skodafavorit.cz

prohledat
35 příspěvků (zobrazeno 1 až 35) od 12.02.2008 do 05.05.2011, založil/a darda
řadit dle data
22:41:32
05.05.2011
Flacek
-> Jura_Favorit: 3 Tak teď nevím jestli jsem si to přeložil správně ale...pokud ta informace povede ke právnému výsledku tak se to cení:D I když je pravda, že já jsem si nikdy auto neopravil a vždy dal do servisu a začínám s klubem3
upraveno 1x, naposled 05.05.2011 23:21:17
20:55:07
05.05.2011
Jura_Favorit
-> Flacek: no právě, s DOBROU radou nebo informací (rozuměj - nikoli vymyšlenou). A zrovna to je tady ten problém 40
20:48:39
05.05.2011
Flacek
-> Jura_Favorit: No tak aspoň něco:) Každý kdo přispěje s dobrou radou bude vítán:) Tak Tomaso šup šup3
15:29:44
05.05.2011
Jura_Favorit
Ten pokud tam půjde, tak ne prudit, ale šířit lidová moudra 3
05:59:12
05.05.2011
Flacek
-> WMA - navigátor :): Vzdy se najde nekdo kdo tam pujde jen kvuli pruzeni:D Ale na Tomasa to netipuju:)
22:32:19
04.05.2011
WMA - navigátor :)
04.05.11 14:19:13-> Flacek: agresori? tkz Tomaso891? :D (jen pokus o vtip)
17:01:04
04.05.2011
suri
-> Jura_Favorit: ideálne to nebude asi nikdy
17:00:53
04.05.2011
Flacek
Jinak stránky na FB jsem samozřejmně založil taky ale beru to spíš jako nutné zlo3
16:52:16
04.05.2011
Jura_Favorit
-> suri: 3 3 3
16:49:38
04.05.2011
suri
-> Jura_Favorit: až na pár hňupov typu Jawaevo že ?
16:45:01
04.05.2011
Jura_Favorit
krup 04.05.11 16:39:44 napsal: .. očekávám nával na facebook.com/sko­dafavori t :-)

Bývalý "klub" má svoje vlastní FB stránky.

-> suri: to každopádně 4
16:44:14
04.05.2011
suri
Jura_Favorit 04.05.11 14:59:47 napsal:

→ Flacek: nejen já a Honzík, je nás víc, zmíním třeba

Havoca, ten se tím také netají a když si pamatuješ na mě, na něj si 100%

vzpomeneš také, byli jsme za poslední tři, čtyři roky existence asi

nejvýraznější figurky 3 . No a je plno dalších, co už toho prostě

„měli dost“, tak bez slova zmizeli, ať už úplně, nebo jen na jiný

web…

Problém je (alespoň z mého pohledu) především v tom, co se za poslední

cca rok, rok a půl dělo, děje a dokud bude něco jako klub existovat, tak

i nadále bude dít v zákulisí. A to bohužel není ani tak o tom

dvoučlenném torzu, co zbylo z vedení, které přestalo komunikovat a nemá

zájem absolutně o nic, není to ani o dementech ve fóru typu kakalajos

nebo xillerxp (samozřejmě co si budem povídat, nadšení to nezvedne, ale

zas není mi 20, abych díky tomuto odcházel), bohužel je to přímo

o konkrétních lidech – o malé neformální skupince – v pomyslném

přeživším aktivním jádru… Dokud tam budou šmejdi, podrazáci,

podvodníci a lháři, nechci s tím mít nic společného. Kdyby se jednalo

o nějakého joudu s třiceti příspěvky do roka, tak neřeknu… Ale járo

je jádro.

Sami jsme měli rozjeté něco na záchranu a oživení klubu, stálo nás to

spoustu času, úsilí, vyřizování atd. a nakonec už i nějaké ty

peníze, a nakonec jsme se akorát tak od lidí tvářících se jako

přátelé a nabízejících pomoc dočkali klacků pod nohami, pomluv,

problémů, ostudy a nesmyslných lživých nařčení. Už jsem toho měl

plné zuby a ikdyž jsme dali s Havocem někdy na podzim od všeho ruce pryč,

stejně to tak nějak nenápadně pokračovalo dál, takže jsem nakonec

27. prosince 2010 klub definitivně opustil. Na rovinu říkám, že

jsem si oddychnul. Dnes jsem „doma“ na Feliciaklubu a jsem spokojený.

