skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
minibike ilegal racing
dal bych nekde nejake ride, ale mam vas vsechny trochu z ruky... co na nejakem srazu?
-> fine_ray: WOE,to by jich do cíle moc nedojelo 

290minibiků, to by teprve byl mazec!:D :D
Že by to tady ožilo a udělali jsme nějakou akci na bzíkadlách?? Já o víkendu najel cca 300 km a bylo to super svezeníčko... ;-)
Slapská přehrada
plzensky-skutr.cz/forum/. ../file.php?id=155&...
F Praze na Strahově při měření skůtrů.... Padl NEW český rekord který bude zapsán do knihy rekordů a oproti loňsku kdy nás bylo 190 skůtrů,se nás letos sjelo 290 !!!
plzensky-skutr.cz/forum/. ../file.php?id=105&...
Spanilka přes Prahu byl malej MASAKR.....a had byl faaaakt dlouhej. )))
Slapská přehrada
plzensky-skutr.cz/forum/. ../file.php?id=155&...
F Praze na Strahově při měření skůtrů.... Padl NEW český rekord který bude zapsán do knihy rekordů a oproti loňsku kdy nás bylo 190 skůtrů,se nás letos sjelo 290 !!!
plzensky-skutr.cz/forum/. ../file.php?id=105&...
Spanilka přes Prahu byl malej MASAKR.....a had byl faaaakt dlouhej. )))
-> RON: týkráso já už nejezdil ani nepamatuju... :-( nevim jestli by to vůbec ještě chytlo..a si v týdnu zkusim :))
Jerry 23.08.08 19:13:51 napsal: youtube.com/v/DDWqJe1dCgY
tomu říkám pila!!!!
Tak to je mazec
To mu dřív upadnou ruce než to nastartuje
Akorát by mě zajímalo jestli se to fakt rozjede, ale asi jo co 
tomu říkám pila!!!!

tak uz jsem to koupil taky
vcera jsem dodelal barvicky, ted uz jenom jezdit

Tak koukam,sezona daleko a tady mrtvo...... Tak když už mam turbo f autě,další upgrade bude turbo do skůtra....Ještě sehnat nějaký malý a může se ladit...
magazine.maxiscoot.com/Fr ancais/.../Turbocompresseu r

magazine.maxiscoot.com/Fr ancais/.../Turbocompresseu r
-> TUNER: no týwoe....
dobrý bzužáci...

Tak nějaký fotky a videjka z víkendový akce........hlavně ať mi už nikdo neříká že skůtr nejede....
plzensky-skutr.cz/akce-a- srazy-56
tuner6655.rajce.idnes.cz/ SA_2008

plzensky-skutr.cz/akce-a- srazy-56
tuner6655.rajce.idnes.cz/ SA_2008
-> ZbyŠek: Myslim že u dvoutaktu žádnej olej měnit nemusíš ))) jedině že by jsi tam nalil olej na mazání řetězu,když je to motor z motorový pilky... 

-> Jerry: to nes nastartujes ci vimenis volej, no fuj to je na dlouho
-> Jerry: ty vole to je hrubost...

-> TUNER: chjé tam sem se byl kdysi podívat (nejezdil sem) je to zajímavá trať na konci práglu... možná by sme mohli jet, ne? 

-> Jerry: Podívat bych se klidně jel....

cus závodnici! nevyrazime www.motorkari.cz/detail-a
kce?aid=1647 ????????
-> Jerry: tajný projekt....
tak to se holt těším mno.
J8 už nejezdil ani nepamatuju, mi to skoro nestartuje :-(
-> TUNER: a to jako něco jedno-rychlostního?

J8 už nejezdil ani nepamatuju, mi to skoro nestartuje :-(
-> TUNER: a to jako něco jedno-rychlostního?
-> TUNER: tak už jsem to byl okouknout dneska :-) docela raketa :-D.... počkej to budou koule koukat :-D
-> fine_ray: ále já nevim.... přes zimu budem ladit ninžy a i tajny projekt bude :-) ...
-> fine_ray: Stejně na tom už nejezdí......a až vyladí svou ninju,tak mi bude ujíždět a budu zase muset ladit jáááá...))))
3500,-....dobrej srandista.....)))
3500,-....dobrej srandista.....)))
-> Jerry: takže budeš bez minibajka? :-/
-> TUNER: no uvidime.... fčera me psal jeden pacos ze prej 3500 me za ní dááá :-D :-D :-D
-> Jerry: Ty foe,já to tušil..........aspoň bude na válec do mašiny 

-> Stroff: zase jeden Inteligent, co?

