skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lupo Tdi vs Porsche
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 14.10.2007 do 15.10.2007, založil/a Don Carlos
Já zase nemusím už moc ty poschce. Je jich hodně. Ta R8 ještě není tolik okoukaná, ale to taky přijde. Jinak jsem se kochal prý vůbec první R8 KOUPENOU v ČR.
V nějakym magazínu byl o tom lupu docela rozsáhlej popis...a myslim že ty vycházelo na díly,páč by se jim to do jednoho výtisku nevešlo.......bo by byl jen o lupu...))
Jinak ta R8 mě osobně moc nenadchla....čekal jsem že to pojede líp.
Jinak ta R8 mě osobně moc nenadchla....čekal jsem že to pojede líp.
no jo, nafta... mnam mnam.
Dnes jsem o nich četl, že jim nějaký výrobce filtrů dává do kopy nějaký filtr, ať jim to tak nehulí.
Lupo ma zaklad v Lupu 3l, takze hlinikovy panely karoserie, nevim jestli kastle atd., podvozek z G4 4motion s manualne spinatelnym Haldexem, blok 1,9TDI s upravami, jejichz popis by zabral celou A4 a plany maj a dalsich 5 A4
Celkovou hmotnost maj asi 1150Kg i s jezdcem, takze az bude motor, tak to celkem poleti :)

Celkovou hmotnost maj asi 1150Kg i s jezdcem, takze az bude motor, tak to celkem poleti :)
Viděl jsem taky v Mimoni,když se jim to povedlo rozjet,tak to byl mazec...sice kouře jak když pálíš pneumatiky,ale na to se nehledí

-> Don Carlos:
hoodně rychlej TRAKTOR (asi jako všichni nafťácí)
hoodně rychlej TRAKTOR (asi jako všichni nafťácí)

-> Mr.Din: Ano to tam napsané je, ale Tuner psal, že lupo je 4x4.
nejde mi to videjko
nemateč nejdaky dalsi link alebo nieco take kde toje ??? prosim rad by som to videl..

-> Don Carlos: počkej ale to 4x4 je napsáno u toho porsche ne ??,

No jasně. Tajemství úspěchu dělá z většiny váha. Jen nevím z čeho je to 4kola. Pač lupo asi není postavené na platformě golfa, octavie atd. Že by domácí vývoj?
Jinak jsem měl před chvílí možnost očichat audi R8. No comment.
Jinak jsem měl před chvílí možnost očichat audi R8. No comment.
Jo lupo jsme viděli i na vlastní oči v Mimoni...Tam jim zrovna moc nefungovalo,ale když jelo,tak to byl mazec.....až na ty obláčky co vypouštělo...))
Jinak to lupo je klasika VW ropák vyšlechtěnej na něco kolem 200 PS + NITRO.....s tim má psanejch PS 300....jo a je to taky 4 kolka...ale asi s poloviční váhou co to porše...)))
Jinak to lupo je klasika VW ropák vyšlechtěnej na něco kolem 200 PS + NITRO.....s tim má psanejch PS 300....jo a je to taky 4 kolka...ale asi s poloviční váhou co to porše...)))