skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sněží :-)
-> matoo: střední čechy slnečno, teplo

-> All: kluci, ako to vyzera na trase hodonin - brno - havlickuv brod - mlada boleslav? dufam, ze neni este nikde nasnezene.....ci?
Jak jsem psal na začátku, jde čistě o přehlednost a když mi tu pak několikrát za sebou napíše dna69, tak si řikám, že je to buď samomluva nebo spamer 

-> Mr_Kubas: To dá moc práce a to nefrčí. :o)
-> Mr_Kubas: A budu jezdit nahoru, dolů, nahoru, dolů...
Zas tak často se nestává, že bych reagoval na více než dva příspěvky po sobě.
A nejsem sám, kdo to praktikuje jako já. Že ti to stojí za to to řešit...

Zas tak často se nestává, že bych reagoval na více než dva příspěvky po sobě.
A nejsem sám, kdo to praktikuje jako já. Že ti to stojí za to to řešit...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak tam máš od to ho edit. Nebo to dělej tak, že po přečtení prvního příspěvku napiš odpověď a pak čti dál. není to nic složitého, praktikuje to tu tak většina přispěvatelů a zřejmě to tak jde 

-> Mr_Kubas: Píšu tak, jak to postupně čtu a napadá mě odpověď. Přečtu si příspěvek a odpovím na něj. Pak čtu další a když dojdu k dalšímu, na který chci reagovat, tak to udělám. Mám horší krátkodobou paměť, takže abych si přečet všechno a pak v jenom příspěvku odpověděl by bohužel opravdu nešlo. 

-> Fén: Když se podíváš do ID, tak za tři roky stihl 13.000 příspěvků 

-> Mr_Kubas: Se asi snaží o lednovej ban. :o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Menší OT: Šlo by, aby si psal vždycky takovéto reakce do jednoho příspěvku? Je v tom pak zbytečnej zmatek
Všímám si toho už delší dobu, tak mi to nedalo nereagovat 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Od 12/2008. Nějakou dobu už má dokonce i svoji kartu.
A to jsem ho ještě nefotil z druhé strany (odvrácené od domu), tam byl bílej mnohem víc.

A to jsem ho ještě nefotil z druhé strany (odvrácené od domu), tam byl bílej mnohem víc.
-> rené: My na rozdíl od tebe musíme jezdit včas. 

-> Kaprof: Dneska to bylo zatím nejvíc za tuhle začínající zimu... máme se na co těšit.
-> Kaprof: Já jezdim vždycky včas, na to pozor!
Njn hold dovolená 

-> rené: Nojo my nejsme od ČD aby jsme měli vždy 4 hodiny zpoždění 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Kaprof: Máte vstávat jako já ve 12h. To už veškerou námrazu rozpustí slunko 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : odkdy máš formana?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Taky jsem na to dneska ráno koukal
užovka ,206ka i a3ka zamrzlé jak de*il 

Nějak mi to auto do rána změnilo barvu... asi jsem ho neměl prát v tom Arielu - aby bílá bílá byla. 

-> Pavel P..: ked mastno, tak sa to bude na ARCckach aspon lepsie smykat :D
-> matoo: mastno.... všude tam padá sníh s Mogulem

kluci, jak to vypada na kolinsku? chystam sa tam totiz cez vikend a neviem ci uz mam nahodit zimaky alebo to este bude na letne...
-> Nwkt:
Já tomu docela i věřím... jsou tvrdší, než ty letní číny, co máme 2. rokem.
To víš, už je to 4. poslední zima na těch pneu, ale teď je hypotéka na baráku, tak se šetří, kde může.
Já tomu docela i věřím... jsou tvrdší, než ty letní číny, co máme 2. rokem.

-> palinator: Letňáky by drželi líp ne 

My už máme přezuto v rodině na spotřebáku na ty asi deset let starý puky.
Je to asi spíš pro pocit..

-> Arnold: to ze prsi znamena ze je > 0°C, ak snezi je < 0°C a to je vzdy zle, mi omrzaju prsty nech hocico robim
-> castrol: no otec tiez na forda nahodil zimne, ja budem nahadzovat zimne len dopredu a dozadu klasika OR 36

-> castrol: no otec tiez na forda nahodil zimne, ja budem nahadzovat zimne len dopredu a dozadu klasika OR 36

-> haso 25.10.10 20:32:34: na kilo ani zimaky nemam
OR 6 rulezz 
-> haso 25.10.10 20:37:17: no neni no ... to je tak podobne, ako ked ty jazdis striebornym fordom :)

-> haso 25.10.10 20:37:17: no neni no ... to je tak podobne, ako ked ty jazdis striebornym fordom :)
-> haso: vsade hlasia ze treba dat zimne lebo sa ochladzuje a ono prd a prave naopak od dalsieho tyzdna sa ma oteplit tak potom naco somich nahadzoval 

-> haso: ani at neprsi to sa potom neda nic robit

-> afro100 25.10.10 20:05:10: to auto sa veru moc na modre kilecko nepodoba 

-> 2puk: jaaj už zase vidím tie sračky na cestách....neee

-> castrol: len nech chcije, ja nechcem este nahadzovat zimaky 

a tu chcije 

hehe, okolo 6 som bol schovat auto do garaze, nutno podotknut, ze necelu hodinu predtym som sa s nim vratil a bolo teda vykurene, ked som k nemu prisiel tak bolo pokryte na streche takou 4cm vrstvou
-> 2puk: no fůůůůůj

Fuj! Fuj! Fuj! Hnusná námraza ráno mě donutila najít škrabku na okna, dolít fridex a Apolla vyměnit za zimáky... Vůbec nemám radost.
hm,taky škrábu...ráno fáčko abych se dostal do práce,pak svů otočák a ve finále ještě Cat432E na kterej průběžně celej den skáču jako záskok....

-> Hurdis: Možná i dřív, tak v 9:30 jsem doma 

-> David29: Taky jsi zpátky doma aspoň o 8 hodin dřív. 

Mam pripraveno muze zacit

-> Hurdis: Celkem pozdní rozcvička... 
Já budu škrábat (případně zametat) v 3:15 a pak v 3:30 v práci

Já budu škrábat (případně zametat) v 3:15 a pak v 3:30 v práci

Karel. 22.10.10 09:50:46 napsal:
Tak dneska už jsem musel škrábat okna ( Brno ) podělaná zima
Jak už, já škrábu druhý týden (rozcvička v 5 ráno) a 1x mne to zastihlo už v září. Pravda díky bydlišti v blízkosti chráněného území (mokřiny) mám ke tvorbě zmrazků výhodnější podmínky.
Jinak při cestě do podhůří už jsem se dneska i celkem sklouznul na několika zledovatělých úsecích.
Tak dneska už jsem musel škrábat okna ( Brno ) podělaná zima

Jinak při cestě do podhůří už jsem se dneska i celkem sklouznul na několika zledovatělých úsecích.
-> Karel.: ja som dostal od mladej minuly rok na vianoce, lenze to teraz lezi niekde v garazi 

-> darklord: já si ji právě předevčírem prozíravě koupil

-> Karel.: som vstaval o piatej a o pol siestej som stal u auta... Tak som tasil IKEA kartu a davaj skrabat ten bordel, musim najst skrabku v garazi 

-> Karel.: taky jsem škrábal, a ani ne na vlastním