chooki 26.06.07 11:08:38 napsal:
.delo
.delo

-> Stroff: Co to takhle dát do inzerce?
prodam mini vzduch china.PMT,BB5 evo,snake,19mm karburator ceska loziska,vymena gufer,karbon membrana,dvojite osazeni bryli,2x kotouc na prednim kole jeden v zadu,hlinikovy starter.sestelovany jede vyborne,pridam 3xkapotaz brzdy kotouce rozety rafky gumy civky vse co je potrebne cena 6500kc
www.sweb.cz/firesnek tady na tech strankach lze lecos pochytit, i pochopit, jak se ze Stadiona vymackne takovych vykonu
, jinak chlapik je pohodovej a lecos mi i sdelil po mailu

-> fine_ray: Spíš jen tu a tam nějaká zmínka...aby to bylo stále tajný )))
Jezdí se každej rok koncem června...Kdyby se víc zapátralo,tak by se asi zjistilo něco víc...;-)
Jezdí se každej rok koncem června...Kdyby se víc zapátralo,tak by se asi zjistilo něco víc...;-)
-> TUNER: nu hele a to pořád jezděj na stadionech atd....? je nějakej web tohodle canonballu? 

-> TUNER: krasny vidie a ty zavodnici kua to me pobavilo ( jak jsou zalehli aby jeli rychlejc,to voe to me tak plavi to video ze si ho musim stahnout)

-> fine_ray: Přesně tuhle "pasáž" jsem si taky zapamatoval a uchcával smíchy.....
Jinak chci podotknout že to je asi cca 15 let starý video a dnešní stroje dosahují MNOHEM vyších rychlostí !!!

Jinak chci podotknout že to je asi cca 15 let starý video a dnešní stroje dosahují MNOHEM vyších rychlostí !!!
-> TUNER: "jak řká brácha, barva neni zeď" ..nu tak to sem se rozbrečel smíchy...

Tam chci jeeeet! :D

Tam chci jeeeet! :D
-> Tuner#2: asi tak nějak ...)))
Ale jednomu jsem to měřil,tak z velkýho krpáálu to letělo 75....na mustangu.
A jeden na staďáku tam měl taky computer,tomu to šlapalo taky pěkně a ukazoval nám maximálku asi 73.
Ten říkal že tohle je takovej průměrnej stroj,doma že má dalšího co jezdí 90 )))
No a pak se někdy chci vypravit na Race of Champion...jako divák samozřejmě.
Jinak tohle videjko je asi 10-15 let starý...dneska jsou rychlosti strojů podstatně vyší...!!
Ale jednomu jsem to měřil,tak z velkýho krpáálu to letělo 75....na mustangu.
A jeden na staďáku tam měl taky computer,tomu to šlapalo taky pěkně a ukazoval nám maximálku asi 73.
Ten říkal že tohle je takovej průměrnej stroj,doma že má dalšího co jezdí 90 )))
No a pak se někdy chci vypravit na Race of Champion...jako divák samozřejmě.
Jinak tohle videjko je asi 10-15 let starý...dneska jsou rychlosti strojů podstatně vyší...!!
-> TUNER:
bezvadnýýý, místní emisní podmínky zhoršeny o 200%
Sem měl fakt jet s váma a miníkem:))

-> TUNER: He, he nepřipadali jste si jako když Ferrari přijede mezi Škodovkáře 

Tak jsme s Jerrym byli o víkendu mrknout na jednu akci. Měli jsme tam nejnovější stroje a žádná kategorie pr nás vypsána nebyla.Jen se šlapkama a bez do roku 85 )))))
Nějaký videjka :
Nějaký videjka :
-> Zdany: se sem otočíš
Najdeme nějakej volnej víkend...

-> TUNER: no este ne :-D ale pracuju na tom... ted kurna ladim štítek na ten kundostroj :-d
-> Jerry: To už jsi svařil vejfuk?
No počkej až ti přijde zboží...zase budeš ladit ninžu....

No počkej až ti přijde zboží...zase budeš ladit ninžu....

-> fine_ray: V tydnu??? To leda beze mne.. :(
mam to naprd s víkendama...klidně bych dal i v týdnu odpoledne..kolem šestý sraz a do devíti můžeme lítat..nejlepší je stejně parking u ONO.
čus kucíííí... tak dáme nekdy illegala??? spíše nekdy odpo v neděli :-) .... co třeba přístí vejkend??? otázka je jaké bude pocasi :-(
...a v nejbližší době ho stejně prodá )))
Jinak neděli po o bohužel nemůžu,jedu pro tatíka do Prahy...jedině odpoledne a nebo sobota...
Jinak neděli po o bohužel nemůžu,jedu pro tatíka do Prahy...jedině odpoledne a nebo sobota...
-> fine_ray: Krt nejak na toho svojeho nema dostatek casu. To vis, delal zabozrouta.. :))
mohl bych neděli po obědě... a byli bychom dva :-)
Já bych byl taky pro jít si někam zase zajezdit. Ale teď o víkendu nemůžu, tak jindy