herdek :-(

prohledat
300 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 19.07.2008 do 20.11.2008, založil/a Mr.Lumpy
řadit dle data
13:25:06
20.07.2008
P@nis
-> Kuladmin: 12:59:30

20.07.2008 ..Tady nechtěli prodat ani šroubek, asi si davaji na to bacha..
13:22:58
20.07.2008
P@nis
-> spartra: U nas taky ofiko a zadarmo i s odvozem když je nepojizdne -) Žadne auto neni bezpečne jsou jen vice či méně bezpečne a osobně škodovku řadim k těm méně... stači porovnat už od pohledu tuhost karoserie třeba s Octavii.

Většinu platí otec ten ma příjem jiny :-)) ale je lepši mit třeba těch 5k kč za měsic v rodinnem rozpočtu navic 4

Jinak souhlasim s 8-kou mužeš tak pomalu zaplatit najem-inkaso, a jist omítku ze stěn :-/
13:10:56
20.07.2008
P@nis
-> Kuladmin: Osobně sem tam auto vezl i vic lidi z meho okoli, jinak bydlim okres F-M a firma je ve staříčí a jmenuje se tuším Autodemont ( je hnedka u cesty co vede z Ovy do FM) tak třeba ji někdo zna kdo bydli poblíž -)
13:09:12
20.07.2008
Magiver
Taky se musím vyjádřit. Tohle už fakt nemá obdoby! Spousta lidí vlastní a kupuje stará auta ne pro to že je to baví, ale že na lepší těžko našetří a bez auta to často nejde (zvláště pokud bydlíte na vesnici).

Tento zákon bude mít akorát takové následky, že lidi budou jezdit starými auty dokud to půjde, a pak si asi trhnou nohou, nebo já nevím co... protože při dnešních cenách a výdělku 9000,- čistého si na nové auto sotva našetří...

Diskriminace nejhrubšího zrna - nemáš na nové auto (tj jsi asi chudák nebo poctivě pracujicí) a můžeš si koupit jen staré? Tak zaplať!!!

Za chvíli budem platit daně i za to, že žijeme na vesnici a máme tu čistší vzduch než ve městě, což samosebou diskriminuje obyvatele města, že ano...
12:59:30
20.07.2008
Kuladmin
-> aDAm: Tak to mate dobry a to ze z toho prodaji furu veci je mi jasny.
12:54:15
20.07.2008
aDAm
-> Kuladmin: ano, protože oni z toho maji ještě slušny vejvar na dilech
12:50:08
20.07.2008
exwrcteam
taky se vyjadrim.... toho zmrda zkurvenyho kterej to vymyslel bych dal jako boksovaci pytel na nejakou discoteku.. curaci zasrany.. odkdy je todle napadlo? dyk takovejdle pojebanej zakon nemaj snad v cely éu...... zmrdi
12:49:50
20.07.2008
Kuladmin
-> aDAm: Fakt jo tak te dobry a to vcetne papiru o ekolikvidaci??
12:45:33
20.07.2008
aDAm
-> Kuladmin: u nás je klasika likvidace zadačo a odvoz si zajistí
12:42:59
20.07.2008
Kuladmin
-> P@nis: Prosimte kde zijes v id mas CR a pokud vim tak tady je to neco mezi 1-2tis ekolikvidace a chci videt odtahovku jak to zadarmiko odveze - leda ze mas znamy.
12:24:51
20.07.2008
spartra
-> P@nis: tak tady za 2t.kč oficiálně.

který auto je bezpečný? jen loby výrobcu, tady národ tupých oslíků vidí 5 hvězdiček, na pohřbu je to platný, že.

klasická řeč, když se ti to nelíbí, běž jinam.

mě přijde, že část lidí snad nežije v tomhle státě9 pracák dohodí1 to bylo myšleno vážně1

dělá za 8 platí najem, inkaso, jídlo? to nejde.
11:41:45
20.07.2008
P@nis
-> Evž@: Ten odkaz je dobrý jen to video je až jako druhé..
11:38:13
20.07.2008
Evž@
-> Fifa: asi vime cos tu chtěl hodit za odkaz....ale asi ses trochu sekl.....4
11:27:57
20.07.2008
Fifa
Odkaz na reportáž na Nově: www.nova.cz/tvarchiv?238v =14126...
10:38:12
20.07.2008
P@nis
-> spartra: Tady nejde o to že si auto kupuješ na bouráni, ne vždy zaviniš nehodu ty. Nevim jak u vas , ale tady auta likviduji grátis a klidně si pro něj přijedou odtahnou ;-)

