skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
táta
-> radekp: -> OndraKrupi: gratulujem
-> OndraKrupi: Taky gratuluju
-> OndraKrupi: gratulace.

-> OndraKrupi: Gratulace

-> OndraKrupi 11.04.18 10:38:25: Gratulace pane
ať dělá jen radost.

26.3. se mě narodila další pořadatelka Pohofestu, Emma 3130g a 50cm
-> radekp: Gratulace. ;-)
Připojuju se ke gratulacím
radekp: ta pozoruhodnost s identickyma mirama mi pripomina vtip o kopírce
:
Vrátí se novopečená matka z porodnice s chlapečkem.
Tchýně čumí, prohlíží, mračí se a pak říká. No ten kluk není nikomu z rodiny podobnej. Nezdá se vám to divný?
No to matka nevydrží s nervama, sundá gaťata a říká tohle je píča a ne kopírka !!!!

Vrátí se novopečená matka z porodnice s chlapečkem.
Tchýně čumí, prohlíží, mračí se a pak říká. No ten kluk není nikomu z rodiny podobnej. Nezdá se vám to divný?
No to matka nevydrží s nervama, sundá gaťata a říká tohle je píča a ne kopírka !!!!
-> radekp: gratulace 

Dnes v 16 17 se nám narodil druhý kluk, Adam. S mamkou jsou oba v pořádku a já zatím taky :-)
Srandou je, že má stejné míry (3410g a 51cm), jako jeho starší bráška Ondra.
Srandou je, že má stejné míry (3410g a 51cm), jako jeho starší bráška Ondra.
-> Pavel P@nkáč: od Blesku jsme nic nedostali, ale par lidi prispelo, coz pri cenach rehabilitaci (700Kc/hod), cloveku pomuze. Blesk v internetove verzi podobnych clanku uverejnuje dost.
Nejhorsi je to, ze Matyasek se narodil zdravej a vsechno se to stalo diky spatne peci (a spatne vedenemu porodu).
Nejhorsi je to, ze Matyasek se narodil zdravej a vsechno se to stalo diky spatne peci (a spatne vedenemu porodu).
-> Matsoft: tvl uplně mě z toho mrazí ani sem ten článek nedočetl, díky za zdravé děti, je to těžký ale hold se to někdy uplně posere, doufam že když to dáš do blesku tak že z toho aspon vyskočí nějaká pětikoruna pro Matyáška jinak nevím proč to tam cpát.....
Jak jste nekteri zaregistrovali, mam prcka, ktery je diky "peci" porodnice postizeny.
Tady je o nem clanek: www.blesk.cz/clanek/.../m atyaska-15-mes-pridusila-p lodova-voda-ma-poskozeny-m ozek-do-toho-ztraci-zrak.h tml
Bohuzel doktori se navzajem kryji, tak do clanku neslo napsat co vse bylo v porodnici spatne a jak se vse sebehlo.
Na vysetreni sluchu uz Matyasek byl. Prave ucho je v poradku na leve je lehce az stredne nedoslychavy. Dnes jsme byli na ocnim vysetreni. Oproti vysetreni v rijnu 2017 se oci zlepsily, ikdyz je to stale dost pod normalem, ale je to lepsi....
Tady je o nem clanek: www.blesk.cz/clanek/.../m atyaska-15-mes-pridusila-p lodova-voda-ma-poskozeny-m ozek-do-toho-ztraci-zrak.h tml
Bohuzel doktori se navzajem kryji, tak do clanku neslo napsat co vse bylo v porodnici spatne a jak se vse sebehlo.
Na vysetreni sluchu uz Matyasek byl. Prave ucho je v poradku na leve je lehce az stredne nedoslychavy. Dnes jsme byli na ocnim vysetreni. Oproti vysetreni v rijnu 2017 se oci zlepsily, ikdyz je to stale dost pod normalem, ale je to lepsi....
-> Nwkt 07.01.18 12:33:33: Gratulace a hlavně zdraví 

-> Nepér 04.01.18 21:52:18: gratulace a stejná reakce jako Honza
-> Nwkt 07.01.18 12:33:33: gratuluje Tome

-> Nwkt 07.01.18 12:33:33: gratuluje Tome

-> Nwkt: -> Nepér: Gratulace!
-> Nwkt: gratulujeme
-> Tuner#2: To víš, virt má asi špatnej vliv :D
-> Nwkt: Přidávám se ke gratulacím pane kolego ;)
-> Nwkt: Přidávám se ke gratulacím pane kolego ;)
Díky všem
-> Tuner#2 07.01.18 13:27:01: Nebylo to nijak tajný, akorát jsme se asi v poslední době nepotkali

-> Tuner#2 07.01.18 13:27:01: Nebylo to nijak tajný, akorát jsme se asi v poslední době nepotkali

-> Nwkt: Gratulace 

-> Tuner#2: ono bylo něco vidět už na výletě v Chocenicích
-> Nwkt: gratulujem
-> Nwkt: gratulace 

-> Nwkt: Gratulace pane
Přejeme hodně zdraví

-> Nepér 04.01.18 21:52:18: Nedávno jsi nám tady brečel jak nemůžeš sehnat babu a jak jsi marnej, pak se na rok odlmčíš od virtu a tady je výsledek
Gratulace pane
-> Nwkt 07.01.18 12:33:33: I Ty tajnůstkáři... Já teda už něco tušil od listopadu když jsem viděl paní někde na FB. Gratulace a pozdravuj

-> Nwkt 07.01.18 12:33:33: I Ty tajnůstkáři... Já teda už něco tušil od listopadu když jsem viděl paní někde na FB. Gratulace a pozdravuj

-> Nwkt: jo tak to už chápu, proč jsi večer neměl čas mi posílat fotky 
Gratuluji

Gratuluji
-> Nwkt: Moc gratuluji, vítej mezi otci :-)
-> Nwkt: velká gratulace Tome

-> Nwkt: hlavně zdraví přeji

-> Nwkt: gratulace a hodně zdraví ;)
-> Nwkt: gratulace pane

-> Nwkt: Super,gratulujem , nech ste zdravý.
-> Nepér: gratulace 

-> Nepér: Gratulace 

-> Nepér:
Ale ale, že nic nevím...
Tak gratulace...

Ale ale, že nic nevím...

Tak gratulace...

Tak je to kluk. 3.8 kg, 50 cm.
-> maca: pokud jsou dobře vychovaní, tak jsou to mazlíci. Strýc jich má 5+ovčáka. Další strýc má 55kg hovádko, ale ten je nevychovaný. Jsou na něj měkcí.
-> radekp: syn na našem RTW pomalu jezdí 

-> squalo: Myslím, že bude stačit tohle: www.mamina-tricka.cz/fotk
y53473/.../_vyr_20DCA---pr
av-cerna.png
-> squalo: myslim že bude stačit když bude nosit tričko s tvojí fotkou

-> U-Geen: to nevadi ze ina znacka, sa casom spravi , hlavne ze pomaha
-> radekp: no ja uz rozmyslam ci nepostavim rovno gulometne hniezdo

-> radekp: no ja uz rozmyslam ci nepostavim rovno gulometne hniezdo