skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nefotogalerie
-> Fén: No bud dopredu nebo zpet :)
-> Syny 24.04.14 23:49:11: nebylo to v policejní akademii od Izera "jé, 2 sluníčka!" ? I když ty tam máš 3 

-> Syny: Šlape si na ocas

O vikendu se mi povedlo vyfotit celkem vzacnej jev zvanej "parhelium" :) Nedavno jsem o tom cetl na Novinkach, ze se to nekomu povedlo natocit v Rusku a ted (ac v mnohonasobne mensi mire) jsem to videl na vlastni oci u nas :) Bohuzel po ruce byl jen mobil...
www.novinky.cz/koktejl/32 5058-muz-natocil-zvlastni- slunecni-jev-znamy-jako-pa rhelium.html
www.novinky.cz/koktejl/32 5058-muz-natocil-zvlastni- slunecni-jev-znamy-jako-pa rhelium.html
-> krtik: clovece mozno aj ano ,ale najs takeho fiata je hadam nemozne 

-> castrol: no vidiš, ty by ses dal snad ještě zachránit z fiato-fobie, když by se Ti do pacek dostal Fiat v top stavu 

-> Pavel P.. 22.04.14 20:32:15: taky jsem fotil dvojitou duhu 

-> krtik: zanedbana udrzba
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A mě se to Bravíčko líbí
.
Za fotku děkuju
.
-> castrol: A šak ty na Fiatě děláš jen zanedbanou údržbu od minulého majitele, ne? Nebo špatný kousek?

Za fotku děkuju

-> castrol: A šak ty na Fiatě děláš jen zanedbanou údržbu od minulého majitele, ne? Nebo špatný kousek?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> krtik 13.04.14 17:36:29: Fotka dobrá, auto o ničem. 

-> Klubko_: jo ták
ale to neni pravda hele

ale to neni pravda hele

-> krtik: fiaty prece podle jednoho vtipu prestavaji startovat, kdyz je teplota nizsi, nez 5°C 

-> Klubko_:

-> Kocvin a Cumper castrol: ohh
, ale dík
-> Klubko_: tomu nechápu čéče..?
Ale jako ono to Bravíčko s těma 105 naftovýma koníkama jede hezky
.

-> Klubko_: tomu nechápu čéče..?

Ale jako ono to Bravíčko s těma 105 naftovýma koníkama jede hezky

-> Fén 06.04.14 22:39:50: To jsem trošku nepochopil. Předpokládám, že na konci mělo bejt "seremed". ;-)
-> Cumper: -> Kocvin: jj fiat pokazil zaber
-> Kocvin: byt to v zime, tak je cemu podivovat, ze? 

-> Cumper: Nedalo mi to.. :-D
-> Kocvin: Abych jen blbě nekecal.. Fotka je to pěkná :)
-> Kocvin: Abych jen blbě nekecal.. Fotka je to pěkná :)
-> Kocvin: zrovna jsem chtěl napsat to samí

-> krtik: Není, protože je na ní fiat

Jen takový pokus na letním výletě. Je ta fotka o něčem? mě osobně se líbí
.

-> Fén: To jo, já blbě koukal... Jsem si to měl zvětšit. :) Neseremed jsem tady měl dneska já už třikrát, dvě se mi podařilo vyhnat zpátky ven, třetí letěla už po hlavě...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Neseremed je vosa, včela je naseremed. :o)
-> Nwkt: Neseremed obecný. 

Prej ani do fčel dělat neumím, tak to nevím co teda teď budu řikat

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hele netusim.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co to je za barák?
-> Kocvin: Praha Háje :-)
Ostrava je kekel no. Kdyz sme tam byli na prohlidce stary ocelarny, tak rikali, ze Ostrava ma jako jediny mesto viditelny ovzdusi
Ostrava je kekel no. Kdyz sme tam byli na prohlidce stary ocelarny, tak rikali, ze Ostrava ma jako jediny mesto viditelny ovzdusi

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Odkud to je? Já mám takhle blejsknutou ostravu ale panorama díky smogu žádné

-> Tomaso435: ano, odraz oblohy po průletu letadla.
-> MATTESS: prodlužka?
-> Tomaso435: ale prd to je patnik 

-> MATTESS: odraz oblohy po průletu tryskového letadla? ... případně pásmo pod hladinou :-D