Myslim že stačil třeba moje máti děla za minimalku a nestěžuje si, je ráda že má nějakou práci kdo taky nabidne nějakou dobrou práci starším lidem. Já sem spíše chtěl naznačit že ti co jsou nespokojeni s nabízenou práci klidně mužou jit dělat na živnost. Já bych tak šel dělat jedině, tedka chodím občas o vikendech na fušky a věř že pokud umiš udělat maš spoustu nabidek a roznesese to rychle mezi známými, až mě to samo překvapilo, a i kdybych chodil jen ty vikendy budu na tom o dost lépe než dělat někde kolotoč za 8. By mě zajimalo kolik lidi vyzkoušelo něco sehnat sam od sebe a ne čekat že jim pracak něco dohodí ..
09:53:45
20.07.2008
spartra
-> P@nis: jelikož jezdím na lpg, šetřím přírodu, stát to nepodporuje a přitom lpg zdražuje.

Já si auto nekupuju na bourání, že, bezpečnostní přínos pro mě minimální. Chci jezdit, ne bourat.

Tady nejde o kupování, spíš, že to bude neprodejný.Tak se bude muset dojezdit stejně, přitom pak budu muset zaplatit za zlikvidování.

Nu vidím, že jsi jěště nestačil poznat náš sociální systém5

polož si otázku vyplatí se dělat za tu minimálku?
09:39:04
20.07.2008
P@nis
-> spartra: Ekologie- mírne zlepšeni, Bezpečnost- určitě, ...připadá mi jak kdyby tady každy kupoval škodovku obden, že všichni tak nadávaj. Mě se třeba ten zákon řekl bych nedotkne jedno auto mam novějši a druhe "staré" 3 ale to neni na prodej a měnit se taky nebude -)

Jinak k té práci za 8 uznávam že je to proklatě málo, já Vš student když vezmu nějakou fušku na vikend tak vydělám víc než polovinu, takže já mám spíše názor že lidem se moc dělat nechce a když jo tak aby se nepředřeli a nejlepé za hodně peněz 8
09:20:55
20.07.2008
P@nis
-> David29: Právě každy remcá kolik co stoji ale na pivo snad chodí každy a není to někdy levna zaležitost ... A s tím novorozencem je to přinejmenšim divne, i když bratr je tedka skoro čerstvě otcem a nikdy nenadáva na doktory že tam plati nějake poplatky
08:22:29
20.07.2008
spartra
ekologoie, hahha, bezpečnost, diskutabilní, nevím nač zákon, postupně zmizej samy ty naše škodovky4

jen se budou tahat prachy, pro někoho kšeft, viz kanalizace, vodný, stočný, poplatky u doktora, už jsem nasranej8

