-> Stepix 03.12.14 15:25:57: Zajimavy, ze jsi ted napsal defakto to samy co tady tvrdim vicemene taky :) Ja pouze vsude bojuju proti slepemu tvrzeni, ze zimak v zime je synonymum pro "nic se nemuze stat". Furt jen slysim, jak ten kdo nejede v zime na zimnich je vrah a nevim co jeste. Pripadne takovy ty radoby ftipny fotky zimnich bouracek s napisem: "Jeli na letnich" aniz by to byla pravda atd... Ja tvrdim, ze radsi potkam v zime nekoho na kvalitnich letnakach, kdo si je vedom toho, ze mrzne a podle toho jede, nez nekoho, kdo ma na aute (dle zakona spravne) zimni gumy z Tesca a protoze ma zimaky, tak prece muze jet jako v lete. Tohle jsou presne duvody, proc kazdou zimu pravidelne ti spravni ridici, kteri jezdi mimo obec nanejvys 89,99999 km/h konci po skarpach pripadne v ostatnich autech. Bohuzel uz mnohokrat (jelikoz se vzdy do debaty o gumach pustim s kazdym a kdekoliv) jsem slysel nazor, ze by meli brat ridicaky tem co hned 1.11. nenandaj zimaky, protoze ohrozujou vsechny okolo, ze by ten termin mel byt pevne dany. Ze zas tak drahy ty zimaky nejsou, aby ohrozoval vsechny kolem na pukovitejch letnakach - a v zapeti se dozvim, ze ma na aute nazuty super zimni gumy, ktery ho novy vysly na 2400 vsechny a ze perfektne sedi v tech zatackach i v tej 90tce...
Navic se jen snazim poukazat na to, ze mekka smes, kterou se kazdej ohani u zimaku je dost snadno "ztratitelna" vec. Jelikoz pokud ty zimaky nekdo mydli presne od 1.11. do 31.3. (nedej boze i pres leto) a pak je hodi na pudu, kde ma pres leto 50°C, tak o tu mekkost prijde hodne rychle a tim i o ty lepsi vlastnosti. Proto tady nejakej obrazek jak zimak zastavi o 11m driv nez letni mi prijde uplne mimo, protoze zimak z Tesca te zabrzdi jinak, nez zimak co stoji 3000Kc jedna guma, zimak jezdenej v lete taky jinak nez zimak skladovanej pokazde v chladu, zimak 10 let starej taky jinak, nez zimak novej cerstve zajetej, atd... Zkratka mi jen sere, kdyz nekdo tvrdi neco o vrahach na letnich a jak by se meli pomalu strilet a sam jezdi na 10let starejch zimnich hovnech skladovanejch buh vi kde, s pocitem, ze ma zimaky a nemuze se mu nic stat. A kdyz se neco (kupodivu) stane, tak za to nemuze on, ale silnicari, protoze ty kurvy zase zaspaly a nesypou preventivne po celej CR uz od srpna. Nic vic v tom nehledej. Sam jsi napsal, ze mas kvalitni zimni gumy a hlavne predpokladam, ze kdyz je venku mraz, tak pri rizeni i predpokladas, ze by nekde mohlo byt namrznuto. Sam zimaky pouzivam a pouzival jsem je i kdyz povinne nebyly, takze opravdu neobhajuju jezdeni na letnich, jen poukazuju na to, ze vse neni jen o tom mit na aute zimni/letni ;)
Ale na ledu jsem stejne presvedcen, ze rozdil mezi jakoukoliv letni a zimni pneumatikou sice bude, ale v praxi se bude jednat o brzdne vzdalenosti takove, ze to v provozu vetsinou konci bourackou. I kdyby ta tabulka byla pravda, tak 57m ve 30ti km/h je kurva hodne na realnej provoz a v priapde krizovky, kdy jde o plechy a centimetry vetsinou takova vzdalenost k dispozici neni. Takze z toho vzniklo to, ze je jedno jestli pak ma nekdo letni/zimni a kvalitni/nekvalitni. Snad uz to je pochopeno :)
-> Luky 03.12.14 15:46:53: Ano, presne tak :) Jsem rad, ze to bylo pochopeno.