skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nefotogalerie
-> M@rtin 30.01.16 20:29:55: proc ne

-> Milan 136 30.01.16 18:10:11: No tak tohe se mi vůbec nelíbí, takhle mě to vyhovuje, ještě asi pořídím 18" kola s TL a nechám si je zapsat do TP

-> Tomaso435: kde to máš? V tomhle to myslím není
www.mdcr.cz/cs/.../Stanov iska_nekterych_vyrobcu.htm
www.mdcr.cz/cs/.../Stanov iska_nekterych_vyrobcu.htm
-> Tomaso435: jpp
-> Milan 136: no nějak tak, jako náhrada prepregů se škodovka vyjádřila že se použije M nárazník a uděláš si tam díry. stejně tak je legál tohle přehození plus úprava.
-> M@rtin 30.01.16 16:40:34: mně se to líbí. Dělá se fl nárazník na před fl nějakej pochybnej asi z laminátu a je to hnusný taky...
Já bych taky potřeboval rs nárazník, ale neví,co by si za to řekli. Hlavně za ty ledkový moduly
Já bych taky potřeboval rs nárazník, ale neví,co by si za to řekli. Hlavně za ty ledkový moduly

-> Tomaso435: a máš světlo o 2 cm vylezlý přes nárazník. Jak požehnala?
Nehledě na to, že je to hnusný, i když se to dopasuje

Nehledě na to, že je to hnusný, i když se to dopasuje
-> Tomaso435: no to radši ne

-> Tomaso435: ano v tomto si jedinej ,zamna ok
-> M@rtin: nene vemeš ten new face, odřízneš kousek vršku tak aby to licovalo se světlem a nasadíš. dokonce tenhle chvat požehnala i škodovka.
-> Tomaso435: to jsem už viděl, Alena to se musí dva nárazníky rozřezat a svarit v jeden kus. Stará verze má vrch nárazníku jinak.
-> M@rtin: asi sem jedinej komu se RS nárazník nelíbí. Osobně bych k old světlum přidal face nárazník. to je stylový jak cyp:-D
-> M@rtin 30.01.16 16:40:34: 100HP RSo 

Neberu v potaz kvalitu teda, je to přece jen obyčejnej foták za pár peněz. Možná i leckterej telefon dnes fotí líp 

-> Milan 136: Provokatér
Ale timhle mne nenasereš - jsem abstinent

Ale timhle mne nenasereš - jsem abstinent

-> Milan 136:
Což o to, teplo tu je (9°C), ale navzdory tomu, že mlha se rozpustila, tak ze slunka vidím tak toto:
Což o to, teplo tu je (9°C), ale navzdory tomu, že mlha se rozpustila, tak ze slunka vidím tak toto:
-> Milan 136: kua a tu je hmla
-> Bukaj: thuje je u soudedů. Koukám na časy a je tam rozdíl 12 minut
A počasí je velmi obdobné, typicky vánoční

A počasí je velmi obdobné, typicky vánoční

-> Milan 136: Pěkný - o kousek vám povyrostla Thuja a letos jsi to fotil o čtvrt- až půlhodinu později, než vloni.
Jinak hezky tam máte, tady je mlha...

Jinak hezky tam máte, tady je mlha...
-> castrol 18.12.15 12:45:10: To nedělám. :-D
-> Jirik_Tuňák1983: este ze si to nenapisal na lak to ma ide mrdnut ked to vidim niekomu na laku 

-> haso 14.12.15 20:50:38: Jen tak, když tě tady vidím. Ta kola, která jsi koupil na Saxofóna, jsou moc pěkná. 

-> haso: vidis to, me bud nedrzel ramecek v palubce nebo radio v ramecku, 3 dny se sroubovakem pod palubkou, nez jsem ho zajistil.
Zrov a ve 106tce mi vypadlo za jizdy.
Zrov a ve 106tce mi vypadlo za jizdy.
-> Milan 136: tiez nemam radio nijak uchytene, da sa volne vybrat rukou, kto ho chce nech si ho vezme bez destrukcie
-> Mr._Nosferatu: já ho normálně zajišťuju. Ale kolikrát si zákazník poručil ho nezajišťovat, aby mu nezničili přístrojovku kdyby to vykradli

-> Mr._Nosferatu 14.12.15 20:27:30: Asi aby se do něj neprášilo. 

-> Milan 136: jak se oficiálně montují neoriga rádia v salonech ? Nám nějak začlo vibrovat, tak se zjistilo že v tý redukci bylo rádio upevněno tak že ho obalily molitamen a zasunuly na místo.
-> M@rtin: veřím, že to hraje super, ale vypadá to opravdu divně a dost to rozšiřuje sloupek. Ale je to Tvý auto a pokud jsi s tím spokojen, pak je to v pořádku.
Osobně radši zůstanu u origo soustavy s origo rádiem, který dle mě pasuje krásně do interiéru, což se o tý plastový neorigo ISO redukci s hnusným kastlíkem říct moc nedá.
Vždycky jsem se lidem snažil montoval alespoň origo redukci se vzhlednou přihrádkou s gumovou vložkou
Osobně radši zůstanu u origo soustavy s origo rádiem, který dle mě pasuje krásně do interiéru, což se o tý plastový neorigo ISO redukci s hnusným kastlíkem říct moc nedá.
Vždycky jsem se lidem snažil montoval alespoň origo redukci se vzhlednou přihrádkou s gumovou vložkou
-> Milan 136:
Taky mám jednoho takovýho, dobově měl Jawu 500 a vypadal na ní stejně, jako já na Jawě 50.. A fotku, na který jsme se prohodili, jsem zlikvidoval obratem včetně negativu..

-> Jozka: Jeden muj kamarad, takovej dvoumetrovej hromotluk, vypadal na kejvacce, jako kdyby jel na parezu 

-> Jirik_Tuňák1983: Když pofotíš fichtla s dvouma prckama, taky bude vypadat jako motorka..

Jinak vejdu. Tak malé to není. Viz. např foto s pánem a paní. 

-> venni 13.12.15 20:09:19: Srovnáváš velkej a malej skůtr. Jezdí se na tom super a je to podstatně obratnější do města než maxiskůtry. Těch 90 km/h to dá a na přesuny do zaměstnání a nákup to stačí. 
-> krtik 13.12.15 20:45:58: Chtěl jsem to sundat, ale po pár deštících a nižších teplotách jsem si to díky bohu rozmyslel.

-> krtik 13.12.15 20:45:58: Chtěl jsem to sundat, ale po pár deštících a nižších teplotách jsem si to díky bohu rozmyslel.
-> Jirik_Tuňák1983 13.12.15 19:04:28: To docela čumim. By mě nenapadlo, že takováhle vychytávka je i na skůtry. Ale vypadá to teda velmi odvážně
.
-> Tomas S 13.12.15 19:58:36: Ani bych se tomu nedivil, kdyby jo - garáž už na to má
.

-> Tomas S 13.12.15 19:58:36: Ani bych se tomu nedivil, kdyby jo - garáž už na to má

-> Mr._Nosferatu 13.12.15 20:00:02: To jezdi i u nas ne? Min pred par lety se u nej fotila neter.
-> Milan 136: jo já vím. Proto jsem ji koupil 

-> Jirik_Tuňák1983 13.12.15 14:13:25: na tom jezdíš? A vejdeš se v cajku jo? Když to tak vidím,zlatej maxík...
-> Tomas S: motalo sa to po piestanoch tak som si to bol zvecnit