc som sa tym nezatazoval a odrazu praaask tresk beng a cele 6kolo sa nahlo do strany a neslo tahat...tak som dal dole zadne koleso a secky gulicky sa rozsipali po chodniku a ceste
zacal som pozerat zavit a zistil som ze na jednom mieste ten zavit chyba...tak som to namontoval znova (pozbieral gulicky ktore sa rozsypali teda tie co som nasiel) a za chvilku zas sa to rozsypalo, tak som vytiahol lano z kapsicky, pripol sa o kamarata a uz ma tahal domov, na hranici (este nebol sengen) na mna kukali ze co sa deje ked sme tam bzrdili premavku lebo medzi nami bolo lano

-> Nwkt: nj... tak ty si vyjímka... já na kole mohl zase začít jezdit nekoupit GLko
-> havlik 29.07.08 15:47:19: tak to sme na tom stejně....mě vrtá v hlavě ten favorit
-> Zdeněk.: minulej tejden bylo celkem fajnově si myslím....i tenhle to jde....
-> havlik 29.07.08 15:47:50: tak i večer se dá jezdit... ale to už je dost o držku
-> haso: takže si dělal servisáka.... jen by mě zajímalo jak si mohl 6kolo ukroutit... jinak jet někam s kolem a tam si zajezdit je asi nejlepší varianta hlavně pokud člověk bydlí někde ve středu města
-> Stinger1987: tak to je pak jasný že člověk najede míň

-> havlik 29.07.08 15:47:19: tak to sme na tom stejně....mě vrtá v hlavě ten favorit
-> Zdeněk.: minulej tejden bylo celkem fajnově si myslím....i tenhle to jde....
-> havlik 29.07.08 15:47:50: tak i večer se dá jezdit... ale to už je dost o držku
-> haso: takže si dělal servisáka.... jen by mě zajímalo jak si mohl 6kolo ukroutit... jinak jet někam s kolem a tam si zajezdit je asi nejlepší varianta hlavně pokud člověk bydlí někde ve středu města
-> Stinger1987: tak to je pak jasný že člověk najede míň
ale aj tak uz oblubujem najma taketo vozenie, s bicyklom nad hlavou a pak niekde zastat a ist sa len tak povozit po okoli a zas domov

-> pyroman: No,hlavně kvůli tomu zranění,protože kolikrát jsem rád,že můžu vyjít schody doma.Se vždy nechám u ortopeda nadopovat Sinovialem do kolena a zase chvíli můžu jezdit.

tak to je moj bike, trekingovy, ale presiel som snim uz aj take necesty ze sa mnohi cudovali (blato, sneh, strk, piesok, skusal som aj downhill...), kolko km/rok som narobil neviem, nemal som nikdy tachometer, ale po minule roky to mohlo byt do tych 5000km/rok (odkedy je auto vyrazne menej)
pri jazdeni som vzdy dbal na to nech kam mam odlozit veci (kapsa vzadu na foto nieje) a preto som mal vzdy najtazsi bicykel zo skupinky ked sa islo, ale zas som nosil absolutne vsetko naradie a vacsinu nahradnych dielov (stred, zadne 6kolo - to som raz doslova ukrutil zavit v rakusku
)...
pri jazdeni som vzdy dbal na to nech kam mam odlozit veci (kapsa vzadu na foto nieje) a preto som mal vzdy najtazsi bicykel zo skupinky ked sa islo, ale zas som nosil absolutne vsetko naradie a vacsinu nahradnych dielov (stred, zadne 6kolo - to som raz doslova ukrutil zavit v rakusku

-> pyroman: a další důležitej předpoklad nebej v práci do půl 9 jako třeba včera