-> Bagrr (Zase spamujou:D): jj, tak je to nejlepší, a jako každej říká, že až bude člověk starej....ale až budu stará já, tak budou staří i ostatní a bude víc lidí s vrásčitejma kérama, takže si pak nebudem co vyčítat
-> Lucík: Což to jo... Je to takový Coool mít kérku a když omrzí tak jí umejt:D Ale já to chci protože ty obrázky něco znamenaj a ne protože se mi líbí mít počmáraný tělo:D
-> Bagrr (Zase spamujou:D): jj, tak to se mám ted taky s jedním seznámit, jo jinak už mám ten kurz, na to japonský tetování, je to něco nazpůsob henny, ale vydrží to dýl, ale záleží jak komu a podle toho jak se kdo opaluje a tak...mě to třeba vydrželo měsíc
-> Lucík: Mno anděl viz auto v ID:D přesně toho chci na záda... Jinak na rameno sem tak počítal by to mělo vyjít na cca 500 a ten anděl prej do dvou ticek... Ještě si to s tim týpkem musim upřesnit...
Já mám od toho kdo mě tetoval slíbeno na druhý rameno eRko a od kol plameny ten blázen mi to pořád předhazuje,když mě vidí,ale to bych musel mít hodně vymrdáno abych si tohle nechal vytetovat