skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jsou holky normální?
prohledat
210 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 16.09.2007 do 23.09.2007, založil/a Martin2705
-> charon: já sem si při čtení tohodle tématu vzpomněl na jeden díl Red Dwarf - Paralelní vesmír kdo viděl pochopí

-> tomapa: Tak mě za nenormálního považujou všichni včetně mě samotnýho, ale to už se bavíme o konkrétních osobách. Prostě když se tady na virtu budem bavit o tom, jestli jsou holky normální, t ak bysme měli mít nějaký virťácký měřítko ...
Pedros 17.09.07 20:17:33 napsal: -> party_boy: a co ses dozvěděl zajímacího?
Řiká mi pravdu. Což se u dnešních holek taky dá považovat za vzácnost.
Řiká mi pravdu. Což se u dnešních holek taky dá považovat za vzácnost.
No tak mi máme svoji společnost...kde se hrabem ve škodovkách...
Pro lidi treba tedkon na brigáde co sem je naprosto nepredstavitelné, že by se měli denně hrabat v autě. Samej Citroen Fobie Renault...nevysvetlim jim nic...
Takže pro ně to není normální, ale pro nás jo...takle náko byla napsaná celá ta slohovka...co je pro koho kdy a kde normální...
Velice složité téma...
Pro lidi treba tedkon na brigáde co sem je naprosto nepredstavitelné, že by se měli denně hrabat v autě. Samej Citroen Fobie Renault...nevysvetlim jim nic...
Takže pro ně to není normální, ale pro nás jo...takle náko byla napsaná celá ta slohovka...co je pro koho kdy a kde normální...
Velice složité téma...
-> charon: to je těžké mně například 80% lidí považuje za nenormálního a zbytek jsou virťáci nebo hodně dobří kamarádi takže asi tak

-> Martin743.130: Hmm. Ale pokud je tu otázka jestli jsou holky normální, tak by se slušelo říct, co se tim myslim. Pokud mě je známo, tak pojmem normální se v podstatě myslí nějakej společenskej standard, něco co nevybočuje z řady. No a vzhledem k tomu, že jsme tady poněkud uzavřenější komunita, možná by nebylo od všěci tady tu normálnost trošku specifikovat z našeho pohledu ...
-> charon: ja bych rekl,ze tu hranici ma kazdy nekde jinde
-> party_boy: a co ses dozvěděl zajímacího?
Co to je být normální ??? Na toto téma psal kámoš maturitní slohovku...mela 12 stran...nic tam nerek a za jedna :)
Jen tak pro pořádek - co znamená, že je někdo normální a kde je hranice normálnosti a nenormálnosti?
-> Nepér: Ne, o tom jsme se přesvědčili na Doksech

A jsou kluci z virtu normální
?

myl@s 16.09.07 22:46:28 napsal: -> haso: ja si zas myslim,ze by pritelkyne mela byt jakoby kamoska plus neco vic docela spravnej nazor, pritelkyne by mela byt - kamarádka, človek ktery o tobe vi všechno, človek kterymu muzes maximalne verit a za nic te nebude odsudzovat, nekdo pro koho budeš oporou a ona pro tebe, nekdo kdo ti je vernej a vazi si te takoveho jakej ses ...
mno ale takovych holek je jako šafránu
mno ale takovych holek je jako šafránu

-> Tom.t:
Já vim, ale já jsem takový šťoural
Já vim, ale já jsem takový šťoural

-> party_boy: ale to se nedela

Takže pánové, znám heslo jedný mí kámošky na libimseti.cz a jak tak pročítám ty její vzkazy tak doopravdy normální NEJSOU!
Jen by mě zajímalo proč se k tomuto tématu nevyjádří nějaká holka?
-> myl@s: "jaroušku pivo"

-> Martin2705: nu někdy (často) je ta logika neidentický s mužskou, ale neznamená to hloupost nebo nenormálnost. Ony prostě přemýšlí jinak.. a je to možná dobře. Kdybych chtěl, aby přemejšlely stejně, najdu si chlapa, ne?
(megaLOL)

-> fine_ray: Už sem psal, je to kámoška a nechci jí, ona mě taky ne, tohle téma je spíš nahlídnutí do logiky holek, určitě ne řešením mého problému. Jinak si na nepřízeň holek moc nestěžuju, ale tohle mě prostě dostalo, protože byla první, kdo mi něco takovýho řek
-> Reeaper: každou holku zajímá trochu kluk, kterej neni svatej..(a nemyslim tim hned vraha,jo) Taky mě víc zaujme holka co umí zlobit, flirtovat.. než nějaký i když mooooc hodná puťka v rohu..
-> fine_ray: mno věřím, že jsou ženský, pro kt je takovej chlap zajímavější enž ´obyč´ s čistým rejstříkem a vlasy na hlavě 
V čme to maj badboyz jeddnodušší myslíáš?

