skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Metrosexualove ...
prohledat
115 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 10.09.2007 do 04.10.2007, založil/a bitmap - zrušená registrace
-> krup: presne tak, spravnej chlap jezdi Favoritem a ma haro az na zem

moje máti tomu jendou nasadila korunu .. šli sme po městě a potkali sme nekde pana "růžová" a máti se zarazila a pravi : " mužeš mi prosimtě řict, kam se z toho vytratil chlap? " ( modelovej : gelík, tryčenko, brylečky, 45kg aji s trenyrkama, chůze tipu : " má prdel je jako velkej kolotoč - misto je pro všechny.. ", za pacenku podobně modelová pipinka .. )
-> Peca: myslim si, že to neni a kdejaké závisti či podobnemu ( vždyť co se dá závidět modelovy, co se přijede předvizt v novym husto5kovim hustogolfu a každej se mu vysměje, když se zeptá, jak se ovládá zadni sťěrač? .. ) .. stejně jak řikáš, že je dávno pryč doba mániček, a je tu i doba, kdy si "každej dělá co chce" , tak je to ta sama doba, kdy se každej muže smát čemu chce, a upřimně řečeno, já se směju právě tomuhle .. resp. tomu co se i diky Beckhamovi jmenuje Metrosexualita.. to, že na sebe muž dbá víc, než většina žen mi asi nepřijde přirozeny.. Btw : "punk" byla "filozofie".. "styl" se s z toho stal až postupem doby..
-> Peca: myslim si, že to neni a kdejaké závisti či podobnemu ( vždyť co se dá závidět modelovy, co se přijede předvizt v novym husto5kovim hustogolfu a každej se mu vysměje, když se zeptá, jak se ovládá zadni sťěrač? .. ) .. stejně jak řikáš, že je dávno pryč doba mániček, a je tu i doba, kdy si "každej dělá co chce" , tak je to ta sama doba, kdy se každej muže smát čemu chce, a upřimně řečeno, já se směju právě tomuhle .. resp. tomu co se i diky Beckhamovi jmenuje Metrosexualita.. to, že na sebe muž dbá víc, než většina žen mi asi nepřijde přirozeny.. Btw : "punk" byla "filozofie".. "styl" se s z toho stal až postupem doby..
-> Peca: co tím chtěl básník říci? 

Aneb "prosím vás, vy jste homo, nebo metro?"
-> Reeaper: Je metrosexual to same co narcis?
-> Peca: nn, tohle se tu už taky jednou řešilo.. téma bohatej papínek..
jen ať mají, je to jejich věc.. ale na mě takový působí prostě poněkud podivně 
A chlápka s qádru sem nemyslel tak doslova.. ale prostě náký ´dospělejší´a vzhlednější oblečení
Jinak já sice mladej byl a ještě pořád jsem (snad
), ale takovýdle výstřelky se mi díkybohu vyhnuly 
ale název témy je metrosexuálové

A chlápka s qádru sem nemyslel tak doslova.. ale prostě náký ´dospělejší´a vzhlednější oblečení

ale název témy je metrosexuálové

-> bitmap: tak to se ti pak nevidim, zes zalozil toto tema

Peca 11.09.07 09:54:09 napsal: -> Reeaper: ... vzdyt kdo nebyl mladej a neblbnul.
Prosim, ja se hlasim.
Prosim, ja se hlasim.
-> Reeaper: no jo, ale kdyz tady se resi, proc se nagelovanci libi babam vic, nez borec v polobotkach v kvadru (uprimne, me by taky borec v saku zrovna nejak neuhranul, kdybych byl baba), a ze kdejaci papinkove kupuji svym ruzovkam auta v osmnacti... Kdyz nemam ja, nemuzou mit ani druzi, o to tu jde.
Styly jako skejtove obleceni a muzika, nebo punk apod., jsou podle mne spise pubertalni a postpubertalni zalezitosti a na to bych se dival trochu jinak... vzdyt kdo nebyl mladej a neblbnul.
Styly jako skejtove obleceni a muzika, nebo punk apod., jsou podle mne spise pubertalni a postpubertalni zalezitosti a na to bych se dival trochu jinak... vzdyt kdo nebyl mladej a neblbnul.
-> Peca: máš sice pravdu, ale šaty dělají člověka, natom taky něco je
A tady se spíš už řeší chování, než oblékání
Oblékáním se lidé prostě zařadí k nějaký skupině.. a pak se podle toho chovají.. to nikomu neupřeš 