Samozřejmě není to ono – byť moje hlavní Fáčko je v podstatě Felda

v hranaté kastli, pořád se cítím tak trochu jako vetřelec, idkyž mi to

nikdo nedává najevo… a ikdyž zdaleka FK není dokonalý a je toho hodně

co zlepšovat, prostě je to fungující klub a hlavně ti lidi tam tvoří

úplně jinou atmosféru, než jakou tvořili na Fávoklubu a sami mají na

dobrém fungování a dobré atmosféře zájem. Je to prostě o něčem

úplně jiném. Nějaký Fávoklub mne tedy vskutku netrápí. Já to

nepotřebuju, ani k provozu svých třech Favoritů – nikdy jsem se na nic

neptal (určitě o Fáčkách nevím vše, ale to, co nevím, na internetu

nenajdu, tuplem ne tam), k životu už vůbec ne… Klub mi nikdy nic nedal,

spíš jen bral ode mě (informace, rady, zkušenosti, materiály k Fáčkům,

co jsem si nashromáždil za ty roky, co se o ně zajímám) a mě už to

prostě po tom všem nebaví. Jestli klub potřebuje mě, to nedovedu posoudit,

ale ani mě to nezajímá, není to můj problém. Vlastnictví Favoritů (od

2002/3) stejně jako fandovství (od konce 90. let) nedělám pro klub, ale

pro sebe. Je to koníček, který mě do jisté míry naplňuje dobrým

pocitem, dělá mi radost. Nikoliv povinnost daná nějakým pochybným klubem,

který v té době navíc ještě neexistoval ani v Pavlově hlavě. Jediné,

co mi klub opravdu dal, tak byla možnost poznat několik fajn lidí

s podobným zájmem, ale s těmi abych se viděl nebo byl v kontaktu, na to

ten klub také nepotřebuji. Už dávno na sebe všichni máme maily, telefony,

ICQ čísla, Skype, … a v některých případech to přerostlo

v regulérní přátelství, že ty naše hranaté popelnice jsou nakonec to

poslední, co nás spojuje nebo někdy spojovalo. Favority mám tři a ikdyž

jednoho bych se chtěl co nejdříve zbavit, dva mají budoucnost jistou,

přesto se na žádném Favoritklubu – ať už ho povede Adam s Pavlem,

H136, MartinR19 s Flackem nebo třeba kakalajos a killerxp – registrovat

už nechci. Prostě k tomu už nemám po tom všem jediný důvod.

Takže asi tak…

Ještě bych dodal, že samozřejmě neházím všechny lidi z bývalého

jádra do jednoho pytle a netvrdím, že jsou všichni hajzlové atd., to

rozhodně ne, drtivou většinu osobně znám a jsou to kamarádi, známí

atd., a nemám s nimi nejmenší problém. Ale bohužel, prostě je tam kromě

těchto normálních a fajn lidí také skupinka, se kterou už jenom

z principu po tom všem, co bylo, odmítám být „na jedné lodi“.

Více kdyžtak přes SZ, ikdyž ono už asi není co k tomuto víc říci.
tak ako pozerám zlatý feliciaklub :-)
16:39:44
04.05.2011
krup
.. očekávám nával na facebook.com/skodafavorit :-)
16:35:49
04.05.2011
Flacek
-> Jura_Favorit: Jasý v pohodě:) Tak jako tak slibuju zde čestě, že stránky na 100% pojedou do 2.5.2012 3

A i proto abych se vyhnul problémům jsem si vzal jako admina MartinaR19, který měl přehled o tom co se dělo a tím pádem eliminovat problémy.