V čme to maj badboyz jeddnodušší myslíáš?

-> Reeaper: žádná takhle nejede, ale badboys to maj jednodušší, no

-> Syny: i tak se to dá brát, to mě ani nedošlo..
ale tohle už je fakt moc, jeslit náká ženská jede tak, jak píšeš 

-> Martin2705: omg... prostě tě nechtěla a potřebovala něco plácnout jako výmluvu, vůbec to neřeš!

-> Pardál Stepix: Ty woe, já sem byl střízlivej až hamba, jestli sem měl za celej den 10 piv tak to bylo hodně. Na rozdíl od kámoše a dvou kámošek, který sem táhnul městem a byly nalití jak pupen, převraceli popelnice, chvílema posedávali, zpívali a tak. Sem byl rád, že jsme někde nedostali na držku

-> Martin2705: Asi hold chce hned mezi dverma po drzce - pak bys nebyl moc hodnej... Proste dokud nebudes krast, a nebudes mit trestni rejstrik delsi nez hajzlpapir, tak to neni vono... Od takovy ruce pryc...

-> haso: čauec a né že si ještě čichneš

-> Karel.: dakujem
idem chrnet

idem chrnet

-> Samantus: a touto vetou sa tato tema vracia k povodej otazke a pointe

-> haso: přesně tak, otec jezdí s renaultem a né a né se něco posrat
Celkem nuda, se šáde je adrenalin
Tak Vše nej k narozkám, hodně lásky, štěstí a ať ti slouží hodně dlouho
Jinak proč máme škodovky?protože se v tom rádi vtáme, kdybychom chtěli něco co se nerozpadne tak nehledám škodovku

Jinak proč máme škodovky?protože se v tom rádi vtáme, kdybychom chtěli něco co se nerozpadne tak nehledám škodovku

nic co krvaci tejden a nechcipne neni normalni
-> Karel.: a preto ze sa skodovka kazi si otec kupil forda a mne dneska /jakožto na 18ku, daroval kluciky od skodovky
/ este ten vodicak dokoncit...
a jo, rodina, vsetci skodovkari su rodina a to je asi posledna skupina ludi motajucich sa okolo aut, ty co vlastnia fabie, octavie, fordy atd sa v takom mnozstve nestretnu
a jo neco vysere...namatkovo, minuly rok brno milosovi nezatvaral zamok prednej kapoty, tento rok hrochac, itchymu drblo tesnenie pod hlavou...no je toho mrte...ale zas, aspon je to cestovanie pestreee

a jo, rodina, vsetci skodovkari su rodina a to je asi posledna skupina ludi motajucich sa okolo aut, ty co vlastnia fabie, octavie, fordy atd sa v takom mnozstve nestretnu

a jo neco vysere...namatkovo, minuly rok brno milosovi nezatvaral zamok prednej kapoty, tento rok hrochac, itchymu drblo tesnenie pod hlavou...no je toho mrte...ale zas, aspon je to cestovanie pestreee

-> haso: To má pravdu
Vy tam jste taky jak jedna velká rodina, že?
Vždyvky se ti něco může pokakat, je to škodovka

-> Karel.: ne na svojom ne, akoze, neverim tomu ze by som tam prisiel a nieco sa neposralo
a taktiez, asi by ma doma nepochvalili keby som mal mesiac vodicak a vybral sa do brna
a jak mi milos povedal, nemam ist na prvy zraz hned hrrr na ne, lebo vtedy sa to posere, na zraz musi byt auto pripravene tak ako jeho majitel
takze tak...

a jak mi milos povedal, nemam ist na prvy zraz hned hrrr na ne, lebo vtedy sa to posere, na zraz musi byt auto pripravene tak ako jeho majitel

-> haso: takže přijedeš svým??
Bys mohl ne?
fakt už to nečichej
orandžáda bude změněna hafo

-> Karel.: no tak si tam mozme oslavit aj to ze ja ziskam vodicske opravnenie

hlavne ze zobereš orandzadu, jak minuly rok
idem sa vymocit a milos tiez a odrazu tyvole, to neni karel to je jindra, sme tu, tu je to parkovisko
nasli sme to
ja to vravim ze mi sibe z toho riedidla este furt

hlavne ze zobereš orandzadu, jak minuly rok

ja to vravim ze mi sibe z toho riedidla este furt

-> haso: orienťák není
brno.tym.cz/Srazy/.../pla
novane_srazy.html
Jen tak mimochodem slaví tam 4 členi virtu narozky takže bych to viděl na slušnou ostudu
Nejspíš tam nevemu mladou( bejvalou),kamarádku já už ani nevím

Jen tak mimochodem slaví tam 4 členi virtu narozky takže bych to viděl na slušnou ostudu

