skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Klub sráčů...
prohledat
74 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 26.07.2008 do 03.08.2008, založil/a Martin/125/
-> Syny: hruza co sem dal za fotak,,,,ted sem koupil dalsi za 15OO bohatě stačí,,,,lumix se stabilizátorem,,, předtím kodak šmejd za 8OOOuž nikdy víc
-> tomaso435: ja ani to dvoujadro nemam... To byla novinka akorad kdyz sem kupoval tohle...
-> Syny: všechny tyhle věci dou šíleně dolu,,, to bude asi tím že už to všichni maj a nikdo to nechce,,, táta ted kupoval toshibu notase za 12 OOO 17 display, wifi, čtečka karet, 32Ogh disk, 2 giga ramky DDR3, prostě oproti tomu mímu rols royce....
nojo hold v tej době dvoujádro byla horká novinka no.... tak sem si to zaplatil
nojo hold v tej době dvoujádro byla horká novinka no.... tak sem si to zaplatil

-> tomaso435: ani nemluv. Me ten notebook co mam stal 32 a tenkrat to bylo delo. Tedko o taky 2 roky dyl kdyz vidim co se sezene za stejnou cenu tak bch plakal 

-> Dušan:
tak to zírám..když se kupoval tohodle notase stál mě 42 OOO je to přesně 2 roky.. od tej doby seženu mnohem lepší s větším displajem za míň než třetinu,,,..nojo od tej doby se ceny brutálně zmenily......
tak to zírám..když se kupoval tohodle notase stál mě 42 OOO je to přesně 2 roky.. od tej doby seženu mnohem lepší s větším displajem za míň než třetinu,,,..nojo od tej doby se ceny brutálně zmenily......
-> Dušan: to je ta co maj Acery? Ta vyndavaci? :)
-> tomaso435: no ja nevim jaky mas predstavy o cenach
interlink.tsbohemia.cz/de fault.asp?cls=stoite...

interlink.tsbohemia.cz/de fault.asp?cls=stoite...
Majkl 31.07.08 16:02:08 napsal: -> tomaso435: aha takze vypalovanim se krati zivotnost nebo jak to myslis ?
ne jen ji šetřim nanejnutnejjc,,,,,
ne jen ji šetřim nanejnutnejjc,,,,,
Majkl 30.07.08 09:26:45 napsal: -> Baghira: treba nahodou u me na PC :))
nebo treba za 2minuty hledani nalezeno:
uloz.to/174587/kevin-perr y-go-large.rar
uloz.to/273167/klub-sracu -soundtrack-full-a lbum.zip
uloz.to/544362/soundtrack -klub-sracu.rar sem si to stahnul a chce to po me neakej kod kdyz to rozbaluju
nevis co stim ?
uloz.to/273167/klub-sracu -soundtrack-full-a lbum.zip
uloz.to/544362/soundtrack -klub-sracu.rar sem si to stahnul a chce to po me neakej kod kdyz to rozbaluju

Tak jsem to včera zkouknul...no jako občas prdel...ale celkově je to kravina(podle mě)

-> tomaso435: aha takze vypalovanim se krati zivotnost nebo jak to myslis ?

Majkl 31.07.08 14:46:37 napsal: -> tomaso435: jak mrsit? no to je fuk, budu rad kdyz to budu mit :)) btw muzes to naklonovat? rady bych to mel 1:1 i s menickem, vsema audio, titulkama atd..
mno bylo to 9 gigoví dývo odkodoval a přeplácal na 4 giga tj že to má jen čekej dabing 2.O a myslím i 5.1....titulky žádný menu komplet bonusy komplet..... a nebo mám i divx
mno bylo to 9 gigoví dývo odkodoval a přeplácal na 4 giga tj že to má jen čekej dabing 2.O a myslím i 5.1....titulky žádný menu komplet bonusy komplet..... a nebo mám i divx

