skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sněží :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já bych taky nešel, ale do práce se mi šalinou nechtělo

-> Karel.: Já bych musel taky, proto ani k autu nejdu. 

Tak dneska už jsem musel škrábat okna ( Brno ) podělaná zima

-> Staf1221: obal z CD je lepsi
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no to je klasika. ja tiez absolvujem rok co rok prve skrabanie s kreditkou :D
-> dominique: ja nie.... ale ked som vysiel z garaze, tak som sa smial, ako vsetci s prekvapenim rozmyslali, kde tie skrabky na jar odlozili.....
-> xerox422:
Ja dufam, ze aj okres Erdekujvar si tuto zimu uzije sneh, dufam, ze viac ako vlani....
-> xerox422:
Ja dufam, ze aj okres Erdekujvar si tuto zimu uzije sneh, dufam, ze viac ako vlani....
Zdravím Západné Slovensko a Bratislavu!!!Kto dnes ráno škrabal okná?

na slovensku je už ale dokedy dorazi na juh tak je už január
tu ešte vacsina ludi nema prezuté pneu. To len teraz zaciname rozmýslat o zimných pre istotu čo ked zafuka trošku snehu ktorý sa aj tak ztratí

tie fotky su z rakuskych alp ale ziadny strach za 3-4 dni mate tu srandu aj na slovensku
No pekne, začina snezit ešteže sa nas tu na juhozápade slovenska netíka
ešte sklá som nezačal ani oškrabávat a nie to ešte odmetat sneh z auta

Když ta bílá ...píp... bude jenom nad 300 m. n. m., tak budu spokojen. :o)
ou já čekal kdo vytáhne tohle téma už je to tady
neska už sem začal přehazovat kola na spotřebáku 

Je to hnus, kopce za barákem sou bílý.....
Na jižní moravě krásně svítí sluníčko a po sněhu ani vidu ani slechu.
Ani padad nemůže pač ještě mám víno ve vinohradu

-> Matt-110Rten druhej: Včera v Perníkově taky padaly kroupy. Ale byly průsvitný, ne bílý. 

-> MOLSO: Na suchych cestach je nuda
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ale ja som si este poriadne neužil dokončene auto 

-> MOLSO: Kus furt, ide zima, nech snezi... az do marca
-> Matt-110Rten druhej: To je rozdrbanej pěnovej polystyren ne? 

-> Matt-110Rten druhej: tohlen to pdadalo včera ve Třebani

-> Matt-110Rten druhej: bily hovna
NEEEEE

-> Pavel P..: Přesně, prší prší a najednou sněží 

-> David29: jj to je ono... já to pozoruju na polích mezi Uhříněvsí a Říčanama.. prostě jedeš a najednou souvislá vrstva sněhu

-> VeTeV: Zrcátka pochopitelně
Doufal jsem, že to pochopí všichni-)
-> Pavel P..: Lámalo se to většinou okolo 17km - sjezd na Popovice...

-> Pavel P..: Lámalo se to většinou okolo 17km - sjezd na Popovice...
-> Pavel P..: jj a kousek je toto - cs.wikipedia.org/wiki/%C4
%8Cesk%C3%A1_Sibi%C5%99
nehledě k tomu, že mám kousek i Monínec - což je asi jedna z mála sjezdovek mimo nase pohori...
-> Nwkt: no ty vole loni v březnu to tam vypadalo vostře - samá jednosměrka tvořená tunelem v hradbě sněhu
nehledě k tomu, že mám kousek i Monínec - což je asi jedna z mála sjezdovek mimo nase pohori...
-> Nwkt: no ty vole loni v březnu to tam vypadalo vostře - samá jednosměrka tvořená tunelem v hradbě sněhu

-> VeTeV: Budeš kopat tunely ve sněhu 

-> VeTeV: aby ne když je to vejš... stejně jak Říčany, taky jedeš od Prahy a všude mokro a v určitym místě najednou sníh drží, jako by tam byl nějakej zlom...
-> David29: tak on těžko může skopit zrdcádka - co to prosím je?
tak já jsem zvědav na první zimu v Bene - neboť tam jsou pořád mlhy, prší, a je tam i chladněji než v Práglu... no uvidíme co se vyvrbí
tak já jsem zvědav na první zimu v Bene - neboť tam jsou pořád mlhy, prší, a je tam i chladněji než v Práglu... no uvidíme co se vyvrbí

-> David29: tak to je OK...