-> P@nis: tak tu práci zkus vzít za 85
06:25:23
20.07.2008
David29
-> P@nis: Tak nejde o to že 30 Kč je hodně.. já si radši s tima pěnězma zajdu na pivko než k doktorovi 3 Ale že novorozenec..to to tady de..
01:46:44
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> kury: jinak po regentu jsou zajímací účinky po ránu:D připrv se na častější návštěvu toalety:D
01:36:10
20.07.2008
kury
-> Bagrr (Zase spamujou:D): To věřím3 No nic jdu spát, je mi z těch zákonů nějak divně. To teda spíš bude z toho chlastu3
01:25:34
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> kury: kdybych za nima měl jít tak s jiným náčiním než je moje huba a jiným účelem než je kladení otázek....
01:21:09
20.07.2008
kury
-> Bagrr (Zase spamujou:D): Jo tak to nevim, to se těch kreténu asi budem muset dojít optat3
01:17:17
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> kury: což o to eu ale proč ty naši debilové musej bejt papežtější než papež?
01:08:28
20.07.2008
kury
-> Bagrr (Zase spamujou:D): jj. Pivo tu máme dobrý, rum nepiju a ještě holky tu máme pěkný4 Jinak to tady fakt spěje do prdele. Furt jen samá EU sem EU tam. To musíme pořád někomu dělat opičky a lézt do prdele?10
01:01:41
20.07.2008
samot.n
no to je zas vejmysl,to by mne opravdu zajimalo,jak to bude s veteranama - to uz bude konicek fakt jen pro bohaty lidi,to aby si clovek nakoupil par aut do zasoby a pak to postupne po rozpadnuti daval na likvidace10 10
00:33:52
20.07.2008
P@nis
-> Bagrr (Zase spamujou:D): JJ tedka sem se akorat vratil z piva+ rum... ale taky už podražili holt zakladni potraviny drahnou, budu muset min jist:-))))
00:30:29
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> su.tech: Nic takovýho:D studna nebude, budu chytat dešťovou vodu a tu pak převařím v hrnci:D Elektrika bude ze solárních panelů:D Záchod bude suchej a po usušení se bude obsah používat jako topivo:D
00:30:16
20.07.2008
P@nis
-> Tili: A co mam mluvit, to co pišeš se mě nějak netýka pro mě jako občasneho pacienta je ten zákon vyhodny (libi se mi že tam neni tisice lidi se zaděrkami na prstu) holt zase pro tebe spiše tveho otce to je dost nevyhodne tomu se říka život a ten je svina -)
00:28:36
20.07.2008
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Bagrr (Zase spamujou:D): ale přesto budeš muset platit vodné za studnu, kterou budeš před tou zemljankou mít, a kdybys tam náhodou měl přitáhlou elektriku, tak i televizní a rozhlasové poplatky, protože jsi přihlášen na přípojku el. energie.... atd. atd. atd. atd. atd. atd. a to i přesto, že na televizi sereš....
00:28:30
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: Jediný co je na týhle zemi pozitivní je český Pivo a Tuzemák z Jidřicháče....
00:26:49
20.07.2008
P@nis
-> Bagrr (Zase spamujou:D): To viš od pravěku se maji velke zvířata dobře :-)
00:23:55
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
Prostě a jednoduše to uzavřu ze svý strany, že jakejkoli novej zákon kterej se urodí v hlavě těm blbům nahoře je sice myšlenej v základu dobře, ale už si neuvědomí jak to dopadne v reálu kdy to prostě nejde třebas jinak udělat než tak jak se to dělá teď... Kdby radši se snažili naučit makat ty nemakalačenka tím že by jim rapidně omezili dáfka apod... Kurva fakt mě to tady sere... "střední" vrstva tady živí jak bohatou tak chudou vrtsvu a pak sama nemá skor nic... Asi si fakt vyhrabu zemljamku a seru na český zákony...
00:22:28
20.07.2008
Tili
-> P@nis: Ty chodíš po pohotovostích,ale já chodím s tátou,kterej za celej svůj progresivni život byl u doktora cca 15x a to ho 12x poslal zaměstnavatel,po doktorech 3x za měsíc na vyšetření k doktorům 4-6 děnně návštěva cca 5 - 10min a čekáme tam třeba 1H u jedněch dveří.Výslednej efekt je ten,že to stojí 180doktoři,cca 150recepty,400-500 doplatek za léky a to je tak 2200za měsíc.Pro důchodce celkem dost né?A ten 5000limit se na tohle nevstahuje...A teď mudruj...
00:20:27
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: Bopdový systém změnil jen to že mám půku bodů sebranou a to jezdím ještě relativně normálně ( do 120 mimo vobec a v obci dejmtomu těch 65..) a když vidím jak přede mnou jede audina která má číslo např 1c1 2525 a jede mnohem rychlejc a policajti jí nezastaví a zastaví rašejch mě v 405tý tak to mně fakt hlava nebere jak je to možný.... prostě a jednoduše tady se jebe jen do malejch lidí... Lidi co maj prachy vysmátý a ještě si zalobujou pro nějaký další sdírání peněz který ji něco přinese...
00:18:53
20.07.2008
-> Bagrr (Zase spamujou:D): kdo to k.rva kdy viděl?

- tvoje stará dostane na kočárek, protože si sockař

- dostaneš na telefon, protože si sháníš práci

- tvoje děti dostanou ošatné

- dostaneš v zimě na uhlí protože chlastáš a tak někdo ti ty děti zabezpečit musí

- dostaneš na doktora

- dostaneš na žrádlo

- dostaneš na plyn, protože někde vařit musíš

- dostaneš na kde co, co bys musel kupovat kdybys pracoval...