Tady je tedy nepratelska atmosfera, ze by se dala krajet. A co teprve ta zavist. Podle hader nebo stylu posuzuji cloveka jen blbci, omlouvam se, ale kdyz jsem tu diskusi cetl, musel jsem. Nezastavam se nikoho v ruzovym triku nebo s ksiltem na hlave, ale myslim, ze tato doba skatulkovani, kdy se nahanely vlasate "manicky", protoze vypadaji jinak, je zaplatpanbuh davno za nama. Je nastesti kazdyho vec, co si na sebe oblece, a zkusme byt trochu tolerantejsi. Amen.

-> Ovečka: já nevim já se nemůžu povětšinou bavit ani s jedněma ale i tak upřednostnuju řůzové trička
-> havlik: -> Vojta: no, mezi náma - ono je to všechno jedna verbež
pardon, jestli tu někdo z tohoto tématu je a čte si to
-> havlik: no dobře, tak jsou neškodný, ale koukat se na to taky nedá, jelikož se na to kouknu a vidim prostě homosexuála, i když je to heterouš, popř. bi ...
ale se skejtama se můžeš zase bavit o víc věcí než že sis v Lacoste koupil nový kalhoty za 3 500 kč a nový tričko od Replay nebo jak se to píše za 1 500 Kč
ve škole máme všechny možný směsi - od růžovek přes punk, metal, disko až po skejt a s těma růžovkama si člověk prostě nepokecá....

-> havlik: no dobře, tak jsou neškodný, ale koukat se na to taky nedá, jelikož se na to kouknu a vidim prostě homosexuála, i když je to heterouš, popř. bi ...
ale se skejtama se můžeš zase bavit o víc věcí než že sis v Lacoste koupil nový kalhoty za 3 500 kč a nový tričko od Replay nebo jak se to píše za 1 500 Kč

ve škole máme všechny možný směsi - od růžovek přes punk, metal, disko až po skejt a s těma růžovkama si člověk prostě nepokecá....

-> havlik: presne tak je to kvuli tomu ze delaj bordel....tyhle bukvy sou aspon jak si rekl neskodni....dneska vidis pres polovinu mladejch obleceny jak radobyskejtaci a vetsina je dobytek....tim se tu nechci dotknout nejakych lidi

-> Vojta: jo to jo
-> havlik: MOzna jsem se nevyjadril spravne...ja rikal ze na ty metrosexualy kolem sebe jsem si celkem zvykl..ono clovek chodi kazdy nejak oblecenej apod..i tipky v luzovem triku potkavam apod..ale rikal jsem ze mi spis vic vadi co se nejakeho takoveho toho obleceni apod vadi prave ti "czek niga woe" ...spis jako takovy opak metroušu
-> Vojta: řekl bych žes to trošku neodhalil tzv czek nigga woe fakt nejsou metrosexualové teda možná jo ale to je eště další odrůda spíš ke skejťákům
na ty metrosexualy si clovek uz celkem zvykl ale kdyz vidim po ulicich tzv "czek niga vole" cepice prez pul hlavy sejdrem kalhoty nekde po zemi taha, boty vetsi nez on sam apod..nic proti ale to se mi moc nelibi..hlavne ne moc u holek
Metrosexuala bych taky neodsuzoval uplne..ono asi neni metro jako metro...nekdo nosi nagelovane vlasy...jiny si zas zajde do fitka a stara se o sebe trochu a nemusi zrovna nosit ruzove tricko apod..
Metrosexuala bych taky neodsuzoval uplne..ono asi neni metro jako metro...nekdo nosi nagelovane vlasy...jiny si zas zajde do fitka a stara se o sebe trochu a nemusi zrovna nosit ruzove tricko apod..
-> Ovečka: no musim souhlasit s ultrafanem tyhle nagelovaný a ružový teplácí sou vcelku neškodní a nedělaj bordel a tak vůbec jako zkurvený skejtací
-> UltraFan.: no to radši skejťáky než nagelovaný blonďáky v růžovejch hadrech

-> UltraFan.: no to nevim, nevim...

