skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Polohy
-> Tom.t: mno kdyz uz sme u toho tak jaxem videl fotku suzie tach by si dal rict a tlak svina jedna este stoupnul a nejen tlak

-> Rapid135: protože seš nebezpečnej s hadicovym tlakem

-> Tom.t: a ja si rikam proc vypadla z icq
-> charon: prispevkova smršt se konat nebude, suzie vas zdravi a preje dobrou noc, vypadl ji net .. a ja taky zalezu do pelechu, tak se tady mejte

-> suzie: Od tebe jsem takovou reakce cekal, -> Jarda: Od tebe taky a myslim, že ostatní se servítky moc brát nebudou. Nic děcka, jdu spát, ráno vstávám o půl čtvrté, tak abych zas nechrápal za volantem ... Koukejte tady udělat příspěvkouvou smšť, ať mám zítra co čist

-> charon: já nenapíšu nic

charon 05.09.07 21:02:07 napsal: Sakra a teď sem zvědavej co napíšetek tomu nestáhnout ocas ... Asi jsem, se trošku nešťastně vyjádřil ...
no to teda ses fakt blbe vyjadril
no to teda ses fakt blbe vyjadril

-> Tom.t: no co tak nekdo je na sukido vic nekdo min

Sakra a teď sem zvědavej co napíšetek tomu nestáhnout ocas ... Asi jsem, se trošku nešťastně vyjádřil ...
-> suzie: Pája Rapid me rikaji jen moje nejlepsi kamosky a o to vic me tesi zes me takle nazvala i ty

-> Jarda: Pod konstaování "necpat se za každou cenu" se klidně podepíšu, díky tomu, že sem tohle nepochopil sem si tu hubu taky párkrát namlátil ... Nicméně hlavní je nesvěsit hlavu a nestáhnout ocas ...
-> Tom.t:
to je teda přirovnání

-> Jarda: pravdu máme je to z vlastní zkušenosti

-> charon: jj dají např. bych o Pájovi Rapidovi napsala ž je sexuálně neukojen

-> Rapid135: ty máš v tý hadici tlaky jak kdybys mel prdly tesneni pod palici

-> Tom.t: -> suzie: asi mate pravdu no
a kazdy nema povahu jako ja...

teda pěkně se to tu rozjelo

-> Jarda: nekdy to proste nejde..
-> suzie: Vulgarity se dají vyjádřit i jemnými slovy. Tak jen s chutí do toho ...
-> Jarda: je to blbý asi co ti napíšu, ale nech to být...

-> Tom.t: nejses divnej jen je kazdej nejakej a ja jakozto laskou zklamanej potrebuju uvolnit hadicovej tlak a casem bych chtel nejakou slecnu na stalo
-> suzie: mno taky prafda tak uz totu aspon je
-> suzie: mno taky prafda tak uz totu aspon je

-> suzie: ja delam asi chybu, ze se vse snazim vysvetlovat, ze ji chci ponorit do sveho ja, aby vse chapala, vedela, jak to je a tim to jeste vic pos... no :/
-> charon: tjn muchláte nebo skládáte ??

-> Jarda: někdy nelze být přátelé po vztahu

-> Jarda: za každou cenu se nesmis nekam cpát .. vlastní zkušenost

-> Rapid135: a kdo není

-> charon: tož já necu být vulgární

-> suzie: no me asi 3 roky ... a z toho, ze jsem se zblaznil do Lucky se tky jen tak nevyhrabu, kor dyz nechce byt ani kamaradka....

-> Tom.t: jaký a sakra?

-> Rapid135: a to že seš nadrženec sedí páč co píšeš přes icq je někdy hrozný

-> Rapid135: mno kamosi me rikaji tak a nebo me rikaji Kozolup vzhledem k mymu talentu na slecny... spíš užiji to co jsi o sobě napsal na icq

-> Rapid135: tak to mas blby, ja bych treba babu mit jen na sex nechtel, asi jsem divnej

-> suzie: Sem se snad hodí všechno, po tom, co někteří jedinci předvádějí v některých tématech ...
-> Mr.Lumpy: ten nejlepší

-> suzie: a sakra

ja to vykecam
-> suzie: chtela napsat ze su nadrzenec ale ja se za to vubec nestydim a priznavam se k tomu.proste ted nemam babu na sex

-> suzie: ten nejlepší lék

-> Tom.t: pak se objevil jeden škodovkář

-> suzie: a co nasledovalo pak?

-> suzie: a sakra

-> charon: no ja prave neumim cist mezi radky, jedna holka mi to jednou rekla, proste, me se musi rikat vse primo na rovinu, abych to pochopil, nejaky naznacovani, tak nic nepochopim....

-> Jarda: -> charon: mno mě ta chvíle trvala rok a něco

-> Tom.t: můžeš se taky přidat

hezky se rozvijejici debata

-> Jarda: Chvíle je velmi relativní pojem, na to nezapomínej a neber všecko doslova ...
-> Rapid135: to co jseš ti napíšu na icq
sem se to nehodí

-> Rapid135: -> suzie:

-> suzie: ja fim psychopat jak me rikaji kamosi

-> Rapid135: ne ne psycholog nebudeš..ty seš něco jinýho

-> suzie: ze bych byl dalsi psycholog