Metrosexualove ...

prohledat
115 příspěvků (zobrazeno 101 až 115) od 10.09.2007 do 04.10.2007, založil/a bitmap - zrušená registrace
řadit dle data
14:15:48
10.09.2007
VeTeV
-> bitmap: no ja sem tady jak pest na oko - kor kdyz zaparkuji vedle audi Q7. BMW rasy 7 ci 5 popripade medaka Eckove rady Skodu 120 :-)))

vylezu - n ahlave bordel a spony, neoholenej, od smiru :-))) jednou sem prisel na prednasky v monterkach - se psala pisemka a nechtelo se me prevlikat :-))

-> Majkl: az na to ruzovy triko 3
13:55:14
10.09.2007
Tampajs
Tyhle týpci a týpci styl kalhoty na kolenou na hlavě kšiltovku bez sebemenšího "radiusu" a bundičku styl napul kožíšek napul bombr... Fuj to sou prostě idioti...

Nejni nad skoro normálního občana Škoda Virtu3
13:42:25
10.09.2007
Reeaper
-> bitmap: víš co.. já si ty prachy raději vydělám a pak jsem na to hrdej ;-) neříkám, že by mi občas pořádná injekce neprospěla, ale je to o něčem jiným.. ale tzase každýho věc, někdo má třeba štědrý rodiče, který to nemyslí zle ;-) lae já bych se takhle fakt oháknout nemohl, jednak bych se musel fackovat celej den a ještě bych vypadal jak přerostlý prasátko z medvídka Pú 403

-> Majkl: já mám od něj kocourka a to stačí 33
13:41:40
10.09.2007
Pavel P..
-> Reeaper: bacha abys glady neměl obtisklý ve dveřích3 3
13:41:05
10.09.2007
bitmap - zrušená registrace
-> Majkl: nejhorsi je, ze to bylo u nas na vidlakove asi 20km od cedule Praha (cili do centra este o dost dal).

Asi se to siri vetrem, pomoooc 3
13:39:43
10.09.2007
Majkl
Reeaper 10.09.07 13:38:37 napsal:

-> VeTëV: a ty tam máš velín, co? 47 to by bylo drsný.. vlasy po pás, Glady na nohách a uplý gaťky a růžový tričko 333

¨taky znas vetevku jo? 3
13:39:38
10.09.2007
-> Reeaper: asi tak no. Nevim, kde clovek ve dvaceti veme na fungl novy faro 8

Ja ci mit taky superbohatyho a superstedryho papinka 11

13:39:06
10.09.2007
Majkl
-> bitmap: celkem normalni pohled na prazske ulice tehle doby... co na to rict.. nejak mi to nevadi, je to kazdyho vec...
13:38:37
10.09.2007
Reeaper
-> Pavel P.: 13

-> VeTëV: a ty tam máš velín, co? 47 to by bylo drsný.. vlasy po pás, Glady na nohách a uplý gaťky a růžový tričko 333
13:38:08
10.09.2007
-> VeTëV: ty tam musis do ty spolecnosti naramne zapadat 47
13:36:45
10.09.2007
Reeaper
-> bitmap: a uvědomme si, že takovýmhle patří svět, neb jejich oblečení odpovídá posledním výstřelkům vystřelený módy, peněz mají, že s nimi leští autíčko a kdoví kde je nabrali, ale vesměs to zámožnej papínek jistí, pže si nemůže dovolit, aby jeho synáček byl trošičku out 1

Ale alespoň takovýhle chlapci (to prostě není chlap 41) eliminují podobně založený fiflenky.. vrána k vráně sedá.. a pak my, normální (já jsem pochopitelně letadlo na plynovej pohon s přistávacím poslšářkem msto bříška 3) máme jednodušší výběr a hůře narazíme na takovýto paničky :-)
13:33:49
10.09.2007
VeTeV
-> bitmap: prijd nekdy na vse - tady tedlech krasavcu je jak nasrano
13:32:38
10.09.2007
Pavel P..
-> Reeaper: 3 3 3 52
13:31:06
10.09.2007
Reeaper
mno.. ona dnešní moda jde přece jen jinam.. 8 na to jsme asi moc krátcí.. ale je pravda, že takovýdle babo-chlapy fakt nemusím, ale holt jsme nuceni je tolerovat. Já takovýdle individua vídám na každým kroku na proslulý Stodolní ulici v centru Ostravy (zábavní ulice s více než stovkou klubů..)

Spíš nechápu, jka se takovej chlap může náký ženský líbit.. nemá to žádnej šmrnc.. Tohle se nedá srovnat s chlapem, kterej má hezký rifle (ne 4 díry na prdeli, jak kdyby po něm přejela sekačka), černý polobotky, černou košili, u krku rozepnutou, a světlý sako (na barvách nezáleží 2). Tohle je chlap, za kterým se pořádná ženská otočí 1

Doufám že teď nevypadám jako buzík, ale tohle prsotě podle mě má upe jinou energii, než tintítko v růžovým tričečku, který si dá šopáček, aby se mu neudělal faldíček na bříšíčku a když se svleče, vypadá to, jako by odešel 47 (necu narážet na vyhřátý menšiny, to vůbec, u těch to chápu.. spíš to byla ironie na obsah jeho hlavinky 1)

13:19:53
10.09.2007
Vratil jsem se z obeda a jsem znechucen.

Cekal jsem nez mi donesou jidlo a cucel jsem z okna. Vidim prijizdet cervenou 3dv. Corsu posledni generace. Parkuje nadvakrat kolmo k chodniku, primo doprostred do diry pro dve auta. Zpozornim.

Ridickou je mlada az prilis dobre udrzovana melirovana blondyna okolo 20tky, zrcadlovy brejle bez obroucek prez pul xichtu. Kdo sedi na sedadle spolujezdce nevidim, zakryva mi ho odlesk od okna.

Dlouhe dvere na obou stranach Corsy se energicky oteviraji v cele sve sirce az na posledni polohu dorazu. Mista mezi auty je na takovou kratochvili presne tak akorat. Z mista spolujezdce se zveda "muz". Na sobe ma ruzove polo, upnute, vysisovane kalhoty, brejle podobny jak jeho stetka, na hlave vycesanyho kohouta natvrzenyho gelem tak, ze by ho mohli pouzit jak beranidlo.

Zacina mi padat sanka.6

Vetsina slusnych lidi, krome pejskaru, obejde zahradku, ktera obehnana pasem travy, az pak vstoupi do knajpy. Nas trendy par jde pres travu.

Celou dobu na ne zcela v rozporu se slusnym vychovanim cumim jak kokot 3

Usadi si pobliz, zacnou studovat jidelni listek a objednavaji si. Nevim co si dala stetka, ale typek si dal "Sopsky salat a vodu bez bublinek" 78

Dal uz jsem je nesledoval, v zajmu zachovani meho dusevniho zdravi, jsem radeji odvratil zrak a sledoval projizdejici auta.

Kua, je tohle jeste chlap? 9

Myslim si o sobe, ze jsem vcelku tolerantni clovek, ale co je moc, to je moc. Jsem opravdu tak divnej, kdyz se mi z teho chlapka, nez jsem odvratil zrak, udelalo na chvili zle? 41
Extreme Tyres