-> bitmap: dit je to pomalu nejlepsi zradlo, hned po feferonkach....

Furt radsi metrosexualy v uchylnejch hadrech nez skejtaky a punkace!
-> Ovečka:

Jo pánové - tak tohle já mám ve škole furt... Jsem na Obchodce a vedle nás sídlí oděvka.... Takže to jdu ráno do školy, všude samej bobr (jako ta chlupatá kapuca), ve škole samý růžový tričko, bílý boty a gelový cosi místo vlasů. No prostě žůžo
jinak mohu potvrdit, že tyhle pánové s růžovejma trikama maj slečny-barbíny.
Hnus tahle móda...

Hnus tahle móda...

-> Jarda: ze to neni k zradlu. Na takovy veci se muzes klidne divat prez vylohu a ses nazranej uplne stejne

-> bitmap: co mas proti sopskymu salatu a vode bez bublinek
to ja mam mooc rad..

-> Kalibán123: njn... už sem se po nich taky ptal, abych byl in i v garáži, kde mě nikdo nevidí...
-> pyroman: Fakt? Tak to je v prdeli
Ale s tím semaforem to je dobrej nápad

-> Kalibán123: růžový se nedělaj

-> Karlos: jj seš... kdyby sis koupil místo modrých žlutý, tak je můžeš nosit jak semafór

-> Karlos: A růžový ne?
Hele a kluci jsem taky metrosexuál, když jsem si na sebe dneska koupil troje pěkný montérky ?? (po třech letech) Červený, modrý a zelený, heč

omg... skoro jak závist to znělo...
-> VeTëV:

-> Rooney: as na monitoru mam mrkvicku

-> VeTëV: to si tam hraješ s pipíškem u monitoru jo? No fuj!

-> VeTëV: aha

-> VeTëV:

-> VeTëV:

kucí a co jsem já?ještě jsem nejel tramvají ani metrem

-> Komár 1981:
a ty nám to budeš financovat 

-> VeTëV: tak ty jako králík máš poloviční jízdný, ne?
(teda u nás to tak je 
)

-> VeTëV: tak ty jako králík máš poloviční jízdný, ne?

Vetev je kralik, Reeaper je tramvajsexual, to je spolecnost.
-> Reeaper: nene paprika, rajcatko ...
metro je na hovno - chodej tam revizori
metro je na hovno - chodej tam revizori

-> VeTëV: mno, to by mi taky prospělo
ale ještě by si některý lidi mysleli, že jsem taky metrotento :-) hele.. můžu bejt metrosexuál, když v Ostrave nemáme metro? 
A nekecej, že zeleniny
mrkev to byla, přiznej se 

A nekecej, že zeleniny

-> Reeaper: to ja si dal jako obvykle dve kila zeleniny

tak sem si teď taky skočil na oběd.. u kasy sem si zaplatil specialitu fy Čavojská, sestávající s kuřecího prsíčka, nedosmažených hranolek, dvou lístků salátů a půlky omlácenýho rajčátka, z příborníku jsem si vzal příbory označený ´Majetek NHKG´ (pro nšeznalý - Nová Huť Klementa Gottwalda
), odstál jsem si frontu jak na banány za doby červených trenek.. (to jek paridie na Bitmapa.. holt někdo si codí do restauračky, někdo pracuje kousek od Nové huti
)
Zatímco jse si tudle specialitu dlabal.. napadla mě otázka... -> bitmap: Žety si jezdíš na oběd autem, s přítelkyní a máš rád šopský salát a teď se tu tím nepřímo chlubíš?
-> VeTëV: každej je originální
a někdo je Vetëv 

Zatímco jse si tudle specialitu dlabal.. napadla mě otázka... -> bitmap: Žety si jezdíš na oběd autem, s přítelkyní a máš rád šopský salát a teď se tu tím nepřímo chlubíš?

-> VeTëV: každej je originální