skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nádherné rally video
prohledat
1365 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 25.03.2008 do 19.10.2023, založil/a Apple STS Chvojkovice-Brod
-> Luky: myslíš tohle?
https://www.youtube.com/w atch?list=PLVyRAt2cxbxtViO HSIILpnTN4yILg7yLh&tim e_continue=5&v=8Kiw1ji 4mls
taky bych řekl, že by to měli vyndat, než tam pustí ostrý auta a stane se tohle...

https://www.youtube.com/w atch?list=PLVyRAt2cxbxtViO HSIILpnTN4yILg7yLh&tim e_continue=5&v=8Kiw1ji 4mls
taky bych řekl, že by to měli vyndat, než tam pustí ostrý auta a stane se tohle...
-> OndraKrupi: hele ono zase když máš během závodu pustit jako pořadatel do zakázaného prostoru hromadu diváků aby auto vyndali, to taky není úplně jednoduchý rozhodnutí. A jako občasný pořadatel uznávám, že tam lidi radši moc nepouštím... Vem si kdyby tam další auto někoho srazilo, tak máš průser jako vrata. Finové a Maďaři jsou jiný svět, to nejde srovnávat
Jiná věc je, že tenhle Focus byl předjezdec/bezpečnost, někde visí i video, jak tam zahučel. Tam snad prostor pro vyproštění před startem ostrých aut byl (?)

Jiná věc je, že tenhle Focus byl předjezdec/bezpečnost, někde visí i video, jak tam zahučel. Tam snad prostor pro vyproštění před startem ostrých aut byl (?)
-> Milan 136: tak hlavně u nás bychom ho vytáhli z té škarpy
-> Milan 136: a ze to este skúsil
https://www.youtube.com/w
atch?list=PLVyRAt2cxbxtViO
HSIILpnTN4yILg7yLh&v=8
qldKlCVv8I
to nasere. Hlavně ta olejová čára a divnej zvuk motoru po chvíli než to vypne
to nasere. Hlavně ta olejová čára a divnej zvuk motoru po chvíli než to vypne

F1 zvuk jak vyšitej :D To kvaltování...musí si podřadit už před zatáčkou, aby moh točit oběma rukama 

-> MVM: no muselo to být parádní. Asi bych z toho měl taky za jízdy hrůzu, ale takhle s odstupem času když jsi to přežil, tak takhle zpětně to muselo být fajn
Takovýhle jízdě rozumím a fandím. Proto je mým nejoblíbenějším autem seriová tisícovka obutá na chemlonkách, nejlépe na mokru. To pak takhle driftí i při 20 km/h 

-> Luky: Chlape to víš že nevěděl do čeho jdu. Měli tam několik zrenovovaných závodních Porší, dokonce na druhý den chystali 917ku. Okukoval jsem tohle červený jak říkám vedle v boxu.Měl jsem dost naší práce u aut.. Pak odpoledne vozili nějaký jejich lidi a mezi řečí s jejich šéfem jsem se zeptal zda by to "šlo" na závěr dne... Pak na mě kdosi volal a bylo to.. (Jakým stylem jede vidět ve Spa z "nových" boxů moc není - krom výjezdu na cílovku,kde "bokem" jede každý druhý auto..) Ten okkruh tam znám - ale chvilkama jsem nevěděl zda se smát nebo bát..Pneumatiky měli Michelin TB a z těch "moc nezbylo"
www.raceline-feustel.com (teď jim to nefunguje) ale na Google jsou nějaký jejich fotky :-)
www.raceline-feustel.com (teď jim to nefunguje) ale na Google jsou nějaký jejich fotky :-)
-> MVM: a to jsi věděl do čeho jdeš? 

-> Luky: S tím chlápkem jsem měl možnost se svézt jako spolujezdec, tady ten den ve Spa
Už je to pár let zpátky - ale umí to.
Jo tak jinak... to bylo buď před,nebo po,protože video je ze závodů a nemá tam druhou sedačku. (Tenkrát byli vedle v boxu při testování)

Jo tak jinak... to bylo buď před,nebo po,protože video je ze závodů a nemá tam druhou sedačku. (Tenkrát byli vedle v boxu při testování)
-> Luky: : přesně tohle já můžu
parádní videa
to první už jsem tady viděl, neskutečnej řezník 

Poslední dobou se mi hrozně líbí onboardy z klasických Porsche. Jak je potřeba pracovat s volantem a s přenosem hmotnosti, aby pilota dynamika "hozeného kladiva" nepřeprala

-> Bukaj: lepší odvětrání. Taky jsme tak jezdili delší trasy

-> Luky: Pěkný
Až na tu hudbu, ta mi po chvilce začala lézt na nervy...
...jinak to ty stovky tak blbě chladěj, nebo proč jich tolik jezdí s pootevřenou kapotou?

Až na tu hudbu, ta mi po chvilce začala lézt na nervy...
...jinak to ty stovky tak blbě chladěj, nebo proč jich tolik jezdí s pootevřenou kapotou?

-> Syny 30.08.15 19:20:09: Ten v tom opískovaném Sharanu musel mít radost. 

-> Syny: Nutno uznat, že Šimurda používá dobrý způsob reklamy, na který se hezky dívá. :)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.07.15 22:04:28: Je otázkou, jak to bylo pro testování ošetřené a zda tam ten traktor měl nebo neměl vůbec být. Každopádně Herr Traktorist taky slušná reakce s tou zpátečkou. 

-> Tuner#2: bol som tam, možem povedat že niečo neskutočné
Jinak myslím, že i dnes se jede doraz, tohle třeba teď předvedl Ogier
www.facebook.com/rallyemo tion/.../10153347668188808 ?fref=nf

www.facebook.com/rallyemo tion/.../10153347668188808 ?fref=nf
-> Luky 06.07.15 11:32:41: NJ mas pravdu, nevim proc jsem to zamenil za Dolejse? To jsou ty rychloposty pres tablet kdyz clovek neco najde 

-> Tuner#2: komentář je spíše Petrův, ne?
Ale video parádní. Tenkrát se závodilo nějak jinak než teď...

Ale video parádní. Tenkrát se závodilo nějak jinak než teď...

130RS je prostě dokonalost... Nemám slov, nádhera 

-> dejvi3052 19.02.15 11:44:57: tyvole jak kosili ty lampy 

sice starý, ale z tohodle "blázna" pořád nemůžu... Tomu říkám rychlý ruce a nohy
a toto... prvních pár minut si ta holčička asi říká... "hm to je jako všechno?" a pak jak tam lítá jak nudle v bandě...
u toho se musím vždycky smát

a toto... prvních pár minut si ta holčička asi říká... "hm to je jako všechno?" a pak jak tam lítá jak nudle v bandě...

Mně se nelíbí jak je to sestříhaný. Vždycky bambilion záběrů z jednoho místa furt dokolečka až do zblbnutí 

Už podle pozice kamer a jejich "viditelnosti v záběrech" je jasný ,že to nejeli na první dobrou 
každopádně krásnej počin
hold se v Americe mají ještě hodně co učit

každopádně krásnej počin

hold se v Americe mají ještě hodně co učit

-> dakar.cz: a nejel si to na zkoušku jesi to de a pak to dal na tah?
-> dakar.cz: Ještě jsem neviděl podobné video, kde by nebylo vidět, že je to točený víckrát 
edit: ježděný víckrát

edit: ježděný víckrát
-> Tuner#2: ten týpek na konci za přepážkou tu má kartu dokonce...

-> Tuner#2: taky to asi jezdí na víckrát,podle čar od gum na zemi..Ale luxus,má to v ruce.
-> Tuner#2: wow