skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tetování..
-> Syny: Ale mirek dušín se na tu cedulku nevleze. :o))
-> Syny: Chtěl jsem ti ukázat statistiku ale raději ne
-> Fén alias záznamník: Ale prd :) Uz mi tady zastupujou jini 

-> Syny: Ale vystihuje to mnohé. :o)))
-> Fén alias záznamník: To je trapny 

-> Fén alias záznamník: To by me teda fakt zajimalo 

A víte co si nechá vytetovat syny? :o)
-> Syny: Ty koukáš hodně do budoucnosti
Já plánuju tak na půl roku dopředu a stejnak je to zas druhej den jinak

mozna 

-> Tampajs: Povime si za 60let 

-> Syny: koupim ale jedna škodovka vždy bude.. nehodlám s ji zbavovat

Nehlede na to ze zrovna se Skodovkou (jako vyrobnim zavodem) bych nechtel mit nic spolecnyho... Pac sou to pekny hajzlove :)
-> Tampajs: A pak si koupis neco jinyho a budes mit tetovani Skoda 

-> Pavel P.: no a pokaždý si ho může vybarvit jinou barvou

-> Pavel P.: 

-> petr s: to neni špatnej nápad, ten z užovky bude stačit, gril tam bude tak se nahřeje a budou se značkovat žvířátka.. třeba tučňáci, opičky atd...

-> Pavel P.: pekne doprostred cela, jako maji ty indicky tanecnice :-))
-> Pavel P.: A není jednodušší sehnat nerezový znak škoda , nahřát a vypálit jak se značil dobytek?
-> Tuxik: bezva to se hodí

-> Pavel P.:
ja ti za odmenu udelam tetovani uhlikem z vodnice 

-> petr s: jj to je přesně ona....
Tuxi, připav si obrázek kterej chceš vytetovat, beru žehličku a kamna
aby to nešlo na sucho i trochu vyjeťáku

Tuxi, připav si obrázek kterej chceš vytetovat, beru žehličku a kamna

-> Pavel P.: To je ta tatterská
-> petr s: třeba takovu tu co se hodí na kamna až svítí do červena a pak pevně přiložit a zažehlit

-> Pavel P.: no vidis, dobrej napad... pri pomysleni na vuni spalene kuze od zehlicky... hmm

-> Pavel P.: To musíš moc nahřát žehličku
-> Tuxik: co třeba jako nažehlovačku....? to by vydrželo

-> petr s: jaj to musi byt prijemne :-))
-> Tuxik: podle přání třeba i horkým asfaltem
-> Tampajs: nojo, pravda
Ale já když tetování tak žádný nápisy...ale proti gustu..

-> petr s: lihofkama ?
-> Tuxik: Klidně ti to se synym na hrocháči vytetujem
ale nejsem magor a vim ze bych toho mohl litovat :-))
-> Mr.Lumpy: No je na 3 roky ale to je na nic to se vyplavuje při pocení a já při svim pocení bych ho měl za tejden pryč
A nechává fleky

-> Tampajs: tak si udělej takový to tetování co má životnost jeden nebo dva roky 

-> Kapřík faster: Někdo má rád psy nechá si vytetovat psa

-> Tampajs: blbost...tetování proč ne, ale nápis škoda...

-> Tampajs: Kup si fixy a namaluj si to sám
-> Crestik: Zrovna Olda a Maluch nejni hezká představa ale furt lepší než to co si mnozý nechaji vytetovat.. Nebo si nechat potetovat celý tělo

-> Matthes z TechWebu: Samozřejmě puvodní slepici jako je na reklamních materialech škodovky
Ten zmrd co je dneska to neee..
Idealní napisy jsou na www.skoda100.cz ale potřeboval bych jen ten napis a nejlépe zna a pod tim škoda abych si to vytisknul nevite někdo kde sehnat na netu?? Díky

Idealní napisy jsou na www.skoda100.cz ale potřeboval bych jen ten napis a nejlépe zna a pod tim škoda abych si to vytisknul nevite někdo kde sehnat na netu?? Díky

Crestik 04.06.08 15:19:57 napsal: super nápad...jestli chceš vědět, jak se na to budou dívat ostatní, tak si představ, že uvidíš někoho s nápisem Oltcit, Fiat 126P, apod...Docela trefně...

super nápad...jestli chceš vědět, jak se na to budou dívat ostatní, tak si představ, že uvidíš někoho s nápisem Oltcit, Fiat 126P, apod...
-> David29 - Mirek Dušín :D: Nech si ho vytetovat na pipíška a až se ti postaví tak budeš mít limuzínu
No ale jedine stary puvodni okridleny sip (slepici). Ne nove zelene logo ... to je znakem VW zpustosene (sracky produkujici) skody auto 

Jako ten nápad se mě drží už asi dva roky ale pořád si nejsem jistej abych toho nelitoval :) uvidim možná vzimě.. Ted bych nemohl na sluníčko ani do vody a to je škoda

Jo, seš magor i bez toho
Kamarádi mě hecovali at si vytetuju GARDE 

Sem magor když mě napadlo nechat si vytetovat znak a nápis škoda na rameno? Zatim sem to nerealizoval ale docela se mi i chce jen přemejšlim abych toho pak jako starší nelitoval