Vratil jsem se z obeda a jsem znechucen.
Cekal jsem nez mi donesou jidlo a cucel jsem z okna. Vidim prijizdet cervenou 3dv. Corsu posledni generace. Parkuje nadvakrat kolmo k chodniku, primo doprostred do diry pro dve auta. Zpozornim.
Ridickou je mlada az prilis dobre udrzovana melirovana blondyna okolo 20tky, zrcadlovy brejle bez obroucek prez pul xichtu. Kdo sedi na sedadle spolujezdce nevidim, zakryva mi ho odlesk od okna.
Dlouhe dvere na obou stranach Corsy se energicky oteviraji v cele sve sirce az na posledni polohu dorazu. Mista mezi auty je na takovou kratochvili presne tak akorat. Z mista spolujezdce se zveda "muz". Na sobe ma ruzove polo, upnute, vysisovane kalhoty, brejle podobny jak jeho stetka, na hlave vycesanyho kohouta natvrzenyho gelem tak, ze by ho mohli pouzit jak beranidlo.
Zacina mi padat sanka.
Vetsina slusnych lidi, krome pejskaru, obejde zahradku, ktera obehnana pasem travy, az pak vstoupi do knajpy. Nas trendy par jde pres travu.
Celou dobu na ne zcela v rozporu se slusnym vychovanim cumim jak kokot
Usadi si pobliz, zacnou studovat jidelni listek a objednavaji si. Nevim co si dala stetka, ale typek si dal "
Sopsky salat a vodu bez bublinek"
Dal uz jsem je nesledoval, v zajmu zachovani meho dusevniho zdravi, jsem radeji odvratil zrak a sledoval projizdejici auta.
Kua, je tohle jeste chlap?
Myslim si o sobe, ze jsem vcelku tolerantni clovek, ale co je moc, to je moc. Jsem opravdu tak divnej, kdyz se mi z teho chlapka, nez jsem odvratil zrak, udelalo na chvili zle?