skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Povodně
prohledat
281 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 07.09.2007 do 09.08.2011, založil/a Rooney - zrušená registrace
-> petr s: kdyby byl byl bych rád

V bohumíně odra zatím stojí na 644cm, ale mají ještě upouštět z přehrady o půlnoci.
Můžeme jen doufat, že se to zase nezhorší
Můžeme jen doufat, že se to zase nezhorší

-> petr s:

-> tunerlada: Není to modrý pramen?
vím že to sem asi nepatří ale nám se uprostřed sklepa vyvalila podlaha a pramenem tam vytíká jak prší pomalu voda
už tam je skor 30cm a to bydlíme na kopci

-> 1560: V bezpečí bude přivázaná u komínu
u nas v Jistebníku(kousek od ostravy) uz mame vylite rybníky a odra je taky venku.Cestou do školy jsem viděl ostravici a jde z toho mráz po zádech

105:
Tak mám v gařáži vodu, stotříca vzala Garde na lano a odtáhla ho do bezpečí... Snad. Od řeky je to dost daleko, asi nějaká spodní voda či co.
Tak mám v gařáži vodu, stotříca vzala Garde na lano a odtáhla ho do bezpečí... Snad. Od řeky je to dost daleko, asi nějaká spodní voda či co.
-> Jumbo: ok
-> 105: To se ani Nedivim... Myslim ze do rana to bude stat az to... Kdyztak informuj, at vime jak to u vas vypada...
-> Jumbo: no ty vole.... strejda k nam bude stehovat veci .. protoze bydli hned vedle tohodle
-> afro100: ondra.ceresnak.cz/Picasi tady je to pekne videt
www.novinky.cz/domaci/200
422-letecke-zabery-zatopen
eho-ostravska.html
ta mapka srazok ma troska desi, pac tam je videt jak to kryje hranice a cast uzemia kde sme aj my, ale teda zatial nic ...

-> 105: Vypada to dost desive uz takhle a to to ani neznam k lidovem stavu. Jinak par cisel, aby sis nemyslel ze sirim poplasne zpravy: momentalni prutok u vas je cca 470 krychlovych metru za sekundu. Ale problem je, Ze Becva u Teplic na Becvou ma cca 750 a to se ted riti korytem do Prerova do Moravy... Za Prerovem uz ma Becva ted cca 520 + 80 ma Morava sama o sobe...

-> Jumbo: no jako kdyz sme tam chodily s mladou na prochazky tak to byla krasna klidna reka... tam za tim mostem je jakoby vodopad (vedle je elektrarna) a z tama se normalne vali min vody... ale ted je to na stejne urovni
predpokladam ze za chvily asi uzavrou most pres reku ve meste pac vody je tam uz dost

-> 105: A řítí se tam skoro ještě jednou tolik...

kamera nasmerovana na namesti v Kromerizi.. auta technickych sluzeb a par autobusu kde ma stani a nadrazi u povodi moravy se stehujou na namesti cam-km.nwt.cz/
jinak Morava v Kromerizi uz je slusne vysoko,, kolem 6m www.hladiny.cz/chmi/index .php?ca=19&...
byl v 3tim stavu
Bečva v Prerove www.hladiny.cz/chmi/index .php?ca=16&...
jinak Morava v Kromerizi uz je slusne vysoko,, kolem 6m www.hladiny.cz/chmi/index .php?ca=19&...
byl v 3tim stavu
Bečva v Prerove www.hladiny.cz/chmi/index .php?ca=16&...
-> doly120: ajaj, tak snad to bude v poho 

-> doly120: twoe tak to je fakt strašný 

-> Rooney: Bydlím v paneláku,auta schované v životicích u nj... Mě tam nepustí,protože tam nemám trvalý pobyt... Bratr říkal že se to k autům zatím neblíží.. ale jesi takhle bude chcát do středy,tak amen
-> doly120: auta máš kde, nebo co?
-> Petrson: Jako by to nestačilo vloni... ale ono ne,musí to přijít i letos,nemůžu se dostat k autům,což mě celkem sere... snad ta voda nebude moc stoupat

Zatim 3. povodnovy stupen,nahore v Hranicich a Lipniku uz je to venku,tady lidi blazni,mesto ucpane,no pevne doufam ze se to nevylije i tu:-(
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Jojo. Navíc co to tak sleduju, tak další na řadě je řeka Morava...

-> doly120: tak to ti fakt nezávidím, znám to bohužel taky, je to strašný když ti ta hnusná špinavá voda bere a niči všechnuco jí stojí v cestě :(
-> Jumbo: dívám se na to celý den, hlavně když se klikne na srážky tak 100mm je teda hafo.....
Pokud někoho zajímá aktuální situace, tady mám jeden odkaz: www.pod.cz/portal/.../ind
ex.htm
-> Syny: To bych si nechal líbit....
To je už podruhé,vloni to bylo o něco horší no,otázka je,jesi to nebude i ted takové
To je už podruhé,vloni to bylo o něco horší no,otázka je,jesi to nebude i ted takové

-> Syny: tak to se máte, sluníčko bych taky bral

-> Rooney: No vubec vam to tam nezavidim... V cechach je slunicko a pekne...
taky je to taky zas

Tak je to tu zase, Odra na 644cm už to tu všechno evakuují, ja sem v poho, bydlím v 6.p, ale autí je rozebrané v garáži s nově poskládaným motorem a já ležím v posteli ve zánětem močáku, takže paráda 

ja bývam na jedenastom takze by musela prijst tsunami aby som tu mal vodu
ale u nas je vody okolo 790cm (dunaj) a zatial sa to moc nevylieva...ale aj keby, asi by som bol na tom fajn, otec je v povodnovej komisii

-> Samantus: no jestli je to sklad pro prodejnu tak není důvod aby tam nebyly ne ??
Superby v Mlady Boleslavi????
Tak se nám to naštěstí uklidnilo
Doufám, že už chcát nebude

2002 jo tenkrat jsem byl uplne vpoho, kde jsou ty casy...
jako by to bylo vcera....

-> Honzik105S: to je teorie

-> Honzik105S: to nejsou fakta to jsou jen hloupi sprky

-> Pavel P.: to neni teorie to jsou pouze a jen fakta !!!
-> Honzik105S: to je dobrá teorie, na tom něco bude

A víte proč jsou ty povodně. To je proto že se teď kamaradíme s američanama tak proto a za chvíli tu budou tornáda a podobně dřív když jsme šli podle rusáku tak tu byly tuhý zimy a jinak byl klid no a v loni tady už skoro zima nebyla takže na tom něco asi bude!
-> Reeaper: to není žádný strašení ale zkutečnost z roku 02

-> Mr.Lumpy:
nestraš s tímhle! snad to tak letos nebude.. o wee se už má zlepšit počasí..

tak já přidám vzpomínku na rok 2002 která je do teď až příliš živá
je to parkoviště Škodovky v Mladé Boleslavi

je to parkoviště Škodovky v Mladé Boleslavi
-> Reeaper: Ve Starém bohumíně, na mostě u hraničního přechodu
-> Rooney: kde to je focený?
-> VeTëV: heh myslím, že ten by mě trumfnul jedna dvě :-) já totiž styl ála čubička neovládám
-> VeTëV: heh myslím, že ten by mě trumfnul jedna dvě :-) já totiž styl ála čubička neovládám

-> Rooney: ty kravo to je mazec - tuna (parglú za celej den ani prd