skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak vyleštit hliník?
-> Ad@m: trocha lepsie foto na predstavu ako to cisti
-> Ad@m: na kotuci ta pasta vidrzi strasne dlho a samotny kotuc ties dobre lesty
-> castrol: kámoš leštil kopretiny tak snad mu nějaká pasta zbyla a něco na kotouči taky...
-> Pilot 105: ale ked to objednam s ceska tak sa mi to vobec ale vobec neviplati lebo sa to predrazi o dvojnasobok
Jinak doporučuji pohledat na netu, firem co nabízí podobný sortiment je dost.
www.abrasiv.cz/
www.skds.cz/cz/default.ht m
www.micronplus.cz/
atd.
www.abrasiv.cz/
www.skds.cz/cz/default.ht m
www.micronplus.cz/
atd.
-> adam.125: -> castrol: Třeba v Plzni se dají věci na leštění sehnat v železářství.
Jinak výrobky f. Pragochema www.pragochema.cz/ distribuuje třeba f. Probrus Praha www.volny.cz/brousit/.../ main.html prodávají i veškeré náčiní na broušení a leštění.
Jinak výrobky f. Pragochema www.pragochema.cz/ distribuuje třeba f. Probrus Praha www.volny.cz/brousit/.../ main.html prodávají i veškeré náčiní na broušení a leštění.
adam.125 19.11.07 16:20:18 napsal: -> Pilot 105: Kde se to da kupit?? Myslim tu pastu. to by aj mna zaujimalo a este som ocul o takej zelenej paste pragopol len nigde na internete nemozem najst ziadny link na slovensky obchod gde sa da kupit
-> Pilot 105: Kde se to da kupit?? Myslim tu pastu.
Výsledek s TEMPEM: no žádná sláva, drhnul jsem to kartáčkem na zuby, něco jsem tím vyčistil, zadálky to lesklé je, o něco víc jak dřív, ale zblízka jsou tam pořád takové jakoby mapy... No kašlu na to, myslím že to bude stačit... 

Pokud potřebuješ odstanit pouze povrchovou oxidaci (povrch je jinak vyleštěný) stačí použít SITOL, v opačném případě si pořiď bavlněný, nebo ideálně hedvábný kotouč se stopkou do vrtačny nebo přímé brusky + zelenou lapovací pastu od Pragochemy a můžeš leštit, pokud je povrch hodně hrubý, tak budeš potřebovat ještě filcový kotouč a hnědou brusnou pastu.
ale na slovensku to nekupim co mam pouzit
-> Ad@m: jasně, Tempo na starej lak. 

-> Ad@m: ¨dobre
-> castrol: zkus se mrknout někde po drogeriích, já jsem ji koupil normálně v Globusu v Autokosmetice... Zítra ti napíšu jak to šlo s tím vyleštit
zdar chlapci necem zakladat nove tema na lestenie tak sa pichnem sem ak to neprekaza ale potreboval by som niejaky link na niejaky lestiavi pripravok na hlinik ale na slovensku dakujem ak to vady ze som sa sem votrel tak to zmazem
Na hliník byl Neoxyd,ale nevím,jestli se ještě dělá.
-> Ad@m: nier moc ale vôbec

-> TRychly: tak tuhle odpověď jsem čekal, akorát že ne takhle pozdě
-> All: ok, takže zkusím to Tempo, jak radil Pavel P.

-> All: ok, takže zkusím to Tempo, jak radil Pavel P.
Ale vzdyt se hlinik odstehoval do humpolce

-> TRychly: před silichromem mě hned varovali při dodělání leštěných kol. Na finální leštění je dobrý P21S (Auto Unger) nebo podobnou pastu dělá Pragochema
-> TRychly: silichrom ti to akorát zmatní.. ten je dobrej na tvrdý kovy... ale určo ne hliník aby byl lesklej..

kua hosi vy teda se chovate jak maly decka a iris by i v hvezdne brane.
-> Ad@m: na hlinik je dobry silichron nebo jak se to ted nazyva ja ho mam doma a jde to s nim v poho

-> Ad@m: na hlinik je dobry silichron nebo jak se to ted nazyva ja ho mam doma a jde to s nim v poho
-> gabo00000: vidím že si asi moc nerozumíme... 

-> Ad@m:
fuk?

-> gabo00000: to je fuck 

-> Ad@m: ani tak nemam paru ze co a ako pac som ten film nevidel...
-> gabo00000: Iris je ta "hérečka" z Kurvahošigutentag 

-> Ad@m: Iris je co?
-> gabo00000: jo tak, to máš řect, Iris 

-> Pavel P.: 

-> Ad@m: to cim si cistiz to co mas v hube
kartac na zuby

-> Ad@m: že by zubní kartáček?

-> gabo00000: čo to je zubná kefka? 

-> Pavel P.: aj ja som poradil
aspon dufam

-> Ad@m: inac na drazky zubna kefka forever

-> Ad@m: ano prosim...
šak já jsem poradil to jen gabo00000 se tu furt něčemu diví jak stará Kelišová.

-> Ad@m: tebe sme uz poradili takze uz diskutujeme o nadavkach

-> gabo00000:
-> Pavel P.:
děcka no tak, já tady mám diskuzi o hliníku a ne o českých nadávkách
-> Pavel P.:
děcka no tak, já tady mám diskuzi o hliníku a ne o českých nadávkách

-> gabo00000: to je dobře...

-> Pavel P.: a este jedno viem ale toneviem ako sa presne pise

-> gabo00000: hehehe

-> Pavel P.: aj ja umim nadavat po cesky! zmetku!
-> Ad@m: nečekaně

-> Pavel P.: prosím tě jsem tak starý jak ty 

-> gabo00000: a ještě to odmlouvááá!!! mlč pacholku!!