-> Toody: Už mi několikrát někdo psal ohledně srazu, přiznám se, že teď já osobně sraz neplánuji. Je na to moc brzy ale pokud někdo chce udělat sraz může. Rozhodně se nebudu chovat tak, že já zaregistroval doménu a a jen já buud moct pořádat srazy. Tak to vůbec praktikovat nechci. Každý kdo se bude slušně chovat a bude dodržovat pravidla může svolat třeba severočeský nebo jihočeský sraz klubu pod nazvem favortiklub.cz Samozřejmě jak se budou lidi chovat ke mně tak já k nim ale to neplatí jen o internetu ale celkově.
16:26:22
04.05.2011
Toody
Sice znám taky pár lidí,ale uvidíme jak se dají stránky nového "společnenství přítel favoritu" dokupy....nemám na všechny ICQ,Skype,Facebook ani mail. a občas o nějakém společném výletě bych také rád věděl....no uvidíme :)
16:14:25
04.05.2011
Jura_Favorit
-> Flacek: f pohodě, jak říkám, nebudu vám v tom samozřejmě nijak bránit, jen už se holt do ničeho nezapojím a nestojí mi to už ani za registraci.

Sami poznáte časem, jestli to má smysl dělat nebo ne - jsem vzhledem k našim zkušenostem přesvědčený, že je to ztráta času a když bych to vzal do důsledku, tak i nějaké té podpory či konkrétní pomoci se dočkáte převážně "hubou a klávesnicí" a skutek utek... Ale jak jsem říkal už včera Martinovi, pokud se ukáže toto moje proroctví jako mylné, nemám problém poplácat vás na nějakém srazu po rameni a se slovy uznání smeknout klobouk, že jste to dokázali 4 (to není ironie)

Ale jsem realista a bohužel vím, co za tím vším v pozadí je a už tak nějak umím odhadnout, co se dá od koho v brzké době očekávat... a na základě tohoto tvrdím, že vás to dříve či později přestane bavit taky. Stejně jako to přestalo bavit H136 a posléze i nás.
15:50:36
04.05.2011
Flacek
-> Jura_Favorit: Jasný chápu. Já už taky nejsem nejmladší jen mě to tak nějak naštvalo že to nejede a že to je škoda. Je to dávno co jsem při prodeji odešel a dál se moc o klub nezajímal i když jsem tam občas pořád chodil. Jen jsem tu nadhodil že něco nového vzniká a pokud to má vzniknout pro doboro Favoritů a lidí zajímající se o ně tak bylo dobré oslovit lidi kteří do toho daly kus sebe. Na druhou stranu chápu že začínat dělat něco co už tu bylo je unavující a i to co jsi psal o přátelích a znamých. Na druhou stranu dneska je Favorit dosupnější než byl třeba v roce 08 a spousta lidí kor těch mladších bude potřebovat radu.

A jak já říkám, člověk nemá nikdy řikat nikdy4
14:59:47
04.05.2011
Jura_Favorit
-> Flacek: nejen já a Honzík, je nás víc, zmíním třeba Havoca, ten se tím také netají a když si pamatuješ na mě, na něj si 100% vzpomeneš také, byli jsme za poslední tři, čtyři roky existence asi nejvýraznější figurky 3 . No a je plno dalších, co už toho prostě "měli dost", tak bez slova zmizeli, ať už úplně, nebo jen na jiný web...

Problém je (alespoň z mého pohledu) především v tom, co se za poslední cca rok, rok a půl dělo, děje a dokud bude něco jako klub existovat, tak i nadále bude dít v zákulisí. A to bohužel není ani tak o tom dvoučlenném torzu, co zbylo z vedení, které přestalo komunikovat a nemá zájem absolutně o nic, není to ani o dementech ve fóru typu kakalajos nebo xillerxp (samozřejmě co si budem povídat, nadšení to nezvedne, ale zas není mi 20, abych díky tomuto odcházel), bohužel je to přímo o konkrétních lidech - o malé neformální skupince - v pomyslném přeživším aktivním jádru... Dokud tam budou šmejdi, podrazáci, podvodníci a lháři, nechci s tím mít nic společného. Kdyby se jednalo o nějakého joudu s třiceti příspěvky do roka, tak neřeknu... Ale járo je jádro.