-> Pavel P..: Já tam jezdim už dýl
Do školky tam.. ale jelikož to tam nezlomim, abych couf na dvůr, stojim v ulici na drzáka...
Tam mě sere jedno stříbrný BMW X5 (nebo X3?), vypíčený a ani neni schopnej si sklopit zrdcádka...
Jinak tam jezdim bud v 6:30 po Lidlu, nebo v 4:45 před Starostaršnickou Michelkou
EDIT: A občas je prdel to vytočit z Dvouletek do Dětský... čekám, kdy tam bude v křižovatce někdo vystrčenej a vemu ho bokem...

Tam mě sere jedno stříbrný BMW X5 (nebo X3?), vypíčený a ani neni schopnej si sklopit zrdcádka...
Jinak tam jezdim bud v 6:30 po Lidlu, nebo v 4:45 před Starostaršnickou Michelkou

EDIT: A občas je prdel to vytočit z Dvouletek do Dětský... čekám, kdy tam bude v křižovatce někdo vystrčenej a vemu ho bokem...
Hezké, že sněží. Co naplat, když není zem zamrzlá. Ráno bílo odpoledne sračky.
-> David29: snad sem nebudeš jezdit? jinak budeš předem hlásit kudy pojedeš aby stihli vyklidit ulice a lidi se schovali do krytu

-> Pavel P..: Zaplaťpánbůh....
Jsem zvědav, jak se mi bude u vás ve Strašákově jezdit v pět ráno, než to bude protáhlý...
btw: Jezdí něco udržovat cestu do Dvouletek?
Jsem zvědav, jak se mi bude u vás ve Strašákově jezdit v pět ráno, než to bude protáhlý...
btw: Jezdí něco udržovat cestu do Dvouletek?
-> Luky. 21.10.10 10:13:26: v první chvíli jsem to taky tak viděl

-> Luky.:
-> Mr_Kubas: no tak to asi hej :)

-> Mr_Kubas: no tak to asi hej :)
v Praze je jasno a svítí slunce

-> afro100: Tak to já si v 200 m.n.m. chvíli počkám 

-> U-Geen: Huh, jsem se trochu překouknul a myslel, že je u vás 460mm sněhu

jdete s tim do prdele :(
u nas taky trochu snehu, cca 460mnm
-> Mr_Kubas: jj, sme v hornatej oblasti, v cca 750 m n. m., vcera hlasili snezenie od 500m ... ako, nie je to zatial nieco, co by sa udrzalo, ostalo to zatial len na tych autach a tych vyssich miestach, na zemi toho moc nebolo, topi sa to
ked som sa pozrel rano z okna, tak som nevidel skoro ani lesik naproti, co je tak 50m od baraku ... momentalne uz len sem tam padne vlocka ...
ked som sa pozrel rano z okna, tak som nevidel skoro ani lesik naproti, co je tak 50m od baraku ... momentalne uz len sem tam padne vlocka ...
Já chci hlavně sníh na Vánoce! Jinak je mi to jedno. Ale když už má mrznout, ať je radši sníh než nic.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Jako obyvatel nížiny jsem pro, u nás to vždycky vydrží chvilku než je z toho břečka 

Huraaaaaaaaaaaaaaa, dufam ze tato zima bude konecne poriadna a aj v nizinach bude aspon pol metra a mraz minimalne mesiac bez prestavky 

-> afro100: Ty bydlíš někde na horách?
-> afro100: no brrr

-> Mr_Kubas: pred hodkou som sa zobudil a vravim si kua co to jee ... auta, psova buda, vsetko v bielom ...