-> Staf1221: raz sme isli s otcom v zelovciach (dedinka na juhu svk) a oproti nam isla skodovka bez predneho cela, svetiel, skiel, dveri, kapot, proste len skelet s blatnikmi, volant a peň ktory sluzil jak sedadlo a ten sa nebál vidíš to
-> haso: aj nad tymto som uvazoval, ale ako mozes vidiet v mojom profile auta tak teraz to dost krici ked to je prevazne v plnici a so zelenymi flakmi ... no a to fakt staci aby to flojdi videli z dialky a som v pi*i :((( a aj tak je ohubu s tym chodit. som to teraz prevazal nejakych 300m do inej garaze a mal som dost. ako ked to nema ani zamky dvier ... (dvere prilepene lepiacou paskou k stlpikom a nedrzi to velmi dobre hlavne v zakrutach)
-> Staf1221: co si taky pototo z 5km, poslem auto dopredu jedno o cca 1km ktory by pripadne volalo, potom zoberem svoje auto a auto ktore bude tahat a ide sa
-> Staf1221: no rekneme ze proste by ti daly pokutu jak to potahnes kdyz to neni komplet auto a reknou ti ze proste jediny jak to muzes prevezt je podval.Ale jinak prevazel sem svoje auto ktere bylo kolostresni kombinaci vez sem ho patnact kilometru a nastesti si mimo divnych pohledu kolemjdoucich nikdo niceho ani nevsiml