TO NENÍ VTIP - TO JE PRAXE HNĚDOČECHŮ. Proč by makal? V práci by vydělal se svým nulovým vzděláním 8.000,- jeho stará jako uklízečka 8.000,- to je dohromady 16.000,- a na socce s dětma dostane 22.000,- tak k.rva kde je ta z.urvená demokracie? - Kde je ten z.urvený kapitalismus? Kde jsou ty kecy, že ti co makaj se maj a ti co nemakaj nežerou???? K.rva kde???
00:17:13
20.07.2008
P@nis
-> Bagrr (Zase spamujou:D): Tak ja nepišu že to je idealni řešeni ale něco se změnilo, třeba je bodovy system a nezměnilo se nic že :-)))
00:15:20
20.07.2008
P@nis
-> Bagrr (Zase spamujou:D): To je jasne že když ti nic nebyva že ti přijde divne platit si něco co ti k ničemu neni :-)) to je asi jako platit pojistku na auto s tim že vyjedu 5x za rok a šance na bouračku je miziva -)

Mi přijde divne jak v Tv pořad vysilaji neni práce pro lidi, ta prace je ale lidi ji nechtěji za ty penize, co by taky chtěli mit zlaty dul když maji sotva dodělany učnak, jestli vubec..
00:13:14
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: Každá mince má dvě strany... spousta lidí si teď řekne na co chodit k doktorovi když mně to stojí peněz jak sviň a radši bude lízt do práce s infekční nemocí... atd atd.. Prostě vše má své + a i -
00:12:26
20.07.2008
P@nis
* oprava natržene vazy v kolenu.
00:11:30
20.07.2008
P@nis
-> Tili: Tak jdi do doktora s nateženym stehennim svalem + natržene vazy v kotniku (fotbal je někdy sv*na) a před tebeou jsou pubertaci jeden s nateklym kotnikem a druhy že ma naražene zapěsti - samo všechno aby nemuseli jit na praxi. Tak si řikam že zase někdy radši připlatim než abych tam čekal jak ko*ot´...
00:11:05
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: Jako faujn pomoc v nouzi ano, ale když ten dotyčnejnechce makat a třebas dva a víc let je na pracáku tak už je to docela divný ne?
00:10:00
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: Prostě mi to přijde jako nerentabilní obchod nechat se sdírat když vydím jak toho spousta ostatních obyvatel týhle zas*aný země zneužívá... Asi si taky pudu zažádat o sociální a podobný dáfky... nehnu prstem a budu se mít fajn...
00:07:27
20.07.2008
P@nis
-> Bagrr (Zase spamujou:D): A co když zrovna tebe se něco stane a pak budou ostatni na tebe dělat taky bys naříkal? :-))
00:06:29
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Tili: plus ještě ti předepíše nějakej lék a si v tom třebas za jeden den za 500,- ani nevíš jak...
00:05:17
20.07.2008
Tili
-> P@nis: Tak to pozor,zkus jít na vyšetření do jednoho baráku kam tě pošlou třeba z práce a až půjdeš z 6 dveří lehčí o 180Kč během 40 minut,tak budeš mluvit jinak...
00:04:12
20.07.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> P@nis: Proč tedy paltím zdravotní sociální a daně? Ano vím proč, ale co když se najde člověk kterj je absolutně zdravej a nikdy nic nebude potřebovat od doktora, ale nedožije se důchodu? Tak proč by to platil:D Je znevýhodněnej, protože za jeho peníze se bude léčit někdo jinaj a sociální půjde na hnědovobčany a jinou podobnou verbež....
23:58:31
19.07.2008
P@nis
-> David29: A pro tebe je 30 kč hodně? mi kdyby se narodilo ditě tak mě nějake tři pětky nevrthnou.... a poplatky a prvni dny nemocenske nevidim jako uplně propadak procento lidi na nemocenske se rapidně snižilo ( ale třeba to bylo jen bezurazove období :-D) a poplatek třeba na urazovce taky celkem odradi - je celkem fajn když tam nechodi lide s otokem kotniku naraženym zapěstim a druzí zbytečně čekaji -)
23:58:15
19.07.2008
-> Tili: Souhlasím s tebou, kdo se tady snaží žít poctivě je v p.či. Každý se po tobě vozí a kdo nemůže má někoho kdo to udělá za něho. Nikdo neřeší problémy a když potřebujou prachy vytáhnou je z tebe a přitom ty seš taženej kůň státu. Co dají státu ti z.urvení sockaři, nefachčenkové a hnědočeši? Nic! Tak z koho k.rva brát? - Z tebe protože ty ještě něco v té práci vyděláš, ale nikdo k.rva nevidí, že v.jebaný hnědočech je na tom se sockou měsíčně líp než ty, kterému ještě chtějí vzít nemocenskou... A to ten z.urvysyn ráno nevstává, všecko dostane až pod nos a ještě krade... kde to k.rva žiju? A bude hůř. Ať se pak nikdo nediví, že se na to všichni v.jebeme a budem sockařit taky. Co ti pak kdo vezme???
Extreme Tyres