-> minno: větrej dál,přestane to.Popřípadně to vezmi ještě párkrát něčím..Do auta doporučuju takový ten rakovinotvorný stromeček,ten smrad ze stromečku přebije vše,můžeš jich pár pořídit i do garáže
Pred mesiacom mi v garáži vytiekla nádrž, cca 8 litrov benzínu na betónovu podlahu. Benzín sa z podlahy odparil, nádrž som opravil. Zostal zápach v garáži aj v aute. Podlahu som vyumýval horúcou penovou vodou, túto vodu som aj nechal pár minút rozliatú na tej podlahe, aby pohltila ten zápach. Garáž je vetraná, niekoľko dní som ju vetral navyše aj s naplno otvoreným oknom. Počas vetrania to bolo cítiť menej, časom sa ale zápach znova obnovil.
Auto som viac krát dlho vetral na otvorenom priestranstve, v interiéri som všetko viac krát nasprejoval cockpit sprejom, aj sedačky. Na chvíľu to vždy pomohlo, ale potom sa zápach vždy vrátil. A už ma nebaví stále sadať do napáchnutého auta :-(
Takže prvoradé je odstrániť smrad benzínu z garáže. Ale ako? fakt netuším. Jedine celú miestnosť omaľovať, ale čo s podlahou?