Sami jsme měli rozjeté něco na záchranu a oživení klubu, stálo nás to spoustu času, úsilí, vyřizování atd. a nakonec už i nějaké ty peníze, a nakonec jsme se akorát tak od lidí tvářících se jako přátelé a nabízejících pomoc dočkali klacků pod nohami, pomluv, problémů, ostudy a nesmyslných lživých nařčení. Už jsem toho měl plné zuby a ikdyž jsme dali s Havocem někdy na podzim od všeho ruce pryč, stejně to tak nějak nenápadně pokračovalo dál, takže jsem nakonec 27. prosince 2010 klub definitivně opustil. Na rovinu říkám, že jsem si oddychnul. Dnes jsem "doma" na Feliciaklubu a jsem spokojený. Samozřejmě není to ono - byť moje hlavní Fáčko je v podstatě Felda v hranaté kastli, pořád se cítím tak trochu jako vetřelec, idkyž mi to nikdo nedává najevo.... a ikdyž zdaleka FK není dokonalý a je toho hodně co zlepšovat, prostě je to fungující klub a hlavně ti lidi tam tvoří úplně jinou atmosféru, než jakou tvořili na Fávoklubu a sami mají na dobrém fungování a dobré atmosféře zájem. Je to prostě o něčem úplně jiném. Nějaký Fávoklub mne tedy vskutku netrápí. Já to nepotřebuju, ani k provozu svých třech Favoritů - nikdy jsem se na nic neptal (určitě o Fáčkách nevím vše, ale to, co nevím, na internetu nenajdu, tuplem ne tam), k životu už vůbec ne... Klub mi nikdy nic nedal, spíš jen bral ode mě (informace, rady, zkušenosti, materiály k Fáčkům, co jsem si nashromáždil za ty roky, co se o ně zajímám) a mě už to prostě po tom všem nebaví. Jestli klub potřebuje mě, to nedovedu posoudit, ale ani mě to nezajímá, není to můj problém. Vlastnictví Favoritů (od 2002/3) stejně jako fandovství (od konce 90. let) nedělám pro klub, ale pro sebe. Je to koníček, který mě do jisté míry naplňuje dobrým pocitem, dělá mi radost. Nikoliv povinnost daná nějakým pochybným klubem, který v té době navíc ještě neexistoval ani v Pavlově hlavě. Jediné, co mi klub opravdu dal, tak byla možnost poznat několik fajn lidí s podobným zájmem, ale s těmi abych se viděl nebo byl v kontaktu, na to ten klub také nepotřebuji. Už dávno na sebe všichni máme maily, telefony, ICQ čísla, Skype, ... a v některých případech to přerostlo v regulérní přátelství, že ty naše hranaté popelnice jsou nakonec to poslední, co nás spojuje nebo někdy spojovalo. Favority mám tři a ikdyž jednoho bych se chtěl co nejdříve zbavit, dva mají budoucnost jistou, přesto se na žádném Favoritklubu - ať už ho povede Adam s Pavlem, H136, MartinR19 s Flackem nebo třeba kakalajos a killerxp - registrovat už nechci. Prostě k tomu už nemám po tom všem jediný důvod.

Takže asi tak...

Ještě bych dodal, že samozřejmě neházím všechny lidi z bývalého jádra do jednoho pytle a netvrdím, že jsou všichni hajzlové atd., to rozhodně ne, drtivou většinu osobně znám a jsou to kamarádi, známí atd., a nemám s nimi nejmenší problém. Ale bohužel, prostě je tam kromě těchto normálních a fajn lidí také skupinka, se kterou už jenom z principu po tom všem, co bylo, odmítám být "na jedné lodi".

Více kdyžtak přes SZ, ikdyž ono už asi není co k tomuto víc říci.
14:21:25
04.05.2011
Jumbo
-> Flacek: pošli maila, co by tě tak napadlo, zkusím na to juknout...
14:19:13
04.05.2011
Flacek
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Srazy zatím neplánuju nebo abych byl přesný neplánuju pod hlavičkou favoritklubu. Forum jede od 2.5. je tam 12 členů a zatím jsem rád že jsem to dokázal zprovoznit aspoň takhle. Samozřejmě že pokud někdy bude a já doufám že ano tak se to objeví určitě tam a asi i zde:)

-> Jura_Favorit: Vím, že snad ty a Honza136 jste na klub zanevřeli. Já co jsem byl aktivní na starém (takový ten "ošklivý" bílý ale ještě fungující) tak si Vás pamatuji. Já vím že tam byly problémy a proto mně to vyhecovalo zkusit udržet aspoň něco málo dobrého z té původní členské zakladny. Já tvé rozhodnutí chápu a respektuji ale tebe a Honzu136 bych tam rád viděl:) Rozhodně mi nejde o kvantitu ale o kvalitu takže veškeré agresory budem trestat (hergot to zní jak z nějakých bolševických nástěnek3 ).

