skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Povodně
prohledat
281 příspěvků (zobrazeno 251 až 281) od 07.09.2007 do 09.08.2011, založil/a Rooney - zrušená registrace
-> VeTëV: jojo furt prší
a celkem dost.

-> Reeaper: aby jo - bys musel ucit Bertika plavat

-> Rooney: kurva to je vody - a to tam stale prsi?
Takže mám tu nějaké ty fotky přímo od odry.
tak Porubka ve Svinově (ostrava) už je vylitá, Odra se tu taky vylívá
kámoš má barák ještě pod břehem Porubky, takže jak to poleze, má zase vodu v baráku..
My bydlíme na kopci, ještě, že tak.. k nám se dova nedostane určitě..

My bydlíme na kopci, ještě, že tak.. k nám se dova nedostane určitě..
aDAm 07.09.07 13:12:38 napsal: -> bitmap: hmm tak na to tu prijd rict do oci, mam pocit ze pak po svych neodejdes...
Ja za to nemuzu, ze u vas prsi
Ja za to nemuzu, ze u vas prsi

Jedu se kouknout přímo k řece, doufám že to tam někde neutopím
-> aDAm: -> radekp: tak to je maras chlapi

-> bitmap: hmm tak na to tu prijd rict do oci, mam pocit ze pak po svych neodejdes...
Co blbnete? Vzdyt tu je pod mrakem, obcas sviti slunicko a rozhodne za celej den naspadla ani kapka

Jsem z Opavy,městem nejde projet autem.....chcou zavřít mosty, asi metr chybí k vylití z břehů.
Navíc hrozí protržení hráze rybníka u Krnova,což by zvýšilo průtok ještě o čtvrtinu....
Navíc hrozí protržení hráze rybníka u Krnova,což by zvýšilo průtok ještě o čtvrtinu....
no jak to tak vypada budou se zavirat mosty v okoli rek :( a stale chcije
Takže aktual info.
Už nám to stouplo na 411cm a byl vyhlášen 2.Povodňový stupeň
Už nám to stouplo na 411cm a byl vyhlášen 2.Povodňový stupeň

Uz by to tam melo ustavat www.chmu.cz/meteo/.../upd
ated_show.php?den=trgif&..
.
u nas posledni dve hodiny slusny vedro a jasno.. ted misty polojasno, voda je svine, kazdej si dobre pamatuje co umi..

Mno na Morave porad prsi... Tady nastesti ne

tak u nás naštěstí v pohodě v Brně, navíc já su na kopci, takže v poho
Ale jinak to musí být šílený, nechtěl bych to zažít,nejhorší je když ti pak statyk řekne, že to musíš zbourat

Tak ve Starém Bohumíně, je už pri vylito

-> iDawe: tak my vam to tam poslem at si to taky uzijete
u nas nastesti uplne v pohode.. neprselo dlouho a vody malo.. HK okoli
No uvidíme jak to bude vypadat kolem té 17h, ale jestli to bude pokračocat tímhle tempem, tak nevim nevim

-> Martin2705: coz se tady na ostravsku rict neda...
-> Rooney: tak to je zatim v pohodě, já myslel že už to máte těsně před vylitim. tady v Budějovicích už neprší a je i docela hezky
-> Martin2705: no 3 stupeň je 5m takže ještě něco kolem 1.5m
Ale stoupá to celkem dost rychle
ted sem se dival a zase o 20 cm stoupla, ted už je na 364cm
Ale stoupá to celkem dost rychle

-> Rooney: a kolik ještě zbejvá než se to vyleje? Nám to tu muselo stoupnout o 6,5 metru, než se řeka vylila
tak dalších 20cm navrch, kuááá
Sice sem od Odry tak 1.5Km, ale jak se to vyleje tak je to stejně v prdeli, protože je tu rovina
A to nemluvím o těch ve Starém Bohumíně, mám tam kámošku a kámoše a ti tu vodu mají tak 300m od baráku

Sice sem od Odry tak 1.5Km, ale jak se to vyleje tak je to stejně v prdeli, protože je tu rovina

A to nemluvím o těch ve Starém Bohumíně, mám tam kámošku a kámoše a ti tu vodu mají tak 300m od baráku

Naštěstí máme vodu hoooodně daleko a dole. Ale soucítím s vámi, mě by z toho jeblo

Tak jak to u vás vypadá s vodou?
U nás v Bohumíně celkem blbě, Odra na prvním stupni a za posledních 30min stoupla o 26cm
z 300cm na 326cm.
A co je nejhorší, stále stoupá a pořád tady celkem dost prší
Doufám že mi to nevytopí mojeho Rapídka

U nás v Bohumíně celkem blbě, Odra na prvním stupni a za posledních 30min stoupla o 26cm

A co je nejhorší, stále stoupá a pořád tady celkem dost prší

Doufám že mi to nevytopí mojeho Rapídka