-> Gabriel: Sorry, ja to nechtel smerovat tobe... Ale vsem... Neber to ze to je tobe... Melo tam bejt spis "To All"
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Nymyslim si ze ty si o me myslis neco spatnyho
-> charon: Tak ja vedel proc to je, ale jak pisu slo mi o to ze sem to necekal a nevedel sem jak dlouho to bude... Sem si rikal ze si U-Geen udelal prdel a bral sem to tak, ale kdyz to neslo ani druhej den tak mi to uz teda zacalo zajimat...
To monozstvi je z toho duvodu ze sem tu sis vecer a driv se tu vecer vedli dlouhe debaty defakto o nicem... Ale byla tu sranda, takze nebylo problem tam naladovat 100 prispevku denne...
Pokud tady chce nekdo vytahovat kvalitu a kvantitu, tak by se mel taky zamyslet nad sebou, pac sem si nevsim ze by se tu v posledni dobe psalo jen kvalitne... Kdyz muzu tak rad poradim, kdyz nevim rad se zeptam a kdyz se tu resi ptakoviny rad se zapojim - co je na tom psatne? To ze sem tu vic nez ostatni snad je moje vec ne? Ja porad nevim o co de... Jestli nekomu vadi ze mam hodne prispevku, tak ja sem psat nebudu, nechapu sice proc, ale budu to respektovat...