-> Jumbo: Díky za nabídku pomoci. Určitě ji využiju. Co bych teď ale potřeboval tak logo. Které už bude na věky věkoucí. Je tam rychlý návrh v malování tak pokud jsi grafik nebo aspoň šikovný budeme rádi.
13:35:20
04.05.2011
Jumbo
-> Flacek: Kdyby chtěls nějak pomoct, fušuju trochu do www stránek, můžeme něco vymyslet a třeba do toho časem i zaintegrovat fórum, ať to není to otřepané phpBB. Pokud máš zájem, napiš SZ a můžeme se spojit.

Jinak ke klubu Škoda Favorit. Já osobně viděl, že to tam nějak nefunguje, tak jsem se nějak neangažoval, ale myslím že by bylo fajn založit nějakou komunitu majitelů těchhle aut i mimo Virt, kde tak trochu parazitujeme... Rád se zkusím trochu zapojit, třeba se přidá i někdo další...
13:15:49
04.05.2011
Jura_Favorit
dna69 04.05.2011 12:14:05 napsal: Ale pokud uspořádáte nějakou zajímavou akci, tak se třeba zůčastním. 4

Tos mohl zrovna v sobotu - byl tradiční jarní Severočeský sraz, troufám si říct, že jediná akce, co přežila...
10:28:58
04.05.2011
Jura_Favorit
-> Flacek: díky za info, ale jako jeden z nejaktivnějších bývalých dlouholetých členů musím konstatovat, že nemám zájem. Osud toho, čemu ještě pár lidí říká klub, je mi ukradený.

Ale samozřejmě vaší iniciativě nijak nebráním.
upraveno 1x, naposled 04.05.2011 10:34:18
09:24:26
04.05.2011
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Flacek: Po stránkách se mi ani nestýská, spíš akorát po tom celorepublikovém srazu jo. Takže se nezlob, ale o členství v "klubu" nemám zájem. Ale pokud uspořádáte nějakou zajímavou akci, tak se třeba zůčastním. 4
upraveno 1x, naposled 04.05.2011 12:14:05
02:26:45
04.05.2011
Flacek
Zdravím všchny co se pohybovaly na serveru skodafavorit.cz jak asi víte tak server už nejakou dobu nejede, byly tam nějaké neshody (osobně nevím jaké přesně) ale protože jsem byl majitelem Favoritu a ne jednoho tak se mi podařilo zprvoznit domenu www.favoritklub.cz/ Zatím je tam obyč. stránka ale je přesměrovaná na forum (phpBB) a během času se zprovozní i stránky samotné. Pokud budete mít zájem rádi Vás tam uvidíme. Pár členů z původního klubu už tam je.
upraveno 4x, naposled 04.05.2011 02:29:19
08:34:34
14.02.2008
Kalibán123 - zrušená registrace
No jsem zvědav a těším se
00:15:52
14.02.2008
Honza136
Už to nabírá konkrétní tvary, takže těch letošních snad3
23:54:17
13.02.2008
-> Honza136: kterých? 3
20:00:16
13.02.2008
Honza136
Do Vánoc se to stihne111 40
20:55:09
12.02.2008
waca
Vím ze to neni prdel delat stranky, ale typhoons a parta řikala ze stranky budou jako dárek na vánoce, trochu se Vám to opozdilo...ale stejnak se určo hodně těším na new desing!!pracujte chlapí4
10:58:09
12.02.2008
Honza136
jj, mimo provoz1
10:55:52
12.02.2008
darda
jj,jede to supr6

bylo tam něco jako out of order
10:49:18
12.02.2008
Honza136
Už to jede, nový stránky tak za měsíc za dva nejdřív.
10:04:11
12.02.2008
nebude to mít něco společného s tím přechodem na nový typ vzhledu? Mluvilo se tam o tom už dlouho tak už možná nastal čas k činům
09:10:25
12.02.2008
darda
nevíte někdo náhodou co se děje na stránkách www.skodafavorit.cz? nějako to nefunguje...
Extreme Tyres