skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sněží :-)
-> M@rtin: Vedle sousedovi, co ho naházel k tobě
-> M@rtin: prorazíš 

-> darklord: No už bych ten sníh neměl hlavně kam házet

-> M@rtin: lopatu, flasku ruma a pekny den pred tebou...
-> Jakub M.: tady u tý frézy je motor z 138 tatry omezenej na 103Kw a 1500ot./min.
to by ale muselo bejt něco novějšího protože ty původní zily byly strašný hovada ten menší měl pro pohon frézy půlku motoru z tanku, ten velkej celej motor... tady v Hrabačově v silnicích toho velkýho prej měly a moc s nim nejezdili ale prej to zas projelo všechno
edit: kecám zil má motor jen jeden společnej pro frézu i pojezd
to by ale muselo bejt něco novějšího protože ty původní zily byly strašný hovada ten menší měl pro pohon frézy půlku motoru z tanku, ten velkej celej motor... tady v Hrabačově v silnicích toho velkýho prej měly a moc s nim nejezdili ale prej to zas projelo všechno

edit: kecám zil má motor jen jeden společnej pro frézu i pojezd
-> red.bill:
jen o trosicku ... ovsem nejvic sou tady borci .. tu maji Zila .. bo co to je ... doutakt diesel .. motor nejaka licence z USA od Detroit Dieselu .. .. no strasliva bestie 

-> Jakub M.: -> afro100: já mám takovýho pomocníka ale pravda na to už je potřeba větší dvorek

-> Syny: to je ale hnusnej pocit co, když už s tím nemůžeš nic udělat a jen čekáš o co se opřeš 

včerejší stav, odmyslete si 1mm sněhu a máte dnešní stav

-> Fén: Na necem podobnym a jeste k tomu zledovatelim sem zkusil rozhoupat auto :) 2x 360° a zastavil sem kolem 10cm od metr hluboky skarpy :) To je tak kdyz si nekdo mysli, ze to je jen snih a on je pod tim led 

-> beastyLA - ten první: Aj ja chceeeeem...... 

No tak nas zatial ten sneh nejak stale obchadza .....
ale pravdu povediac vobec mi nechyba 

Kua... s takovou ještě chvilku a budu muset odhazovat ze střechy garáže. Mě zas mrdne...

-> maca: Ale zas mas vic sily :-)
-> urbi: "večer to odhážu, namažu záda, ráno se vzbudim ......
...a zas kurva padá"

...a zas kurva padá"

vcera jsem ten bilej nesmysl odklizel s auta a dneska zas cely zavaty.uz me to nebavi

-> Matthes, záškodník z TechWebu: aspon nenosíš tu váhu

-> Peťa Klíč: aktualne tady dneska snezi zatim celej den, byla jenom pauza cca hodinu.. tak jsem vyhazel snih a opet zacalo.. sakra..

-> maca 29.01.10 09:49:02: Co mam rikat ja
Postavu mam tak polovicni 

maca 29.01.10 09:43:18 napsal: po nočním sněžení
takový dvojbarevný lak 

já su tak rád že bydlim tady na jihu
to sem tam vločka 

-> MI.hkMDS: u nas je to to samy.. kazdej den jdu alespon jednou vyhrnovat a vyhazovat.. o aute nemluvim.. to je porad dokola.. taky me to uz celkem prestava bavit
každej den to samé
a posraný francouzi si chrápou v garáži

-> Peťa Klíč: to je zas namet na komiks 

-> maca: dyž vono je tal lostomile pocuklovanýý 

-> Peťa Klíč: 15 čísel
už mě bolí záda....kurva

-> maca: jůů 

kurva fix teď chvilu padaly ale to nebyly vločky, to byly vloky
ale zjevně teď nepadaj

ze by i Slovaci ? 

kurna nevim proč ale na ty vysočine to vypada no problem a vse ostatní kalamita (pce,holice, atd..)
Dnes po cestě dom z holic (Moranany, Hrocháč, Chrast 5 aut ve škarpě, a věčna jen kuli tomu že nejsou koliky podel silnic a nebo větrolami
, tím nechci omlouvat jednoho co si to zavinil sam,že předjíždě.
Dnes po cestě dom z holic (Moranany, Hrocháč, Chrast 5 aut ve škarpě, a věčna jen kuli tomu že nejsou koliky podel silnic a nebo větrolami

Poriadna nadielka snehu je vsade v europe.... ale tam, kde som ja, sa poriadny sneh neukaze..... 

-> Gemini: u nás napalo 10,už mě nebaví odklízet sníh u garaze kdy koliv do ní jdu :o(
-> Gemini: Zavidim, v BA, napadlo 10, kalamita jak na Sibiŕi, v blave 3 cm a v dubravke 4.... a teplota okolo nuly.... hlavne tahy mokre...... na chodnikoch slana sracka.... ja by som tu sol zakazal, mam uplne rozje..ne topanky od toho...... snad do rana padne aspon 10 centi, inak to bude nuda rano cestou z BA..... :-(
-> stana1: určo, to bych teď vůbec neřešil

-> tonek.favo: bohužel a to jsem chtěl ještě teď v zimě tam dávat tu mřížku pod nárazník (teď mi to drží jen elektrikářské sponky) ale s takovou to nechám asi až na jaro protože člověk nikdy neví kam se mu podaří ještě drbnout...
-> stana1: jo to zamrzí, člověk udělá sto smyků tam, sto smyků zpátky a ten polsední se nevyvede

-> doly120: snažím se naklást si velké cíle

Tož jsem sa před chvilu koukal na teploměr a máme -1,6 což sa mi nezdalo ale soudě podle: -> beastyLA - ten první: to bude asik pravda...
Dnes jsem taky blbnul z pašíkem celou dobu v pohodě žádné problémy ale když jsem se pak vracel domu tak mi to na jednom kulaťáku ujelo a napral jsem to do závěje a do zábradlí
výsledek: rozbitá mlhovka,prasklý nárazník a maska (tak jsem si to předběžně vyčíslil na 3tis. takže mám vydělané)
Dnes jsem taky blbnul z pašíkem celou dobu v pohodě žádné problémy ale když jsem se pak vracel domu tak mi to na jednom kulaťáku ujelo a napral jsem to do závěje a do zábradlí

-> tonek.favo:
Dobrý přístup

Dobrý přístup