-> Karel.: no jo, to bude strasne na druhy den rano, to uz s kukom ani do ciela orientaku netrafime

-> haso:
máš proč, to zas uvidíš
Jsem tam s tebou minule moc nekecal, tak to trochu rozjedem, lehce tě opiju a to budou vzpomínky

-> haso:
jsem si zrovna říkal, jestli nebydlíš někde v cikánské čtvrti

-> Karel.: ty jo ja sa tesim na 5ty jihomoravak

-> myl@s: a vies cim to mozno bude? ze mam az moc dobre kamaratky:))) a potom vlastne zistujem ze su v pohode aj ked ja robim hrozne kraviny, pripadne sa este ku mne pridaju...
-> Karel.: no to ja som velmi vybusna povaha v istych veciach, napriklad ked si niekto robi zo mna srandu alebo tak dajak tak nemam problem na neho vyletet a ustne mu nieco dohovorit...
...to som isiel zas od kamarata vecer a take dve holky, typijem ze asi 13rokov mohli mat, zmalovane jak ciganky
obe kapucne na hlave a flaska fernetu (som si tak spomenul, ze hm...ci aj im bude tak zle jak mne z neho
) a prejdem okolo nich a jedna znich ze cau, a ja ze cau, a ona do mna zacala rypat tak som si to snou vydiskutoval (slusne podotykam) nenecham si do seba skakat
a mozno sa bude zdat ze byvam na nejakom divnom mieste, ale to bude asi tym ze chodim tmavymi ulickami za domami a podobne

-> Karel.: no to ja som velmi vybusna povaha v istych veciach, napriklad ked si niekto robi zo mna srandu alebo tak dajak tak nemam problem na neho vyletet a ustne mu nieco dohovorit...

-> haso:
jen 2X po 3 mi neuteklo, to zůstalo u auta
A to je to o čem mluvím.........prostě já nevím, když to srovnám s kámoškama, který jsou starší a mají nějaký priority, ale i v tom věku 17 se tak prostě nechovali, to je tím, že rodiče těm frackům daj love a ať si dělaj co chcou
Jsem taky jel s orandžádou a 2 týpcio s kalhotama, do kterých by se vešli oba mě uviděli a váleli se smíchy a ještě si ukazovali, nemít ségru v autě tak jim naliskám

A to je to o čem mluvím.........prostě já nevím, když to srovnám s kámoškama, který jsou starší a mají nějaký priority, ale i v tom věku 17 se tak prostě nechovali, to je tím, že rodiče těm frackům daj love a ať si dělaj co chcou
Jsem taky jel s orandžádou a 2 týpcio s kalhotama, do kterých by se vešli oba mě uviděli a váleli se smíchy a ještě si ukazovali, nemít ségru v autě tak jim naliskám

-> haso: nevim,neprijde mi,ze by mezi nami byl nejaky vekovy rozdil,rok asi nehraje roli
jen na to asi mame trosku jinej nazor

-> myl@s: si starsi a mudrejsi to preto tak chapes
ja sa ktomu dopracujem za (kuk do tvojej ID) 1rok

-> haso: ja si zas myslim,ze by pritelkyne mela byt jakoby kamoska plus neco vic

-> Karel.:
jj, to som sa aj ja uspokojoval ze schade je jedina holka ktora nezradi a nikdy ta neopusti, maximalne ta opusti koleso ale aj to si najdes a vo vrucnom objati prinesies nazad
(a tebe sa to uz stalo viac krat
)
ale tak, ja som isiel vcera v noci kupit chleba, idem po meste a odrazu vidim 3 hiphopers ghankstva kchul boyz
a pri nich 3 blondate zmalovane holky (skrátka čikiny /kurvy/ ) a som sa nemohol prestat rehotat, ty si o mne museli myslet
a este najlepsie bolo ze kazdy si v ruke drzal flasku nejakeho alkoholu, a vek mali tak 14rokov maximalne...joj, kam ten svet speje

ale tak, ja som isiel vcera v noci kupit chleba, idem po meste a odrazu vidim 3 hiphopers ghankstva kchul boyz

-> myl@s: no ale ku kamoske si dovolim tych blbosti nahovorit viac, a vo-vo-vo t-t-tom t-to c-celý -j-jé
ne, prosto...slecna je slecna ktej musim (musel) som troska inak pristupovat nez ku kamoske...

ne, prosto...slecna je slecna ktej musim (musel) som troska inak pristupovat nez ku kamoske...

Nejhorší je si v dnešní době najít holku( je to lehký, ale jakou), když vidím ty "vypatlaný" z discoték tak to je šílený, zmalovaný už ve 13 a nejhorší je, že člověk nepozná už kolik jim je, já jsem stará škola a to co chci aby měla holka, tak to ty dnešní nesplňujou, takže šáde forever