skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
dalkovy central do S100?
-> Citr0nik: tak vezmi central, jedno stare vnutorne otvaranie(to na com drzi klucka zvnutra skrz tapec) a skusaj. Je na tom otvarani taka jamka a koliecko ktore do nej zapada. Tu jamku treba zbrusit/zahladit tak, aby z nej koliecko samovolne nevylietavalo, ale aby to central pretlacil. Central napojis ptm na to tiahlo co ide od vnutornej klucky a nazdar ... mas hotove.
zdravim, ozivim toto vlakno trosku chcel by som nejak tiez poriesit central do s100/110 no len vobec neviem ako.. mechanizmus mam prejdety a je to trosku o inom ako u s120.. tiez som sa dival na centraly ze su na rozne zataze a pod.. i ked som pocul uz od par ludi ze na moje dvere sa to spravit neda . ale videl som uz par tychto skodoviek s centralom. . 

-> David V6: a ty mas central, ze ?
s centrálem není problém na žádným autě když je pak něco tak musíš využít zákony fyziky
Honza M 02.12.07 11:59:19 napsal: -> kubo980: však mu zkus napsat. Třeba pošle i na slovensko....
Keby neboli problémy s bankovým prevodom.. Za centrál zaplatím 700 a za prevod 500... vravím užasné lovensko..
Keby neboli problémy s bankovým prevodom.. Za centrál zaplatím 700 a za prevod 500... vravím užasné lovensko..
-> kubo980: však mu zkus napsat. Třeba pošle i na slovensko....
Honza M 02.12.07 10:59:42 napsal: -> Alchymista: www.aukro.cz/item27696717
9_akce_central_4_d vere_univerzal_s_dalkou_a
kce.html
Ty to je fakt dobrá cena.. neviem či to na našom "super" slovensku zoženiem aspon za 1700Sk....
Ty to je fakt dobrá cena.. neviem či to na našom "super" slovensku zoženiem aspon za 1700Sk....
-> kubo980: hm...dik
-> Honza M: nove? dej odkaz, dik
nevím jestli to jde do kila ale na aukru ho mají za 740kč 

Podla toho aké motorčeky máš.. Nemajú až taký malý chod a na tie zámky na kile to stačí.. Je to obtiažnejšia montáž ako na 120 lebo na kile niesu tie čudlíky na zatláčanie.. No a ako som to tak trochu kukal tak treba kapánek prerobiť zámok... Ale takto teoreticky sa to ťažko vysvetluje to by si musel vidieť..
-> petr s: aha
-> Alchymista: Ty motorky mají malý krok tak musíš udělat převod pak to jde
-> Ad@m: no tedka se mi zrovna nic sundavat nechce tak ja se zeptam nejakyho jinyho kutila ale dik

-> Alchymista: jo hochu, přes tapec bohužel nevím jak je ta páčky vyřešená na zámek... Jestli se ti chce tak sundej tapec a udělej ještě jednu fotku nebo se budeš muset poradit s někým, kdo má 100...
no u kyla jsou packy kteryma to zamknes kdyz to stisknes dolu
-> Alchymista: no má to u B sloupku čudlíky kterýma zamkneš dveře?
-> petr s: dikes
-> Ad@m: jo tak to presne nevim
-> Ad@m: jo tak to presne nevim

-> Alchymista: Akorát ty táhla jdou obráceně
-> Alchymista: pokud má Š100 táhlo jako Š120 k čudlíkům tak půjde
-> Pedros: dik jo myslim unyverzal
-> Alchymista: univerzál určitě,už jsem to na pár kilech viděl
?????

diky
pujde central do S100 (celek) ?