skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
krtek
prohledat
206 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.06.2007 do 15.01.2012, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hmmm, tohle pravidlo neznam :-)
-> King: No kdyz mysli vybusninu, tak Zeuse :) Neni prece kazdy Zeus bez Dia ne?
-> palinator: Zeuse nebo Dia?

-> palinator: Ja je kupuju dodnes
Ale u okoli se to setkava s nepochopenim...

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Jó kde jsou ty časy, když jsem takový věci kupoval. Největší master byl ten co měl Zeuse.
Jó kde jsou ty časy, když jsem takový věci kupoval. Největší master byl ten co měl Zeuse.

Ja sem v lete daval krtkovi do der megy. Vtip byl v tom, ze za zdi ze vzrostlych tuji umyvala sousedka okno. Po vybuchu se tak lekla, ze malem vypadla a ja si neco vyslech

-> King: :o))) +1
-> King:

-> King:

Resuscitace tématu :)
Když jsem na tohle téma náhodou narazil - kolega má chatu s udržovaným trávníkem a nějakej čas sváděl tuhej boj s krtkem. A jednou prej takhle šli asi s 5tiletým synkem za ruku po zahradě a vyprávěli si, jal je špatné ubližovat zvířatkům i jiným lidem :) Jenže těsně před nima se zjevil na povrchu krtek a v kolegovi zvátězil pradávný lovec - prostě toho černýho hajzla bleskurychle rozdupnui. Pak se zarazil a podíval se na kluka - ten se pousmál, řka: "Táto, krteček udělal bum!" :)
Když jsem na tohle téma náhodou narazil - kolega má chatu s udržovaným trávníkem a nějakej čas sváděl tuhej boj s krtkem. A jednou prej takhle šli asi s 5tiletým synkem za ruku po zahradě a vyprávěli si, jal je špatné ubližovat zvířatkům i jiným lidem :) Jenže těsně před nima se zjevil na povrchu krtek a v kolegovi zvátězil pradávný lovec - prostě toho černýho hajzla bleskurychle rozdupnui. Pak se zarazil a podíval se na kluka - ten se pousmál, řka: "Táto, krteček udělal bum!" :)
http://www.youtube.com/wa
tch?v=GfCW1R3QJjM&p=17
1008F826AE9102&playnex
t=1&index=11 tady má dobrej návod jak se ho zbavit
-> MOLSO: 

-> castrol: krtek co-pilot

-> afro100: stale zavody
-> castrol: dakdze na vychodze :D
-> afro100: jo tak to jo

-> Arnold: obaja 

-> afro100: a kde sa teraz nachadza
-> afro100: kdo?? ktrtek bo Gabo000000??

-> Arnold: to ne, len sa nasral a trucoval
-> MOLSO: ze by ho ten krtek zabil??

-> MOLSO: takých tu už bolo

-> suri: sak ale pisal ze on virt uz kasle a nebude sa zbabelo vracať 

-> Arnold: gabo tu už neni 

ty kravo fakt me to dosti pobavilo tohle vlakno mistama sem uz smichy brecel
-> gabo000000 - zrušená registrace: jinak co dela krtecek Gabo??

-> gabo000000 - zrušená registrace: jinak co dela krtecek Gabo??

gabo00000 14.07.08 00:18:43 napsal: jo pres zuimu nekde ujel..sousedy nemam takze nevim:D ale verim ze aj tento rok neico pride invaze krtků 

-> gabo00000: jel do teplejších krajin nebo se ti zavrtal do škodovky 

jo pres zuimu nekde ujel..sousedy nemam takze nevim:D ale verim ze aj tento rok neico pride

-> petr s: chudaci sousedi

-> tunerlada: Krtek je už rok u sousedů
-> gabo00000: zkuz ten benzin nam taky pomoh kdyz sem ho z dedou chytal u nas
taky nam to trvalo mesic ale 

-> Tommyk.81: 

aaa Gabuv zavazny pripad

-> Gemini: 2 v 1 zbavíš se krtka a zreješ zahradu 

-> Gemini: tykraavoo..zaujmave

mali sme taky problem u deda, zohnal som karbid vapnika z chem. zavodov......do kazdeho krtinca sme nasypali za hrst karbidu a zaliali vodou, a rychlo krtinec zapchali zatkou z blata......voda reaguje s karbidom a vyvyja sa acetylen, horlavy plyn, dokonca az vybusny.......tak sme pockali polhodinu, kym to poriadne zaplynilo vsetky chodby a potom sme jeden novinami zapalili, nasledovala detonacia a vsetky ostatne vyleteli do luftu....a bol pokoj (na par mesiacov)
-> J3STER: mám bezpečáky, krtek nemá šanci

-> Pavel P.: Moc se neraduj. To že krtek krade meteory není tak docela jistý.

-> J3STER: jistěěěě za to může krtek

-> gabo00000: kroch kroch

-> Nepér: Fakt super pohádky o krtečkovi. Hlavně krtek a autíčko, a krtek a lízátko......zavzpomínal jsem si na dětství.
-> Pavel P.: Když krtek umí i auta, pak se není čemu divit že se občas objevi nějaká ta závada. Například ty tvoje zadní brzdy..........svedeme to na krtka.

-> Pavel P.: Když krtek umí i auta, pak se není čemu divit že se občas objevi nějaká ta závada. Například ty tvoje zadní brzdy..........svedeme to na krtka.

-> gabo00000: aka minulost? aspon sranda bola ako pri vecsine tvojich tem

-> 12MOLS: ty sviniar
vole naco sem tahas minulost?

-> MOLSko: tu mas nieco skoda-virt.cz/cz/.../5969
6-spadla-matka-do-dutiny
-> 12MOLS: toto je stare najdu sa aj ine temy
-> gabo00000: Co krtek ? koupíš nového?
-> suri: skoda kult bol dobry ... ale toto je lepsie ... a gaboooove prihody
dnes mi skoro dotrhalo branicu

-> 12MOLS: to si hovoril aj na skoda kult aspon vidis co tu vsetko najdes