U-Geen 31.07.08 14:46:00 napsal: -> tomaso435: vypalovacka se pouzivanim nici? to je rozumna poucka... nebude se nicit i ta externi?
externí vymenim za 15OO notasovou za 4OOO :(
externí vymenim za 15OO notasovou za 4OOO :(
-> tomaso435: jak mrsit? no to je fuk, budu rad kdyz to budu mit :)) btw muzes to naklonovat? rady bych to mel 1:1 i s menickem, vsema audio, titulkama atd..
-> tomaso435: vypalovacka se pouzivanim nici? to je rozumna poucka... nebude se nicit i ta externi?
Majkl 31.07.08 13:58:59 napsal: -> tomaso435: a neprodas ho? nebo nezkopirujes? :)
klidně......ale až přivezu externí vypalku,,,,,v notasoj si ji mrsit nebudu
klidně......ale až přivezu externí vypalku,,,,,v notasoj si ji mrsit nebudu
-> tomaso435: a neprodas ho? nebo nezkopirujes? :)
Majkl 31.07.08 08:42:36 napsal: nejde to nekde koupit na DVD s dabingem?
de třeba já ho mám,,,ale teda ehm copyright.pššššt
de třeba já ho mám,,,ale teda ehm copyright.pššššt
nejde to nekde koupit na DVD s dabingem?
rajdo, pindo - sprosťandy klubový..................
.
-> UltraFan.: Bezte hosi, maminka vas vola. Je to pekne vostra svine

Ja nejsem tvuj VOTROK!!!
Me by nevadilo jeji hovinko...
Je to super film...zboznuju ho!

Me by nevadilo jeji hovinko...

Je to super film...zboznuju ho!
-> kubííííí:

-> Baghira: lenochu 

-> Majkl: o.k. díky, chtěl jsem aby mi to někdo našel :-)))...
-> Baghira: treba nahodou u me na PC :))
uloz.to/273167/klub-sracu -soundtrack-full-album.zip
uloz.to/544362/soundtrack -klub-sracu.rar
uloz.to/273167/klub-sracu -soundtrack-full-album.zip
uloz.to/544362/soundtrack -klub-sracu.rar
Hehe koukám, jste na to přišli brzo :-)...tenhle film byl hitem na našich alkoholovejch párty už před mnoha lety :-)...
-> Majkl: Náhodou kde by se dala hudba z tohodle filmu sosnout asi nevíš, viď :-)?
-> Majkl: Náhodou kde by se dala hudba z tohodle filmu sosnout asi nevíš, viď :-)?
jak se má máma zrzavej chlupe? ,,heh je to svině!"

jeden z mych nejoblibenejsich filmu.. super original zneni a snad jeste lepsi dabing :)) soundtrack posloucham dost casto..
tady je seznam skladeb:
www.imdb.com/title/.../so undtrack
tady je seznam skladeb:
www.imdb.com/title/.../so undtrack
zrzatej chlup, tragéd, pool bulva.... dobry film :)))
-> Samantus: to je jediny co se poslouchat da 

ale setreli ste me tak ze fakt respekt.. ale tuc tuc a pisk bzuk se fakt neda poslouchat, at to hraje Van Dyk nebo nejaky Těsto
-> Bagrr (Zase spamujou:D): 

-> THOMMY : No tak teda jo no:D Uznávám:D
-> Samantus 27.07.08 12:26:17: Kazdej ma to svoje...jinak s tim tvrzenim samozrejme nesouhlasim
-> Syny: Tak tak
-> Bagrr (Zase spamujou:D): Tak jsem to kvůli vám dvoum našel- "Skip Raiders Feat Jada-Another Day(Perfecto Dub)"

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Tak jsem to kvůli vám dvoum našel- "Skip Raiders Feat Jada-Another Day(Perfecto Dub)"
No ten film je pěkná ...
Koukali jsme na něj nějak ve škole, tenkrát se nám to líbilo... Víckrát už bych se na to asi nekouknul, leda tak po 10 pivech

-> Syny: to je taky pravda:-)
-> Samantus: to rikas pac to neposlouchas
Me zase prijde stejnej metal a podobne, kytary a manici ktery tam do toho rvou :)

-> THOMMY : -> Syny: , a neni to jedno? dyt je vsechna tahle "hudba" uplne stejna
a pool bulva nemal chybu 

SMAŽBAAA ..... HUUUKOT
bezva film

-> THOMMY : Tak povídej když seš si tak jistej:D Kdo jak proč?
-> Syny: No jistě,ta hlavní melodie je stejná,ale v tom filmu je to od jinýho interpreta, v jinačím mixu
Ten film jsme viděl... ale asi sem měl blbou náladu, pač to višchni hodnotí kladně, a mě se nelíbil 

-> THOMMY : a ses si jistej? Poslechni si CD od Tiesta - Just Be.
-> Bagrr (Zase spamujou:D): -> Syny: Mejlíte se oba, Adagio for strings tam je,ale ne v mixu od Tiesta 

-> Syny: no jakože myslím že traffic tam není:D
-> Syny: -> Bagrr (Zase spamujou:D): chlapi pardon pleto se mi